60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ebruliden yine ses yok bak ya orda duruyo görüyorum hiç yazmıyo kızzz napıyosun anlatsana acukk

geldüümm geldüümmm

yahu bırak onları ne isterlerse yapsınlar..karışma özel hayatlarına..onlar seninkine karışıyormubebek yapıcaklar...(yumurta)...aşkalarının meyvesi kabuklu kabuklu

valla evet yumurta bu hafta çok oldu ama olsa nolur yaa ne zararı var muzz daa yidim ohh misssti

afiyet olsun tosti tebrik ederim ayrıca

afiyet olsun eebrulicim menülerin güzel

valla evet yumurta bu hafta çok oldu ama olsa nolur yaa ne zararı var muzz daa yidim ohh misssti

bende de yolanda diye bi kız var böööle maviş gözlüüü koyu kaave sütlü kaave tüylüüü her sabah ben kahvaltı yaparkene sırtıma sürtünüüür kolumun altından geçip kucaama gelmeye çalışııır kadife siyah pantolonuma sürtünüp tüylerini bırakııır. ama benimki gece uyumaz ben yokkene gündüz uyur gece yaramazlık yapar bişiler kırar filan

geldüümm geldüümmm

yahu bırak onları ne isterlerse yapsınlar..karışma özel hayatlarına..onlar seninkine karışıyormubebek yapıcaklar...(yumurta)...aşkalarının meyvesi kabuklu kabuklu

ya evet sorma heryer yavru dolacak zati 4 taneler. 2 tane aldıktı oldular 4 tane ışığı gören geliyo sanki burası güzel burda rahatız diye başka kuşlara sinyalmi yolluyorlar anlamadım 4 tane oldular. birde yavrular olursa işe bak sen. zati çok kıskançlar acık birini çok sevsem diğeri arıza çıkarıyo. dövüyo diğerini. karnını karnını tekmeliyo
birde ayrım olmasın diye dikkat ediyoruz yoksa kıyamet kopuyo.
ama şu var hasta olsak veya üzgün olsak bu sefer onlarda üzülüyo hemen yanımıza geliyorlar. normalde gündüz eğer benden yiyecek istemezlerse kendi kendilerine oynarlar takmazlar pek hatta bazen ilgiden sıkılırlar ama işleri düşerse veya hasta veya üzgünsem ilgileniyorlar ağızlarında bana yiyecek getirip dizimin üzerine bırakıyorlar mutlu olayım diye kendilerince ilgileniyorlar işte

heh nihayet yazdı afiyet olsun kuzu

teşekkür ederim hayatım

ebrulicim ben antakyayı çok merak ediyorum. tarihi ve arkeolojik pekçok sanat eseri var orda. heryer tarih değilmi orda.

ah canım buralara eşini alııp gelsen sizi eşimle öyle güzel yerlere götürürüz ki....çok güzel tarihi yerler var burada..tarihlerin başlangıçları var..çok kozmopolik bir memleket...7 din yaşıyor burda ve kardeş gibiyiz.ve buradan bir koro çıktı dünya çapında dinlerin birleşimi ile...medeniyetler korosu...tvde falanda çıkıyor haberlerde çıkmıştı izlemenizi isterim netten.insanın tüyleri ürperiyor.müzemiz çok ünlü neler var neler içerisinde...

teşekkür ederim canım benim boyum 1.60 ...ufacığım ben ufak tefek...nerudanın dediği gibi minnak

aaa kedinmi var seninde. ben çok severim hayvanları. eşiminde kedisi varmıştı 10 sene beraber yaşamışlar gece eşimin kucağında sarılır uyurmuş. eşim derdi gece mırk mırk ne rüya görüyosa konuşuyodu patisiyle gece beni yoklardı derdi birgün eşimin annesi bir koca poşet ip almış paspas örecekmiş bu gece herkes uyurken kalkmış sabaha kadar oynamış iplerle karmakarışık etmiş heryere koltuklara filan sarmış ipleri

inşallah geliriz canım çok merak ediyorum

öğle yemeğim
döner
pilav
salata
ayran
pilav yemem yine 2 dilim ekmek yesem olur dimi akşam ekmek yemiyorum çünkü

