60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım bence gayet güzelmiş programın öğle ve akşam yemeklerin çok az 2 3 kaşık yemek az yanında salata 1 dilim ekmek akşam yine yoğurdunu salatanı eklemelisin böyle sağlıksız oluyor sonra kastan gidiyo ve sarkık bir vücuto yüzden her besin grubundan yemelisin

kızlar ya ben çok kötü bişey yaptımkocaman yaşpasta yedim.bir küçük kasede kuruyemiş yedim.hepside akşam yemekten sonra.çok canım istedi tutamadım kendimi.çok kötü hissediyorum şimdi.canın isteye isteye nasıl el uzatmadan duracam bilmiyorum.15 gündür dayanıyodum ama bugün gitti.sanki verdiğim kilo hemen gelmiş gibi hissettim.sirkelenip kendime gelmem gerek.

günaydın kızlar
bugün işyerindeyim cumartesiye toplantı koydular mecburen kocisi bırakıp işe geldim
ama haftasonlar kimse olmuyo kendi kendime çalar oynarım artık
sabah kalkınca: 07:00 bir adet kurukayısı bir bardak tarçınlı süt

kahvaltı : 07.30
yarım fincan şekersiz çay
bir adet domates
nane + maydonoz
1 tk peynir ezmesi
2,5 adet denge light ekmek

şimdi de ofiste bir fincan yeşilçayımla 1 adet kuruincin 3 badem 3 fındık yiyorum. arkadaşlar bana kepekli sandviç almışlar ama kafam kafar sandviç ben onu hayatta yemem belki daha sonra aralarda yerim

ya ben artık bu işten bişey anlamadım 3.haftam vee 400gr üstüne almışımmmm:84::84::84::84:
bu nasıl oluyor hayatımda ilkez diyet yapıp kilo alıyorum.çokkkk fena sinirlerim bozuldu çokkkk yok böyle bişey yaa...!
sabah 1 bardk ılık su
2 kayısı
kahvaltı
1 yumurta lor peynir 3 tatlı kaşığı
2 dilim ekmek

canım belki adetin yakındır onun şişliği vardır bak bugün dolunay ve de vücudumuzda su tutma eğiliminde bizim kilomuzu etkileyen o kadar çok faktör varki aslında.
kahvaltın da çok renksiz canım salatalık domates maydanoz gibi yiyecekler bağırsaklarını yumuşatacaktır. ayrıca tokluk hissi verecektir ve de bunlar düşük kalorili yiyecekler olduğu için diyetinde sana yardımcı olacaktır.

canım evet farmasi haklı belki de adetin yakındır belki diyetini gözden geçirmelisin . hem sen dün ara ögünlerde kek yiyebilir miyim diye sormuyor muydun bakim belki de karbonhidrat agırlığında besleniyorsun buda seni kilo vermede başarısız yapıyordur

günaydınn cicimmmmmmm ben de çalar oynaırm seninle merak etmeee

Kahvaltın da çok güzelmişş afiyet olsunnnn:13::13::13:

Canım senin boyun kilon kaç bir de menülerini hatırlamıyorum ve evt kek falan istiyosa canın bence öğünlerin eksik kalıyor ve sağlıksız besleniyor olabilirsin. Ben sana kekin tarifini yazdım ama illa yiyeceksen ondan ye diye yazdımm ama amorenin de dediği gibi çok naidr canın tatlı isteyince ondan yiyebilirsin ama ara öğünde kek yemek olmaz. Ve fazla çıktığın için sakın moralini bozma bu zaman zaman hepiizin başına geliyor. Sen spor yapıyor muydun nele ryapıyosun bir de tam gün yaz yediklerini bir görelim belki bir yerlerde yanlışlık varrr aç kalıyorsan mesela canın sürekli tatlı ya da karbonhidratlı şeyler isterr bize kendinle ilgil detayları yazarsan belki daha sağlıklı yardımcı olabiliriz:13:

