DERİNİMMM canım şükür kavuşturana:)kuzucum kaç kilosun bakayım sen?benim niye haberim yok?
tebrikler canımcım amaaa bi dur...60 olmadan ne senin ne de sabunumun yakasını bırakmam:):)
İnanamıyorum sonunda bu topicte bende yazabilirim :dance: :dance: :dance:
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba , sizin konunuzu sürekli görüyordum ve içimden keşke 60 larda olsamda zayıflamaya çabalasam diye geçirip duruyordum ve Allah dualarımı kabul etti bende artık 60 lı kilolardayım :dance: Buna sevinilir mi demeyin çünkü kilo takvimime bakarsanız nedenini çok iyi anlarsınız.
Hepimiz sağ salim fazlalıklarımızdan bir an önce kurtuluruz inşallah kaydirigubbakcemile5
buzdolabımı ve banyomda baskülümün üzerindeki resimleri ve hayvan figürlerini görmen lazım canımcım.hayvan figürleri oldum olası severdim..bide eşim veteriner.şimdide heryere incecik kadın resimleri asıyorum hatta kimini fotoshopla kafalarının yerine kendi kafamı koyuyorum kaydirigubbakcemile3 eşim hayvanlardan memnundu bu güzel vücutlu hatunlara daha fena hasta oldu.dün eklediğim bikinili apla vardıya işte onun kafasının yerinde benim kafam var şimdi baskülümün üzerindede buzdolabımdada var :roflol: SECRET yapmak lazım kızlar evren herzaman bizim sinyallerimizi bekliyo ona göre istediklerimizi veriyo a.s.
DERİNimmmm dün tarifini verdiğin mantar çorpasını yaptım . . .
Aman yarabbi o nasıl gösel bi nefaset o nasıl bi lezzet . . .
İnanabilicek misin bilemiyorum lakin ben çorbanın hepsini içtim :1shok: dün zaten 61 in şerefine iyice şımarmıştım dedim bu da kaymağı olsun . . .
Çorbanın altı yani o unlu soğanlı sütlü baz o kadar lezzet kattı ki sadece mantarla değil o baza hemen hemen her şey eklenebilir . . .
Mesela bu gün 1 çay bardağı nohutla düşünüyorum aynı çorbayı . . .
Teşekkürler derinciğim . . .
hoşgeldiiin a.s. motivasyon bizden,gayret ve irade senden...bu topikte zayıflayamamak imkansız..bizi takip et..mrb arkadaslar bende aranıza yeni katılıyorm 1 aydır zayıflamak için uğrasıyorm en son 65 kiloydum suan 62.600 gr olmusum daha düsmeye gayret etcem arkadaslar gerideki yazılanların hiçbirini okumadım ne gibi tekniklerle zayflıyonz
DERİNimmmm dün tarifini verdiğin mantar çorpasını yaptım . . .
Aman yarabbi o nasıl gösel bi nefaset o nasıl bi lezzet . . .
İnanabilicek misin bilemiyorum lakin ben çorbanın hepsini içtim :1shok: dün zaten 61 in şerefine iyice şımarmıştım dedim bu da kaymağı olsun . . .
Çorbanın altı yani o unlu soğanlı sütlü baz o kadar lezzet kattı ki sadece mantarla değil o baza hemen hemen her şey eklenebilir . . .
Mesela bu gün 1 çay bardağı nohutla düşünüyorum aynı çorbayı . . .
Teşekkürler derinciğim . . .
Fılay arada lazım lazım . . .
Bende dün bi şımarmışım simit pisküvi akşam 1 kazan çorba fln . . .
Bu gün telafi yolları tutuldu tabe . . .
Fılayım mus beni feci tok tutuyo ben anca saat 14.00 gibi fln acıkıyorum bu nasıl bi nimetmiş böyle güzel rabbim . . . :asigim:
Sende durum ne ?
Canım regl için pirinç lapası dieti yapıyor bazı hanımlar . . .
Günde 2 defa 1 çay bardağı pirinç haşlanıyor yağsız bol yoğurt nane ve acı biberle götürülüyor . . . Aralarda ise oldukça hafif geçiştiriliyor ve kahvaltı tabi ki asla ihmal edilmiyor . . .
Şişliklere ve ödeme iyi geldiğini okudum ve kilo kaybı içinde faydalı olduğunu biliyorum . . .