afiyet olsun eebrulicim menülerin güzel

tşk ederim canım

yazık ya insan gibilermiş

1,5 lt suyum bitttiiiii
acıktimmmmmmmmmmmmm,yemkte
dalyan köfte
domates çorba
garnitürrrrr
varmışşşşşşşşş

evet bende bi kız var siyamiye kedi demeyin yaa kızımm o benim benimkide takık öyle iplere filan. bi ara ben örgüye sarmıştım bölle tüylü tüylü ipler almıştım sen onları keşfet, siyahları beyazlara dola karmakarışık yapp yaa saklıyodum yine buluyordu poşetin içindençıkarıp odadan salona kadar yayıyodu sabah bi kalkıyorum ipleri tüm eve yaymış allaam gelde çıldırma
eşim itiraf ediyo yolişime kadar ben kedi sevmezdim diye şimi bayılıyooo yolişimm diyince hemen gelir yanına. o kadar akıllıdır ki yemek yerken filan yanıma gelse mesela yüksek sesle hayır ! diyorum gidiyor gelll diyorum tatlı sesle geliyor çook zeki kızım üniye yollucam bu gidişle

bende kuş demem yavrularım onlar benim. bikere yazmıştım 4 tane yavrım var diye 4 çocuğum var sandı yeni gelen arkadaşlardan biri ondan belirtiyorum.
hayvanlar çok akıllı oluyorlar ve bencede bizden farkları yok. kedileri köpekleri tüm hayvanları severim bende. benimkilerde benim huzur kaynağım onlar olmadan duramıyorum tatilelerde hep aklımız onlarda oluyo azıcık evde olmasam özlüyorum koşakoşa geliyorum eve. onlarda beni özlüyorlar bikaç gün görmeseler gelince allah artık ne şımarıklıklar ne hareketler badi badi yürümeler bıcır bıcır anlamalar filan çok özlüyorlar. tek kötü yanı öldüklerinde dayanmak çok zor oluyo. benim 2 kızım öldü hala aklıma geldikçe kötü oluyorum düşünmüyorum yoksa depresyona sokuyo insanı. onlar mutlu sağlıklı olsun bıcır bıcır oynasınlar tek derdim o. birde bakımlarına çok öenm veriyorum sadece yem vermiyorum mevsim sebzeleri filan devamlı veririm. vitamin veririm. evet oyalıyo insanı ama olsun değer madem aldım herşeyine dikkat edicem. birde işte hergün oturma odasını silmek süpürmek gerekiyo onuda düzenli yapıyorum. dağınıklıktanda hoşlanmazlar. birde oyuncak delisiler. çok seviyorlar oyuncakları. bazen erkekler oyuncaklara kötü şeylerde yapıyo gülmekten ölüyorum bi bebek almıştım minik mahvettiler onu. bi o alıyo taşıyo götürüyo kötü şeyler yapıyo bi diğeri alıyo götürüyo kötü şeyler yapıyo

hahaha demek tecavüz ediyorlar haa bıcırıklara bak hele benim kızım kısırlaştırılmış o yüzden böyle sorunları yok çok şükür ama çok tüy döküyo. bi ara acayip bunalmıştım iş gezilerim oluyo bazen 1 hafta olmuyorum eve bi geliyorum çeyizlik yemenilerin içine bi güzeeel etmiiiş filan ama benim kabahatim tabi soradan anladım tuvaleti kirlenince daha temiz en temiz yerlere yapar kıymetli totişi var benimkinin. bi ara evlatlık vericektim nete koydum resmini siyam olduğu için çok ilgi oldu ama ilk gün kaldırdım resim o kadar masum bakıyordu ki bide bana alıştı çocuk gibi ben şimdi onu nasıl başkasına verirdim ya bakamazlarsa ya bişi olursa.. dedim ki aldım vee sonuna kadar bakıcamm terketmek yok vee kızım iki seneye yakındır bizimle uzun yıllarda bizimle olur inşallah.ben kuş bakamıyorum çok gürültücü oluyorlar bide kanat çırpıp bütün kabukları yayıyorlar kedi daha iyi en azından gürültü az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…