60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buradki arkadsları seviyorum mmm farması famir hugocuk nugya didem ebruli ve diğerleri ....

motive oluyorum yaaa...

olursun olursun merak etme hep böyle pozitif ol inan mutlu ol bizde kolay olmadı. yani 16 kilomu verene kadar azmı çabaladım ama hep inandım şimdide öyle yeterki beslenme alışkanlığın hiçbir zaman eskisi gibi olmasın kolay gerisi zaman lazım ve de spor fırsat buldukça yap asla bırakma. yapamadığın olur elbet ama fırsatın olduğundada asla yapmamazlık etme

hasta olduğunu bilenem bilmiyodum geçmiş olsun nasılsın şimcik

afiyet olsun canım tebrik ederim 100 gr için sonuçta gitmiş yani

aaaaaaaaaaa özlemez olurmuyuz,merak etmez olurmuyuz yahuuuuuu,herkesin yeri ayrı arkadaşlarrrrrrr,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorummmmmmm(neruşumu daha bir ayrı seviyorummm amaaa)geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmmmmm,afiyet olunnnnnnnnnnnnnn

thanks şekerim... sfarması gibi olcam dedım ya senide seviyorum ama farmasıcık resim eklemiş ya popodan diğerlerinede baktım baya bi etkilendim bende olcam küçülcek dedim herseyım seninde resmin varmı görmedimde eminim cok guzel oldmussundur gidince yağlar... insallah önce 5 kilo sonra 6-7 kilo hedef

hasta olduğunu bilenem bilmiyodum geçmiş olsun nasılsın şimcik

sağol canım
akşam antibiotik içtim o toparladı biraz beni
ama bademciklerim şiştiği için eklemlerime vuruyo ağrısı, o çok kötü yapıyo
romatizmalı teyzeler gibi dizlerim tutmuyo bazen
ama daha iyiyim şimdi :))

ne bileyim kimse beni sormayınca ben de öyle düşündüm
okudum geçmişi, 1 kişi bile sormamış, çok üzüldüm bende

canım geçmiş olsun benimde çok bogazlarım acıyo
valla çok bakamıyom baksan her kez bizi unutuyo tam bişey yazacam kız çekeliyo

korkumdan foruma giremiyordum kızlar,güzel başlayıp böyle bir son...
ooof ki ne of kızlar benim programım altüst oldu kaç gündür toparlayamadım da bir türlü, tartıya çıkacağım ama biliyorum ki kilo aldım:84::84::84:
öncelikle vücudumun detoks gibi birşeye ihtiyacı var bağırsak problemleri ile başım dertte,sonra da yeniden yeme düzeni,spor gibi düzen gerek hayatıma ama motive olmak neden bu kadar zor...walla canıma tak dedi 60 a kadar iniyorum ama hiç gerisini göremedim bugüne kadar...

hahah kızlar şimdi farkettim işte bende 500-1000 kg larla ugraşa uğraşa buraya da 1000 gr yerine kg yazmışımm ne ben ne siz farketmişsiniz. haftada 500 kilo verdiimi düşünsenize o kadar veremem zaten yokki

günaydın esw cim canım daha menülere yorum yapıyoduk fırsatımız olmadı daha.afiyet olsun canım bu dönemde sıkı beslen.halsiz düşme iyice

canım geçmiş olsun benimde çok bogazlarım acıyo
valla çok bakamıyom baksan her kez bizi unutuyo tam bişey yazacam kız çekeliyo

canım sana da çok geçmniş olsun
bu hazalar bi soğuk bi sıcak mahvediyo walla insanı
ben ilaç içtim dün gece, içmesem daha kötü olurum çünkü
bide bal falan ye, yumuşatıyo ama uzun süreli değil tabiki

ay o problem bende de var
bi hasta oldum bi bilmem ne kaldı spor bi haftadır walla
bağırsaklarım da tembel tembeldi ama
2 gündür yatmadan suyla beraber kurukayısı yiyorum daha iyiym sanırım

ilahi çok şekersin ya
Allah bin bereket versin daha ne olacak 2 kg süperrrrr bir rakam devamı sağlıkla gelsin inşallah canımcım harikasın

ya ne bileyim sanki eskiden ayda 4-5 kilo veriyordum ama ozaman siporda yapıyordum.bence bu defa eksiğim bu gene yapayım diyiyorum her yapmaya kaltığımda geçen defa kas kayması olmuştu gene olur diye korkuyorum.15 gün yatağa mahkum kalmıştım.dün akşam yaptım bugün belimin sağ tarafında feciii bir ağrı var...

günaydın esw cim canım daha menülere yorum yapıyoduk fırsatımız olmadı daha.afiyet olsun canım bu dönemde sıkı beslen.halsiz düşme iyice

teşekkür ederim canım
walla canım bişi istemiyo ki ama işte halsiz düşmemek için kahvaltımı sağlam yapmaya çalıştım

dün akşam yediklerimle normalde doymazdım ama yetip de arttı bile

benim hsata olunca, üzülünce, sinirlenince, acelem varsa iştahım kesilir zaten

hııııı adam kayırmaca haaa neruşun yeri ayrıymış hııı o zaman limonları ben gözüne fışkırtıcam senin

biliyorum canım. benim resmim yok koymuyorum eşim izin vermiyo. elbette zayıflayan insanlar gibi olmak istemen güzel kim olduğu önemli değil canım. bende zayıflamış pekçok insan resimlerine hikayelerine bakıyorum motivasyon oluyo ama ben daha çok kaslı sevdiğim için sporculara özenirim genelde :86:

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek cuma gününün yüzüsü hürmetine rabbim günahlarımızı bağışlasın herkesin gönlünün muradını versin inş.bu gün cok anlamlı bir gün çanakkalede şehit düşen kardeşlerimeze allahtan rahmet diliyorum allah onlardan razı olsun

kahvaltım:
500 ml su
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

veeee bu sabah itibariyle 65,600 kiloyum coooooooook sevindim ve şaşırdım eve geldiğimde 66,500 di kılo ama hiç durmadım evi temizlemekten canım çıktı yemegede dikkat edince gitti biraz daha cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…