60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başladım bikere sonunu getirim inşallah,kaynatıyorum hergün,bugün sadece limonu çıkardım gerisini blendrdan geçirdimmm,yine posalı oldu ama fena değil tadına mı alıştım ne:44:ders çıkısı tadı hoşuma gidiyo ama enterasan enerji içeceği içmiş gibi hissediyorum kendimiAllahım ne garip kadınım heeeeeeeeee

hızlandığını ben nası farkedecemmmmmmm,wc olayıyla mı farkedicemmm:86:Anlamadım valla

evet eee küsel bir soru
sanırım ateş topu gibi olursun yerinde duramazsın
tuvalet olayıda bir göstergesi bakalım ilerleyen günlerde kilo verirsen anlarız ama bende işe yaramıştı yağ yakmada fayda görmüştüm o ay 2 k,lo yağ vermiştim düzenli sporda dahil. sadece yağ vermiştim

ama bende bi ara yine yapıp bu sefer bir hafta denemeyi düşünüyorum hızlandırıcıdan

Ateş topu mutopaç gibi olmiyim de nerye döndüğüm belli olmadan
haftanın 3 günü(cuma-c.tes, ve pazar) 50şer dk yürüyorum hügocum benim sporum bu kadarcık ,umarım faydasını görürüm,hele bir görmeyeyim limonun kabuklarını alıp gözünüze pışkırtıcammmmm

afiyet olsun canım

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden böleeeeeeeeeeeeeee,hülya derdini söleeeeeeeeeeeeee hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nihahaha bayıldım valla. burdayım memnun olmazsan gel :86:
sporda iyi 3 gün ama dediğim gibi biliyosun bende daha verecem çabuk olmiyi napak sabredecükk :86:

:86: dene dene fişşek gibi olursun ateş topu gibi yerinde duramazsın :86:

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden böleeeeeeeeeeeeeee,hülya derdini söleeeeeeeeeeeeee hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biz geliyoz geldin diye sevinen yok nerdim buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tabiben çok bakamıyom kzızm kaldırıyo sürekliondan işteeeeee:84:
2bardak su
1,5domates
1kk peynir
1tatlıkaşıgı bal
3taneçıtırmısır bizküvisi
balısürdüm yedim nefissssss
şekersiz çayyyy

günaydın arkadslar nasılsınız......

dün iikindi lebelbi yedım o beni baya tuttu
aksamda
kıymalı bir mantar yaptım ama canım hiç istemedi 2 yemek kasıgı ondan 2 lokma beyaz ekmek biraz yogurt ve salata yedım
gece yeşil çay içtim gece uyanıp muz yedim

sabah sirkeli su içtim

biraz pynır 1 dilim ekmek domates ve bir catal balla bir kahvaltı ve ara öğün şekersiz nescfe sade, 40g bitter çikoyla içtim

dün suyu 1 .7 litrede kaldı yane böle ama 100 gr daha gitt bende 900 gr oldu ve regl olcam o zamanda bu şişliğim gitcek bi 500 gr daha vercem ama hiç hareket edemıyorum. 2 gün 1 saat dans etmiştim kızım yaptırmıyo ya...

inşallha iyi olcak Farması gibi olcammmmm

afiyet olsun hülyammmmmmmmmmmmmmmm

kızlar allah muhabbetinizi artırsın

kimse beni sormamış, hasta olmama rağmen beni merak etmemiş

bugün tartılma günümdü

yaptığım o kadar kaçamağa ve doğru dürüst spor yapamama rağmen kilomda bi değişiklik yok, 55.5

bu iyiye işaret mi bilemicem ama

şimdi evdeyim,öğleden sonra gitcem

kemiklerimin ağrısı çok fena çünkü (

sabah kahvaltısında yediklerimi yazayım

sabah 8 gibi kalktım 2 kuru kayısı ile bi bardak su içtim
sonra geri yattım
kahvaltıdan azönce kalktım

2 dilim tam buğday ekmeği
3 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
1 yumurtadan omlet ( yağı biraz fazla olmuştu, peçeteyle çektim )
2 çk bal
2 çk tahin-pekmez
1 çk domates sosu yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…