sağol hügocuğum kaybettiğim motivasyonumu yeniden sağladığın içinnnben sabırsız bir insanım napimmmmmm istediğim hemen olsun istiyorummm,tartılmicam da artık,saklıcam bi yere,kilo kıpırdamayıncada sinirim bozuluyo
aaaaaaaaaaaa pardon yazmayı unutmuşum. 1 dilim kepek yedim...afiyet olsun canım
afiyet olsun canım bu sabah ekmek neden yemedinki :26:
Ölçtü, ölçtü... Çıplak ayakla çıktım bi tartının üstüne. elime de bişi verdi tuttum onu da..
ama kağıt evde hayatım..
çok merak ettim şimdi bak..
yarın getireyim yanımda.. bakalım neymiş ...
ben baktım baktım anlamadım bişi..
1 dilimde kepek ekmek vardı....unutmuşum yazmayı...cuma akşamı:
1 yemek kaşığı kıymalı makarna,
6 kaşık kellogs
cumartesi:
sabah:
1 adet k.kaysı
1 bardak ılık su,
2 yemek kaşığı çökelek,
1 tk.b.peynir,
2 adet zeytin,
yarım domates,yarım salatalık,
1 adet yağda yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak yeşil çay,
ara:2 adet kuru kaysı,
1 bardak yeşil çay,
öğlen:
1 k.kase şehriye çorbası,
akşam:
1 adet portakal,
regli olduğum için canım hiçbirşey istemiyordu
pazar:
1 adet k.kaysı,
1 bardak ılık su,
1 adet sucuklu yumurta,
1 yemek kaşığı çökelek,
1 bardak yeşil çay,
1 ç.k b.peynir,
2 dilim kepek ekmek,
2 adet zeytin,
ara:
3 adet kuru kaysı,
öğlen:
2 kaşık bulgur çorbası,
2 adet portakal,
1 adet mandalina,
1 bardak form çayı,
akşam:
7-8 kaşık kellogs,1 çay bardağı sütle,
2 bardak çay,
1 bardak yeşil çay,
veeeeeeeeeeee bu sabah:
2 adet zeytin,
2 yemek kaşığı çökelek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 bardak yeşil çay...
hafta sonu eşimin akrabası geldi. kadın 60 lı yaşlarda ama genç gösteriyo. 2 yıldır düzenli şu herbal.. varya onun ürününü kullanıyo gnde 1 öğün yiyor diğer öğünler o karışımı içiyo çok kilo vermiş şimdi ideal ağırlığında fakat yağ ölçümü yaptırmış çok fazla yüzde 34 çıkmış. ideal kilosunda birine göre bu miktar çok fazla. hemde demir eksikliği vitamin eksikliğ filan biçok şey çıkmış. beni görünce sordu filan anlattım. korktu o da diyetisyene gidecek benim diyetisyenime. kas kaybetmiş malesef. kas erimesi başlamış artık 2 yıl az az yemeklerden yemiş birde o karışım evet çok kilo vermiş ama kas vermiş ve 2 yıl böyle olunca artık kas erimesi başlamış üstelik yağ miktarı çok ama kas çok vermiş yağı çokta belli olmuyo ideal gözüküyo. çok dikkat etmek lazım.
canım sanırım aslan burcunun özelliği bu bendede var sabırsızım hemen olsun isterim ve bu huyumdan olacak şeyler olmaz oldu bazen. hep sabırsızlığımdan eskiden veremedim. istiyorumki hemen olsun ama olmuyo motivasyonum düşüyo pes ediyorum bu sefer diyeti bozuyorum hooop geri geliyo 3 kilo verdimse 5 kilo geliyo. napalım sabredeceğiz
hah tamam işte bak ölçüm yapması güzel her kontrolde ölçümleri karşılaştırırız. sen bana yarın ölçüm değerlerini yaz yani kağıtta yazanları yaz ben anlarım derim sana canım
anladım canımProtein olsun diye peynir verdi işte...Normal insanlaratavuk, balık falan veriyormuş..
Bu zamana kadar normale dönmen gerekirdi aslında ama bünyen kaldıramadı demekki..
dr. a ne zaman gideceksin bir daha..
e canım baksana tek öğün yiyormuş diğer öğünler herbal.yani beslenmesi düzgün olmayınca tabi kasdan gitmiş .
nugişşşşşşşşşşşşşşş bak şu sen ben neruşuzzz:118::118::118::118:
şu da hügo:124::124::124::124:
hani deli gibi spor yapıyo ,evin orasını burasını temizliyo ya durmadan onun dans etmeside böyle otomatikkkkk fişşeeeekkkk gibi olurrrrrr
1 dilimde kepek ekmek vardı....unutmuşum yazmayı...
günaydın arkadaşlar..
hafta sonu kaçamakları oldu...ama abrtılı bişey yok..eskiye nazaran yinede çok iyiyim....
bu sabah elma sirkesi 1kaşık---1 bardak suyun içinde
2 bardak ılık su
3 kayısı
3 grisini yedim
peynir
çökelek
domates - salatalık çay
türk kahvesi
şimdide yeşil çayımı içiyorum
500ml su
günaydın canımgünaydın arkadaşlar..
hafta sonu kaçamakları oldu...ama abrtılı bişey yok..eskiye nazaran yinede çok iyiyim....
bu sabah elma sirkesi 1kaşık---1 bardak suyun içinde
2 bardak ılık su
3 kayısı
3 grisini yedim
peynir
çökelek
domates - salatalık çay
türk kahvesi
şimdide yeşil çayımı içiyorum
500ml su
canım cumartesi pazar günü yediğin öğle ve akşam yemeklerin çok az
yani 2 kaşık çorba nedir ki yani,ben yemeğin tuzuna bakarken okadar yiyorum yahuuuuu
ben okula gittiğim günlerde akşamları çok az yemek zorunda kalıyorum ,ama sen sanırım haftasonu evdeydin neden bu kadar az yedinnn
evet haklısın.ama regli olmuştum felaket belim karnım ağrıyordu.oturamıyordum bile.ancak kızıma yediriken onun tabağından iki kaşık yedim...
bu defa çok karın ağrısı ve miğde bulantım vardı ancak meyveleri yiyebildim onların şekerleri iyi geliyordu sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?