ebruliden yine ses yok bak yaorda duruyo görüyorum hiç yazmıyo kızzz napıyosun anlatsana acukk
eşim dün yine kafese yuvalığı takmış ben çıkarıyorum adam takıyo sen onların üreme hayatına karışma diyo offbenim yaramaz çoktan içine girmeye başladı bile yine yumurta faaliyetlerine başlar yakında ama bu sefer hiç dokunmayacağım kıskançlıktan yumurtasını yedi bu seferde yemesin bari
valla evet yumurta bu hafta çok oldu ama olsa nolur yaa ne zararı varazla olmuş 2sinden birine yemeye çalış bir de çayı şekersi içseeeen süprrr olacakkkk bak o zaman daha da hızlı gidecek kilolar sağlıkla inşallahhh
ay kömür de bugün sabahım 5inde uyanmışş bir tıkır tukur sesle kendisi uyandı yaa illa ben de kalkıcammm hemen bişeyler devirir özellikle ses yapar olmadııı gelir patisiyle koluma vurur kalk diyeee
kahvaltın çok güzel canım sayıyorum bak bu hafta yumurta 4 mü etti neeea ma regl sin hadiii görmiyimm
olleyyyyyyyyyy nihayet muzz yidinnnnn afiyet olsunnn
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek cuma gününün yüzüsü hürmetine rabbim günahlarımızı bağışlasın herkesin gönlünün muradını versin inş.bu gün cok anlamlı bir gün çanakkalede şehit düşen kardeşlerimeze allahtan rahmet diliyorum allah onlardan razı olsun
kahvaltım:
500 ml su
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
veeee bu sabah itibariyle 65,600 kiloyum coooooooook sevindim ve şaşırdım eve geldiğimde 66,500 di kılo ama hiç durmadım evi temizlemekten canım çıktı yemegede dikkat edince gitti biraz daha cok şükür
selam arkadaşlar herkese kolay gelsin
geçmişi okudum çok güzel sohberler olmuş...
bende sabah
2 bardak ılık su
1 dilim ekmek
1yumurta
2 zeytinbirazda peynir yedim
ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim regl oldum bu sabah
çay içtim şekersiz
türk kahvesi sade
arada.1 küçük elma 1 kupa yeşil çay
500 ml su
öğle:1 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
ıspanak yemeği yiycem
valla evet yumurta bu hafta çok oldu ama olsa nolur yaa ne zararı varazla olmuş 2sinden birine yemeye çalış bir de çayı şekersi içseeeen süprrr olacakkkk bak o zaman daha da hızlı gidecek kilolar sağlıkla inşallahhh
ay kömür de bugün sabahım 5inde uyanmışş bir tıkır tukur sesle kendisi uyandı yaa illa ben de kalkıcammm hemen bişeyler devirir özellikle ses yapar olmadııı gelir patisiyle koluma vurur kalk diyeee
kahvaltın çok güzel canım sayıyorum bak bu hafta yumurta 4 mü etti neeea ma regl sin hadiii görmiyimm
olleyyyyyyyyyy nihayet muzz yidinnnnn afiyet olsunnn
bende de yolanda diye bi kız var böööle maviş gözlüüü koyu kaave sütlü kaave tüylüüü her sabah ben kahvaltı yaparkene sırtıma sürtünüüür kolumun altından geçip kucaama gelmeye çalışııır kadife siyah pantolonuma sürtünüp tüylerini bırakııır. ama benimki gece uyumaz ben yokkene gündüz uyur gece yaramazlık yapar bişiler kırar filanneruş senin kömür efendi patisiyle uyandırıyormuş benimkiler önce bikaç kez kalk der gibi öter hafiften bekler baktım kalkmıyorum cak cak cak diye yıktırırlar ortalığı. erkenden illa kalkacam evi toplayacam temizliyecem piste sevmezler salıcam hemen onları. öğleden sonrada yiyecek bişeyler isterler. yumurta bebek bisküvisi daldarı brokoli filan favori yiyecekleri yazında sütmısır isterler çilek kavun salatalık karpuz şeftali kiraz isterler
geldüümm geldüümmm
yahu bırak onları ne isterlerse yapsınlar..karışma özel hayatlarına..onlar seninkine karışıyormubebek yapıcaklar...(yumurta)...aşkalarının meyvesi kabuklu kabuklu
heh nihayet yazdıafiyet olsun kuzu
ebrulicim ben antakyayı çok merak ediyorum. tarihi ve arkeolojik pekçok sanat eseri var orda. heryer tarih değilmi orda.
