60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DERİNİMMM canım şükür kavuşturana:)kuzucum kaç kilosun bakayım sen?benim niye haberim yok?
tebrikler canımcım amaaa bi dur...60 olmadan ne senin ne de sabunumun yakasını bırakmam:):)

canım 60.5 olmuşum ama bu akşam annem öyle bir sofra hazrlamış ki yarın sabah ne çıkarım bilemiyorum...:çok üzgünüm: sen benim yakamı 55 olana kadar bırakma beneğimmm 60 beni kurtarmaz zaten boyum 1.60 :1hug:

canım aramıza hoşgeldin...inşallah en kısa sürede 50 li kiloları da görürsün burada motivasyon süper...

:roflol: :roflol: :roflol:

çorbanın o kadar lezzetli olmasının sebebi senin elinden çıkmış olmasıdır birtanem...afiyet olsun beğenmene sevindim...ben de dün akşam yapacağını yazınca merak etmiştim zaten beğenip beğenmediğini ...ben de daha ne çorbalar var yazarım sana...ama böyle çorbanın hepsini içeceksen olmaz...daha vereceğimiz kilolar var...kaydirigubbakcemile

bir de sabuncum anneme dün akşam dedim ki sabah kahvaltı hazırlama benim için ben muz yiyeceğim dedim...kahvaltıda 1 muz 1 kivi yerim diye düşünmüştüm...annem de tamam dedi...sabah bir kalktım annem çayımı doldurmuş bir sürü şey hazırlamış 1 adette muz getirmeyi unutmamış hazırladıklarının yanısıra...:roflol: :roflol: :roflol:

selam arkadaşlar bende birkaçgündür kendimi durduramıyorum kaçırıyorum biraz yaa lütfen morale ihtiyacım varrrr 75 den 68 e düştüm daha gitmiyooo

hoşgeldiiin a.s. motivasyon bizden,gayret ve irade senden...bu topikte zayıflayamamak imkansız..bizi takip et..

Selam kızlarr,

amma yazmışsınız yine yaa... Ben bugün 1 tane biracık içtim.. Sahilde keyfine..
Çok da iyi gitti.. Oh sefam olsun.. Böle diye diye kilolarda gitmicek ama yediklerim dengelemiştir diye düşünüyorum yaa...
Ne yedim..
Sabah yarım muz yedim. Çok büyüktü şu hacer arkadaşımın dediklerinden galba.. Oyüzden yarım yedim.. Sonra bir zetinli ekmek köşesiyle peynir domates 2 tanede küçük sosis..

Akşamda salatalık domatez 1 parçada light tavuk göğsü ve işte sonra 1 bira hehe..

Okadar...

Canım bende muz durumu iyi aslında.. Seni tuttuğu kadar beni tutmuyor açıkçası emme.. SAbah sabah tatlı tatlı yemek hoşuma gidiyor.. Sevdim ben bu olayı..

Doğru dersin valla. Hiç onu düşünmemiştim açıkçası.. Yarın anamurdan bi yerde bulurmuyum bi bakiim ben.. Saol canım..

O zaman ne yicez ki şimdi..:uhm:

canlarııııım..iyi hafta sonları hepinize a.s.
veee bu sabah itibariyle kilommmm 58 !!! :lepi: :teytey:

Tebrik ederim ablammm ... Süper. Maşallah sanaaaa..

Canım fikirlerin için teşekkür ederim.. Kalça ve bacaklar için pilates daha iyi demişsin.. Acaba sende öyle kalça ve bacaklar için bir pilates programı varsa gönderebilirmisin?

selam arkadaşlar bende birkaçgündür kendimi durduramıyorum kaçırıyorum biraz yaa lütfen morale ihtiyacım varrrr 75 den 68 e düştüm daha gitmiyooo

Bazen tutukluk yapıyo canım.. Bende 2 haftadır 62 kiloyum bi türlü gitmedi..
Ama sabırlı davranmak lazım.. Sonra bi anda tekrar gidiyor kilolar.. Bozma moralini ve mis gibi motivasyonla DURMA YOK YOLA DEVAM...sositososito

demekki sen de duraklama dönemine girdin :teselli: aman canım en tehlikeli dönemdesin,nasıl olsa kilo veremiyorum deyip pes etmek yok..diyete devam..bu gıcık kırılma noktasını aşınca çok daha kolay ve hızlı kilo vereceksin..hadi birazcık sabırrr...

