tostıcım bu da denirmi yane... menüsünde 1. dilim bugday ekmegı 2 kk peynir ve bir salatalık olna kişiyeöğlen için zeytin yağlı yaprak sarma ve kurutulmuş biber dolması yaptım pişiyor şimdi bol ekşili
birde tarhana çorbası salata yapıcamcanı çeken buyursun gelsin
merhaba canım boyum 160 cm yaşım 34
7 ve 4 yaşlarında iki oğlum var.
benim kilo verme hikayemin bir kısmını burada bulabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4023.html
harikasın canım sağlıkla devamının gelmesini dilerim
iyiki vermemişsin canım. sana alıştı sahibisin. benim akrabam bi tane muhabbet kuşu vardı verdi etrafı batırıyo diye hayvan gittiği yerde hiç yem yememiş açlıktan ölmüş. bi komşumuzda vermiş kuşunu o da hep bağırmış aramış sahibini sonra koltuğun kenarına kafasını sokup intihar etmiş. ikiside öldü. bunları duydukça zaten aklım çıkıyo benim. kimse eğer bakamayacaksa hayvan almasın sonradan bakamıyorum diye verilince böyle oluyo. eve bize alışıyorlar bizimle mutlu oluyorlar sahip değiştirilince malesef böyle oluyolar birde çok günah. bi heves alınıyo hayvanlar sonra ilgilenilmiyo. özellikle kuşlar evi kirletmesin diye kafese mahkum ediyorlar yanlız başlarına tek kalıyorlar. çok günah özellikle kuşlar uçmayı sever salınmalı. evet temizliği oluyo ama dediğim gibi madem bakımı zor geliyorsa alınmayacak. bunlar en baştan düşünülecek. şimdi sen kızına bakıyosun karnı doyuyo sıcacık ev seni seviyo mutlu öyle sevaba giriyorsunki canım. bu bile insana yeter bence
hahaha demek tecavüz ediyorlar haa bıcırıklara bak helebenim kızım kısırlaştırılmış o yüzden böyle sorunları yok çok şükür ama çok tüy döküyo. bi ara acayip bunalmıştım iş gezilerim oluyo bazen 1 hafta olmuyorum eve bi geliyorum çeyizlik yemenilerin içine bi güzeeel etmiiiş filan ama benim kabahatim tabi soradan anladım tuvaleti kirlenince daha temiz en temiz yerlere yapar kıymetli totişi var benimkinin. bi ara evlatlık vericektim nete koydum resmini siyam olduğu için çok ilgi oldu ama ilk gün kaldırdım resim o kadar masum bakıyordu ki bide bana alıştı çocuk gibi ben şimdi onu nasıl başkasına verirdim ya bakamazlarsa ya bişi olursa.. dedim ki aldım vee sonuna kadar bakıcamm terketmek yok vee kızım iki seneye yakındır bizimle uzun yıllarda bizimle olur inşallah.ben kuş bakamıyorum çok gürültücü oluyorlar bide kanat çırpıp bütün kabukları yayıyorlar kedi daha iyi en azından gürültü az
öğle yemeğim:
yemekten yarım saat önce mandalina yedim...
4-5 kaşık urfanın yöresel yemeği borani,
2 kaşık pirinç pilavıi
200ml ayran,
pordakalda vardı ama yemedim.arada yerim...
bende kuş demem yavrularım onlar benim. bikere yazmıştım 4 tane yavrım var diye 4 çocuğum var sandı yeni gelen arkadaşlardan biriondan belirtiyorum.
