tatlım form çayı denen olayları dr lar günde en fazla 3-4 bardak diyolar.bende kayısılı form içiyorum oda çok güzel tavsiye ederim.3 bardak içiyorum hergün..:içelim:
Merhaba Sabun , hoşbulduk.. Benimde hedefime 3 kg kaldı ne mutlu bize :)
Ben sabahları yeşil elma yiyorum , bugün alışveriş günüm olduğundan dolabımda yeşil elma kalmamıştı , onun yerine 1 salatalık ve 3 cherry domates , 1 dilimde kavun yiyebildim..
Tabi yemekten önce ve sonra bol su içtim..
Bu arada takvimin çok güzeeeeeeeeeeeeeel bende istiyorum nasıl yaptınız?
canımcığım geçmiş sayfalarda detayı var lakin sana şöyle bir özet geçebilirim , muzdaki nişasta biraz farklı ve bu nedenle bağırsaklarda uzun süre barınıyor ilk öğünde tüketilmesi sonraki öğünlerde yediklerinin daha kolay sindirilmesini sağlıyor . . .Bu arada soruma cevap alamadım sabah muz yemenın bır faydası varmı bır kac kısı yıyormusta?
Kızlar size möhöm bir uyarı yapmak isterim
Sizin sabahları muz olayı çekik gözlülerden gelen bir şey sanırım, onlar da öyle yapıyor çünkü :roflol:
Amaaa sakın o kocaman iri iri sapsarı muzlardan yemeyin
Küçük Anamur Muzları var ya, onlardan yiyin
Çünkü o kocaman muzlar genleri ile oynanmış muzlar
Ve size fayda yerine zarar verir
Doktor amcalar öyle diyor a.s.
buzdolabımı ve banyomda baskülümün üzerindeki resimleri ve hayvan figürlerini görmen lazım canımcım.hayvan figürleri oldum olası severdim..bide eşim veteriner.şimdide heryere incecik kadın resimleri asıyorum hatta kimini fotoshopla kafalarının yerine kendi kafamı koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim hayvanlardan memnundu bu güzel vücutlu hatunlara daha fena hasta oldu.dün eklediğim bikinili apla vardıya işte onun kafasının yerinde benim kafam var şimdi baskülümün üzerindede buzdolabımdada var :roflol: SECRET yapmak lazım kızlar evren herzaman bizim sinyallerimizi bekliyo ona göre istediklerimizi veriyo a.s.
teşekkürler kızlar destek olduğunuz için inanın bugün kendimi hiç ii hissetmiyorum dokunsalar ağlayacak gibiyim çok sıkkın cnm
duyguege
Waooowww tebrik ederim canım , harika bir başarı kaydirigubbakcemile5
Bende haftaya Twist shape alıcam
Çok methettiler denemeye karar verdim , zaten pilatesle vücudumu toparlıyorum , bu aletle de yürüyüş yapar gibi kalori yakmayı umuyorum bakalım.
hayırdır ciciş neyin var :teselli:
ya arkadaşlar bende takıma girmek istiyorum ama nasıl yapicük bilemiyorum yyardımcı olabilirmisiniz
hiç sorma bunalımdayım canım kimseyi görmek konuşmak hiç bişi yama istemiyorum bugün
kız kocişini kıskanmıyormusun o hatunlardan :asigim:
sağol canım hamileyken işte gördük 90 ları allahtan geri dödüm tekrarkaydirigubbakcemile3duyguege
Waooowww tebrik ederim canım , harika bir başarı kaydirigubbakcemile5
Bende haftaya Twist shape alıcam
Çok methettiler denemeye karar verdim , zaten pilatesle vücudumu toparlıyorum , bu aletle de yürüyüş yapar gibi kalori yakmayı umuyorum bakalım.
Kayısılı form çayı ile henüz karşılaşmadım marketlerde ama ilk ona bakıyorum o kadar fazla övgü aldı ki topicde . . .
Görür görmez kapıcam . . . :jeyyar:
Hmmmm ne güzel elmanın yerine en az onun kadar sağlıklı besinlerle edilmiş kahvaltı . . .
Bende dün verdiğim kilonun şımarıklığı ile yaptığım kaçamağı telafi ediyorum Q . . .
Bu nedenle sabah 1 muz ile 1 iri bardak form çayı biraz öncede 1 elma yedim . . .
Evet sabahları muz yiyiyoruz; canımcığım geçmiş sayfalarda detayı var lakin sana şöyle bir özet geçebilirim , muzdaki nişasta biraz farklı ve bu nedenle bağırsaklarda uzun süre barınıyor ilk öğünde tüketilmesi sonraki öğünlerde yediklerinin daha kolay sindirilmesini sağlıyor . . .
Takvimi şuaradan şeettim cnm ;
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
Hacercim ya ben o eşşek kadar muslardan yedim ya ve bulamadım o minnak mis kokulu anamur muzu . . .
Trabzonda ne arar ?
:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3ne kıskancam yaa baksın bakabildiği kadar kaydirigubbakcemile3 sonuçta öylesine ulaşamayacağını oda biliyor bende :jeyyar:
cicişim anlat sen ya sorunlar paylaştıkça azalır. benim sana az yemenle ilgili yazdığımı okudun mu bu arada
slmm arkadaşlar dün akşam yemegi azcık yedimm ve haliyle gece acıktımm ama yememeye kararlıydımm bu yüzden tuttum kendimii ve hemen uykuya dalmak istedimmm zar zor uyudum
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 bardak yeşil çay ve aZ peynirle atlattımm ama acıktımm olmazsa yine uyuyacagımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?