60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın 2 defa felan kaçamak yaptım....bazı öğünlerde de ekmek yememem gerekirken 1 dilimde olsa yedim.ama genede sanki yavaş verdim gibi geldi.... ne bileyim...

bir ayda sadece 2 kere kaçamak yapmak etkilemez. ama ayda 2 kiloda iyi. sonuçta 5 kilo verip kas kaybetmekten 2 kilo yağ vermek çok daha güzeldir

bende düzenli spor yapıyorum 3 yıldır hiç kas kayması filan olmadı. kas kayması ne onu bile bilmiyorum kas kayması neki

günaydın tosti. ne güzel dilekler bunlar. biz çanakkalede durduğumuzdan 18 mart bizim için çok önemli heleki o şehitliklere gittikçe çok kötü oluyorum. dün çanakkale savaşlarındaki askerleimizin yemek menülerini okudum ağlamamak için kendimi zor tuttum o durumda vatanı kurtardılar. ne desem az gelir tüylerim diken diken oldu

afiyet olsun şeker...

evet hugocuk çogu zaman yiyecek birşey bulamamışlar ve buldukları yemeklerde su ve ekmek olmuş bizler yiyoruz yiyoruz sonra nasıl zayıflıyacagız diye uğraşıyoruz rabbim bizlerede onlar gibi karekterler versin vatan aşkı versin allah rahmet eylesin tekrar

Afiyet olsun fambikuuusssss artık bişey diyemiyorum böyle garip garip şeyler yiyosun ama işte okul da var napalım neyse ki 3 gün sporun varr inşallah gidecekk tüm fazla kilolar yağlarrrrr sabırla kurtulucaz tatlımmm:13::13:

bugünde yağmurlu tatlı bi hava var burda bahar yağmurlarını çok severim

heee ben de çok severimmmm

günaydın fambıkım
kız ben kalanchoeyi çok özledim valla gelsede bian önce kavuşsak

yaa di mi ben de özledimmm valla gökkuşağı kahvaltılarııı burnumda tütüyoooo

hayırlısı olsunn hugocukcuğumm herşeyde vardır bir hayıııırrr

afiyet olsun tatlım evet akşam hem ekmek hem pilav biraz fazla olmuş 2sinden birine yemeye çalış bir de çayı şekersi içseeeen süprrr olacakkkk bak o zaman daha da hızlı gidecek kilolar sağlıkla inşallahhh

afiyet olsunn nugiiim her şey çokkk güzellll:13::13:

yaramaz kuşum duvar saatini düşürdü bi çaktı saat yerde. şimdi yerde saati arıyo heralde yerine takacak ufacıklar ama yaramazlıkları çok
ay kömür de bugün sabahım 5inde uyanmışş bir tıkır tukur sesle kendisi uyandı yaa illa ben de kalkıcammm hemen bişeyler devirir özellikle ses yapar olmadııı gelir patisiyle koluma vurur kalk diyeee

hımmmmmmmmmm gerçekten ama işte dediğim gibi okulun var mecbur böyle oluyor napalım en az hasarla atlat inşallahh canım akşamlarıı

kahvaltın çok güzel canım sayıyorum bak bu hafta yumurta 4 mü etti neeeama regl sin hadiii görmiyimm

olleyyyyyyyyyy nihayet muzz yidinnnnn afiyet olsunnn

neruda dediklerini yapcam.bugunde yanımda sadece yogurt var.haftaya daha çok kuru meyve getirim barii:18:

canım hepimizin sürekli yanında kuru meyve kuruyemiş oluyor acıktıkça bir-iki tane yesen süperr olur çok da tok tutuyorrr

dün kendi kendime ded,m şimdi yaşayacağıma keşke o zamanda yaşasaymışım harp alanında askerlerimize yardım edebilseymişim ölürsem orda ölseymişim diye düşündüm ama o mertebeye erişecek kadar yüce insan değilmişim. bir lokma ekmekle yarı aç vatanı kurtarmayı zenginlik sefa içinde geçen ömre tercih ederim

Son düzenleme:
bende düzenli spor yapıyorum 3 yıldır hiç kas kayması filan olmadı. kas kayması ne onu bile bilmiyorum kas kayması neki

bende de ilk defa oldu.namaz kılıyordum eğrildim bir daha kalkamamıştım...belirtileri bel fıtığı gibiydi.. tomografiye girdiğimde sağ kalça üstündeki bele doğru olan kaslarımın kaydığını söylediler 10 gün rapor vermişti kırem ilaç vede 10 tane iğne verdi kullandım.geçti ama nasıl bir hareket yapsam feci bir şekilde ağrıyor.:84::84:ama yürüyüşle başlayacağım bir kaç gün yürüdükten sonra spora tekrar başlayacağım...

