60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar ben 2.50 gram bile veremedim ama dün kocişe 5 i bir yerde aldırttım acep işe yararmı sabah kahvaltıdan önce içtim birazda rejim yaparım veririm innşaallahh...

duyguuu canımm h.g gıı e vet bende burdayımmm canımm hep berabr zxayıflarızzzzzz
hoşbulduk canım inşallah inşallahkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile34 tane alır demek heheee..suyla yarın sabah denicem inşallah
Bu arada ben sporumu yaptım 3 tane halı yıkadım :roflol:
Amma yoruldum ama off

ohh duşumu da aldım tartıldım veee sonuçç 64 :lepi:

ohhh hamarat hemşom benim maşallah kaçtında 64 oldun kııı ama senin boyun uzundu hatırladım:1rolleyes:
5 i bir yerde ne kiii canımm

çay canım zayıflama çayı

Hemşocum ben 75'ten 62'ye düştüm
Sonra utanmadan 66 oldum :roflol:
Şimdi de 64 :lepi:

hımm onu bılıyorum bnde şaşırdım zaten 64 tü diyorum:))demek 2 kılo alıp verdin kaydirigubbakcemile3olur ara sıra yaaalkisalkisalkis
bende 95 ten 63 64 arası gidip geliyorum:)))

kızlar ben bugün kendimi çok hafif hissediyorum ya hani kıyafetlerle bi tartıldım 64.1 di sonra bide çıkarıp tartıldım 60.7 çıktı şok oldum kalbim yerinden çıkacak gibi oldu meğersem tartı kablonun üzerinde kalmış yanlış tartmışkaydirigubbakcemile3 bi daa tartıldım sonra bi deişiklik yok sabah 63.2ydi şimdi 63.3 o kadarda olsun ama

Çok komık olmuş canım yaa bende şimdi 60 görsem kesin iner tekrar çıkardımkaydirigubbakcemile3

bende görebilcekmiyim acep 60 ları,bi ara bende 55 e kadar düşmüştüm am bir çıkış yaptım maşallah tutabilene aşkolsun 68-69 lara çıktım

selam kızlar,

kılo verenler olmus tebrıkler..

yeni gelenler olmus hoş gelmişler,sefa getırmısler...

kızlar bugun flycıgımın gönderıdgı callenetics e basladım..

izlenimlerim;

ben bır ayda total 25seans olmak uzere pilates yapmıs oldugum için direk süper call.ten basladım..

pilatesle 1 ayda 6şar cm incelmiştim.

ölçüm yaptığım yerler belin en ince yeri ve poponun en tombul yeri

Callenetics karın kaslarını pilatesten daha iyi çalıştırıyor kuskusuz ve kol altı(triceps) içinde kuskusuz daha iyi.. hamstringleri açma açısından ikisi arasında pek fark göremedım. kalça içinse (hani arka bacagı inceltip popoyu kaldırma,zenci poposu yapma durumu) pilatesin eline su dökemez.. iç bacaklar için kastettiğim bölge dizlerin ve üst bacağn içe bakan tarafları.. her iki egzersiz yöntemini çok beğenmiyorum.bu bölgede sorun yasıyorum.tavsiyelere açığım..

25seans da callenetics yapmayı planlıyorum canlarım...

ölçü farkını 1 ay sonra bildiririm.

bu arada ingilzcesi ii olmayanlar korkmasın...dili gayet anlasılır ve net.. gene de takılan olursa yardım ederim...

size de afiyetler olsun o zamann
ay kızlar ben çok yoruldum bugün
ama kuş gibi de hafif hissediyorum :roflol:

ben gideyim de sofrayı hazırlayayım
yemekten sonra görüşürüz

Ooooooh yemeği de hazırladım
Patatesli bulgur pilavı ve cacık yiyoruz
Hadi yemeğe gelin kızlar :roflol:

Abba . . .

Bayılırım bulgur pilavına patates eşlik etmiş bi de . . .
Emme çok kalorili çıtırım az yemelisin gerçi sen bilirsin . . .

Fiu karın kasları için daha iyi diyorsan benim için ideal çünkü benim sorunum simidim . . .
Pazartesi alacağım bende cdyi . . .

size de afiyetler olsun o zamann
ay kızlar ben çok yoruldum bugün
ama kuş gibi de hafif hissediyorum :roflol:

ben gideyim de sofrayı hazırlayayım
yemekten sonra görüşürüz

Afiyet olsun . . .
cokacimcoook

sabuncum almana gerek yok benım deıdıgm flyın cdsi

bence öyle canım ve bırde benım tavsıyelerımı unutma simit için çok etkılı... benzerleri var burda zaten...

mrb arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorm 1 aydır zayıflamak için uğrasıyorm en son 65 kiloydum suan 62.600 gr olmusum daha düsmeye gayret etcem arkadaslar gerideki yazılanların hiçbirini okumadım ne gibi tekniklerle zayflıyonz

hosgeldin... 1 ay için gayet iyi kilo verme durumun..tebrikler..

sana öncelikli önerim geçmiş entry leri okuman ,vaktin yoksa en az göz atabilirsin bence...

sağlıklı zayıflamalar...

saol cnm evt suan iyi gidiyo ama sonunda verdiklerimi geri alırmıyım bilemiyorm uyguladıklarım 10 gündür soğan suyu iciyorm arada 2 3 gündür sirkeli su yemeyi azalttım biraz sekersiz cay iciyorm özellikle birde ekmeği gündü 1 dilim yiyirom çikolatayı cok yiyen biriyim ayrıca diğer aburcuburları yiyorm azar azar ama tamamen cikolatayı kestim bu aralar ne kadar dayanabilirm bunada bilmiyorm özellikle buna ek olarak yürüyüs yapmadım ayağım rahatsız biraz iyi olnca tempolu yürüyüsede baslayacağım ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…