60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım sık kullanılanlardan girince bende de oluyo bazen, direk gogle üzerinden giriyorum ya da adres çubuğuna adresi yazıyorum o zaman sorun olmuyo

atıyo derken? sayfa arasıra açılmıyo kapanıyo demi bana da oluyo sık sık yeniden yükle demek zorund kalıyorum

Bence de çok güzel olmuştur ben ona tarçın bilenem koyarımmm hatta sen beyaz unla mı yaptınn :26: kepekli unla da denemek lazımm annem de çok yapar böyle şeyler kepekli unla pizzaaa,kek,kurabiye,poğaça zaten yıllardır yapar çünkü şeker hastası kendisi ama sağlıklı beslenir maşallah çok uzun yıllardır böyle yapıyor yapınca çok da lezzetli oluyo bence geliştirebiliriz sonra daa sağlıklı tarifler kitabı yayınlarızzz bak hugocuuukcuum böyle şeylere muz çok yakışır aslında ya da işte dün de dediğim gibi hurmaa kepekli unla kurabiye yapıp içine hurma koyabilir antakyanın kömbesi gibi süperrrrroooo olur benceee

canım biz o tür şeyler kullanmıyoruz saglıklı beslenerek kilo veriyoruz burada.. 16 kg ya kadar hatta daha fazla kilo veren insanlar var hiçbiri bu tür zararlı ve para tuzagı şeyler kullanmadı tavsiyem sende kullanma

atıyo derken? sayfa arasıra açılmıyo kapanıyo demi bana da oluyo sık sık yeniden yükle demek zorund kalıyorum

amaninnggg amoreemmm eternommm gelmişşşşş atıyo:senin dediğin gibi kısmen

siiporumu yaptımmm 1 saat 6 hızında yürüdm 6km kadarrrr mutluyummm huzurluyumm sağlıklıyımmm zayıflıyorummm incecik olucammm inşallahhhhh OLUCAZZZZZZZZZZZZ HEPBERABERRR SAĞLIKLA İNŞALLAHHHHH:13::13:

canım neruşumm afferin kıss gördün mü insan kendini ne kadar güsel hissediyooo ben eve 19.30 da geldim geleli mutfaktayım bulaşık makinesini doldurdumm kociş gece aç gelir yimek koydum ocaaa sora salata yıkadım ton balıklı salata yaptım onu yiyorum bide yoort ihtiyacım için ayran yaptım onları yiyim bende spora geçiciiim şeker

merhaba cici kızlar neruda ve amore nasılsınız bakalım ?

selam arkadaşlar...
bu aralar pek yazamıyorum bi yoğunluktur gidiyor evde olmuyorum
sabah kahvaltı 8.00
2.5dilim tam buğday ekmeği kızarmış
2çorb kaşığı lor peynir
domates
sağanda yumurtadan 3 4okma
1 t.k bal
ara
2 kayısı yarım avuç leblebi
öğle 2 kaşık tavuk sote
salata
akşam
tavuk çorbsı
lazanya kıymalı beşamel soslu 1 dilim (henüz yemedim eşimi bekliyorum bugünde böle oldu akşam yemeği geç kaldı)
2 gündür sporda yapamadım bu sabah ebruyla plates yaptım sadece

merhaba cici kızlar neruda ve amore nasılsınız bakalım ?

sağoll farmisyommm çok iyiyim çokşükürrrr sporumu da yaptımm gayettt huzurlu,sağlıklı,mutlu ve ince hissediyorum çokşükürrr

tosti seni soruyordu yeni çizelge için

kızlar kepek unundan kek yapsam ara öğünler için olurmu acaba içine 2 çay bardağı zeytn yağı bi de şeker de giriyor ama yapmasammı ne tavsiye edersiniz

Canım afiyet olsunn genel olarak gayet güzel ama lazanyaaa olmamışş yaniçok yemek istiyorsan yarımdilim yesen yanında da boll salata ve yoğurt yesen süperr olurrr

kızlar kepek unundan kek yapsam ara öğünler için olurmu acaba içine 2 çay bardağı zeytn yağı bi de şeker de giriyor ama yapmasammı ne tavsiye edersiniz

canım benim sen de bir karbonhidrat merakı görüyorummm illa yapıcaksan kepekli undan pekmezli ve 1 çay bardağı z.yağı ile yap bence normal şeker de kullanma pekmezle de gayett güzel oluyooo

selamün aleykümm farmisyooooo iyiym şükür iyileştim bi burnumun akıntısı kaldı
şimdi spora gidiyorum görüşürüüüüüz

ve aleyküm selam canımmmmm geçmiş olsun
kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağoll farmisyommm çok iyiyim çokşükürrrr sporumu da yaptımm gayettt huzurlu,sağlıklı,mutlu ve ince hissediyorum çokşükürrr

tosti seni soruyordu yeni çizelge için

sağolasın canım yeni çizelgesini hazırlamıştım ama görmemiş sayfalar hızlı geçtiği için sanırım ama şimdi de hazırladım ve de özel mesaj olarak da gönderdim.

iyi olmana çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm nerutosummmmmmmmmmmmmm

canım benim sen de bir karbonhidrat merakı görüyorummm illa yapıcaksan kepekli undan pekmezli ve 1 çay bardağı z.yağı ile yap bence normal şeker de kullanma pekmezle de gayett güzel oluyooo

canım bence bu keki de yapsan ara ögün olarak tavsiye etmem ara sıra tatlı niyetine yapabilirsin ama aralarda bir dilim ekmek, kuru yada taze meyve, beyaz leblebi , bi kaç badem fındık vs olabilir yani aşırı kalorili olmayan amaa doyurucu şeylerii..

tamaaam gidiyorum sporaaa vurma neruş yettterr yaw

umarım çok daha iyi olursun bitanem

canım bugün çok sağlıksız bir beslenme modeli olmuş dikkat et canım sağlığından olmayasın

Öncelikle herkese merhabalar,bu benim ilk mesaım.Yıllardır takip ettiğim bir siteydi ve artık üye olmalıım dedm.

Ben 10 gün önce 67 kiloyla diyet+spora başladım.Sabahları 1 tost ekmği,çay,domates,peynir..
Arada bir meyve,saat 12:00 da 2-3 kaşık yemek,arada meyve ya da bisküvi,akşam çorba,yatmadan ya süt içiyorum ya da çayla birkaç bisküvi...<ilk başta çok dayanılmaz geliyordu ama alıştım.Günlük 1 saat yürüyorum ,40 dakikada aletlerde çalışıyorum.Daha tartılmadım.Salı günü tartılcam inşallah...

muhallebi yaptım kızlar biraz önce, şeker kullanmadan pekmezle fln yapıyosunuz okudum ama ben şimdilik eski usul yaptım.. haftasonu tatlı yeme hakkı verdim kendime o yüzden..
bugün okulda baklava ikram ettiler elimi uzattım eski alışkanlık sonra ben almayayım dedim

ya evet güzel tespit etmişsin arkadaşım:90::90::90: zaten bu göbek basen gökten zembille inmediki
buaralar saatlerimde çok şaştı yaa tekrardan ayar yapmam lazım sanki verdim gibi ama tartılmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…