Canım sık kullanılanlardan girince bende de oluyo bazen, direk gogle üzerinden giriyorum ya da adres çubuğuna adresi yazıyorum o zaman sorun olmuyo
neruş pekmezli kakaolu pudingi şiddetle tavsiye ederim çok güzel oldu. 1 kaşıktan az fazla un 1 tatlı kaşığı kakao ve yarım yağlı süt kullandım 1 pakette vanilya koydum karıştırdım hemen pişiyo zaten. üzerine bolca hindistan cevizi serptim sonuç mükemmel oldu. pekmez keçiboynuzu pekmeziydi göz kararı ekledim tat durumuna bakarak ekledim yoğun değildi tadı. istenirse bitter çikolata bile eklenebilir aslında ama ben böyle olsun istedim. fevkaledenin fevkinde oldu. veya ben tatlı yemediğimden bu tarz şeyleri sev,yorum artık. ama çok güzeldi artık tatlım budur benim belki değişik şekillerde içeriklerle geliştirebilirim ileri doğru :86:
atıyo derken? sayfa arasıra açılmıyo kapanıyo demi bana da oluyo sık sık yeniden yükle demek zorund kalıyorum
canım neruşumm afferin kıss gördün mü insan kendini ne kadar güsel hissediyooo ben eve 19.30 da geldim geleli mutfaktayım bulaşık makinesini doldurdumm kociş gece aç gelir yimek koydum ocaaa sora salata yıkadım ton balıklı salata yaptım onu yiyorum bide yoort ihtiyacım için ayran yaptım onları yiyim bende spora geçiciiim şekeramaninnggg amoreemmm eternommm gelmişşşşşatıyo:senin dediğin gibi kısmen
siiporumu yaptımmm1 saat 6 hızında yürüdm 6km kadarrrr mutluyummm huzurluyumm sağlıklıyımmm zayıflıyorummm incecik olucammm inşallahhhhh OLUCAZZZZZZZZZZZZ HEPBERABERRR SAĞLIKLA İNŞALLAHHHHH :13::13:
selamün aleykümm farmisyooooo iyiym şükür iyileştim bi burnumun akıntısı kaldımerhaba cici kızlar neruda ve amore nasılsınız bakalım ?
merhaba cici kızlar neruda ve amore nasılsınız bakalım ?
selam arkadaşlar...
bu aralar pek yazamıyorum bi yoğunluktur gidiyor evde olmuyorum
sabah kahvaltı 8.00
2.5dilim tam buğday ekmeği kızarmış
2çorb kaşığı lor peynir
domates
sağanda yumurtadan 3 4okma
1 t.k bal
ara
2 kayısı yarım avuç leblebi
öğle 2 kaşık tavuk sote
salata
akşam
tavuk çorbsı
lazanya kıymalı beşamel soslu 1 dilim (henüz yemedim eşimi bekliyorum bugünde böle oldu akşam yemeği geç kaldı)
2 gündür sporda yapamadım bu sabah ebruyla plates yaptım sadece
iyi akşamlar kızlar
farmasicim seni görür gibi oldum ama kayboldun
bana yeni bir çizelge yaparmısın canımcım rica etsem
kızlar kepek unundan kek yapsam ara öğünler için olurmu acaba içine 2 çay bardağı zeytn yağı bi de şeker de giriyor ama yapmasammı ne tavsiye edersiniz
ve aleyküm selam canımmmmm geçmiş olsunselamün aleykümm farmisyooooo iyiym şükür iyileştim bi burnumun akıntısı kaldı
şimdi spora gidiyorum görüşürüüüüüz
sağoll farmisyommm çok iyiyim çokşükürrrrsporumu da yaptımm gayettt huzurlu,sağlıklı,mutlu ve ince hissediyorum çokşükürrr
tosti seni soruyordu yeni çizelge için
canım benim sen de bir karbonhidrat merakı görüyorummmilla yapıcaksan kepekli undan pekmezli ve 1 çay bardağı z.yağı ile yap bence normal şeker de kullanma pekmezle de gayett güzel oluyooo
umarım çok daha iyi olursun bitanemgünaydın arkadslar nasılsınız......
dün iikindi lebelbi yedım o beni baya tuttu
aksamda
kıymalı bir mantar yaptım ama canım hiç istemedi 2 yemek kasıgı ondan 2 lokma beyaz ekmek biraz yogurt ve salata yedım
gece yeşil çay içtim gece uyanıp muz yedim
sabah sirkeli su içtim
biraz pynır 1 dilim ekmek domates ve bir catal balla bir kahvaltı ve ara öğün şekersiz nescfe sade, 40g bitter çikoyla içtim
dün suyu 1 .7 litrede kaldı yane böle ama 100 gr daha gitt bende 900 gr oldu ve regl olcam o zamanda bu şişliğim gitcek bi 500 gr daha vercem ama hiç hareket edemıyorum. 2 gün 1 saat dans etmiştim kızım yaptırmıyo ya...
inşallha iyi olcak Farması gibi olcammmmm
slm herkese :)
bugünkü menüm
kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 yumurta
ara öğün:
neskafe kremalı
öğle :
elma ve soda
ara :
kahve kremalı
akşam
salata
bol su içiyorum tabi
ama spor yapar mıyım bugün bilmem pek halim yok
canım benim sen de bir karbonhidrat merakı görüyorummmilla yapıcaksan kepekli undan pekmezli ve 1 çay bardağı z.yağı ile yap bence normal şeker de kullanma pekmezle de gayett güzel oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?