gördüm gördüm görmemmi hiç hatta miktarlarını kepçe hesabı yazacaktım yine ama vazgeçtim:86: kepek ekmeğinin kabuklarını yemişsin artıkın neyi analiz edip bu sentezi buldunsa artık kepek ekmeğinin kabucuklarını yemişsin
canımm yaa görünüşe göre senin altın gibi bir kalbin varinşallah canım bende çok üzülüyorum hayvanlara kötü davrananlara içimden vurmak dövmek geliyo onları. hayvanlara yaptıkları eziyetleri bende onlara yapmak istiyorumsinirden gözüm dönüyo. inşallah ilerde hayvanlar için gereken herşey ülkemizdede olur canım. gerçi başbakan hayvan hakları koruyucularına bazı sözler vermişti umarım yasalaşır.
bu arada bende apartmanın bahçesindeki kediciklere ekmekle süt verdim. ekmeği süte batırdım balkondan attım. hepsi havada yakaladı. 5-6 kedicik vardı yediler sabahta dünden kalan ızgaralar vardı eşim yemedi çöpe gitmesin diye verdim kediciklere. bizim ev sahibinin yaramaz köpeği boncuk kedileri hiç sevmiyo geçen birini ısırmış. ben onlara ekmek verirken çok bağırıyo bana kızıyoneyseki arada duvar var kediciklere ulaşamıyo yaramaz şey. kediciklerde doydu bugünlük tamamdır. ben düzenli veriyorum ama bazen unutuyorum vermeyi.
ekmeğin dışını severim karnımda doymuştu zaten içini yemek istemedim dide ondandı
:86:hımm tamam anladım bende acep dedim bilimsel bi açıklaması varmıdır nugiş ondanmı böyle yemiş yoksa bilim dünyasına yeni bir soluk yeni bir fikir yeni bir akımmı başlattı dedimdi
canımm yaa görünüşe göre senin altın gibi bir kalbin vargel sana bi sarıliim kısss içimden geldi heee
internetim gitmiştideee sizlerden aniden ayrı kaldımmmm:84::84::84::84:hemencik sayfalar ilerlemişş tabiiiiiii şükür geldi şimdiiii hiç gitmezdi ama neyse inşallah gitmez bi daha kahvaltımı bile yazmamıştım oysa ki neyse bugün akşam üzeri toptan yazarımmmmm
Asılll önemli habeeeeeeeeeeeeeeeer 500gr daha vermişim bu haftaaaa boll sporunnn ve az kaçamağın faydalarıııı yupppiiiiiiiiiiiigitsin bütün fazla yağlar,kilolar inşallahhh hepberaber kurtulalımmmmmm canlarımmm inşallahhhhhhhhhhhh:13::13::13::13: :118::118: tıkırımı değiştiricem birazdan biraz geçmişe bakayım daaaaaaa
:86:hımm tamam anladım bende acep dedim bilimsel bi açıklaması varmıdır nugiş ondanmı böyle yemiş yoksa bilim dünyasına yeni bir soluk yeni bir fikir yeni bir akımmı başlattı dedimdi
ayy canım benimm ne şeker kuşçukların yaa yirimm ben onnarıı pilavüstü filan derrmişimmmsarıl sarıl içinden geldiyse sarıl
ya ben hayvanlara hiç dayanamıyorum son zamanlarda hep onlar için üzülüyorum ağlıyorum. bize muhtaçlar azcık sevgi azcık yiyecek istiyorlar o kadar. hepsi melekler zaten günahsızlar. inşallah başbakan hayvan hakları ile ilgili sözlerini yerine getirir ülkemizdede hayvan hakları ile ilgili yasalar çıkar. bi insanı seviyosun değer veriyorsun yeri geliyor sana sırt çeviriyor bir kerede siliyo bazen kendi kanından kendi canından insan bile bunu yapıyor ama hayvanlar öyle değiller asla bırakmıyorlar sahiplerini ömürleri boyunca ve hep seviyorlar sırt çevirmiyorlar. şuanda koltuğa uzandım kuzucuğumun biri gelmiş kolumun altına girmeye çalışıyo mayıştı iyice uykusu geldi
tebrik ederim şekercimmm işte sonunda olduu sabrettin emek verdin ugraştın didindin vee inatçı meton sonunda inadını yendi senin inadına dayamadı oleeeeyyy salla donnarı sütyennerii :92::92::92:Asılll önemli habeeeeeeeeeeeeeeeer 500gr daha vermişim bu haftaaaa boll sporunnn ve az kaçamağın faydalarıııı yupppiiiiiiiiiiiigitsin bütün fazla yağlar,kilolar inşallahhh hepberaber kurtulalımmmmmm canlarımmm inşallahhhhhhhhhhhh:13::13::13::13: :118::118: tıkırımı değiştiricem birazdan biraz geçmişe bakayım daaaaaaa
internetim gitmiştideee sizlerden aniden ayrı kaldımmmm:84::84::84::84:hemencik sayfalar ilerlemişş tabiiiiiii şükür geldi şimdiiii hiç gitmezdi ama neyse inşallah gitmez bi daha kahvaltımı bile yazmamıştım oysa ki neyse bugün akşam üzeri toptan yazarımmmmm
Asılll önemli habeeeeeeeeeeeeeeeer 500gr daha vermişim bu haftaaaa boll sporunnn ve az kaçamağın faydalarıııı yupppiiiiiiiiiiiigitsin bütün fazla yağlar,kilolar inşallahhh hepberaber kurtulalımmmmmm canlarımmm inşallahhhhhhhhhhhh:13::13::13::13: :118::118: tıkırımı değiştiricem birazdan biraz geçmişe bakayım daaaaaaa
neruda tebrik ediyorum,devamını diliyorum su an senı kıskanıyorummmm:26:
ay şu portakal,yogurt,tarçın üçlüsünü denıyorum.begenmedim.geçen gun yogurt ve portakal yemiştim çok guzeldı ...tarçınlı süt de içmiştim onu da begenmiştim.ama bu üçlü karışımı begenmedim.sanırım tarcını çok oldu
arkadaşlar ya leslie yürüyüş linki kimsede varmı varsa banada yollayabilirmisiniz.netten indiremedim bir türlü...:85::85:
öğle yemeğim
tavuk döner
salata
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği+1 dilimde kepek ekmeğin dışı
öğle yemeğim:
yemekten yarım saat önce mandalina yedim...
