famirle nugiş nerelerde kaldılar acaba hala gelmediler anlaşmışlar gibi sanki ikiside yoklar daha
tebrik ederim.süper..........
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum amorecim çok sevindim kilo vermişsin
famirle nugiş nerelerde kaldılar acaba hala gelmediler anlaşmışlar gibi sanki ikiside yoklar daha
senin metabolizman yavaşmıymış canım. eeee etyemez biri olarak bol peynirli olması normalHugocuk yazayım listemi ama pek bi sıkıcı valla...
sabah: 1 kk beyaz peynir, 1 dilim uno denge ekmek, salata istediğin kadar, 2 ceviz(cevizler kollestrol içinmiş)
ara: 1 porsiyon meyve
öğlen: 2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, salata istediğn kadar, 1/2 su bardağı yoğurt
ara: 2 grisini
akşam: 5 yk sebze yemeği, 1 dilim denge ekmek, salata istediğin kadar, 1/2 su bardağı yoğurt
ayrıca günde 4 fincan yeşil çay
10 tane fındık
10 bardak su
işte hepsi bu kadar...
cuma akşamı:
1 yemek kaşığı kıymalı makarna,
6 kaşık kellogs
cumartesi:
sabah:
1 adet k.kaysı
1 bardak ılık su,
2 yemek kaşığı çökelek,
1 tk.b.peynir,
2 adet zeytin,
yarım domates,yarım salatalık,
1 adet yağda yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak yeşil çay,
ara:2 adet kuru kaysı,
1 bardak yeşil çay,
öğlen:
1 k.kase şehriye çorbası,
akşam:
1 adet portakal,
regli olduğum için canım hiçbirşey istemiyordu
pazar:
1 adet k.kaysı,
1 bardak ılık su,
1 adet sucuklu yumurta,
1 yemek kaşığı çökelek,
1 bardak yeşil çay,
1 ç.k b.peynir,
2 dilim kepek ekmek,
2 adet zeytin,
ara:
3 adet kuru kaysı,
öğlen:
2 kaşık bulgur çorbası,
2 adet portakal,
1 adet mandalina,
1 bardak form çayı,
akşam:
7-8 kaşık kellogs,1 çay bardağı sütle,
2 bardak çay,
1 bardak yeşil çay,
veeeeeeeeeeee bu sabah:
2 adet zeytin,
2 yemek kaşığı çökelek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 bardak yeşil çay...
herkezeeeeeeee günaydın günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 66.800 idim 66.200 olmuşummmmmmmmmmmmmmmm600 gr daha gitmişşşşşş :92::119::118:
herkezeeeeeeee günaydın günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 66.800 idim 66.200 olmuşummmmmmmmmmmmmmmm600 gr daha gitmişşşşşş :92::119::118:
senin metabolizman yavaşmıymış canım. eeee etyemez biri olarak bol peynirli olması normal
afiyet olsun... arada sucuklu yumurta gördüm sanki ama görmezden geleyim baridi mi.. güzel menü
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben de fena değilim işte,kızzım hasta ateşler içindeevde,kayınvalidem gelmişti Allahtan kreşe gitmeyecek birkaç gün.umarım çabuk iyileşir
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
1/2 kk light beyaz peynir
1 biber
1 salatalık
yedim.
cuma-c.tesi ve pazar günü 1er saat yürüyüş yaptım.
haftasonu kaçamaklarım
afyon şekerli kaymağı(1 kk büyüklüğünde ama acayip şekerli bişey)
,fındık,kaju,(2 günün toplamında 25-30tane yemişimdir)
poğaça(1 adet ev poğaçası malum yine kayınvalidem geldiya)
un kurabiyesi(1 poğaca büyüklüğü kadar yedim toplamda)
dibine vurmuşum dimi kaçakların,offffffffffffff bozmadığıma şükrediyorum valla,sıkıldım galiba motivasyon düşüklüğü yaşıyorum şu aralar.kilom yine aynı bütünleşme,kaynaşma bir olma dönemimiz devam ediyor
herkeze günaydınlar cumartesi günü abimin oğlu için annem lohusa mevlidi okuttu sabahhtan akşama kadar ayaktaydım çok güzel spor oldu ama pazar günü saat 9:30 kalktım kahvaltı yaptım tekrar öğleden sonra 1:30 da yattım akşam 6 da kalkmışımay valla bu ilaç böyle yaparsa kötü sürekli uyku var nasıl olcak bilmiyorum.hafta sonu kaçamaklarım olmadı dengeliydi yine kahvaltımı yazayım size
kalkınca bir su bardağı ılık su
domates-salatalık
2 kk peyaz peynir
5 tane küçük zeytin
2 dilime yakın çavdar ekmeği
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben de fena değilim işte,kızzım hasta ateşler içindeevde,kayınvalidem gelmişti Allahtan kreşe gitmeyecek birkaç gün.umarım çabuk iyileşir
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
1/2 kk light beyaz peynir
1 biber
1 salatalık
yedim.
cuma-c.tesi ve pazar günü 1er saat yürüyüş yaptım.
haftasonu kaçamaklarım
afyon şekerli kaymağı(1 kk büyüklüğünde ama acayip şekerli bişey)
,fındık,kaju,(2 günün toplamında 25-30tane yemişimdir)
poğaça(1 adet ev poğaçası malum yine kayınvalidem geldiya)
un kurabiyesi(1 poğaca büyüklüğü kadar yedim toplamda)
dibine vurmuşum dimi kaçakların,offffffffffffff bozmadığıma şükrediyorum valla,sıkıldım galiba motivasyon düşüklüğü yaşıyorum şu aralar.kilom yine aynı bütünleşme,kaynaşma bir olma dönemimiz devam ediyor
Günaydın Famirim.. Öncelikle kuzuna geçmiş olsun.. Bir an önce iyileşir inşallah..
sonra afiyet olsun..
kaçamakların da afiyet olsun ama yağ, et olmasın ...
Motivasyonun düşmesin ben 1 kilo fazla çıktım diyetisyende.. dedim regliyim..
o da dedi ki hassas ölçüyo beim tartım farketmez dedi...
senin kilon bu dedi..
Yani 1 kilo almışım ben.. ama sen de ben de hepimiz de yakında çook yakında incecik olacağız..
ben sana çok güveniyorum.. sen vazgeçersen ben hiç yapamam.... sakın ha....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?