Canım zaten topiğin kiloları kesinlikle bölgesel . . .
Benim malum simidim senin ve evlibarklının göbüşü fılayımın bacakları gibi . . .
Oralara özel çalışmak lazım aslında kilo kaybından ziyade ben bu nedenle şimdi bunu düşünüyorum . . .
Yani 58 olduktan sonra asla 1 kg kaybetmeyeceğim ve sorunlu bölgeme yöneleceğim . . .
Canım asla garıdn düşmesin . . .
Biz seninleyiz .. .. ..
kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldiniz . . .
a.s.
Sabah ne yediniz ?
Kızlar size möhöm bir uyarı yapmak isterim
Sizin sabahları muz olayı çekik gözlülerden gelen bir şey sanırım, onlar da öyle yapıyor çünkü :roflol:
Amaaa sakın o kocaman iri iri sapsarı muzlardan yemeyin
Küçük Anamur Muzları var ya, onlardan yiyin
Çünkü o kocaman muzlar genleri ile oynanmış muzlar
Ve size fayda yerine zarar verir
Doktor amcalar öyle diyor a.s.
Kızlar muz ve elmanın aynı vitamin içeriği olduğunu biliyorsunuz
Ama muz elmaya göre daha kalorilidir bilginiz olsun , muz yerine elma yemenizi öneririm eski bir gıda teknikeri olarak
Bu arada muzun da muhakkak faydası var ama biliyorsunuz kabızlığa neden olabiliyor , elma da ise bunun tam tersi bağırsakları çalıştırma gibi bir yararı var.
canlarııııım..iyi hafta sonları hepinize a.s.
veee bu sabah itibariyle kilommmm 58 !!! :lepi: :teytey:
selam kızlar,
kılo verenler olmus tebrıkler..
yeni gelenler olmus hoş gelmişler,sefa getırmısler...
kızlar bugun flycıgımın gönderıdgı callenetics e basladım..
izlenimlerim;
ben bır ayda total 25seans olmak uzere pilates yapmıs oldugum için direk süper call.ten basladım..
pilatesle 1 ayda 6şar cm incelmiştim.
ölçüm yaptığım yerler belin en ince yeri ve poponun en tombul yeri
Callenetics karın kaslarını pilatesten daha iyi çalıştırıyor kuskusuz ve kol altı(triceps) içinde kuskusuz daha iyi.. hamstringleri açma açısından ikisi arasında pek fark göremedım. kalça içinse (hani arka bacagı inceltip popoyu kaldırma,zenci poposu yapma durumu) pilatesin eline su dökemez.. iç bacaklar için kastettiğim bölge dizlerin ve üst bacağn içe bakan tarafları.. her iki egzersiz yöntemini çok beğenmiyorum.bu bölgede sorun yasıyorum.tavsiyelere açığım..
25seans da callenetics yapmayı planlıyorum canlarım...
ölçü farkını 1 ay sonra bildiririm.
bu arada ingilzcesi ii olmayanlar korkmasın...dili gayet anlasılır ve net.. gene de takılan olursa yardım ederim...
selam arkadaşlar bende birkaçgündür kendimi durduramıyorum kaçırıyorum biraz yaa lütfen morale ihtiyacım varrrr 75 den 68 e düştüm daha gitmiyooo
demekki sen de duraklama dönemine girdin :teselli: aman canım en tehlikeli dönemdesin,nasıl olsa kilo veremiyorum deyip pes etmek yok..diyete devam..bu gıcık kırılma noktasını aşınca çok daha kolay ve hızlı kilo vereceksin..hadi birazcık sabırrr...selam arkadaşlar bende birkaçgündür kendimi durduramıyorum kaçırıyorum biraz yaa lütfen morale ihtiyacım varrrr 75 den 68 e düştüm daha gitmiyooo
yarasın canımcım yerimseniben iyi yapmışsın,deniz kenarında bi bira içmemek o güzelliğe hakaret olurdu valla :roflol: zaten azıcık yemişsin,hiçbişey olmaz...laf aramızda ben de hafta sonları bikaç kadeh kırmızı şarapla ödüllendiriyorum kendimi :içelim: çok da iyi geliyo beya:)ohhh sefamız olsun:):)Selam kızlarr,
amma yazmışsınız yine yaa... Ben bugün 1 tane biracık içtim..Sahilde keyfine..