canım oluyor bazen ama vericezz inşallahhh sabııırrrrrrrrrrrrrr:13:

heeeeeeeeee geldimmmm:118:
manyak delüüüüüüüüüüüüüüüüü

habudi yar habudi yar habudi habudi habudi yar
neruda yar neruda yar neruda neruda neruda yar :76:
allah sizi kahretmesinnn maymunlarr yaaaaaaaaaaaaabi oynayıverelim bariiiii:118::118:

afiyet olsun tatlım ama form bisküvilere çok dadanma onlar aynı zamanda yağ içiyorrrkuru meyve kuru yemiş ve boll taze meyve tüketmeye çalışş tatlımm:13::13:gidecekk tüm fazla yağlarr kilolarr gidecekkkkkk inşallah kurtulucazz tatlım hepberaberrr:13::

gnykızlar
maşşlah nerudacım ne çok sevenin vayaaaaaaaaaaaaaa

canımmm sağolsun tüm arkadaşlar ben de herkesiii çokkk seviyorummm iyi ki tanımışım sizleriiiiii çokkkk şükürrrrhepberaber kurtulucazz inşallahhh tüm fazla kilolardann yağlardannnnnn:13::13:

canımm benimmmm ben de valla yeni geldim geçmişi okuyodumm kuşumm yaaaa kilonun aynı çıkmasına çokk sevindimmm inşallah biran önce iyileşirsin tatlımmmsporlarını da başlarsın bak dambıllarım geldiiii

hee benim di miiiiiiiiiiiiiisenin de bende yerin ayrııııı fambıkımm kalbime bir okk gibi saplandınnnnn atamammmmmmmhatta yirimmmmm:125::125:

oyyy kuzuuuummm üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekıyamam hiççççç

hahah kızlar şimdi farkettim işte bende 500-1000 kg larla ugraşa uğraşa buraya da 1000 gr yerine kg yazmışımm ne ben ne siz farketmişsiniz. haftada 500 kilo verdiimi düşünsenize o kadar veremem zaten yokki

heee -427 mi olurdun neeeeeee hem de 1 haftada

neruş senin kömür efendi patisiyle uyandırıyormuş benimkiler önce bikaç kez kalk der gibi öter hafiften bekler baktım kalkmıyorum cak cak cak diye yıktırırlar ortalığı. erkenden illa kalkacam evi toplayacam temizliyecem piste sevmezler salıcam hemen onları. öğleden sonrada yiyecek bişeyler isterler. yumurta bebek bisküvisi daldarı brokoli filan favori yiyecekleri yazında sütmısır isterler çilek kavun salatalık karpuz şeftali kiraz isterler

Son düzenleme:
öğlen için zeytin yağlı yaprak sarma ve kurutulmuş biber dolması yaptım pişiyor şimdi bol ekşili
birde tarhana çorbası salata yapıcamcanı çeken buyursun gelsin

oleeeyy çalsınnn sazlaaar oynasınn kızlaar

ebruliden yine ses yok bak ya orda duruyo görüyorum hiç yazmıyo kızzz napıyosun anlatsana acukk

eşim dün yine kafese yuvalığı takmış ben çıkarıyorum adam takıyo sen onların üreme hayatına karışma diyo off benim yaramaz çoktan içine girmeye başladı bile yine yumurta faaliyetlerine başlar yakında ama bu sefer hiç dokunmayacağım kıskançlıktan yumurtasını yedi bu seferde yemesin bari

selam arkadaşlar herkese kolay gelsin
geçmişi okudum çok güzel sohberler olmuş...

bende sabah
2 bardak ılık su

1 dilim ekmek
1yumurta
2 zeytinbirazda peynir yedim
ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim regl oldum bu sabah
çay içtim şekersiz

türk kahvesi sade

arada.1 küçük elma 1 kupa yeşil çay
500 ml su

öğle:1 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
ıspanak yemeği yiycem

heh nihayet yazdı afiyet olsun kuzu

ebrulicim ben antakyayı çok merak ediyorum. tarihi ve arkeolojik pekçok sanat eseri var orda. heryer tarih değilmi orda.

afiyet olsun ebruli kahvaltını begendim kararlı herşey evet regli olunca yada olmaya yakın benımde canım tatlı şeyler çekiyor canımcım senın kılo cok fazla değil 72 kilo ama vucut kitle endeksin yüksek boyun kaç:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…