60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ekmeğin dışını severim karnımda doymuştu zaten içini yemek istemedim dide ondandı

canımm yaa görünüşe göre senin altın gibi bir kalbin var gel sana bi sarıliim kısss içimden geldi heee

ekmeğin dışını severim karnımda doymuştu zaten içini yemek istemedim dide ondandı

:86: hımm tamam anladım bende acep dedim bilimsel bi açıklaması varmıdır nugiş ondanmı böyle yemiş yoksa bilim dünyasına yeni bir soluk yeni bir fikir yeni bir akımmı başlattı dedimdi

:86: hımm tamam anladım bende acep dedim bilimsel bi açıklaması varmıdır nugiş ondanmı böyle yemiş yoksa bilim dünyasına yeni bir soluk yeni bir fikir yeni bir akımmı başlattı dedimdi

yok kepçeden sonra başka bi olay yok daha olursa yazarım mutlaka

canımm yaa görünüşe göre senin altın gibi bir kalbin var gel sana bi sarıliim kısss içimden geldi heee

sarıl sarıl içinden geldiyse sarıl
ya ben hayvanlara hiç dayanamıyorum son zamanlarda hep onlar için üzülüyorum ağlıyorum. bize muhtaçlar azcık sevgi azcık yiyecek istiyorlar o kadar. hepsi melekler zaten günahsızlar. inşallah başbakan hayvan hakları ile ilgili sözlerini yerine getirir ülkemizdede hayvan hakları ile ilgili yasalar çıkar. bi insanı seviyosun değer veriyorsun yeri geliyor sana sırt çeviriyor bir kerede siliyo bazen kendi kanından kendi canından insan bile bunu yapıyor ama hayvanlar öyle değiller asla bırakmıyorlar sahiplerini ömürleri boyunca ve hep seviyorlar sırt çevirmiyorlar. şuanda koltuğa uzandım kuzucuğumun biri gelmiş kolumun altına girmeye çalışıyo mayıştı iyice uykusu geldi

internetim gitmiştideee sizlerden aniden ayrı kaldımmmm:84::84::84::84:hemencik sayfalar ilerlemişş tabiiiiiii şükür geldi şimdiiii hiç gitmezdi ama neyse inşallah gitmez bi daha kahvaltımı bile yazmamıştım oysa ki neyse bugün akşam üzeri toptan yazarımmmmm

Asılll önemli habeeeeeeeeeeeeeeeer 500gr daha vermişim bu haftaaaa boll sporunnn ve az kaçamağın faydalarıııı yupppiiiiiiiiiiiigitsin bütün fazla yağlar,kilolar inşallahhh hepberaber kurtulalımmmmmm canlarımmm inşallahhhhhhhhhhhh:13::13::13::13::118::118: tıkırımı değiştiricem birazdan biraz geçmişe bakayım daaaaaaa

neruşummmmmmmmmmmmmmmm tebrikler harikasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaakız ben senin yerinde olsam hiç kaçamak yapmam dahada çok vereyim diye,süper veriyorsun valaaa,tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

yaptığımız diyetin herhangi bir bilimsel açıklaması yoktur hügooooooooooooooooobodoslama yapıyoz biz diyetiiiiiiii

ayy canım benimm ne şeker kuşçukların yaa yirimm ben onnarıı pilavüstü filan derrmişimmm şaka tabii
yasalar konusunda başbakanın biraz daha hız vermesi gerekiyor bununla da bitmiyor yasalar çıkıyor ama uygulayan yokki

tebrik ederim şekercimmm işte sonunda olduu sabrettin emek verdin ugraştın didindin vee inatçı meton sonunda inadını yendi senin inadına dayamadı oleeeeyyy salla donnarı sütyennerii :92::92::92:

tebriklertebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrneruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92:

neruda tebrik ediyorum,devamını diliyorum su an senı kıskanıyorummmm:26:

ay şu portakal,yogurt,tarçın üçlüsünü denıyorum.begenmedim.geçen gun yogurt ve portakal yemiştim çok guzeldı ...tarçınlı süt de içmiştim onu da begenmiştim.ama bu üçlü karışımı begenmedim.sanırım tarcını çok oldu

tebrik ederim.......gitsin yağlar süpersinnn...:92::92::92::92::92::92::13::13::13::13::92::92::92::89::89:

