60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben sabahları çok güzel bır kahvaltı yapıyorum aynı zamandada emzirdiğim için tabiki...Yumurta 1 kaşık bal,salatalık,domates,peynir,3 dilim kepek ekmeği yiyorum ama bugün 1 simit yedim valla hafta sonu diyeAma yarından itibaren kepek ekmeğine devam...Öğlenleri öylesine atıştırıyorum..Akşam yemeğinide saat en geç 6 da yediğim zaman çok güzel kilo veriyorum..Ama 10 gündğr bunu beceremedim hatta 15 gundur hiç kilo veremedim..Bu akşamdan itibaren yine erken yemeye devam..Birde regli oldum onunda etkisi oldu tabi..
Neyse inşallah hepimiz hedeflerimize bir an önce ulaşırız:1hug:

canlarııııım..iyi hafta sonları hepinize a.s.
veee bu sabah itibariyle kilommmm 58 !!! :lepi: :teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tebrikler benimde hedefim 59 şimdi darısı bizlerin başına:)
Tavsiyelerinizi bekliyoruz ayrıcayerimseniben

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım yeni geldiğim için geçmiş sayfalara bakamadım pek bende deniyim o zamana.s.

Denersin tabe yerimseniben İzmirde minnak anamur muzu bulunur emme buralarda . . . :çok üzgünüm:

Canımcığım biz tok tutması bakımından müthiş faydasını gördük . . .
:teytey:

Zayıflamaya olan etkileri için tabi çok erken . . . 3 gündür deniyoruz !

Mesela ben sabah 9.30 da yedim musu ve biraz önce acıktım o da tam acıkmak değil kıyılma . . .

ve 2 dilim etiform biraz beyaz peynir 1 domates 2 adet eti sultani bisküvi ve bi büyük su bardağı meyva suyu içtim . . . akşamda sadcece çorba içeceğim . . .

evet izmirde olmak o açıdan iyi galiba ama o küçük muzlar adı üstünde baya küçük yaaakaydirigubbakcemile3
Tatlım maşallah yaa sadece muzla bu saate kadar duruyorsun demek:)Süper valla tebriklerkaydirigubbakcemile5

Bende akşam 5 6 gibi bir tane balık ve salata yemeyi planlıyorum inşallah..Birde günde 1 saat spora başladım..
Ama artık çok zor gidiyor kilolarım kitlendi sanki vücudum:çok üzgünüm:

kafamçokkarıştı ayy uykudamı yasakkkkk senağlama anamm ne zorr sey bu kilo olayıı yawww

slm arkadaşlar bende katıldım aranıza 1 ay önce diyete başladım.1 ayda 6.30 kilo verdim hedefim 12 kilo vermek bundan 15 gün önce 69 kiloydum diyete vede spora devam.arkadaşlar size bir sorum olacak günlük 1 saat yürüyorum yürürken göbeğime poşet geçiriyorum müthiş terliyorum ancek zararlı dediler bi bilginiz svarmı beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Sabuncum peki muz bır tanemi gunde?Yoksa acıkıncamı??

Evet cnm 1 i geçmemesi gerek ve o 1 inde kesinlikle ilk öğünde tüketilmesi lazım . . .
Hem kalorisi bakımından hem malum kabızlık yapabilitesi açısından sadece 1 tane . . .
Bende senin gibi ilk duyduğumda ilk öğünde sınırsız mı demiştim . . .kaydirigubbakcemile3
Malum miğde geniş yani rahat 4 tane alır . . . :jeyyar:

Ama yoğğğğ . . . :1no2:

Suyla ya da form çayınla falan tüketebilirsin ki suyla tüketmek oldukça faydalı işte o zaman doyuruyor yani daha doğrusu şişiriyor . . . Boş bi şişlikte değil, acıktırmayanından . . .

Yonciciğim sağ olsun bu bilgilere onun sayesinde eriştik . . .​

bir bardak bergamotlu yeşil çay bir bardak form çatı bir bardak adaçayı ve bir bardakta nar,potakal mandalina çayı içtim ve hepsini aynı anda içtim 4 kupa çayı bi ondan bi ondan bitti
daha öncede 2si1arada içmiştim 1 saat öncce falan

Ay kuzum kıyamam sana beeen
Sabuncum sen iste ben sana anamuru yollayayım canım arkadaşım benim
Yeter ki sen sağlıklı şekilde ver kilolarını :1hug:

Ay kuzum kıyamam sana beeen
Sabuncum sen iste ben sana anamuru yollayayım canım arkadaşım benim
Yeter ki sen sağlıklı şekilde ver kilolarını :1hug:

:asigim: çıtırım benimmmm . . .
migrosa bakıcam yarın artık migrosta vardır diye hayal ediyorum . . .

Bu arada ben sporumu yaptım 3 tane halı yıkadım :roflol:
Amma yoruldum ama off

Ellerine sağlık . . .
Çıtırım hakıyı hani pazar fileleri var ya delüklü delüklü onlarla yıka bi dahaki sefere arap sabunu ve pazar filesi her halının korkulu rüyası . . .
:1ninca:

Bizimki soğan çuvalıydı kırmızı kırmızı :roflol:
Arap sabunu da aldım ayy tipik ev kızı oldum beni alan yaşadı :roflol:

ne kıskancam yaa baksın bakabildiği kadar kaydirigubbakcemile3 sonuçta öylesine ulaşamayacağını oda biliyor bende :jeyyar:

ben çoooook kıskanırım dişi sineğin resminede baktırmam kaydirigubbakcemile3

canlarııııım..iyi hafta sonları hepinize a.s.
veee bu sabah itibariyle kilommmm 58 !!! :lepi: :teytey:

ablacım nerdeyse bana ulaşmışsın ama benim hedefim 50 olsuğu için daha çooooooooook yolum var

şimdi hatırladım cnm okumuştum nasıl olsa haftaya istiycek şimdi kendini zorlama demiştin dimi

evet canım

ay alemsiniz kızlar benide cağırın halı yıkamaya kırmızı soğan cuvalımla arap sabunumu alıp gelirim laelaelaelaelae :roflol: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…