afiyet olsun ebruli kahvaltını begendim kararlı herşey evet regli olunca yada olmaya yakın benımde canım tatlı şeyler çekiyor canımcım senın kılo cok fazla değil 72 kilo ama vucut kitle endeksin yüksek boyun kaç:44:
hee sen bi çurrrba ko ocaa gelkızlar ben gidiyorum kocam gelir şimdi çurba yapmam lazım grş
aaa kedinmi var seninde. ben çok severim hayvanları. eşiminde kedisi varmıştı 10 sene beraber yaşamışlar gece eşimin kucağında sarılır uyurmuş. eşim derdi gece mırk mırk ne rüya görüyosa konuşuyodu patisiyle gece beni yoklardı derdivalla evet yumurta bu hafta çok oldu ama olsa nolur yaa ne zararı varmuzz daa yidim ohh misssti
bende de yolanda diye bi kız var böööle maviş gözlüüü koyu kaave sütlü kaave tüylüüü her sabah ben kahvaltı yaparkene sırtıma sürtünüüür kolumun altından geçip kucaama gelmeye çalışııır kadife siyah pantolonuma sürtünüp tüylerini bırakııır. ama benimki gece uyumaz ben yokkene gündüz uyur gece yaramazlık yapar bişiler kırar filan
teşekkür ederim hayatım
ah canım buralara eşini alııp gelsen sizi eşimle öyle güzel yerlere götürürüz ki....çok güzel tarihi yerler var burada..tarihlerin başlangıçları var..çok kozmopolik bir memleket...7 din yaşıyor burda ve kardeş gibiyiz.ve buradan bir koro çıktı dünya çapında dinlerin birleşimi ile...medeniyetler korosu...tvde falanda çıkıyor haberlerde çıkmıştı izlemenizi isterim netten.insanın tüyleri ürperiyor.müzemiz çok ünlü neler var neler içerisinde...
teşekkür ederim canım benim boyum 1.60 ...ufacığım ben ufak tefek...nerudanın dediği gibi minnak
afiyet olsun eebrulicim menülerin güzel
ya evet sorma heryer yavru dolacak zati 4 taneler. 2 tane aldıktı oldular 4 tane ışığı gören geliyo sankiburası güzel burda rahatız diye başka kuşlara sinyalmi yolluyorlar anlamadım 4 tane oldular. birde yavrular olursa işe bak sen. zati çok kıskançlar acık birini çok sevsem diğeri arıza çıkarıyo. dövüyo diğerini. karnını karnını tekmeliyo
birde ayrım olmasın diye dikkat ediyoruz yoksa kıyamet kopuyo.
ama şu var hasta olsak veya üzgün olsak bu sefer onlarda üzülüyo hemen yanımıza geliyorlar. normalde gündüz eğer benden yiyecek istemezlerse kendi kendilerine oynarlar takmazlar pekhatta bazen ilgiden sıkılırlar ama işleri düşerse veya hasta veya üzgünsem ilgileniyorlar ağızlarında bana yiyecek getirip dizimin üzerine bırakıyorlar mutlu olayım diye kendilerince ilgileniyorlar işte
aaa kedinmi var seninde. ben çok severim hayvanları. eşiminde kedisi varmıştı 10 sene beraber yaşamışlar gece eşimin kucağında sarılır uyurmuş. eşim derdi gece mırk mırk ne rüya görüyosa konuşuyodu patisiyle gece beni yoklardı derdibirgün eşimin annesi bir koca poşet ip almış paspas örecekmiş bu gece herkes uyurken kalkmış sabaha kadar oynamış iplerle karmakarışık etmiş heryere koltuklara filan sarmış ipleri
evet bende bi kız var siyamiyekedi demeyin yaa kızımm o benim benimkide takık öyle iplere filan. bi ara ben örgüye sarmıştım bölle tüylü tüylü ipler almıştım sen onları keşfet, siyahları beyazlara dola karmakarışık yapp yaa saklıyodum yine buluyordu poşetin içindençıkarıp odadan salona kadar yayıyodu sabah bi kalkıyorum ipleri tüm eve yaymış allaam gelde çıldırma
eşim itiraf ediyo yolişime kadar ben kedi sevmezdim diye şimi bayılıyooo yolişimm diyince hemen gelir yanına. o kadar akıllıdır ki yemek yerken filan yanıma gelse mesela yüksek sesle hayır ! diyorum gidiyor gelll diyorum tatlı sesle geliyor çook zeki kızım üniye yollucam bu gidişle
hahaha demek tecavüz ediyorlar haa bıcırıklara bak helebende kuş demem yavrularım onlar benim. bikere yazmıştım 4 tane yavrım var diye 4 çocuğum var sandı yeni gelen arkadaşlardan biriondan belirtiyorum.
hayvanlar çok akıllı oluyorlar ve bencede bizden farkları yok. kedileri köpekleri tüm hayvanları severim bende. benimkilerde benim huzur kaynağım onlar olmadan duramıyorum tatilelerde hep aklımız onlarda oluyo azıcık evde olmasam özlüyorum koşakoşa geliyorum eve. onlarda beni özlüyorlar bikaç gün görmeseler gelince allah artık ne şımarıklıklar ne hareketler badi badi yürümeler bıcır bıcır anlamalar filan çok özlüyorlar. tek kötü yanı öldüklerinde dayanmak çok zor oluyo. benim 2 kızım öldü hala aklıma geldikçe kötü oluyorum düşünmüyorum yoksa depresyona sokuyo insanı. onlar mutlu sağlıklı olsun bıcır bıcır oynasınlar tek derdim o. birde bakımlarına çok öenm veriyorum sadece yem vermiyorum mevsim sebzeleri filan devamlı veririm. vitamin veririm. evet oyalıyo insanı ama olsun değer madem aldım herşeyine dikkat edicem. birde işte hergün oturma odasını silmek süpürmek gerekiyo onuda düzenli yapıyorum. dağınıklıktanda hoşlanmazlar. birde oyuncak delisiler. çok seviyorlar oyuncakları. bazen erkekler oyuncaklara kötü şeylerde yapıyogülmekten ölüyorum bi bebek almıştım minik mahvettiler onu. bi o alıyo taşıyo götürüyo kötü şeyler yapıyo bi diğeri alıyo götürüyo kötü şeyler yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?