neruda tebrik ediyorum,devamını diliyorum su an senı kıskanıyorummmm:26:
ay şu portakal,yogurt,tarçın üçlüsünü denıyorum.begenmedim.geçen gun yogurt ve portakal yemiştim çok guzeldı ...tarçınlı süt de içmiştim onu da begenmiştim.ama bu üçlü karışımı begenmedim.sanırım tarcını çok oldu
tebrik ederim.......gitsin yağlar süpersinnn...:92::92::92::92: :92::92: :13::13::13::13::92::92::92::89::89:
canım diyet sayfam .com a gir orda 5 mil var izlerken yapabilirsin ama donma olursa netten speed bıt diye bir porgram var bul indir bilgisayarına video başlayınca speed bit çubuğunda (adres çubuğunun altında oluşacak) download video de, video devam ederken o da bir yandan kaydeder bu tüm videolar için geçerli izlediğin bir şeyi kaydet deyip bununla kaydedebilirsin bilgisayarına video donsa bile o kaydeder.:13:
internetim gitmiştideee sizlerden aniden ayrı kaldımmmm:84::84::84::84:hemencik sayfalar ilerlemişş tabiiiiiii şükür geldi şimdiiii hiç gitmezdi ama neyse inşallah gitmez bi daha kahvaltımı bile yazmamıştım oysa ki neyse bugün akşam üzeri toptan yazarımmmmm
Asılll önemli habeeeeeeeeeeeeeeeer 500gr daha vermişim bu haftaaaa boll sporunnn ve az kaçamağın faydalarıııı yupppiiiiiiiiiiiigitsin bütün fazla yağlar,kilolar inşallahhh hepberaber kurtulalımmmmmm canlarımmm inşallahhhhhhhhhhhh:13::13::13::13: :118::118: tıkırımı değiştiricem birazdan biraz geçmişe bakayım daaaaaaa
bugün çok acıkıyorummmmmmm:84:
7 adet ülker çubuk kraker yedimmmmmmm:26:
bi de süt içimmmmmmmmmmm,offfffffffffffff bitsin artık şu haftada yoğunluktan kurtulsam
kıskanmaaa canım benimmm sen de vericeksin hepsiniiii tüm yağlardan kiloalrdan kurtulucazz tatlım yeter ki azmedelimm sabredelimm sağlıklı beslenelim sporumuzu yapalımmm hepsi gitsinnn inşallah inan sen de görüceksin bu günleri hatta daha güzellerini beraber görücez inşallah:13:
canımmm benimmm teşekkür ederimmmm hepberaber yola devammm iyi hepimiz burdayızzz burası bir mucizeeee kurtulucazz hepsinden bu pıt pıt yağlarım löm löm kiloların inşallahh hepberaber canım benimmm:13::13:
çoksevindim canımmmmmmmmmmm tbrklerrr
:92::92:
ögleyimiyim
tonbalıklısalata
ayran
1saat 5milyaptım
150mekik
internetim gitmiştideee sizlerden aniden ayrı kaldımmmm:84::84::84::84:hemencik sayfalar ilerlemişş tabiiiiiii şükür geldi şimdiiii hiç gitmezdi ama neyse inşallah gitmez bi daha kahvaltımı bile yazmamıştım oysa ki neyse bugün akşam üzeri toptan yazarımmmmm
Asılll önemli habeeeeeeeeeeeeeeeer 500gr daha vermişim bu haftaaaa boll sporunnn ve az kaçamağın faydalarıııı yupppiiiiiiiiiiiigitsin bütün fazla yağlar,kilolar inşallahhh hepberaber kurtulalımmmmmm canlarımmm inşallahhhhhhhhhhhh:13::13::13::13: :118::118: tıkırımı değiştiricem birazdan biraz geçmişe bakayım daaaaaaa
canım ya üyelik istiyor üye oluyorum fakat gene giremiyorum....üfffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa...
bende çok acıktım
portakal yedim şimdi
yeşil çayımı içicem..
ama müthiş açım açım açım..
midemde iki işçi var sanki kazı çalışması yapıyor
yaaaaaaaaaa işyerinde dairede bir bayan arkadaş var baksanız 75 kilo altı değildir.ben öğlen ölçerek yiyince neden böyle yapıyon dedi bende diyetteyim dedim.kaç kilosun dedi bende 62 dedim aynıymışız bak ben takıyormuyum dedi.kendimi kötü hissettim aynı olamayız çünkü...zaten burda nedense kimse gerçek kilosunu söylemiyor.birgün kız kardeşimin baskülü bendeydi 8 kişilik hafızası vardı..eşimin akrabaları bendeydi herkes sırasıyla tartıldı ama kimse kimsenin kilosuna bakmadı.içeri gelen farklı kilo söyledi...en son ben tartıldım ve sırasıyla kayıtlara baktım.içeri gittim.kaç çıktınız dedim.biri 66 dı dediki 60 ım.biri 69 du dediki 58 im..biride 71 di 65 olduğunu söyledi bende en önce kendiminkini söylemiştim aaaaa bir baktım herkes sallıyor...:92::92:çünkü dedikleri rakamların hiç biri tutmuyordu.bende 62 dim. şaka gibi birde benimle kendilerini kıyasladılar.... çok takmıştım ozaman ama onlara halen baskülün hafızalı olduğunu söylemedim.onlar utansın.yalanı ban değil kendilerine söylüyorlar farkında değiller....
