haklısın 2 defa felan kaçamak yaptım....bazı öğünlerde de ekmek yememem gerekirken 1 dilimde olsa yedim.ama genede sanki yavaş verdim gibi geldi.... ne bileyim...
ya ne bileyim sanki eskiden ayda 4-5 kilo veriyordum ama ozaman siporda yapıyordum.bence bu defa eksiğim bu gene yapayım diyiyorum her yapmaya kaltığımda geçen defa kas kayması olmuştu gene olur diye korkuyorum.15 gün yatağa mahkum kalmıştım.dün akşam yaptım bugün belimin sağ tarafında feciii bir ağrı var...
günaydın tosti. ne güzel dilekler bunlar. biz çanakkalede durduğumuzdan 18 mart bizim için çok önemli heleki o şehitliklere gittikçe çok kötü oluyorum. dün çanakkale savaşlarındaki askerleimizin yemek menülerini okudum ağlamamak için kendimi zor tuttum o durumda vatanı kurtardılar. ne desem az gelir tüylerim diken diken oldugünaydınlar hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek cuma gününün yüzüsü hürmetine rabbim günahlarımızı bağışlasın herkesin gönlünün muradını versin inş.bu gün cok anlamlı bir gün çanakkalede şehit düşen kardeşlerimeze allahtan rahmet diliyorum allah onlardan razı olsun
kahvaltım:
500 ml su
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
veeee bu sabah itibariyle 65,600 kiloyum coooooooook sevindim ve şaşırdım eve geldiğimde 66,500 di kılo ama hiç durmadım evi temizlemekten canım çıktı yemegede dikkat edince gitti biraz daha cok şükür
afiyet olsun şeker...günaydın şekerler
buraya yediklerimi yazınca motive oluyorum valla
akşamdan başlayayım
biraz domates çorbası (kaç kaşık olduğunu bilemedim )
ızgara tavuklu salata
arada
3-4 adet form biskuvi
kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 çk ayva reçeli
1 kupa çay
günaydın tosti. ne güzel dilekler bunlar. biz çanakkalede durduğumuzdan 18 mart bizim için çok önemli heleki o şehitliklere gittikçe çok kötü oluyorum. dün çanakkale savaşlarındaki askerleimizin yemek menülerini okudum ağlamamak için kendimi zor tuttum o durumda vatanı kurtardılar. ne desem az gelir tüylerim diken diken oldu
günaydın topişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,haftanın son günü,Ankara da bulutlu bir hava varrr,offfffffffffffffff haftasonu yağmur yağmasa yaaaaaaaaaaagezcektikkkkkkkkkkkkkkkk
sabah kahvaltımmmmmmmmmmmm
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
maydanoz
nane
1 biber
2 dlm tam buğday ekmeği
1 kuru kayısı
1 fındık
1/2 çay kaşığı bal yidimmmmmmmmmmmmm
pek çeşitli bir kahvalı oldu dimi,kukilimin kahvaltısına benzedi aynıkukilimmmmmmmmmmmmmmmii özledim bak şimdiiiiii,umarım iyidir kukilimmmmmmmm
bugünde yağmurlu tatlı bi hava var burdabahar yağmurlarını çok severim
günaydın fambıkım
kız ben kalanchoeyi çok özledim valla gelsede bian önce kavuşsak
dişimin şişliği epey indi artık gözümde ağırlık hissetmiyorum.
bu arada iş durumu var diyordumya size. tekinden cevap geldi malesef olumsuz. erkek eleman lazımmış olmadı. napalım hayırlısı olsun bundada vardır hayır. diğeri belirsiz zaten
hafif bulutlu bir urfa sabahından selam.....
arkadaşlar öncelikle akşam yediklerim:
3 kaşık sebze yemeği,
3 kaşık pirinç pilavı,
1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği,
6-7 kaşık salata,
1 bardak ayran,
yemekten 1 saat sonra2 bardak çay...
ve sabah kahvaltım:
1 adet kuru kaysı,
1 bardak ılık su,
4 adet zeytin,
2 yemek kaşığı çöklek,
1 t.k.beyaz peynir,
1 adet domates,
2 bardak tek şekerli çay,
2 dilim kepek ekmeği...