yarasın canımcım yerimseniben iyi yapmışsın,deniz kenarında bi bira içmemek o güzelliğe hakaret olurdu valla :roflol: zaten azıcık yemişsin,hiçbişey olmaz...laf aramızda ben de hafta sonları bikaç kadeh kırmızı şarapla ödüllendiriyorum kendimi :içelim: çok da iyi geliyo beya:)ohhh sefamız olsun:):)

Zayıflama evrensindesin sanırım. Sen bırakma kendini. biraz geçsin bi bakıcaksın yine vermeye başlamışsın. bozma moralini.

ayda anca 1-2 kg verebilince ben de zorlanıyorum .inat ediyorum ama daha hedefe 7.5kg var...

neden bu kadar zor oluyor ya sinir oluyorum..

geceleri çok seviyorum...karanlık
;bütün kötülüklerin,pisliklerin ve çirkinliklerin üstünü örtüyor...ve ben kendimi bütün basitliklerden uzak,yaşanası bir dünyada hissediyorum..günün ilk ışıklarıyla kaybolup silineceğini bildiğim halde...
iyi geceler yürekleri büyük canlar...

ya herkes yattı biliyorum ama sabah okursunuz artık. benim bir sorunum var kızlar, ben bir mesajda bir kaç alıntı birden yapamıyorum. her mesajda bir alıntı bir cevap oluyor. ikinci alıntı ve cevap için yeni mesaj oluyor. nasıl yapılıyor anlatır mısınız?

tesekkür ederim kendi adıma bana iyi geldi bu mesaj..

kötü bir gündü

gene yanlız bir gece...

başkalarını bilmem bana iyi geldi mavibenek

cok iyisin...

Bende haftaya Twist shape alıcam[/B]

Çok methettiler denemeye karar verdim , zaten pilatesle vücudumu toparlıyorum , bu aletle de yürüyüş yapar gibi kalori yakmayı umuyorum bakalım.

selam canım hosgeldın aramızakaydirigubbakcemile5. twıst and shape den bahsetmıssın. canım benımde var 5 ay once almıstım gercekten dene faydasını gorursun. ben cok fazla calısamama ragmen bacaklarım bırazda olsa sekıllendı. benım sorunlu bolgem bacaklarım ve basenlerım zaten. ust tarafım hıc yok gıbı.. bu yuzden almıstım. sımdılerde havada guzellestı. hergun dısarı cıkıyorum yruuryus , bısıklet ve trambolınde zıplıyorum... cok ıyı gelıyor..halım kalırsa evde de bacaklarım acılmısken aletımın uzerınde tepınıyorum tamamdır. bırkılo daha verdım ama degıstıremıyorum cızelgemı.. sımdı 64 kıloyum..

yarem ne işimiz var bizim bu saatte burada ya:)

senın bır fıkrın varmı :)) bılmıyorum uykum yok kocacımda arkamda uyudu kaldı... benı beklerken. kusura bakma canım yanılıyorsam sende yenımısın topıkte.. kılo vermek mı ıstıyorsun. yada verdın mı nasıl verdın...klava:

valla benim kocişte yattı, öylesine espri yapmak istemiştim yanlış anlamadın umarım. ben bu topicte yeniyim evet. 60 kiloyum şimdi. 65 idim beş kilo verdim. sadece dengeli ve sebzeyle beslenerek hiç farketmeden zorlanmadan verdim kiloları ama daha sonra cuma zayıflama yarışmasına katılayım dedim herşeyi berbat ettim. her hafta tartılınca motivasyon gitti tabi, çünkü görüyorumki gramları ve günleri sayar oldum. ayrıldım gruptan size sığındım:)

hosgeldın guzelcım. tabı kı yanlıs anlamadım... delırdım herhalde dıye dusunuyorum bazen. yemek yıyınce, su ıcınce, wcye gıdınce yatınca kalkınca sureklı tartılıyorum. bende senın gıbı 25 gun gıbı bır surede, 3,5 kılo cıvarı verdım. neler yaptıgımı yazdım bır once kı mesajda. onceden ne kadar da pasıf bır hayat suruyormusum. dua edıyorum daha fazla almamısım kılo. sımdı ne zor gıdıyor gramları sayar oldum... bu arada burda sabah ezanı bıle okundu.

gerçekten okundu mu ezan? burada okunmasına daha çok var. iyi geceler daha doğrusu iyi sabahlar canım. görüşmek üzere. bu arada pazartesi çok sıkı rejime başlıyorum kısmetse bir haftadır kısmıyorum yediklerimden yarında yerim istediğimi sonra doğru diyete. 15 gün yapıp bir hafta ara verp bir onbeş gün daha yapıcam bakalım nasıl olacak. hadi tekrar iyi sabahlar. görüşürüz. tanıştığıma memnun oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…