gerçekten okundu mu ezan? burada okunmasına daha çok var. iyi geceler daha doğrusu iyi sabahlar canım. görüşmek üzere. bu arada pazartesi çok sıkı rejime başlıyorum kısmetse bir haftadır kısmıyorum yediklerimden yarında yerim istediğimi sonra doğru diyete. 15 gün yapıp bir hafta ara verp bir onbeş gün daha yapıcam bakalım nasıl olacak. hadi tekrar iyi sabahlar. görüşürüz. tanıştığıma memnun oldum.
yaşasın ya kendimide sizide çok sewiyorum kızlar yazın bakiim listeye benim kilomu 62.4 die içim içime sığmıyo
deriiincimmmm ben sözümü tuttum 62 ye düştüm 1 hafta içinde 2 kilo werdim
ayy çok şükür ya ben ne zaman 62 kiloydum kaç yıl önce onu bile bilmiyorum hatta hayatımda ilk defa 62 olduğumu görüyorum desem saşırmayın mutluyummmmmmmm spora gitçem bişiler atıştırıp bu gazla 3 saat yaparım spor
yaşasın ya kendimide sizide çok sewiyorum kızlar yazın bakiim listeye benim kilomu 62.4 die içim içime sığmıyo
deriiincimmmm ben sözümü tuttum 62 ye düştüm 1 hafta içinde 2 kilo werdim
ayy çok şükür ya ben ne zaman 62 kiloydum kaç yıl önce onu bile bilmiyorum hatta hayatımda ilk defa 62 olduğumu görüyorum desem saşırmayın mutluyummmmmmmm spora gitçem bişiler atıştırıp bu gazla 3 saat yaparım spor
yaa küstüm sizee herkes muz yiyo ne işe yarıyo kimse söylemiyoooo
şimdi söyleyin bakiimm muz ne yapo sabah sabah aç karnına etkisi nee
yarasın canımcım yerimseniben iyi yapmışsın,deniz kenarında bi bira içmemek o güzelliğe hakaret olurdu valla :roflol: zaten azıcık yemişsin,hiçbişey olmaz...laf aramızda ben de hafta sonları bikaç kadeh kırmızı şarapla ödüllendiriyorum kendimi :içelim: çok da iyi geliyo beya:)ohhh sefamız olsun:):)
yarasın fıstık yok yaramasın ya pardon kaydirigubbakcemile3
canım ben ebru sallınınkını yapıyorum.tv8 ın sıtesınde hepsını bulabılırsın. ama kısaca ben sevdım calleneticsi bugun ilk seansımdı.. yarın daha ii yaparım.. yanlız ne yaparsam yapayım şu iç bacaklar benı delı edıyor... dizin yanından baslayan... senağlama
geceleri çok seviyorum...karanlık
;bütün kötülüklerin,pisliklerin ve çirkinliklerin üstünü örtüyor...ve ben kendimi bütün basitliklerden uzak,yaşanası bir dünyada hissediyorum..günün ilk ışıklarıyla kaybolup silineceğini bildiğim halde...
iyi geceler yürekleri büyük canlar...
ya herkes yattı biliyorum ama sabah okursunuz artık. benim bir sorunum var kızlar, ben bir mesajda bir kaç alıntı birden yapamıyorum. her mesajda bir alıntı bir cevap oluyor. ikinci alıntı ve cevap için yeni mesaj oluyor. nasıl yapılıyor anlatır mısınız?
yaa küstüm sizee herkes muz yiyo ne işe yarıyo kimse söylemiyoooo
şimdi söyleyin bakiimm muz ne yapo sabah sabah aç karnına etkisi nee
Nasıl kilo verdiriyor?
Hızlı kilo verdiren diyetlerden farklı olarak muz diyeti nasıl yararlı oluyor? Bir teoriye göre muzdaki enzim sindirimi hızlandırarak bağırsaklar tarafından besinlerin daha çabuk emilimini sağlıyor.