Herkese merhabaaaaaaa güzelliklerle dolu bir afta sonu diliyorumm hepimizeee

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 adet sahanda yumurta (azz yağlıydı ve 3 adet yumurta pişirdim; ben ağırlıklı beyazları yedim zaten beyazı daha çok severimm belki 1,5 yumurtanın beyazını da yemiş olabilirim yaneeeee ama bu hafta 1 kez yumurta yemişim bugün de yiyince normal oldu bence:26: )

2 adet lıght üçgen peynir (1kk)

2 minnak salatalık

3 adet yeşil zeytin

şimdi de demleme yeşil çayımı içiyorum tane karabiberli ve 500ml lik 2.suyum dayanımdaaa

Son düzenleme:
haydiiii benide alın aranıza. 63.300 çıktım sabah.

canımm hoşgeldinntıckerın biraz yanlış olmuş sanırım hazırlarken ilk boşluğa hedef kilonu,2. boşluğa şuanki kilonu yazman gerekiyor en alta da boyunu yazman lazım o zaman daha sağlıklı olur boyun kaççç bu arada menülerimizi takip et önerilere kulak verr yediklerini ve varsa sporunu paylaş bizimle,hepbirlikte kurtulalım inşallah canım tüm fazla kilolardannn:13::13:

neruşumm gelmiş günaydın canımmm bugün tüm gün buradayım iç denetimci bi sürü eksik buldu onları yapmam lazım sık giremem ama yine de girmeden duramam

piyasadaki zayıflama haplarını deneyeniniz yokmu? ben şu anda birini kullanıyorum, 1 kg verdim. :)
dejavu hoşgeldin.
piyasadaki hapları denedik ben biber hapını denedim bir haftada 2,5 kilo verdim ama bırakmak zorunda kaldım çünkü beni öldürüyordu.
bırakıncada 5 kilo aldım bence o verdiğin kilo için hiç sevinme çünkü iki katını geri alacaksın o yüzden o hapı bırakmanı ve saglıklı beslenmeni kendini sıkıntıya sokmadan kilo vermeni tavsiye ediyoruz

şimdi oldu sanırım.
bu sabah ilk kalktıgımda yarım elma yedım.
kahvaltıda da yarım simit biraz domates salatalık maydonoz ve kıbrıt kutusu kadar beyaz peynir yedim.
simiti yemekle hatamı ettim ki

şimdi oldu sanırım.
bu sabah ilk kalktıgımda yarım elma yedım.
kahvaltıda da yarım simit biraz domates salatalık maydonoz ve kıbrıt kutusu kadar beyaz peynir yedim.
simiti yemekle hatamı ettim ki
canım simit hariç çok güzel olmuş. arada bir simitte yiyebilirsin ama bunu iki hafta bir filan yap onun yerine iki dilim kepe ekmegi daha iyi olurdu afiyet olsun

Canım neden sevinmedin anlayamadım yazıyı da okumana rağmen üstelikkzaten ideal olan haftada 500gr-1kg arası vermek ve fazla çok olmayınca yazıda da anlatıldığı gibi verek daha zor oluyor böyle durumlarda paniğe kapılıp yediklerimiz azaltmak yerine hareketi-sporu artırmamız lazımm bu iş sabır işi canım benim haftaarca verilmeyen hatta alınan durumlar oluyor bence hiç keyfini bozma şükret ve sabırla yola devam ett hepimiz öyle yapıyoruz hepberaber kurtulucaz canım inşallah tüm fazla kilolardan yağlardan:13::13:

:76:
neruşumm gelmiş günaydın canımmm bugün tüm gün buradayım iç denetimci bi sürü eksik buldu onları yapmam lazım sık giremem ama yine de girmeden duramam

Anladım canımmm kolay gelsinnnben de burdayımmm ne garip değill miiigörüşürüz fırsat oldukçaa:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…