60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlen için zeytin yağlı yaprak sarma ve kurutulmuş biber dolması yaptım pişiyor şimdi bol ekşili
birde tarhana çorbası salata yapıcamcanı çeken buyursun gelsin
tostıcım bu da denirmi yane... menüsünde 1. dilim bugday ekmegı 2 kk peynir ve bir salatalık olna kişiye
ekşili dolmalara bayılıyorummm tanrimmmm:97:

hayatımda hiç hayvanım olmadı çünkü korkarım...:18: hayvanı olanlara hayranım kızlar maşalha ya bi kuşum bile yok ya:84:

kızlar yine ben

kahvaltımı geç yaptığım için öğün saatlerim kaydı biraz
az önce 1 elma yedim ara öğün olarak

iyiki vermemişsin canım. sana alıştı sahibisin. benim akrabam bi tane muhabbet kuşu vardı verdi etrafı batırıyo diye hayvan gittiği yerde hiç yem yememiş açlıktan ölmüş. bi komşumuzda vermiş kuşunu o da hep bağırmış aramış sahibini sonra koltuğun kenarına kafasını sokup intihar etmiş. ikiside öldü. bunları duydukça zaten aklım çıkıyo benim. kimse eğer bakamayacaksa hayvan almasın sonradan bakamıyorum diye verilince böyle oluyo. eve bize alışıyorlar bizimle mutlu oluyorlar sahip değiştirilince malesef böyle oluyolar birde çok günah. bi heves alınıyo hayvanlar sonra ilgilenilmiyo. özellikle kuşlar evi kirletmesin diye kafese mahkum ediyorlar yanlız başlarına tek kalıyorlar. çok günah özellikle kuşlar uçmayı sever salınmalı. evet temizliği oluyo ama dediğim gibi madem bakımı zor geliyorsa alınmayacak. bunlar en baştan düşünülecek. şimdi sen kızına bakıyosun karnı doyuyo sıcacık ev seni seviyo mutlu öyle sevaba giriyorsunki canım. bu bile insana yeter bence

öğle yemeğim
tavuk döner
salata
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği+1 dilimde kepek ekmeğin dışı

öğle yemeğim:

yemekten yarım saat önce mandalina yedim...

4-5 kaşık urfanın yöresel yemeği borani,
2 kaşık pirinç pilavıi
200ml ayran,

pordakalda vardı ama yemedim.arada yerim...

öğle menüm
1 dlm dalyan köfte
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba
5 adet küçük patates(offfffffffff garnitür dedikleribuymuşşşinsan bi domates biber koyar di mi ama)

hayatımda hiç hayvanım olmadı çünkü korkarım...:18: hayvanı olanlara hayranım kızlar maşalha ya bi kuşum bile yok ya:84:
kıss korkacak ne var onlar hayatın neşesi yaa kızım Yolanda benim evimin neşesi o olmasa yalnız kalmam çok zor olurdu
bu şarkıda benden sana gelsin : biiiiiiiiiir kedimmm bile yokkk annnnlıyorrrmusunnn hadiii gülümmmseeeeeeee

ayy hugocukk o intihar eder kuşçuklar için içim gittiii kıyamam ben onlara yaa ne kadar sevmişler sahiplerini ki baksana hayatlarına kıymışlar ama o insanlar acımadan terketmişler bende hayvanlara çok üzülüyorum. dün adamın biri zavallı bi köpegin boynuna incecik çamaşır ipi baglamış çeke çeke götürüyordu ama kopek adamdan uzak durmaya çalışıyo kuyrugunu kıstırmış kesin köpegi dövüyordu hayvan herif biri yanına gitti bişiler söledi ama sürükledi götürdü köpegi. amerikada miami eyaletinde hayvanlara kötü davrananları şikayet edeceğin polis birimleri var, eger iyi bakılmadığına kanaat ederlerse o insanların elinden hayvanları alıp uygun barınaklarda bakımını yapıp yeniden sahiplendiriliyor. bir gün inşalla ülkemizde de olur da şikayet edip bu agzı var dili yok masum yaratıkları kurtulmasına vesile oluruz

inşallah canım bende çok üzülüyorum hayvanlara kötü davrananlara içimden vurmak dövmek geliyo onları. hayvanlara yaptıkları eziyetleri bende onlara yapmak istiyorum sinirden gözüm dönüyo. inşallah ilerde hayvanlar için gereken herşey ülkemizdede olur canım. gerçi başbakan hayvan hakları koruyucularına bazı sözler vermişti umarım yasalaşır.
bu arada bende apartmanın bahçesindeki kediciklere ekmekle süt verdim. ekmeği süte batırdım balkondan attım. hepsi havada yakaladı. 5-6 kedicik vardı yediler sabahta dünden kalan ızgaralar vardı eşim yemedi çöpe gitmesin diye verdim kediciklere. bizim ev sahibinin yaramaz köpeği boncuk kedileri hiç sevmiyo geçen birini ısırmış. ben onlara ekmek verirken çok bağırıyo bana kızıyo neyseki arada duvar var kediciklere ulaşamıyo yaramaz şey. kediciklerde doydu bugünlük tamamdır. ben düzenli veriyorum ama bazen unutuyorum vermeyi.

kızlar herkese ıyı haftasonu dılıyorum... bol hareketli ve az yemeli... ben anneme gidicem o yuzden gelsın guzel yemekler dıycem ... ama az yıycem söz verıyorum pazartesi görüşmek üzere....:80::79:

menümü yazdım ama dikkatini bile çekmemiş dimek

gördüm gördüm görmemmi hiç hatta miktarlarını kepçe hesabı yazacaktım yine ama vazgeçtim :86: kepek ekmeğinin kabuklarını yemişsin artıkın neyi analiz edip bu sentezi buldunsa artık kepek ekmeğinin kabucuklarını yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…