60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arada böle tuhaf olur canım sorun değil :86::86:napim işte denetime az kaldı hazırlıklar devam bugün kahveyi fazla kaçırdım sanırım başım agrıyor onun harici iyiyim şekerimm

çok komiklermişşş kendi kendilerini kandırıp yemeye de devam ederler bu şekildee

teşekkür ederim canım benimmmm sizlerin desteği sayesinde olduuu çokşükürrr inşallah da böyle gidecekkk tüm fazla kilolar yağlarrr çokşükürrrr:13::13:

afiyet olsun canım benim.yine süpersin....ben kaçıyorum.görüşmek üzere şimdilik iyi tatiller....:79::80::79::80::79::80:

canım bu şekilde kas kaybın olur. ayrıca sporda yapıyosun bak hasta olursun. böyle diyet yapma sağlığınla oynama ilerde çıkar acısı

canım bu şekilde kas kaybın olur. ayrıca sporda yapıyosun bak hasta olursun. böyle diyet yapma sağlığınla oynama ilerde çıkar acısı

bugün biraz garip oldu evet ama az yemeğe gayret ediyorum genelde
yoğunluktan iştahımda kesildi biraz kahveye verdim kendimi bende farkındayım aslında

arkadaşlar mesai biter ebruli gider....
herkese iyi tatiller..allaha emanet olun..
öpüyorum
yaşasın haftasonu

burdayım canım biri vardıda yanımda azcuk dedikodu ediverdiydik

bugün biraz garip oldu evet ama az yemeğe gayret ediyorum genelde
yoğunluktan iştahımda kesildi biraz kahveye verdim kendimi bende farkındayım aslında

canım meyve yok sebze yemeği yok et yok yavi çok vitaminsiz sağlıksız. daha öncede buna benzer bi menün vardı o da buna benziyodu. canım saçların dökülür böyle devam edersen. birde baştan diyeyim eğer göbeğin var ise o göbek kesinlikle kalır. zaten zayıf olan yerlerin dahada zayıflar göbeğin kalır yağlı olan yerlerin kalır canım. iştahın yoksada ye canım olurmu.

bu arada afiyet olsun neruşşşcummm

fıstıklar ben çıkıyorum
hepiniz kendinize iyi bakın
hasta olmayın
kilo vermeye devam edin
kaçamakları abartamayın emiiiiiiiiiiiiiiiii

hepinizi kocamaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmm

arkadaşlar mesai biter ebruli gider....
herkese iyi tatiller..allaha emanet olun..
öpüyorum
yaşasın haftasonu
sağol eebrulicim sende allaha emanet ol canım iyi tatiller sana
fıstıklar ben çıkıyorum
hepiniz kendinize iyi bakın
hasta olmayın
kilo vermeye devam edin
kaçamakları abartamayın emiiiiiiiiiiiiiiiii

hepinizi kocamaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmm

güle güle canım sanada

saol canımcım :) teşekkür ederim :)
dikkat ederim biraz daha :)

sinir oldum yine atıyo kadınlar kulubu. ta m giriyorum pat atıyo. bende başka şekilde açıyorum o zaman atmıyo. editöre söyledim olmayacak böyle olmadık zamanda atıyo

sinir oldum yine atıyo kadınlar kulubu. ta m giriyorum pat atıyo. bende başka şekilde açıyorum o zaman atmıyo. editöre söyledim olmayacak böyle olmadık zamanda atıyo

Canım sık kullanılanlardan girince bende de oluyo bazen, direk gogle üzerinden giriyorum ya da adres çubuğuna adresi yazıyorum o zaman sorun olmuyo

iyi akşamlar kızlar
farmasicim seni görür gibi oldum ama kayboldun
bana yeni bir çizelge yaparmısın canımcım rica etsem

Sabah:1,5 dilim denge ekmek
2 kk peynir
4 zeytin
3 tk pekmez
Maydonoz
Ara:
1 sb yarım yağlı süt
1 pirinç-mısır patlağı
Öğle:1 börek(küçük ama yağlı)
Ara:3 başak bisküvi
1 hanımeller bisküvi
Ara:
1 elma
Akşam:
2 kepçe çorba
80 gr ton balığı
4 yk makarna
5 yk karnabahar
salata
bugünkü menüm :83:
haftasonu geldi düzenli bi menüm olcak en azından iki gün :)
ayrıca herkese selam

neruş pekmezli kakaolu pudingi şiddetle tavsiye ederim çok güzel oldu. 1 kaşıktan az fazla un 1 tatlı kaşığı kakao ve yarım yağlı süt kullandım 1 pakette vanilya koydum karıştırdım hemen pişiyo zaten. üzerine bolca hindistan cevizi serptim sonuç mükemmel oldu. pekmez keçiboynuzu pekmeziydi göz kararı ekledim tat durumuna bakarak ekledim yoğun değildi tadı. istenirse bitter çikolata bile eklenebilir aslında ama ben böyle olsun istedim. fevkaledenin fevkinde oldu. veya ben tatlı yemediğimden bu tarz şeyleri sev,yorum artık. ama çok güzeldi artık tatlım budur benim belki değişik şekillerde içeriklerle geliştirebilirim ileri doğru :86:

mrb arkadaşlar.sizlere bi şey danışmak istiyorum.zayıflama hapları vs kullanan oldu mu hiç.kızkardeşim hcg damla adlı bitkisel bi ürün aldı.aranızda kullananlar varsa yorum yazabilirler mi.çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…