Diğer bir teori de, tokluk hissi veren bir tür lif içeren muzun, yağ yakılmasını hızlandırmasına dayanıyor. Sadece gıdalar soğuk yenildiğinde etkili olan bu lif, muz, patates, tahıllar, kuru baklagillerde de bulunuyor. Muz da iyi olarak değerlendirilen lif muzda 2-4 gr bulunuyor. Muz ayrıca, sağlıklı beslenme ve diyet planlarının çoğunda besleyici olarak yer alıyor. yerimseniben
bu sabah tartıldım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 60 kiloyumsengözlerimebaksanab hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu arada ben daha önce diyetisyene gitmiştim arkadaşlar 4 5 sene önce ameliyat olup 72 kiloya çıkmıştım yatmaktan..Doktor bana o dönemde diyette en önemlisi 3 ltre su içmek yoksa hiç başlamayalım demişti..Her öğünden sonra mutlaka 1 lıtre su içtim ve inanırmısınız o zaman bacaklarımda bir tane selülit kalmadı bütün arkadaşlarım lipo falanmı yaptırdın suyla olmaz bu kadar falan diyordu...Su mucizesine inanın arkadaşlar...Ben dogumdan sonraki 33 kilomuda su desteğiyle verdima.s.
Çok doğru söylüyorsun duyguegecim.
Buna bir örnekte kendimi gösterebilirim günde 1 bardak suyu boğula boğula içerdim ama böbrek , mide her türlü şikayetim vardı , metabolizmam yavaştı , şimdi 3 litreye yakın su içiyorum oh be su gibisi yok arkadaşlar..
Günaydın kızlaaarrrrrr,,
Kurtuldum 62 deeennnn. 61 gördüm bu sabaahhhh...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Bi an hiç kurtulamicam sanmıştım.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Öle valla ablacım.. Haftasonları bir iki kadeh iyi oluyor gerçekten haftanın gerginliğini alıyor hem..-tatlicadiarzu-
Ya fiu ya bende ayyyyyynı dertten şikayetçiyim.. Sanırım senle vücut yapımız birebir aynı.. O diizin yanındaki şişlikler beni deli ediyor..senağlama
Şeniz:asigim:
Canım mesajlarn altında HQ diye bi yer var. Alıntı yapacağın mesajlarda orayı işaretle, Son mesajda da alıntı yap de.. Bütün alıntılar çıkıyor canım.
Canım Sabunum yazmıştı okumadın heralde.. Ben anlatayım dicektim, emme Derinim yazmış zatii..kaydirigubbakcemile3
Canım tebrik ederim...kaydirigubbakcemile5 a.s.
Günaydın Kızlarrr valla tebrikler süpersiniz:)
Bende 400 gram vermişim dünden bu yanakaydirigubbakcemile3Kaç gündür vermiyordum hiç valla mutlu oldum :)63 kiloyu gördüm şükür erdim şükür:)))))
Sabah aerobik ve platesimi yaptım kahvaltımı yaptım şimdi bol bol suyumu içmeye başladım...
Ayyy artık düz 60 olmak istiyorum bende...
Derin canım tebrikler darısı bizim başımızaa.s.
çoooooooooook sevindim senin adına canımm Şeniz
ohhhhh gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2
Bu arada ben daha önce diyetisyene gitmiştim arkadaşlar 4 5 sene önce ameliyat olup 72 kiloya çıkmıştım yatmaktan..Doktor bana o dönemde diyette en önemlisi 3 ltre su içmek yoksa hiç başlamayalım demişti..Her öğünden sonra mutlaka 1 lıtre su içtim ve inanırmısınız o zaman bacaklarımda bir tane selülit kalmadı bütün arkadaşlarım lipo falanmı yaptırdın suyla olmaz bu kadar falan diyordu...Su mucizesine inanın arkadaşlar...Ben dogumdan sonraki 33 kilomuda su desteğiyle verdima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?