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süper bi haber buuuuuuuuuu
senin adına çok sevindim, maşallah balımmmmmmmmmm
canım hangisi üyelik istiyo
diyet sayfam üyelik istemez normalde
ay ben de senin gibiydim, çok iyi anlıyorum seni
neyseki toparlıyorum
dün misal kociş çayın yanında bi paket sultani yedi ama bi tane bilem almadım ben
ama önceki gün kuduruk gibi ne yesem diye aranıyodum :)))
ay bunlar da pek bi ilginçmiş
göz var nizam var sanki anlaşılmıyo 65 kilo biriyle 70in üstündekinin arasındaki fark
ben sinir olurum böylelerine, bi kendilerini akıllı zannederler
bu arada öğle yemeğimi saat 3 gibi yiyebildim kızlar
onda da
1 kase pul biberli yooort
4 yk bulgurlu salata
4 yk kabak yemeği yedim
ekmek yok tabikü :))
akşamada kocişle güveçte tavuk yapmayı planlıyoruz ama size bişi sorucam, ben hiç yapmadım, dah aönce komşum yaparken görmüştüm fakat tepsiye su koyuyoruz ya o su soğuk mu oluyo bide ne kadar su koyayım tepsiye, bilen varsa bana söylebilir mi bi zahmet :))))))
canım afiyet olsun.ben genelde soğuk koyuyorum güveç kaselerin yarısından az olsun yani üçte biri kadar olsa olur su miktarı
kahvaltıdan sonra yazmamıştım yazimm bari hazır fırsat bulmuşken bende
ara : 10.00
1 dilim denge light ekmek üzerine bir tatlı kaşıı peynir sürüp
yanında bir adet hurma ve yeşilçay
ögle yemegi :12.20
iki küçük kepçe az sulu patates - kuşbaşı kıyma ve bezelyeli yemek
4 yk bulgur pilavı
bol salata
ardından bir fincan nescafe şekersiz,kremasız sütsüz
ara : 14.00 bir fincan şekersiz türk kahvesi 1 adet hurma
15.00 ara :2 fındık,5 antep fıstığı, 3 badem ve yeşilçay ama doymadımm..
neyse 17.00 gibi akşam yimegimde deee
6-8 kaşık yagsız bulgurlu pırasa yimee
1 dilim denge light ekmek
1 portakal 1 kiwi yiycem..
akşam eve gidince 19:30 gibi ton balıklı salata ile ara yaparım diyorum
bugün çok acıkıyorummmmmmm:84:
7 adet ülker çubuk kraker yedimmmmmmm:26:
bi de süt içimmmmmmmmmmm,offfffffffffffff bitsin artık şu haftada yoğunluktan kurtulsam
canım ya üyelik istiyor üye oluyorum fakat gene giremiyorum....üfffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa...
neruda teşekkür ederim menümü begendin için.
nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa
çoksevindim canımmmmmmmmmmm tbrklerrr
:92::92:
ögleyimiyim
tonbalıklısalata
ayran
1saat 5milyaptım
150mekik
kahvaltıdan sonra yazmamıştım yazimm bari hazır fırsat bulmuşken bende
ara : 10.00
1 dilim denge light ekmek üzerine bir tatlı kaşıı peynir sürüp
yanında bir adet hurma ve yeşilçay
ögle yemegi :12.20
iki küçük kepçe az sulu patates - kuşbaşı kıyma ve bezelyeli yemek
4 yk bulgur pilavı
bol salata
ardından bir fincan nescafe şekersiz,kremasız sütsüz
ara : 14.00 bir fincan şekersiz türk kahvesi 1 adet hurma
15.00 ara :2 fındık,5 antep fıstığı, 3 badem ve yeşilçay ama doymadımm..
neyse 17.00 gibi akşam yimegimde deee
6-8 kaşık yagsız bulgurlu pırasa yimee
1 dilim denge light ekmek
1 portakal 1 kiwi yiycem..
akşam eve gidince 19:30 gibi ton balıklı salata ile ara yaparım diyorum
saol canımcımmm. bugün hiç süt yoort tüketmedim spordan esnasında da ayran içerim diyorum tek başına yoort yiyemiyorum :26::26:aralar güzel olmuş zararsız ana menülerde iyi canım afiyet olsun
slm herkese :)
bugünkü menüm
kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
ara öğün:
neskafe kremalı
öğle :
elma ve soda
ara :
kahve kremalı
akşam
salata
bol su içiyorum tabi
ama spor yapar mıyım bugün bilmem pek halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?