Öncelikle herkese merhabalar,bu benim ilk mesaım.Yıllardır takip ettiğim bir siteydi ve artık üye olmalıım dedm.
Ben 10 gün önce 67 kiloyla diyet+spora başladım.Sabahları 1 tost ekmği,çay,domates,peynir..
Arada bir meyve,saat 12:00 da 2-3 kaşık yemek,arada meyve ya da bisküvi,akşam çorba,yatmadan ya süt içiyorum ya da çayla birkaç bisküvi...<ilk başta çok dayanılmaz geliyordu ama alıştım.Günlük 1 saat yürüyorum ,40 dakikada aletlerde çalışıyorum.Daha tartılmadım.Salı günü tartılcam inşallah...
ya ben artık bu işten bişey anlamadım 3.haftam vee 400gr üstüne almışımmmm:84::84::84::84:
bu nasıl oluyor hayatımda ilkez diyet yapıp kilo alıyorum.çokkkk fena sinirlerim bozuldu çokkkk yok böyle bişey yaa...!
sabah 1 bardk ılık su
2 kayısı
kahvaltı
1 yumurta lor peynir 3 tatlı kaşığı
2 dilim ekmek
canım evet farmasi haklı belki de adetin yakındır belki diyetini gözden geçirmelisin . hem sen dün ara ögünlerde kek yiyebilir miyim diye sormuyor muydun bakimya ben artık bu işten bişey anlamadım 3.haftam vee 400gr üstüne almışımmmm:84::84::84::84:
bu nasıl oluyor hayatımda ilkez diyet yapıp kilo alıyorum.çokkkk fena sinirlerim bozuldu çokkkk yok böyle bişey yaa...!
sabah 1 bardk ılık su
2 kayısı
kahvaltı
2 dilim ekmek
günaydın kızlar
bugün işyerindeyim cumartesiye toplantı koydular mecburen kocisi bırakıp işe geldim
ama haftasonlar kimse olmuyo kendi kendime çalar oynarım artık
sabah kalkınca: 07:00 bir adet kurukayısı bir bardak tarçınlı süt
kahvaltı : 07.30
yarım fincan şekersiz çay
bir adet domates
nane + maydonoz
1 tk peynir ezmesi
2,5 adet denge light ekmek
şimdi de ofiste bir fincan yeşilçayımla 1 adet kuruincin 3 badem 3 fındık yiyorum. arkadaşlar bana kepekli sandviç almışlar ama kafam kafar sandviç ben onu hayatta yemem belki daha sonra aralarda yerim
ya ben artık bu işten bişey anlamadım 3.haftam vee 400gr üstüne almışımmmm:84::84::84::84:
sabah 1 bardk ılık su
2 kayısı
kahvaltı
2 dilim ekmek
haydiiii benide alın aranıza. 63.300 çıktım sabah.
neruşumm gelmiş günaydın canımmm bugün tüm gün buradayım iç denetimci bi sürü eksik buldu onları yapmam lazım sık giremem ama yine de girmeden duramamgünaydınn cicimmmmmmm ben de çalar oynaırm seninle merak etmeee
Kahvaltın da çok güzelmişş afiyet olsunnnn:13::13::13:
Canım senin boyun kilon kaç bir de menülerini hatırlamıyorum ve evt kek falan istiyosa canın bence öğünlerin eksik kalıyor ve sağlıksız besleniyor olabilirsin. Ben sana kekin tarifini yazdım ama illa yiyeceksen ondan ye diye yazdımm ama amorenin de dediği gibi çok naidr canın tatlı isteyince ondan yiyebilirsin ama ara öğünde kek yemek olmaz. Ve fazla çıktığın için sakın moralini bozma bu zaman zaman hepiizin başına geliyor. Sen spor yapıyor muydun nele ryapıyosun bir de tam gün yaz yediklerini bir görelim belki bir yerlerde yanlışlık varrr aç kalıyorsan mesela canın sürekli tatlı ya da karbonhidratlı şeyler isterr bize kendinle ilgil detayları yazarsan belki daha sağlıklı yardımcı olabiliriz:13:
dejavu hoşgeldin.piyasadaki zayıflama haplarını deneyeniniz yokmu? ben şu anda birini kullanıyorum, 1 kg verdim. :)
canım simit hariç çok güzel olmuş. arada bir simitte yiyebilirsin ama bunu iki hafta bir filan yap onun yerine iki dilim kepe ekmegi daha iyi olurdu afiyet olsunşimdi oldu sanırım.
bu sabah ilk kalktıgımda yarım elma yedım.
kahvaltıda da yarım simit biraz domates salatalık maydonoz ve kıbrıt kutusu kadar beyaz peynir yedim.
simiti yemekle hatamı ettim ki
Selamlar arkadailar yarım kilo daha vermişim 64 oldum eh pek sevindiğim söylenemez.
Aşağıdaki linkteki yazıdan ben çok şey öğrendim.sizinde işinize yarar inşaallah.Bim de satılan yabanmersinleri vardı acaba onlar işe yarar mı?
Beş kilo fazlası olan obezden zor zayıflar - Sabah - HaberPlus - Yaşam
neruşumm gelmiş günaydın canımmm bugün tüm gün buradayım iç denetimci bi sürü eksik buldu onları yapmam lazım sık giremem ama yine de girmeden duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?