saol canım bu konuda moralim bozulunca sizlerin cümleleri düzeltiyor moralimi.Canım neden sevinmedin anlayamadım yazıyı da okumana rağmen üstelikkzaten ideal olan haftada 500gr-1kg arası vermek ve fazla çok olmayınca yazıda da anlatıldığı gibi verek daha zor oluyor böyle durumlarda paniğe kapılıp yediklerimiz azaltmak yerine hareketi-sporu artırmamız lazımm bu iş sabır işi canım benim haftaarca verilmeyen hatta alınan durumlar oluyor bence hiç keyfini bozma şükret ve sabırla yola devam ett hepimiz öyle yapıyoruz hepberaber kurtulucaz canım inşallah tüm fazla kilolardan yağlardan :13::13:
günaydınn cicimmmmmmm ben de çalar oynaırm seninle merak etmeee
Kahvaltın da çok güzelmişş afiyet olsunnnn:13::13::13:
Canım senin boyun kilon kaç bir de menülerini hatırlamıyorum ve evt kek falan istiyosa canın bence öğünlerin eksik kalıyor ve sağlıksız besleniyor olabilirsin. Ben sana kekin tarifini yazdım ama illa yiyeceksen ondan ye diye yazdımm ama amorenin de dediği gibi çok naidr canın tatlı isteyince ondan yiyebilirsin ama ara öğünde kek yemek olmaz. Ve fazla çıktığın için sakın moralini bozma bu zaman zaman hepiizin başına geliyor. Sen spor yapıyor muydun nele ryapıyosun bir de tam gün yaz yediklerini bir görelim belki bir yerlerde yanlışlık varrr aç kalıyorsan mesela canın sürekli tatlı ya da karbonhidratlı şeyler isterr bize kendinle ilgil detayları yazarsan belki daha sağlıklı yardımcı olabiliriz:13:
moralini bozma canım elbette gidecek bazı bünyeler farklı. doktora gittin mi herhangi bi rahatsızlığın var mı?boyum 173 kilom 70. 60 olmak istiyorum.ben daha öncede yazmıştım ama yorum yapan olmamıştı ben bu ay klomen hapı ve çatlatma iğnesi vuruldum bunun etkisi olurmu diye yüzümde süzülme var göbek çevremdede çekilme var fakat tartıya yansımıyo elimden geldiğince dikkat ediorum sabah uyurdum artık 7 de kalkıorum kayısımı suyumu içiorum domates salatalık mutlaka oluor bugün hariç.2.5ltsuyumu içorum hamur işi aburcuburu bıraktım normal yemek yemeğe başladım ekmek ztn düşkün değilim günde en fazla 4 tane yiyorum eti sebzeyi dengelemeye çalışıorum başladığımdan beri 2 kaçamağım oldu birde bi kaç akşamda geç yedim eşimden dolayı onun dışında sabah ebrula platese başladım sahilde yürüyüş yapıorum çıkamadığım zaman evde müzikle yarım saat egzersiz dans yapıorum.evet hastalığım yaklaştıdaa 3haftada 500gr bile oynamazmı yani hadi bugünkü sislik diyelim çok canım sıkıldı sahile inip yürüyüş apçaktım tempolu ama hevesim tamamen kaçtı
piyasadaki zayıflama haplarını deneyeniniz yokmu? ben şu anda birini kullanıyorum, 1 kg verdim. :)
moralini bozma canım elbette gidecek bazı bünyeler farklı. doktora gittin mi herhangi bi rahatsızlığın var mı?