hayvanlar çok akıllı oluyorlar ve bencede bizden farkları yok. kedileri köpekleri tüm hayvanları severim bende. benimkilerde benim huzur kaynağım onlar olmadan duramıyorum tatilelerde hep aklımız onlarda oluyo azıcık evde olmasam özlüyorum koşakoşa geliyorum eve. onlarda beni özlüyorlar bikaç gün görmeseler gelince allah artık ne şımarıklıklar ne hareketler badi badi yürümeler bıcır bıcır anlamalar filan çok özlüyorlar. tek kötü yanı öldüklerinde dayanmak çok zor oluyo. benim 2 kızım öldü hala aklıma geldikçe kötü oluyorum düşünmüyorum yoksa depresyona sokuyo insanı. onlar mutlu sağlıklı olsun bıcır bıcır oynasınlar tek derdim o. birde bakımlarına çok öenm veriyorum sadece yem vermiyorum mevsim sebzeleri filan devamlı veririm. vitamin veririm. evet oyalıyo insanı ama olsun değer madem aldım herşeyine dikkat edicem. birde işte hergün oturma odasını silmek süpürmek gerekiyo onuda düzenli yapıyorum. dağınıklıktanda hoşlanmazlar. birde oyuncak delisiler. çok seviyorlar oyuncakları. bazen erkekler oyuncaklara kötü şeylerde yapıyogülmekten ölüyorum bi bebek almıştım minik mahvettiler onu. bi o alıyo taşıyo götürüyo kötü şeyler yapıyo bi diğeri alıyo götürüyo kötü şeyler
yapıyo
öğle menüm
1 dlm dalyan köfte
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba
5 adet küçük patates(offfffffffff garnitür dedikleribuymuşşşinsan bi domates biber koyar di mi ama)
kıss korkacak ne var onlar hayatın neşesi yaa kızım Yolanda benim evimin neşesi o olmasa yalnız kalmam çok zor olurduhayatımda hiç hayvanım olmadı çünkü korkarım...:18: hayvanı olanlara hayranım kızlar maşalha ya bi kuşum bile yok ya:84:
öğle menüm
1 dlm dalyan köfte
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba
5 adet küçük patates(offfffffffff garnitür dedikleribuymuşşşinsan bi domates biber koyar di mi ama)
iyiki vermemişsin canım. sana alıştı sahibisin. benim akrabam bi tane muhabbet kuşu vardı verdi etrafı batırıyo diye hayvan gittiği yerde hiç yem yememiş açlıktan ölmüş. bi komşumuzda vermiş kuşunu o da hep bağırmış aramış sahibini sonra koltuğun kenarına kafasını sokup intihar etmiş. ikiside öldü. bunları duydukça zaten aklım çıkıyo benim. kimse eğer bakamayacaksa hayvan almasın sonradan bakamıyorum diye verilince böyle oluyo. eve bize alışıyorlar bizimle mutlu oluyorlar sahip değiştirilince malesef böyle oluyolar birde çok günah. bi heves alınıyo hayvanlar sonra ilgilenilmiyo. özellikle kuşlar evi kirletmesin diye kafese mahkum ediyorlar yanlız başlarına tek kalıyorlar. çok günah özellikle kuşlar uçmayı sever salınmalı. evet temizliği oluyo ama dediğim gibi madem bakımı zor geliyorsa alınmayacak. bunlar en baştan düşünülecek. şimdi sen kızına bakıyosun karnı doyuyo sıcacık ev seni seviyo mutlu öyle sevaba giriyorsunki canım. bu bile insana yeter bence
ayy hugocukk o intihar eder kuşçuklar için içim gittiiikıyamam ben onlara yaa ne kadar sevmişler sahiplerini ki baksana hayatlarına kıymışlar ama o insanlar acımadan terketmişler bende hayvanlara çok üzülüyorum. dün adamın biri zavallı bi köpegin boynuna incecik çamaşır ipi baglamış çeke çeke götürüyordu ama kopek adamdan uzak durmaya çalışıyo kuyrugunu kıstırmış kesin köpegi dövüyordu hayvan herif biri yanına gitti bişiler söledi ama sürükledi götürdü köpegi. amerikada miami eyaletinde hayvanlara kötü davrananları şikayet edeceğin polis birimleri var, eger iyi bakılmadığına kanaat ederlerse o insanların elinden hayvanları alıp uygun barınaklarda bakımını yapıp yeniden sahiplendiriliyor. bir gün inşalla ülkemizde de olur da şikayet edip bu agzı var dili yok masum yaratıkları kurtulmasına vesile oluruz
nugişim kepçeledin geldinmi:86:
menümü yazdım ama dikkatini bile çekmemiş dimek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?