60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim bu kuşlar çok yaramaz ya. oturuyorum belim açılmış hemen geldi çıktı üzerime belimi ısırmaya çalışıyo oynuyo

Hugocuk yazayım listemi ama pek bi sıkıcı valla...

sabah: 1 kk beyaz peynir, 1 dilim uno denge ekmek, salata istediğin kadar, 2 ceviz(cevizler kollestrol içinmiş)
ara: 1 porsiyon meyve
öğlen: 2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, salata istediğn kadar, 1/2 su bardağı yoğurt
ara: 2 grisini
akşam: 5 yk sebze yemeği, 1 dilim denge ekmek, salata istediğin kadar, 1/2 su bardağı yoğurt

ayrıca günde 4 fincan yeşil çay
10 tane fındık
10 bardak su

işte hepsi bu kadar...

herkezeeeeeeee günaydın günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 66.800 idim 66.200 olmuşummmmmmmmmmmmmmmm 600 gr daha gitmişşşşşş :92::119::118:

senin metabolizman yavaşmıymış canım. eeee etyemez biri olarak bol peynirli olması normal

afiyet olsun... arada sucuklu yumurta gördüm sanki ama görmezden geleyim bari di mi.. güzel menü

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben de fena değilim işte,kızzım hasta ateşler içindeevde,kayınvalidem gelmişti Allahtan kreşe gitmeyecek birkaç gün.umarım çabuk iyileşir

sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
1/2 kk light beyaz peynir
1 biber
1 salatalık

yedim.
cuma-c.tesi ve pazar günü 1er saat yürüyüş yaptım.

haftasonu kaçamaklarım
afyon şekerli kaymağı(1 kk büyüklüğünde ama acayip şekerli bişey)
,fındık,kaju,(2 günün toplamında 25-30tane yemişimdir)
poğaça(1 adet ev poğaçası malum yine kayınvalidem geldiya)
un kurabiyesi(1 poğaca büyüklüğü kadar yedim toplamda)

dibine vurmuşum dimi kaçakların,offffffffffffff bozmadığıma şükrediyorum valla,sıkıldım galiba motivasyon düşüklüğü yaşıyorum şu aralar.kilom yine aynı bütünleşme,kaynaşma bir olma dönemimiz devam ediyor

senin metabolizman yavaşmıymış canım. eeee etyemez biri olarak bol peynirli olması normal

Bilmem metobolizmam yavaş mı.. tiroit değerim yükselmiş gene o bir yavaşlama getiriyor olabilir sanırım..
15 gün sonra gideceğim duruma bakarız.
azaltırız değiştiririz falan dedi..
15 gün hiç kaçamaksız listemi uygulamayı düşünüyorum..
bakalım başarabilirim inşallah..

Bide patates, havuç, bezelye,mısır da yasaklar arasında...

herkeze günaydınlar cumartesi günü abimin oğlu için annem lohusa mevlidi okuttu sabahhtan akşama kadar ayaktaydım çok güzel spor oldu ama pazar günü saat 9:30 kalktım kahvaltı yaptım tekrar öğleden sonra 1:30 da yattım akşam 6 da kalkmışım ay valla bu ilaç böyle yaparsa kötü sürekli uyku var nasıl olcak bilmiyorum.hafta sonu kaçamaklarım olmadı dengeliydi yine kahvaltımı yazayım size
kalkınca bir su bardağı ılık su
domates-salatalık
2 kk peyaz peynir
5 tane küçük zeytin
2 dilime yakın çavdar ekmeği

herkezeeeeeeee günaydın günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 66.800 idim 66.200 olmuşummmmmmmmmmmmmmmm 600 gr daha gitmişşşşşş :92::119::118:

nugişimmmmmmmmmmmmmmm harikasın tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118:92::92::92::92::92::92::92::92:18::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:

Günaydın Famirim.. Öncelikle kuzuna geçmiş olsun.. Bir an önce iyileşir inşallah..
sonra afiyet olsun..
kaçamakların da afiyet olsun ama yağ, et olmasın ...
Motivasyonun düşmesin ben 1 kilo fazla çıktım diyetisyende.. dedim regliyim..
o da dedi ki hassas ölçüyo beim tartım farketmez dedi...
senin kilon bu dedi..
Yani 1 kilo almışım ben.. ama sen de ben de hepimiz de yakında çook yakında incecik olacağız..
ben sana çok güveniyorum.. sen vazgeçersen ben hiç yapamam.... sakın ha....

Afiyet olsun canım.. Uyku hali hala mı devam ediyor..:26:

canım kızın için çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.... kaçamaklarda biraz fazlamı ne....

sağol canımmmmmmmmmmmm
amaninnnnnnnnnnnnnnn kız bana sorumluluk yükleme,sakın vazgeçme,iyi motive ederim ama kendimi edemiyorum sanırım.kayınvalidem ,kayınbabam,ablam hep zayıflamışsın dediler ama yinede bir bıkkınlık var nedense,havalardan mı acabaofffffffffff patlayana kadar yemek ama pişman olmamak istiyorummmmmmmmbu da çok zor sanırım,bu kadar kilo verip diyeti bozarsam hepten hayata küserim .azcık daha dayanayım öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…