4-5 kaşık urfanın yöresel yemeği borani,
2 kaşık pirinç pilavıi
200ml ayran,
pordakalda vardı ama yemedim.arada yerim...
öğle menüm
1 dlm dalyan köfte
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba
5 adet küçük patates(offfffffffff garnitür dedikleribuymuşşşinsan bi domates biber koyar di mi ama)
selam arkadaşlar herkese kolay gelsin
geçmişi okudum çok güzel sohberler olmuş...
bende sabah
2 bardak ılık su
1 dilim ekmek
1yumurta
2 zeytinbirazda peynir yedim
ve 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim regl oldum bu sabah
çay içtim şekersiz
türk kahvesi sade
arada.1 küçük elma 1 kupa yeşil çay
500 ml su
öğle:1 kepçe şehriye çorbası 1 dilim ekmek
ıspanak yemeği yiycem
neruş senin kömür efendi patisiyle uyandırıyormuş benimkiler önce bikaç kez kalk der gibi öter hafiften bekler baktım kalkmıyorum cak cak cak diye yıktırırlar ortalığı. erkenden illa kalkacam evi toplayacam temizliyecem piste sevmezler salıcam hemen onları. öğleden sonrada yiyecek bişeyler isterler. yumurta bebek bisküvisi daldarı brokoli filan favori yiyecekleri yazında sütmısır isterler çilek kavun salatalık karpuz şeftali kiraz isterler
afiyet olsun tatlım evet akşam hem ekmek hem pilav biraz fazla olmuş 2sinden birine yemeye çalış bir de çayı şekersi içseeeen süprrr olacakkkk bak o zaman daha da hızlı gidecek kilolar sağlıkla inşallahhh
ama urfada normal çay bulmak imkansız nerdeyse genelde kaçak çay var ve de onu şekersiz içmek çok zor acımsı bir tadı var...türk çayını şekersiz içiyorum normalde.ama diyete başlayalı çayı azaltım günde 3 tane içiyorum.eskiden iş yerinde sadece 15 tane felan akşam evdede 5 tane toplam 20 oluyordu.1 şekerden 20 şeker...üfffff bayağı fazlaymış yaaaa.....:44::44::44:artık bitki içiyorum.şekersiz içiyorum onlarıda zaten....
hımmmmmmmmmmmmm o zaman tabii eskiye göre ciddi bir gelişme var o da güzell belki zamnalr bırakırsınn
ayrıca ayda 2kg gayett güzell hem ilk ayındı bu ay daha da düzene girerrsin biraz da spor olursaa gider tatlım kilolarr zaten fazlan çok değilll:13: tebrik ediyorum tatlım seniii kurtulucazz tüm fazla kilolardan yağlardan sağlıkla inşallahhhh :13:
bugün çok acıkıyorummmmmmm:84:
10 adet ülker çubuk kraker yedimmmmmmm:26:
bi de süt içimmmmmmmmmmm,offfffffffffffff bitsin artık şu haftada yoğunluktan kurtulsam
önce 1 çubuk kraker 1 dakika sonra 10 çubuk krakerdunde ben çok fenaydım yaa.afiyet olsunnnnnnn:79:
portakal yourt güzel bir karışım bende çok begendim ama yogurda tarçın gerçekten en azından benim damak tadıma göre yakışmıyor. ama dün akşam süte bende epey bir tarçın kattım çok güzeloldu şeker koymamaa ragmen gayet lezizdi soguktu hemde süt yani oda sıcaklıgında ben sıcak süt içemem de
neruşummmmmmmmmmmmmmmm tebrikler harikasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaakız ben senin yerinde olsam hiç kaçamak yapmam dahada çok vereyim diye,süper veriyorsun valaaa,tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ayy canım benimm ne şeker kuşçukların yaa yirimm ben onnarıı pilavüstü filan derrmişimmmşaka tabii
yasalar konusunda başbakanın biraz daha hız vermesi gerekiyor bununla da bitmiyor yasalar çıkıyor ama uygulayan yokki
tebrik ederim şekercimmm işte sonunda olduu sabrettin emek verdin ugraştın didindin vee inatçı meton sonunda inadını yendi senin inadına dayamadı oleeeeyyy salla donnarı sütyennerii :92::92::92:
tebrikler tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :92: :92: :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?