ay ben o metabolizma hızlandırıcıyı hugo tarifini vermeden önce hangi topikte hatırlamıyorum yazmıştım tarifini denemiştim 3 gün fayda görmedim diye bırakmıştım içmeyi ama aslında yeni bişeye başladığında etkisini görmen bir haftayı buluyor onun için faydası yok deyip 2-3 günde bırakmamak lazım.
hızlandığını ben nası farkedecemmmmmmm,wc olayıyla mı farkedicemmm:86:Anlamadım valla
ben yine 63le bütünleşme dönemimdeyimmmmmmmmm,Allahım ya bi türlü indiğim kilodan kurtulamıyorumm,2 -3 hafta peşimi bırakmıyor
kız nugiiiiiiiiii şu metabolizma hızlandırıcı içeceğin faydasını ne zman görcez de bakim banagerçi wcye süper çıkıyorum kendi açımdan faydasını görmedim değil
senide seviyoruzgnykızlar
maşşlah nerudacım ne çok sevenin vayaaaaaaaaaaaaaa
ama bende bi ara yine yapıp bu sefer bir hafta denemeyi düşünüyorum hızlandırıcıdan
evet eee küsel bir soru
sanırım ateş topu gibi olursun yerinde duramazsın
tuvalet olayıda bir göstergesi bakalım ilerleyen günlerde kilo verirsen anlarız ama bende işe yaramıştı yağ yakmada fayda görmüştüm o ay 2 k,lo yağ vermiştim düzenli sporda dahil. sadece yağ vermiştim
senide seviyoruz:86:
günaydın şekerler
buraya yediklerimi yazınca motive oluyorum valla
akşamdan başlayayım
biraz domates çorbası (kaç kaşık olduğunu bilemedim )
ızgara tavuklu salata
arada
3-4 adet form biskuvi
kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 çk ayva reçeli
1 kupa çay
Ateş topu mutopaç gibi olmiyim de nerye döndüğüm belli olmadan
haftanın 3 günü(cuma-c.tes, ve pazar) 50şer dk yürüyorum hügocum benim sporum bu kadarcık ,umarım faydasını görürüm,hele bir görmeyeyim limonun kabuklarını alıp gözünüze pışkırtıcammmmm
:86: dene dene fişşek gibi olursun ateş topu gibi yerinde duramazsın :86:
Ateş topu mutopaç gibi olmiyim de nerye döndüğüm belli olmadan
haftanın 3 günü(cuma-c.tes, ve pazar) 50şer dk yürüyorum hügocum benim sporum bu kadarcık ,umarım faydasını görürüm,hele bir görmeyeyim limonun kabuklarını alıp gözünüze pışkırtıcammmmm
hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden böleeeeeeeeeeeeeee,hülya derdini söleeeeeeeeeeeeee hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun canım
biz geliyoz geldin diye sevinen yok nerdim buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tabiben çok bakamıyom kzızm kaldırıyo sürekliondan işteeeeee:84:
2bardak su
1,5domates
1kk peynir
1tatlıkaşıgı bal
3taneçıtırmısır bizküvisi
balısürdüm yedim nefissssss
şekersiz çayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?