yeşil çayımıda hazırladım birazdan içeceğim....bu kadar ....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtır kızlarnasılsınız ben iyiyim şükür menülerimi yazayım
akşam
1 ,5 kepçe mercimek çorba
4-5 dal karnıbahar yemeği
salata
sonra
bir su bardağı tarçınlı süt
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
1 kk peynir ve bir küçük domates ve 2 dilim ekmekle yapılmış yağsız salçasız tost
bir su bardağı ayran
yaramaz kuşum duvar saatini düşürdübi çaktı saat yerde. şimdi yerde saati arıyo heralde yerine takacak ufacıklar ama yaramazlıkları çok
afiyet olsun canımmmmmmmm
günaydın canımmmmmmmmmmmm,evet özledik valla,o gelene kadar 1-2 kilo versem bari,bıraktığı gibi duruyorum
akşam menümü pek yazmıyorum son zmanlarda ama yazayım hadi
akşam 19.30de evdeydimmmmm
okulda 1 küçük muz yedim
eve gelince
1 kk light beyaz peynir
5 zeytin
5 fındık
5 şekerli leblebi
salata
2 adet peynirli kraker
arada da
1 büyük kupa light süt içtimmmm
Günaydınn kızlar nasılsınız bakalımm .. benim bugün reglin 2. günü her zamanki gibi agrım var ve halsizim ama keyfim dışarıdaki kapalı havaya ve yarın çalışacak olmama ragmen iyi cünkü bu akşam kocişim geliyoo
bu sabah biraz geç kalktım 06.50 gibi yatagımın baş ucunda bitter çiko vardı ondan bir diş aldım sonra bir bardak su içtim..
07:20 kahvaltı ;
1 kupa şekersiz siyah çay
1 adet yumurta ve iki ince dilim light sucukla omlet
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
1 tk peynir ezmesi salatası
2 küçük domates ve bol nane + maydonoz
1 çk yeşil zeytin ezmesi
sonrasında üzerine bir miktar tarçın döktügüm 1 adet muz ve kiwi ile yaptığım meyve salatamı yedim. neruuuş çok güzel oldu kııız hep regli ken ye ye diyodun ya sonunda dinledim seni akşam yemedim ama sabah yedimmm
neruda dediklerini yapcam.bugunde yanımda sadece yogurt var.haftaya daha çok kuru meyve getirim barii:18:
evet hugocuk çogu zaman yiyecek birşey bulamamışlar ve buldukları yemeklerde su ve ekmek olmuş bizler yiyoruz yiyoruz sonra nasıl zayıflıyacagız diye uğraşıyoruz rabbim bizlerede onlar gibi karekterler versin vatan aşkı versin allah rahmet eylesin tekrar
bende düzenli spor yapıyorum 3 yıldır hiç kas kayması filan olmadı. kas kayması ne onu bile bilmiyorumkas kayması neki
ben yine 63le bütünleşme dönemimdeyimmmmmmmmm,Allahım ya bi türlü indiğim kilodan kurtulamıyorumm,2 -3 hafta peşimi bırakmıyor
kız nugiiiiiiiiii şu metabolizma hızlandırıcı içeceğin faydasını ne zman görcez de bakim banagerçi wcye süper çıkıyorum kendi açımdan faydasını görmedim değil
Ahanda bahar sarhoşum da gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşhan sarhoşşşşş neruşum sarhoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş, işten dönen yavuklusu sarhoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allah sizi kahretmesinnn maymunlarr yaaaaaaaaaaaaahabudi yar habudi yar habudi habudi habudi yar
neruda yar neruda yar neruda neruda neruda yar:76:
günaydın şekerler
buraya yediklerimi yazınca motive oluyorum valla
akşamdan başlayayım
biraz domates çorbası (kaç kaşık olduğunu bilemedim )
ızgara tavuklu salata
arada
3-4 adet form biskuvi
kahvaltı
2 dilim tb ekmeği
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 çk ayva reçeli
1 kupa çay
gnykızlar
maşşlah nerudacım ne çok sevenin vayaaaaaaaaaaaaaa
kızlar allah muhabbetinizi artırsın
kimse beni sormamış, hasta olmama rağmen beni merak etmemiş
bugün tartılma günümdü