portakal yourt güzel bir karışım bende çok begendim ama yogurda tarçın gerçekten en azından benim damak tadıma göre yakışmıyor. ama dün akşam süte bende epey bir tarçın kattım çok güzeloldu şeker koymamaa ragmen gayet lezizdi soguktu hemde süt yani oda sıcaklıgında ben sıcak süt içemem de

bugün çok acıkıyorummmmmmm:84:
7 adet ülker çubuk kraker yedimmmmmmm:26:
bi de süt içimmmmmmmmmmm,offfffffffffffff bitsin artık şu haftada yoğunluktan kurtulsam

arkadaşlar ya leslie yürüyüş linki kimsede varmı varsa banada yollayabilirmisiniz.netten indiremedim bir türlü...:85::85:

canım diyet sayfam .com a gir orda 5 mil var izlerken yapabilirsin ama donma olursa netten speed bıt diye bir porgram var bul indir bilgisayarına video başlayınca speed bit çubuğunda (adres çubuğunun altında oluşacak) download video de, video devam ederken o da bir yandan kaydeder bu tüm videolar için geçerli izlediğin bir şeyi kaydet deyip bununla kaydedebilirsin bilgisayarına video donsa bile o kaydeder.:13:

öğle yemeğim
tavuk döner
salata
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği+1 dilimde kepek ekmeğin dışı

afiyet olsun nugimm çok güzelmişş

öğle yemeğim:

yemekten yarım saat önce mandalina yedim...

4-5 kaşık urfanın yöresel yemeği borani,
2 kaşık pirinç pilavıi
200ml ayran,

pordakalda vardı ama yemedim.arada yerim...

Afiyet olsun tatlım gayet güzel bencee

öğle menüm
1 dlm dalyan köfte
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase domates çorba
5 adet küçük patates(offfffffffff garnitür dedikleribuymuşşşinsan bi domates biber koyar di mi ama)

afiyet olsun fambığımmmm çok değil bence patatesler ama artık karbonhidrat yeme bugünnn

abrucumm menüler süperrr afiyet olsunnnn:13:

kömür deeönce psikoljik baskı uygular gözlerini dikerr bakarr saatlerce durabilir öyleee sonra bakar bende tepki yokk başlar gürültü yapmaya tırmala tahtasını tırmalar bişeylere çarpar koşturur bakar yine ses yoksaaaaaaaaaaa işte o zaman pati savaşı başlarrrr ama sadece kuru mama yiyiooo ben aslınd açok isterdim kalan yemekleri yiyen bir kedim olsun ve de bahçeli bir evimm ama çok küçükken sokkata terkedilmiş bulmuş abim onu almasa ölecekmiş o yüzden kapalı evde olmasından dolayı çok vicdan azabı çekmiyorum ve evdeyken kalan yemek yemesi zor çok kokuyor o zaman tuvaletleri ve o yüzden hep kuru mama yedi ona alıştı tombuşumm benimmmm

bugün çok acıkıyorummmmmmm:84:
10 adet ülker çubuk kraker yedimmmmmmm:26:
bi de süt içimmmmmmmmmmm,offfffffffffffff bitsin artık şu haftada yoğunluktan kurtulsam

Son düzenleme:

bense soguk sut içemem...hatta sut bile içemem sevmiyorum ama çubuk tarcınlı olunca guzel olduydu

Canımmm fambığımmm varlığınız o kadar önemli ki gerçekten bir mucize burası iyi ki sizleri tanımışım iyi hepimiz burdayızzzz tek başıma asla bukadar yol katedemezdim ama asıl bundan sonrasıı daha bi azimle sabırla inançla yola devam edicem inşallahhh direnç kırıldı uzun zamandır olduğum kilonun 1kg altındayım artıkkkk ve gidecek tüm fazla yağlar kilolarrrrr hepimiz kurtulucazz neşeyle sağlıkla azimle innaçla inşallahhhh:13::13:

evettttttttt metooomu yendimmm hepberaber yenicezzz canım benim inşallahhh hepsinden kurtulucazz bu fazla yağların kilolarınnnn hepberaber sağlıkla inşallahhh durmak yokkk daha bi azimle yola devammmmm:13::13:

tebriklertebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrneruşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92:

nugiiiiiiiiiim çokk teşekkürlerrrr hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannn:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…