Çok da iyi gitti.. Oh sefam olsun.. Böle diye diye kilolarda gitmicek ama yediklerim dengelemiştir diye düşünüyorum yaa...
Ne yedim..
Sabah yarım muz yedim. Çok büyüktü şu hacer arkadaşımın dediklerinden galba.. Oyüzden yarım yedim.. Sonra bir zetinli ekmek köşesiyle peynir domates 2 tanede küçük sosis..
Akşamda salatalık domatez 1 parçada light tavuk göğsü ve işte sonra 1 bira hehe..
Okadar...
Canım bende muz durumu iyi aslında.. Seni tuttuğu kadar beni tutmuyor açıkçası emme.. SAbah sabah tatlı tatlı yemek hoşuma gidiyor.. Sevdim ben bu olayı..
Doğru dersin valla. Hiç onu düşünmemiştim açıkçası.. Yarın anamurdan bi yerde bulurmuyum bi bakiim ben.. Saol canım..
O zaman ne yicez ki şimdi..:uhm:
Tebrik ederim ablammm ... Süper. Maşallah sanaaaa..
Canım fikirlerin için teşekkür ederim.. Kalça ve bacaklar için pilates daha iyi demişsin.. Acaba sende öyle kalça ve bacaklar için bir pilates programı varsa gönderebilirmisin?
Bazen tutukluk yapıyo canım.. Bende 2 haftadır 62 kiloyum bi türlü gitmedi..
Ama sabırlı davranmak lazım.. Sonra bi anda tekrar gidiyor kilolar.. Bozma moralini ve mis gibi motivasyonla DURMA YOK YOLA DEVAM...sositososito
Selam kızlarr,
Çok da iyi gitti.. Oh sefam olsun.. Böle diye diye kilolarda gitmicek ama yediklerim dengelemiştir diye düşünüyorum yaa...
Ne yedim..
Sabah yarım muz yedim. Çok büyüktü şu hacer arkadaşımın dediklerinden galba.. Oyüzden yarım yedim.. Sonra bir zetinli ekmek köşesiyle peynir domates 2 tanede küçük sosis..
Akşamda salatalık domatez 1 parçada light tavuk göğsü ve işte sonra 1 bira hehe..
Okadar...
yarasın fıstık yok yaramasın ya pardon kaydirigubbakcemile3
canım ben ebru sallınınkını yapıyorum.tv8 ın sıtesınde hepsını bulabılırsın. ama kısaca ben sevdım calleneticsi bugun ilk seansımdı.. yarın daha ii yaparım.. yanlız ne yaparsam yapayım şu iç bacaklar benı delı edıyor... dizin yanından baslayan... senağlama
selam arkadaşlar bende birkaçgündür kendimi durduramıyorum kaçırıyorum biraz yaa lütfen morale ihtiyacım varrrr 75 den 68 e düştüm daha gitmiyooo
Selam kızlarr,
Ne yedim..
Ohhh iyi yapmışsın flyyycığım. Sefam olsun. :içelim:
geceleri çok seviyorum...karanlık
;bütün kötülüklerin,pisliklerin ve çirkinliklerin üstünü örtüyor...ve ben kendimi bütün basitliklerden uzak,yaşanası bir dünyada hissediyorum..günün ilk ışıklarıyla kaybolup silineceğini bildiğim halde...
iyi geceler yürekleri büyük canlar...
Bende haftaya Twist shape alıcam[/B]
Çok methettiler denemeye karar verdim , zaten pilatesle vücudumu toparlıyorum , bu aletle de yürüyüş yapar gibi kalori yakmayı umuyorum bakalım.
yarem ne işimiz var bizim bu saatte burada ya:)
valla benim kocişte yattı, öylesine espri yapmak istemiştim yanlış anlamadın umarım. ben bu topicte yeniyim evet. 60 kiloyum şimdi. 65 idim beş kilo verdim. sadece dengeli ve sebzeyle beslenerek hiç farketmeden zorlanmadan verdim kiloları ama daha sonra cuma zayıflama yarışmasına katılayım dedim herşeyi berbat ettim. her hafta tartılınca motivasyon gitti tabi, çünkü görüyorumki gramları ve günleri sayar oldum. ayrıldım gruptan size sığındım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?