hoşbulduk canım inşallah inşallahkaydirigubbakcemile2duyguuu canımm h.g gıı e vet bende burdayımmm canımm hep berabr zxayıflarızzzzzz
kaydirigubbakcemile34 tane alır demek heheee..suyla yarın sabah denicem inşallah
Evet cnm 1 i geçmemesi gerek ve o 1 inde kesinlikle ilk öğünde tüketilmesi lazım . . .
Hem kalorisi bakımından hem malum kabızlık yapabilitesi açısından sadece 1 tane . . .
Bende senin gibi ilk duyduğumda ilk öğünde sınırsız mı demiştim . . .kaydirigubbakcemile3
Malum miğde geniş yani rahat 4 tane alır . . . :jeyyar:
Ama yoğğğğ . . . :1no2:
Suyla ya da form çayınla falan tüketebilirsin ki suyla tüketmek oldukça faydalı işte o zaman doyuruyor yani daha doğrusu şişiriyor . . . Boş bi şişlikte değil, acıktırmayanından . . .
Yonciciğim sağ olsun bu bilgilere onun sayesinde eriştik . . .
Bu arada ben sporumu yaptım 3 tane halı yıkadım :roflol:
Amma yoruldum ama off
ohh duşumu da aldım tartıldım veee sonuçç 64 :lepi:
5 i bir yerde ne kiii canımm
Hemşocum ben 75'ten 62'ye düştüm
Sonra utanmadan 66 oldum :roflol:
Şimdi de 64 :lepi:
kızlar ben bugün kendimi çok hafif hissediyorum ya hani kıyafetlerle bi tartıldım 64.1 di sonra bide çıkarıp tartıldım 60.7 çıktı şok oldum kalbim yerinden çıkacak gibi oldu meğersem tartı kablonun üzerinde kalmış yanlış tartmışkaydirigubbakcemile3 bi daa tartıldım sonra bi deişiklik yok sabah 63.2ydi şimdi 63.3 o kadarda olsun ama
Ooooooh yemeği de hazırladım
Patatesli bulgur pilavı ve cacık yiyoruz
Hadi yemeğe gelin kızlar :roflol:
selam kızlar,
kılo verenler olmus tebrıkler..
yeni gelenler olmus hoş gelmişler,sefa getırmısler...
kızlar bugun flycıgımın gönderıdgı callenetics e basladım..
izlenimlerim;
ben bır ayda total 25seans olmak uzere pilates yapmıs oldugum için direk süper call.ten basladım..
pilatesle 1 ayda 6şar cm incelmiştim.
ölçüm yaptığım yerler belin en ince yeri ve poponun en tombul yeri
Callenetics karın kaslarını pilatesten daha iyi çalıştırıyor kuskusuz ve kol altı(triceps) içinde kuskusuz daha iyi.. hamstringleri açma açısından ikisi arasında pek fark göremedım. kalça içinse (hani arka bacagı inceltip popoyu kaldırma,zenci poposu yapma durumu) pilatesin eline su dökemez.. iç bacaklar için kastettiğim bölge dizlerin ve üst bacağn içe bakan tarafları.. her iki egzersiz yöntemini çok beğenmiyorum.bu bölgede sorun yasıyorum.tavsiyelere açığım..
25seans da callenetics yapmayı planlıyorum canlarım...
ölçü farkını 1 ay sonra bildiririm.
bu arada ingilzcesi ii olmayanlar korkmasın...dili gayet anlasılır ve net.. gene de takılan olursa yardım ederim...
size de afiyetler olsun o zamann
ay kızlar ben çok yoruldum bugün
ama kuş gibi de hafif hissediyorum :roflol:
ben gideyim de sofrayı hazırlayayım
yemekten sonra görüşürüz
mrb arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorm 1 aydır zayıflamak için uğrasıyorm en son 65 kiloydum suan 62.600 gr olmusum daha düsmeye gayret etcem arkadaslar gerideki yazılanların hiçbirini okumadım ne gibi tekniklerle zayflıyonz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?