60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nugişşşşşşşşşşşşşşş bak şu sen ben neruşuzzz:118::118::118::118:
şu da hügo:124::124::124::124:

hani deli gibi spor yapıyo ,evin orasını burasını temizliyo ya durmadan onun dans etmeside böyle otomatikkkkk fişşeeeekkkk gibi olurrrrrr

canım sanırım aslan burcunun özelliği bu bendede var sabırsızım hemen olsun isterim ve bu huyumdan olacak şeyler olmaz oldu bazen. hep sabırsızlığımdan eskiden veremedim. istiyorumki hemen olsun ama olmuyo motivasyonum düşüyo pes ediyorum bu sefer diyeti bozuyorum hooop geri geliyo 3 kilo verdimse 5 kilo geliyo. napalım sabredeceğiz

hah tamam işte bak ölçüm yapması güzel her kontrolde ölçümleri karşılaştırırız. sen bana yarın ölçüm değerlerini yaz yani kağıtta yazanları yaz ben anlarım derim sana canım

1 dilimde kepek ekmek vardı....unutmuşum yazmayı...

e canım baksana tek öğün yiyormuş diğer öğünler herbal.yani beslenmesi düzgün olmayınca tabi kasdan gitmiş .

evet ya aslan burcunun özelliği bu...
Ben de diyetisyene dedim ki direk daha hiç bişeye bakmadan kadın..
ne kadar sürer kilo vermem.. 3 ayda verir miyim...
o da gülüyo.. bu ne hız dedi.. bi dur.. bakalım ne durumdasın..
dedim duramam ben.. 35 olmama az kaldı.. 35 ama taş gibi olmazsam depresyona girerim ben dedim..
bayağ bi güldü...

kadınla epey konuştuk. ilk yıl düzenli yapmış ürünleri günde 1 öğün yemiş zayıflamış ama ölçüm yaptırmamış. diyorki istediğimi giyiyodum zayıfladım kilom iyiydi takmadım diyor. ikinci yılda düzenli kullanmış fakat az az yemek yiyordum 3 kaşık ondan azcık bundan diyor. tatlıdan vazgeçemem diyor ama az yerdim 2-3 kaşık diyor bu şekilde ikinci yıldada kilo almadım almıyorum zaten diyor ama işte kas ağrılarım başladı kemik erimesi olmuş en kötüsüde kas erimesi başlamış. hala daha azcık azcık yemek yerim diyor ama işte dediğim gibi olmuyo yazık olmuş. yağ oranı fazla çıkmış. şimdi yeniden diyet yapacak mecburen kas miktarının artması yağ miktarının azalması lazım. yüzde 25 e düşürmesi için nerden baksan 14 kilo yağ vermesi lazım buda hemen hemen 1 yılına mal olur. yazık etmiş. üstelik heray o ürünlere epeyce parada veriyor dedim yazık yani niye uğraşasın sağlıklı sandım diyor ama sonuçlar ortada yani. allahtan daha kötü şeyler olmamış. gerçi pekçok vitamin eksikliği filanda varmış. diyorki yolda otobüste gelirken tutundum kolumla nasıl acıdı kolumu kaldırıp tutacak dermanım yok çok acıyo dedi. aman dikkat edelim kızlar azcık yiyelim kilo verelim düşüncesi yanlış uzun zamanda çıkıyo acısı

Protein olsun diye peynir verdi işte...Normal insanlara tavuk, balık falan veriyormuş..
anladım canım
Bu zamana kadar normale dönmen gerekirdi aslında ama bünyen kaldıramadı demekki..
dr. a ne zaman gideceksin bir daha..

bir ay sonra gel dedi ama benim ilaç bitmemiş olacak o zaman ben nisanın 16 sında giderim artık.aslında şu anda iyiyim bu ilaç bitince başka kullanmasammı diyorum ama işte psikiyatri ilaçlarıda hemen bırakılmazmış doktorun bırak demesi gerekiyormuş e dahada yeni başladım en az 6 ay kullandırır gibime geliyo nettende okudum hep 6 ay kullandım diyorlar yorumlarda sen kaç ay kullanmıştın ycl ilacını

e canım baksana tek öğün yiyormuş diğer öğünler herbal.yani beslenmesi düzgün olmayınca tabi kasdan gitmiş .

tatlım önce tek öğünmüş ama sonraki yıl az az yemiş yemeklerden anladınmı canım. kilo almamış ama kaslarda gitmiş yani. 5 öğün yesende farketmiyo vücudun ihtiyacını karşılamadıktan sonra yine gide o kaslar. o yüzden zaten mesela benim listem az değil ama zayıflatıyo. daha azını yesem daha çok veririm ama kas veririm

yada bu

1 dilimde kepek ekmek vardı....unutmuşum yazmayı...

canım cumartesi pazar günü yediğin öğle ve akşam yemeklerin çok az
yani 2 kaşık çorba nedir ki yani,ben yemeğin tuzuna bakarken okadar yiyorum yahuuuuu
ben okula gittiğim günlerde akşamları çok az yemek zorunda kalıyorum ,ama sen sanırım haftasonu evdeydin neden bu kadar az yedinnn

günaydın arkadaşlar..
hafta sonu kaçamakları oldu...ama abrtılı bişey yok..eskiye nazaran yinede çok iyiyim....

bu sabah elma sirkesi 1kaşık---1 bardak suyun içinde
2 bardak ılık su
3 kayısı

3 grisini yedim
peynir
çökelek
domates - salatalık çay

türk kahvesi

şimdide yeşil çayımı içiyorum
500ml su

ben onunla bikaç ay önce konuşmuştum dedim az yemekle olacak iş değil demiştim ama laf ettirmemişti. sende ne zamadır uğraşıyosun hala var kilo dediydi o zamanlar sanırım 73lü kilolardaydım. neyse işte hafta sonu görünce anladı kendi hatasınıda anladı listemi istedi vermedim dedim bana uygun olan sana uymaz dedim. yemekte beraberdik baktım epeyce yedi korktu çok korktu. artık azcık azcık yemicem dedi. tatlıdan uzak durcam dedi. ama diyetisyene gidecek zaten gitmesi lazım yoksa durumu dahada kötü olacak doktoru kilo alcaksın demiş yani başladığı noktaya geri döner eğer kas değilde yağ alırsa. mevcur yani. kilo alması lazım ama kas almalı yağ değil. çok iantçı dik kafalıydı benim diyetisyeni beyenmemişti hatta banada ısrar etmişti boşver diyetisyeni azcık azcık ye filan demişti yemeklerime bakıp çok bunlar veremezsin diyordu ama şimdi benim diyetisyene gidecek inşallah kolay atlatır çünkü zor bir durum onca kilo ver sonra tekrar geri almak zorunda kal üstelik yağ oranını düşürmeye çalış kasını arttırmaya çalış zor yani allah kolaylık versin valla.

günaydın eebrulicim afiyet olsun

Ahan da hamarat guzuummmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşimdi cevap yazması 11.30u bulur

günaydın canım

evet haklısın.ama regli olmuştum felaket belim karnım ağrıyordu.oturamıyordum bile.ancak kızıma yediriken onun tabağından iki kaşık yedim...
bu defa çok karın ağrısı ve miğde bulantım vardı ancak meyveleri yiyebildim onların şekerleri iyi geliyordu sanki...

Anladım canım geçmiş olsun öyleyseyani az yemek çare değil,bu nedenle normal zamanlarda hele bir de vaktin olduğu zmanlarda süt,yoğurt,salatayı eksik etme sebzeni etini ihmal etme canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…