60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende canım ıyı geceler sana da ınsallah ıstedıgın kılona ulasırsın sende.. kolay gelsın. benımd e yarın gunum var bakalım neler gelecek onumuze ama ben dıkkatlı olucam.. bende memnun oldum gorusmek uzere ınsallah..

herkese günaydınlar
akşam ne kadar eğlendim anlatamam süperdi feridun düzağaç zaten sewerim o adamı
nese hiç bişi yemedim dün biliyorum basta benek ablam olmak üzere sonra flyy ablam herkes kızcak ama dün yazmıştım moralim çok bozuk diye o yüzden hiç bişi yemedim akşamda hep fast food wardı orda cağ kebabı döner kokoreç mokoreç tabikide yemedim ama saat 1.30tu geldiğimde ewe fakat midemden çıkan sesleri 3km uzaktan duyabilirdiniz tabikide yemedim bişi yattım birazdan tartılcaz mı bugün yazcaz dimi kilolarımızı
ay kızlar bu arada pazartesi yani yani biriyle buluşçam o yüzden bugünde pek bişe yemesem ii olcak zaten onun yanındada söz bozmıycam diyetimi portakal suyuyla geçiştiririm bende saraciracı ablamız gibi
hadi hadi baslayın yazmaya kilolarınızı

yaşasın ya kendimide sizide çok sewiyorum kızlar yazın bakiim listeye benim kilomu 62.4 die içim içime sığmıyo
deriiincimmmm ben sözümü tuttum 62 ye düştüm 1 hafta içinde 2 kilo werdim
ayy çok şükür ya ben ne zaman 62 kiloydum kaç yıl önce onu bile bilmiyorum hatta hayatımda ilk defa 62 olduğumu görüyorum desem saşırmayın mutluyummmmmmmm spora gitçem bişiler atıştırıp bu gazla 3 saat yaparım spor

çoooooooooook sevindim senin adına canımm Şeniz
ohhhhh gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2

yaa küstüm sizee herkes muz yiyo ne işe yarıyo kimse söylemiyoooo
şimdi söyleyin bakiimm muz ne yapo sabah sabah aç karnına etkisi nee

hihoyyyt tebrik ederim canım süpersin... hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama dikkat et 62 bağımlılık yapıyor kurtulmak zor oluyor...sırnaşık şey tabii aç kalmadan sağlıklı beslenerek kilo vermelisin...sen buna pek dikkat etmiyorsun takip ettiğim kadarıyla...kilo vermeye aynı hızla devam edersin umarım canım çok azimlisin...tekrar tebrikler...kaydirigubbakcemile3

Nasıl kilo verdiriyor?
Hızlı kilo verdiren diyetlerden farklı olarak muz diyeti nasıl yararlı oluyor? Bir teoriye göre muzdaki enzim sindirimi hızlandırarak bağırsaklar tarafından besinlerin daha çabuk emilimini sağlıyor.
Diğer bir teori de, tokluk hissi veren bir tür lif içeren muzun, yağ yakılmasını hızlandırmasına dayanıyor. Sadece gıdalar soğuk yenildiğinde etkili olan bu lif, muz, patates, tahıllar, kuru baklagillerde de bulunuyor. Muz da iyi olarak değerlendirilen lif muzda 2-4 gr bulunuyor. Muz ayrıca, sağlıklı beslenme ve diyet planlarının çoğunda besleyici olarak yer alıyor.
yerimseniben

derincim tişikkür ederim verdiğin bilgiler için uygulıcam inş.ya yürüme bandı almayı düşünüyorum sizce napiimm

Günaydın kızlaaarrrrrr,,

Kurtuldum 62 deeennnn. 61 gördüm bu sabaahhhh...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Bi an hiç kurtulamicam sanmıştım.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Öle valla ablacım.. Haftasonları bir iki kadeh iyi oluyor gerçekten haftanın gerginliğini alıyor hem..-tatlicadiarzu-

Ya fiu ya bende ayyyyyynı dertten şikayetçiyim.. Sanırım senle vücut yapımız birebir aynı.. O diizin yanındaki şişlikler beni deli ediyor..senağlama

Şeniz:asigim:

Canım mesajlarn altında HQ diye bi yer var. Alıntı yapacağın mesajlarda orayı işaretle, Son mesajda da alıntı yap de.. Bütün alıntılar çıkıyor canım.

Canım Sabunum yazmıştı okumadın heralde.. Ben anlatayım dicektim, emme Derinim yazmış zatii..kaydirigubbakcemile3

bu sabah tartıldım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 60 kiloyumsengözlerimebaksanab hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Canım tebrik ederim...kaydirigubbakcemile5 a.s.

Günaydın Kızlarrr valla tebrikler süpersiniz:)
Bende 400 gram vermişim dünden bu yanakaydirigubbakcemile3Kaç gündür vermiyordum hiç valla mutlu oldum :)63 kiloyu gördüm şükür erdim şükür:)))))
Sabah aerobik ve platesimi yaptım kahvaltımı yaptım şimdi bol bol suyumu içmeye başladım...
Ayyy artık düz 60 olmak istiyorum bende...
Derin canım tebrikler darısı bizim başımızaa.s.

Bu arada ben daha önce diyetisyene gitmiştim arkadaşlar 4 5 sene önce ameliyat olup 72 kiloya çıkmıştım yatmaktan..Doktor bana o dönemde diyette en önemlisi 3 ltre su içmek yoksa hiç başlamayalım demişti..Her öğünden sonra mutlaka 1 lıtre su içtim ve inanırmısınız o zaman bacaklarımda bir tane selülit kalmadı bütün arkadaşlarım lipo falanmı yaptırdın suyla olmaz bu kadar falan diyordu...Su mucizesine inanın arkadaşlar...Ben dogumdan sonraki 33 kilomuda su desteğiyle verdima.s.

Çok doğru söylüyorsun duyguegecim.
Buna bir örnekte kendimi gösterebilirim günde 1 bardak suyu boğula boğula içerdim ama böbrek , mide her türlü şikayetim vardı , metabolizmam yavaştı , şimdi 3 litreye yakın su içiyorum oh be su gibisi yok arkadaşlar..

Evet canım teşekkür ederim benimde en büyük sorunum yıllarca kronik derecede yaşadığım kabızlığımdı...Çok şükür 1.5 yıldır günde 3 kayısı ve 3 litre suyla bu sorunuma tamamen çözüm buldum..Diyeti bırakınca suyuda bırakmıştım yine sorunlarım geri dönmişti ama şimdi aralıksız devam....Bende senin gibi günde 1 bardak suyu içmezdim şimdi bana bunu söyeleyen diyetisyenime hep dua ediyorum...

tebrikler ciciş vucudunu şaşırtmak ne kadar işe yaradı baksana hemen verdin

tebrikler canım
benimm kilo vermem durdu ya 300 gr verdim sadece

ay gerçekten mi şekerim hakkaten bu selülit hep kilodan oluyo aman allah korusun ya o zaman içiim içiim de olmasın bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…