boyum 173 kilom 70. 60 olmak istiyorum.ben daha öncede yazmıştım ama yorum yapan olmamıştı ben bu ay klomen hapı ve çatlatma iğnesi vuruldum bunun etkisi olurmu diye yüzümde süzülme var göbek çevremdede çekilme var fakat tartıya yansımıyo elimden geldiğince dikkat ediorum sabah uyurdum artık 7 de kalkıorum kayısımı suyumu içiorum domates salatalık mutlaka oluor bugün hariç.2.5ltsuyumu içorum hamur işi aburcuburu bıraktım normal yemek yemeğe başladım ekmek ztn düşkün değilim günde en fazla 4 tane yiyorum eti sebzeyi dengelemeye çalışıorum başladığımdan beri 2 kaçamağım oldu birde bi kaç akşamda geç yedim eşimden dolayı onun dışında sabah ebrula platese başladım sahilde yürüyüş yapıorum çıkamadığım zaman evde müzikle yarım saat egzersiz dans yapıorum.evet hastalığım yaklaştıdaa 3haftada 500gr bile oynamazmı yani hadi bugünkü sislik diyelim çok canım sıkıldı sahile inip yürüyüş apçaktım tempolu ama hevesim tamamen kaçtı
günde nekadar su içiyosunuz kızlar benim en büyük eksikliğim o bazen su içmeyi unuttugum günler bile oluyor malesef okadar yani :44:
merhaba arkadaşlr dünden beri giremedim dün işyerinde tatsız bir gün geçti mazeret belki ama hırsım yemekten çıkardım ama yarın toparlıycam inşallah kilo bildirimi yaptınız mı ben geç mi kaldım
slm kızlar nasılsınız
kızlar yazamadan edemedimya en çok beğendi butonuna basma rekoru kırmışsınız tebrikler ne alemsiniz
gerçek mi buuuuuuuuuuuuuuu kırarız yani şaşırmam bayılıyoruz birbirimize böyle bir şey olsa diyorduk süper oldu ama bi de beğenmeme olsaa yanlış beslenenlerin kaçamak yapanların mesajalrını beğenmesek meselaaa
Nice beğenmelere inşallah sağlıklaa hepberaberrr
Toplumda, makarnanın şişmanlattığı ve besin değerinin düşük olduğu şeklinde yanlış ve eksik bilgiler bulunduğu, bilinenlerin aksine makarnanın kalori ve yağ oranının çok düşük olduğu bildirildi. Makarnanın A, B1, B2 vitaminleri ile demir, kalsiyum, fosfor, potasyum ve protein yönünden çok zengin bir gıda olduğunu belirten doktorlar makarnadaki yağ ve sodyum oranının çok düşük olduğunu ve kolesterol riskinin bulunmadığını vurguladı.
Amerikada yayınlanan bir raporda yer alan sağlıklı beslenme piramidinin günlük beslenmede çok az alınması gereken besinlerle her gün birkaç kez alınması gereken besinleri gösterdiğini ifade eden doktorlar rapora göre makarnanın sağlıklı beslenmenin en temel unsurlarından birisi olduğunu söylemişlerdir. Ayrıca piramitte en çok kullanılması gereken besinler arasında gösterildiğini anlattı.
Makarnanın kompleks karbonhidratlar grubundan olduğunu ve metabolizmada çabucak parçalanarak hemen enerjiye dönüştüğünü dile getiren doktorlar makarnanın bu nedenle kolay ve hızla hazmedilen bir besin olduğunu belirtti. Makarnanın kalori ve yağ oranının çok düşük olduğunu ifade eden doktorlar şunları ifade ettiler.
Toplumumuzda şişmanlara makarnacı denilir. Çünkü ülkemizde makarna şişmanlatır şeklinde yanlış bir inanış var. Bu nedenle makarna şişmanlatmaz. Öyle olsaydı kişi başı makarna tüketimi bizimkinden 5-6 kat fazla olan italyanların bizden daha şişman olması gerekiyor olması lazımdı. Ama italyan halkı şişman değiller. Şişmanlatan makarna değil içine konulan yağ ve kalorisi yüksek soslar.
Makarnanın içinde şişmanlatıcı unsurlar bulunmaz. Formuna dikkat eden herkes hafif bir sosla yapılmış makarnayı gönül rahatlığıyla yiyebilir. Makarna hem çok doyurucu hemde vücut için gerekli tüm vitamin ve mineralleri içerir. Acil enerji ihtiyacı duyan bir karşılaşmaya yada gösteriye hazırlanan sporcular, sanatçılar, yani fiziksel güç gerektiren işlerle uğraşan herkes için makarna özellikle tercih edilen bir temel besindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?