olursun olursun merak etme hep böyle pozitif ol inan mutlu ol bizde kolay olmadı. yani 16 kilomu verene kadar azmı çabaladım ama hep inandım şimdide öyle yeterki beslenme alışkanlığın hiçbir zaman eskisi gibi olmasın kolay gerisi zaman lazım ve de spor fırsat buldukça yap asla bırakma. yapamadığın olur elbet ama fırsatın olduğundada asla yapmamazlık etmegünaydın arkadslar nasılsınız......
dün iikindi lebelbi yedım o beni baya tuttu
aksamda
kıymalı bir mantar yaptım ama canım hiç istemedi 2 yemek kasıgı ondan 2 lokma beyaz ekmek biraz yogurt ve salata yedım
gece yeşil çay içtim gece uyanıp muz yedim
sabah sirkeli su içtim
biraz pynır 1 dilim ekmek domates ve bir catal balla bir kahvaltı ve ara öğün şekersiz nescfe sade, 40g bitter çikoyla içtim
dün suyu 1 .7 litrede kaldı yane böle ama 100 gr daha gitt bende 900 gr oldu ve regl olcam o zamanda bu şişliğim gitcek bi 500 gr daha vercem ama hiç hareket edemıyorum. 2 gün 1 saat dans etmiştim kızım yaptırmıyo ya...
inşallha iyi olcak Farması gibi olcammmmm
hasta olduğunu bilenem bilmiyodumkızlar allah muhabbetinizi artırsın
kimse beni sormamış, hasta olmama rağmen beni merak etmemiş
bugün tartılma günümdü
yaptığım o kadar kaçamağa ve doğru dürüst spor yapamama rağmen kilomda bi değişiklik yok, 55.5
bu iyiye işaret mi bilemicem ama
şimdi evdeyim,öğleden sonra gitcem
kemiklerimin ağrısı çok fena çünkü(
sabah kahvaltısında yediklerimi yazayım
sabah 8 gibi kalktım 2 kuru kayısı ile bi bardak su içtim
sonra geri yattım
kahvaltıdan azönce kalktım
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
1 yumurtadan omlet ( yağı biraz fazla olmuştu, peçeteyle çektim )
2 çk bal
2 çk tahin-pekmez
1 çk domates sosu yedimm
günaydın arkadslar nasılsınız......
dün iikindi lebelbi yedım o beni baya tuttu
aksamda
kıymalı bir mantar yaptım ama canım hiç istemedi 2 yemek kasıgı ondan 2 lokma beyaz ekmek biraz yogurt ve salata yedım
gece yeşil çay içtim gece uyanıp muz yedim
sabah sirkeli su içtim
biraz pynır 1 dilim ekmek domates ve bir catal balla bir kahvaltı ve ara öğün şekersiz nescfe sade, 40g bitter çikoyla içtim
dün suyu 1 .7 litrede kaldı yane böle ama 100 gr daha gitt bende 900 gr oldu ve regl olcam o zamanda bu şişliğim gitcek bi 500 gr daha vercem ama hiç hareket edemıyorum. 2 gün 1 saat dans etmiştim kızım yaptırmıyo ya...
inşallha iyi olcak Farması gibi olcammmmm
kızlar allah muhabbetinizi artırsın
bugün tartılma günümdü
yaptığım o kadar kaçamağa ve doğru dürüst spor yapamama rağmen kilomda bi değişiklik yok, 55.5
sonra geri yattım
3 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
2 çk bal
2 çk tahin-pekmez
1 çk domates sosu yedimm
olursun olursun merak etme hep böyle pozitif ol inan mutlu ol bizde kolay olmadı. yani 16 kilomu verene kadar azmı çabaladım ama hep inandım şimdide öyle yeterki beslenme alışkanlığın hiçbir zaman eskisi gibi olmasın kolay gerisi zaman lazım ve de spor fırsat buldukça yap asla bırakma. yapamadığın olur elbet ama fırsatın olduğundada asla yapmamazlık etme
hasta olduğunu bilenem bilmiyodumgeçmiş olsun nasılsın şimcik
aaaaaaaaaaa özlemez olurmuyuz,merak etmez olurmuyuz yahuuuuuu,herkesin yeri ayrı arkadaşlarrrrrrr,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorummmmmmm(neruşumu daha bir ayrı seviyorummm amaaa)geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmmmmm,afiyet olunnnnnnnnnnnnnn
bugün tartılma günümdü
sonra geri yattım
3 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
2 çk bal
2 çk tahin-pekmez
1 çk domates sosu yedimm
cimcimecim amore doğru diyor ama sen yinede kaçamaklarınıda dikkate al canım
ilk ayda genelde çok gider senin ki de gayet normal,sevin bence.daha sonraki aylarda azalma hatta fazka çıktığın günlerde olacak inşallah olmaz ama,hazırlıklı ol,moralini bozma
sagol farmisyommmm
sudecim bu bir ayda 2 kilo demek ki gayet iyi neden şikayetçi oluyorsun ki. bende ayda maksimum bu kadar verebiliyorum diyetisyenler de haftada 500-1000 kg maksimum verilmesi lazım diyor bende üzülmeyi bırak ve sevin tepin kızzzdonlar sütyenler sallansınnn :92::92::92::92:
bugün tartılma günümdü
sonra geri yattım
3 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
2 çk bal
2 çk tahin-pekmez
1 çk domates sosu yedimm
canım geçmiş olsun benimde çok bogazlarım acıyo
valla çok bakamıyom baksan her kez bizi unutuyo tam bişey yazacam kız çekeliyo
korkumdan foruma giremiyordum kızlar,güzel başlayıp böyle bir son...
ooof ki ne of kızlar benim programım altüst oldu kaç gündür toparlayamadım da bir türlü, tartıya çıkacağım ama biliyorum ki kilo aldım:84::84::84:
öncelikle vücudumun detoks gibi birşeye ihtiyacı var bağırsak problemleri ile başım dertte,sonra da yeniden yeme düzeni,spor gibi düzen gerek hayatıma ama motive olmak neden bu kadar zor...walla canıma tak dedi 60 a kadar iniyorum ama hiç gerisini göremedim bugüne kadar...
ilahi çok şekersin ya
Allah bin bereket versin daha ne olacak 2 kg süperrrrr bir rakam devamı sağlıkla gelsin inşallah canımcım harikasın
günaydın esw cim canım daha menülere yorum yapıyoduk fırsatımız olmadı daha.afiyet olsun canım bu dönemde sıkı beslen.halsiz düşme iyice
aaaaaaaaaaa özlemez olurmuyuz,merak etmez olurmuyuz yahuuuuuu,herkesin yeri ayrı arkadaşlarrrrrrr,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorummmmmmm(neruşumu daha bir ayrı seviyorummm amaaa)geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmmmmm,afiyet olunnnnnnnnnnnnnn
thanks şekerim... sfarması gibi olcam dedım ya senide seviyorum ama farmasıcık resim eklemiş ya popodandiğerlerinede baktım baya bi etkilendim bende olcam küçülcek dedim herseyım seninde resmin varmı görmedimde eminim cok guzel oldmussundur gidince yağlar... insallah önce 5 kilo sonra 6-7 kilo hedef
hııııı adam kayırmaca haaaneruşun yeri ayrıymış hııı o zaman limonları ben gözüne fışkırtıcam senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?