canlarııııım..iyi hafta sonları hepinize a.s.
veee bu sabah itibariyle kilommmm 58 !!! :lepi: :teytey:
cicişim anlat sen ya sorunlar paylaştıkça azalır. benim sana az yemenle ilgili yazdığımı okudun mu bu arada
bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım yeni geldiğim için geçmiş sayfalara bakamadım pek bende deniyim o zamana.s.
Denersin tabe yerimseniben İzmirde minnak anamur muzu bulunur emme buralarda . . . :çok üzgünüm:
Canımcığım biz tok tutması bakımından müthiş faydasını gördük . . .
:teytey:
Zayıflamaya olan etkileri için tabi çok erken . . . 3 gündür deniyoruz !
Mesela ben sabah 9.30 da yedim musu ve biraz önce acıktım o da tam acıkmak değil kıyılma . . .
ve 2 dilim etiform biraz beyaz peynir 1 domates 2 adet eti sultani bisküvi ve bi büyük su bardağı meyva suyu içtim . . . akşamda sadcece çorba içeceğim . . .
canım öyle olmaz ama bir kere öğle uykusu kilo yapıyor sen her acıktığında uyursan olmazki bişeler atıştır metabolizman durmasın bir salatalık yada bir havuç ye hiç bişe olmaz salata yap yada çorba ye
(bu arada bunları ben mi söylüyorum 3 gündür doğru güzgün bişe yemedim ama inanın hiç istemiyoki cnm isteyince yiycem az az ama yinede atıştırcam benek ablamıza söz werdim
Sabuncum peki muz bır tanemi gunde?Yoksa acıkıncamı??
Ay kuzum kıyamam sana beeen
Sabuncum sen iste ben sana anamuru yollayayım canım arkadaşım benim
Yeter ki sen sağlıklı şekilde ver kilolarını :1hug:
Bu arada ben sporumu yaptım 3 tane halı yıkadım :roflol:
Amma yoruldum ama off
:asigim: çıtırım benimmmm . . .
migrosa bakıcam yarın artık migrosta vardır diye hayal ediyorum . . .
Ellerine sağlık . . .
Çıtırım hakıyı hani pazar fileleri var ya delüklü delüklü onlarla yıka bi dahaki sefere arap sabunu ve pazar filesi her halının korkulu rüyası . . .
:1ninca:
ne kıskancam yaa baksın bakabildiği kadar kaydirigubbakcemile3 sonuçta öylesine ulaşamayacağını oda biliyor bende :jeyyar:
şimdi hatırladım cnm okumuştum nasıl olsa haftaya istiycek şimdi kendini zorlama demiştin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?