Günaydınn kızlar nasılsınız bakalımm .. benim bugün reglin 2. günü her zamanki gibi agrım var ve halsizim ama keyfim dışarıdaki kapalı havaya ve yarın çalışacak olmama ragmen iyi cünkü bu akşam kocişim geliyoo
bu sabah biraz geç kalktım 06.50 gibi yatagımın baş ucunda bitter çiko vardı ondan bir diş aldım sonra bir bardak su içtim..
07:20 kahvaltı ;
1 kupa şekersiz siyah çay
1 adet yumurta ve iki ince dilim light sucukla omlet
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 tk peynir ezmesi salatası
2 küçük domates ve bol nane + maydonoz
1 çk yeşil zeytin ezmesi
sonrasında üzerine bir miktar tarçın döktügüm 1 adet muz ve kiwi ile yaptığım meyve salatamı yedim. neruuuş çok güzel oldu kııız hep regli ken ye ye diyodun ya sonunda dinledim seni akşam yemedim ama sabah yedimmm
hafif bulutlu bir urfa sabahından selam.....
arkadaşlar öncelikle akşam yediklerim:
3 kaşık sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
6-7 kaşık salata,
1 bardak ayran,
yemekten 1 saat sonra2 bardak çay...
ve sabah kahvaltım:
1 adet kuru kaysı,
1 bardak ılık su,
4 adet zeytin,
2 yemek kaşığı çöklek,
1 t.k.beyaz peynir,
1 adet domates,
2 bardak tek şekerli çay,
2 dilim kepek ekmeği...
yeşil çayımıda hazırladım birazdan içeceğim....bu kadar ....
hoşbulduk hügocukcan hamarat hatunhoşgeldin canımgeçmiş olsun bikaç güne geçer ağrın
noldu kızzz,benim akşam menüleri böle biliyosun napimmmmm artık kilo vermemi engellese de böyle az ve alakasız şeyler yemek yinede böyle beslenmek zorundayım malesef,offffffffff okul bitsede kurtulsam
arkadaşlar ya rejime başlayalı tam 1 ay 5 gün olmuş veee ben sadece 2 kilo vermişim...:84::84::84::84:
Günaydınn kızlar nasılsınız bakalımm .. benim bugün reglin 2. günü her zamanki gibi agrım var ve halsizim ama keyfim dışarıdaki kapalı havaya ve yarın çalışacak olmama ragmen iyi cünkü bu akşam kocişim geliyoo
bu sabah biraz geç kalktım 06.50 gibi yatagımın baş ucunda bitter çiko vardı ondan bir diş aldım sonra bir bardak su içtim..
1 çk yeşil zeytin ezmesi
sonrasında üzerine bir miktar tarçın döktügüm 1 adet muz ve kiwi ile yaptığım meyve salatamı yedim. neruuuş çok güzel oldu kııız hep regli ken ye ye diyodun ya sonunda dinledim seni akşam yemedim ama sabah yedimmm
arkadaşlar ya rejime başlayalı tam 1 ay 5 gün olmuş veee ben sadece 2 kilo vermişim...:84::84::84::84:
1 çk yeşil zeytin ezmesi
yoo bişey yokçeşit çok sende salata çorba falan içsen böyle metabolizmanda yavaşlar yeşillik yerssen hem bağırsaklar iyi çalışır benceeeee tabi
sagolasın nugicim. evet pınarın yüzde 25 daha az yaglı sucugu var light demiyor ama daha az yaglı kestiğin zaman bile belli biraz daha pahalı digerlerine göre ama daha saglıklı en azından. hani normalde sucuu kızartınca pıt pıt yag damlar da bunda çok olmuyorgünaydın canım afiyet olsun sucuğun lıghtı damı çıkmış
sagolasın canımcum bi bugun agrır sonra geçerafiyet olsun ve de geçmiş olsun şekercimmmmmm
ben yine 63le bütünleşme dönemimdeyimmmmmmmmm,Allahım ya bi türlü indiğim kilodan kurtulamıyorumm,2 -3 hafta peşimi bırakmıyor
kız nugiiiiiiiiii şu metabolizma hızlandırıcı içeceğin faydasını ne zman görcez de bakim banagerçi wcye süper çıkıyorum kendi açımdan faydasını görmedim değil
ben yine 63le bütünleşme dönemimdeyimmmmmmmmm,Allahım ya bi türlü indiğim kilodan kurtulamıyorumm,2 -3 hafta peşimi bırakmıyor
kız nugiiiiiiiiii şu metabolizma hızlandırıcı içeceğin faydasını ne zman görcez de bakim banagerçi wcye süper çıkıyorum kendi açımdan faydasını görmedim değil
adı üzerinde metabolizma hızlandırıcı içecek :86: metabolizmanı hızlandırıyodur:86: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?