60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duyguege

Waooowww tebrik ederim canım , harika bir başarı kaydirigubbakcemile5

Bende haftaya Twist shape alıcam

Çok methettiler denemeye karar verdim , zaten pilatesle vücudumu toparlıyorum , bu aletle de yürüyüş yapar gibi kalori yakmayı umuyorum bakalım.

tatlım form çayı denen olayları dr lar günde en fazla 3-4 bardak diyolar.bende kayısılı form içiyorum oda çok güzel tavsiye ederim.3 bardak içiyorum hergün..:içelim:

Kayısılı form çayı ile henüz karşılaşmadım marketlerde ama ilk ona bakıyorum o kadar fazla övgü aldı ki topicde . . .
Görür görmez kapıcam . . . :jeyyar:

Hmmmm ne güzel elmanın yerine en az onun kadar sağlıklı besinlerle edilmiş kahvaltı . . .
Bende dün verdiğim kilonun şımarıklığı ile yaptığım kaçamağı telafi ediyorum Q . . .
Bu nedenle sabah 1 muz ile 1 iri bardak form çayı biraz öncede 1 elma yedim . . .
Evet sabahları muz yiyiyoruz;
Bu arada soruma cevap alamadım sabah muz yemenın bır faydası varmı bır kac kısı yıyormusta?
canımcığım geçmiş sayfalarda detayı var lakin sana şöyle bir özet geçebilirim , muzdaki nişasta biraz farklı ve bu nedenle bağırsaklarda uzun süre barınıyor ilk öğünde tüketilmesi sonraki öğünlerde yediklerinin daha kolay sindirilmesini sağlıyor . . .

Takvimi şuaradan şeettim cnm ;

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others

Hacercim ya ben o eşşek kadar muslardan yedim ya ve bulamadım o minnak mis kokulu anamur muzu . . .
Trabzonda ne arar ?
:çok üzgünüm:

Kızlar muz ve elmanın aynı vitamin içeriği olduğunu biliyorsunuz
Ama muz elmaya göre daha kalorilidir bilginiz olsun , muz yerine elma yemenizi öneririm eski bir gıda teknikeri olarak
Bu arada muzun da muhakkak faydası var ama biliyorsunuz kabızlığa neden olabiliyor , elma da ise bunun tam tersi bağırsakları çalıştırma gibi bir yararı var.

kız kocişini kıskanmıyormusun o hatunlardan :asigim:

canım bu hani belediyenin spor parkları var ya bende ona gidip bu aletten yapıyorum inanılmaz bacaklarım hamladı ordaki çooook işe yarıyorrrr kaydirigubbakcemile2

sağol canım hamileyken işte gördük 90 ları allahtan geri dödüm tekrarkaydirigubbakcemile3
bu alet çok güzele benziyor inşallah işe yarar canım...
benimde evde bisikletim var hergün yarım saatte ona binsem çok güzel olur herhaldekaydirigubbakcemile2

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım yeni geldiğim için geçmiş sayfalara bakamadım pek bende deniyim o zamana.s.

slmm arkadaşlar dün akşam yemegi azcık yedimm ve haliyle gece acıktımm ama yememeye kararlıydımm bu yüzden tuttum kendimii ve hemen uykuya dalmak istedimmm zar zor uyudum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 bardak yeşil çay ve aZ peynirle atlattımm ama acıktımm olmazsa yine uyuyacagımmm

Ayşecim bende burdayım artıkın sendemi burdasın ne güzel ne güzelalkisalkisalkis

canlarııııım..iyi hafta sonları hepinize a.s.
veee bu sabah itibariyle kilommmm 58 !!! :lepi: :teytey:

canım öyle olmaz ama bir kere öğle uykusu kilo yapıyor sen her acıktığında uyursan olmazki bişeler atıştır metabolizman durmasın bir salatalık yada bir havuç ye hiç bişe olmaz salata yap yada çorba ye
(bu arada bunları ben mi söylüyorum 3 gündür doğru güzgün bişe yemedim ama inanın hiç istemiyoki cnm isteyince yiycem az az ama yinede atıştırcam benek ablamıza söz werdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…