60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım geçmiş olsun bikaç güne geçer ağrın

canım kahvaltın süper
fakat akşam ekmekle pilav bir arada bence olmamış be tatlım

noldu kızzz,benim akşam menüleri böle biliyosun napimmmmm artık kilo vermemi engellese de böyle az ve alakasız şeyler yemek yinede böyle beslenmek zorundayım malesef,offffffffff okul bitsede kurtulsam

yoo bişey yokçeşit çok sende salata çorba falan içsen böyle metabolizmanda yavaşlar yeşillik yerssen hem bağırsaklar iyi çalışır benceeeee tabi

günaydın canım afiyet olsun sucuğun lıghtı damı çıkmış

Son düzenleme:
arkadaşlar ya rejime başlayalı tam 1 ay 5 gün olmuş veee ben sadece 2 kilo vermişim...:84::84::84::84:

ilahi çok şekersin ya
Allah bin bereket versin daha ne olacak 2 kg süperrrrr bir rakam devamı sağlıkla gelsin inşallah canımcım harikasın

afiyet olsun ve de geçmiş olsun şekercimmmmmm

günaydın canım afiyet olsun sucuğun lıghtı damı çıkmış
sagolasın nugicim. evet pınarın yüzde 25 daha az yaglı sucugu var light demiyor ama daha az yaglı kestiğin zaman bile belli biraz daha pahalı digerlerine göre ama daha saglıklı en azından. hani normalde sucuu kızartınca pıt pıt yag damlar da bunda çok olmuyor

afiyet olsun ve de geçmiş olsun şekercimmmmmm
sagolasın canımcum bi bugun agrır sonra geçer

arkadaşlar ya rejime başlayalı tam 1 ay 5 gün olmuş veee ben sadece 2 kilo vermişim...:84::84::84::84:

ilk ayda genelde çok gider senin ki de gayet normal,sevin bence.daha sonraki aylarda azalma hatta fazka çıktığın günlerde olacak inşallah olmaz ama,hazırlıklı ol,moralini bozma

ben yine 63le bütünleşme dönemimdeyimmmmmmmmm,Allahım ya bi türlü indiğim kilodan kurtulamıyorumm,2 -3 hafta peşimi bırakmıyor
kız nugiiiiiiiiii şu metabolizma hızlandırıcı içeceğin faydasını ne zman görcez de bakim banagerçi wcye süper çıkıyorum kendi açımdan faydasını görmedim değil

Ahanda bahar sarhoşum da gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşhan sarhoşşşşş neruşum sarhoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,işten dönen yavuklusu sarhoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

adı üzerinde metabolizma hızlandırıcı içecek :86: metabolizmanı hızlandırıyodur :86: :86:

ay ben o metabolizma hızlandırıcıyı hugo tarifini vermeden önce hangi topikte hatırlamıyorum yazmıştım tarifini denemiştim 3 gün fayda görmedim diye bırakmıştım içmeyi ama aslında yeni bişeye başladığında etkisini görmen bir haftayı buluyor onun için faydası yok deyip 2-3 günde bırakmamak lazım.

habudi yar habudi yar habudi habudi habudi yar
neruda yar neruda yar neruda neruda neruda yar :76:

günaydın şekerler

buraya yediklerimi yazınca motive oluyorum valla
akşamdan başlayayım
biraz domates çorbası (kaç kaşık olduğunu bilemedim )
ızgara tavuklu salata

arada
3-4 adet form biskuvi

kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 çk ayva reçeli
1 kupa çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…