yaptığım o kadar kaçamağa ve doğru dürüst spor yapamama rağmen kilomda bi değişiklik yok, 55.5
bu iyiye işaret mi bilemicem ama
şimdi evdeyim,öğleden sonra gitcem
kemiklerimin ağrısı çok fena çünkü(
sabah kahvaltısında yediklerimi yazayım
sabah 8 gibi kalktım 2 kuru kayısı ile bi bardak su içtim
sonra geri yattım
kahvaltıdan azönce kalktım
2 dilim tam buğday ekmeği
3 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
1 yumurtadan omlet ( yağı biraz fazla olmuştu, peçeteyle çektim )
2 çk bal
2 çk tahin-pekmez
1 çk domates sosu yedimm
aaaaaaaaaaa özlemez olurmuyuz,merak etmez olurmuyuz yahuuuuuu,herkesin yeri ayrı arkadaşlarrrrrrr,hepinizi ayrı ayrı çok seviyorummmmmmm(neruşumu daha bir ayrı seviyorummm amaaa)geçmiş olsun tatlımmmmmmmmmmmmmm,afiyet olunnnnnnnnnnnnnn
sağol canım
akşam antibiotik içtim o toparladı biraz beni
ama bademciklerim şiştiği için eklemlerime vuruyo ağrısı, o çok kötü yapıyo
romatizmalı teyzeler gibi dizlerim tutmuyo bazen
ama daha iyiyim şimdi :))
ne bileyim kimse beni sormayınca ben de öyle düşündüm
okudum geçmişi, 1 kişi bile sormamış, çok üzüldüm bende
hahah kızlar şimdi farkettim işte bende 500-1000 kg larla ugraşa uğraşa buraya da 1000 gr yerine kg yazmışımm ne ben ne siz farketmişsiniz. haftada 500 kilo verdiimi düşünsenize o kadar veremem zaten yokki
afiyet olsun tatlım evet akşam hem ekmek hem pilav biraz fazla olmuş 2sinden birine yemeye çalış bir de çayı şekersi içseeeen süprrr olacakkkk bak o zaman daha da hızlı gidecek kilolar sağlıkla inşallahhh
ama urfada normal çay bulmak imkansız nerdeyse genelde kaçak çay var ve de onu şekersiz içmek çok zor acımsı bir tadı var...türk çayını şekersiz içiyorum normalde.ama diyete başlayalı çayı azaltım günde 3 tane içiyorum.eskiden iş yerinde sadece 15 tane felan akşam evdede 5 tane toplam 20 oluyordu.1 şekerden 20 şeker...üfffff bayağı fazlaymış yaaaa.....:44::44::44:artık bitki içiyorum.şekersiz içiyorum onlarıda zaten....
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek cuma gününün yüzüsü hürmetine rabbim günahlarımızı bağışlasın herkesin gönlünün muradını versin inş.bu gün cok anlamlı bir gün çanakkalede şehit düşen kardeşlerimeze allahtan rahmet diliyorum allah onlardan razı olsun
kahvaltım:
500 ml su
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
veeee bu sabah itibariyle 65,600 kiloyum coooooooook sevindim ve şaşırdım eve geldiğimde 66,500 di kılo ama hiç durmadım evi temizlemekten canım çıktı yemegede dikkat edince gitti biraz daha cok şükür
heh nihayet yazdıselam arkadaşlar herkese kolay gelsin
geçmişi okudum çok güzel sohberler olmuş...
bende sabah
2 bardak ılık su
1 dilim ekmek
1yumurta
2 zeytinbirazda peynir yedim
ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim regl oldum bu sabah
çay içtim şekersiz
türk kahvesi sade
arada.1 küçük elma 1 kupa yeşil çay
500 ml su
öğle:1 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
ıspanak yemeği yiycem
selam arkadaşlar herkese kolay gelsin
geçmişi okudum çok güzel sohberler olmuş...
bende sabah
2 bardak ılık su
1 dilim ekmek
1yumurta
2 zeytinbirazda peynir yedim
ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim regl oldum bu sabah
çay içtim şekersiz
türk kahvesi sade
arada.1 küçük elma 1 kupa yeşil çay
500 ml su
öğle:1 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
ıspanak yemeği yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?