canım kızın için çok üzüldüm.çok geçmiş olsun....kaçamaklarda biraz fazlamı ne....
nihahahaçok sevindim nen gram gram eriyosun kızzzzzzzzzz
herkezeeeeeeee günaydın günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 66.800 idim 66.200 olmuşummmmmmmmmmmmmmmm600 gr daha gitmişşşşşş :92::119::118:
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben de fena değilim işte,kızzım hasta ateşler içindeevde,kayınvalidem gelmişti Allahtan kreşe gitmeyecek birkaç gün.umarım çabuk iyileşir
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
1/2 kk light beyaz peynir
1 biber
1 salatalık
yedim.
cuma-c.tesi ve pazar günü 1er saat yürüyüş yaptım.
haftasonu kaçamaklarım
afyon şekerli kaymağı(1 kk büyüklüğünde ama acayip şekerli bişey)
,fındık,kaju,(2 günün toplamında 25-30tane yemişimdir)
poğaça(1 adet ev poğaçası malum yine kayınvalidem geldiya)
un kurabiyesi(1 poğaca büyüklüğü kadar yedim toplamda)
dibine vurmuşum dimi kaçakların,offffffffffffff bozmadığıma şükrediyorum valla,sıkıldım galiba motivasyon düşüklüğü yaşıyorum şu aralar.kilom yine aynı bütünleşme,kaynaşma bir olma dönemimiz devam ediyor
sağol canımmmmmmmmmmmm
amaninnnnnnnnnnnnnnn kız bana sorumluluk yükleme,sakın vazgeçme,iyi motive ederim ama kendimi edemiyorum sanırım.kayınvalidem ,kayınbabam,ablam hep zayıflamışsın dediler ama yinede bir bıkkınlık var nedense,havalardan mı acabaofffffffffff patlayana kadar yemek ama pişman olmamak istiyorummmmmmmm bu da çok zor sanırım,bu kadar kilo verip diyeti bozarsam hepten hayata küserim .azcık daha dayanayım öyleyse
tebrikleeeeeeeer donlar sütyenler bugün senin için sallanıyooooorr.
bide dün sabah tartılıp son on günde 500 gram veren bendeniz için dabeeeee :92::92::92:
afiyet olsun balımgünaydın kızlar sabah kahvaltım. 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve salça sosu
bende dün akşama kadar uyudumkahvaltıdan sonra salonu kaldırdım temizledim. evi topladım.
dünkü menüm ise: sabah: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve salça sosu
ara: 1 bardak sütlü türk kahvesi
öğlen: 1 dilim çavdar ekmeği ve 3 köfte kadar tavuk sote malesef salata yoktu yetiştiremedim temizlik yapıyodum
ara: 5 antep fıstığı 1 madensuyu 1 muz küçük boy
akşam yemeği: yarım bardak yoğurt 6 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim ekmek ve 4 kaşık bulgur pilavi
ara: 1 bardak sütlü kakao
1 küçük boy muz ve 1 portakal
spor yoktu temizlik yaptım dün bugünde dişçiye gideceğim öğleden sonra
Bu arada cuma akşamı diyetisyene gittim..
Haftasonu hiç kaçamaksız listeme uydum...
Biraz zorlanıyorum ama listeme uyacağım..
Kahvaltımı yazayım.. gerçi her sabah aynı olacak artık
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 köy biberi
1 dilim unu denge ekmek
Evet dayan tabi ki canım benim..
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin...
fambıkçımm geçmiş olsun canım doktora götürdünüzmü neyden kaynaklanıyormuş ateşi :26:afiyet olsun arada küçük kaçamaklar olucak tabikide
afiyet olsun canımsabah menüm:
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
2 adet kırmızı turp yeşiliği ile birlikte
cuma akşamı:
1 yemek kaşığı kıymalı makarna,
6 kaşık kellogs
cumartesi:
sabah:
1 adet k.kaysı
1 bardak ılık su,
2 yemek kaşığı çökelek,
1 tk.b.peynir,
2 adet zeytin,
yarım domates,yarım salatalık,
1 adet yağda yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak yeşil çay,
ara:2 adet kuru kaysı,
1 bardak yeşil çay,
öğlen:
1 k.kase şehriye çorbası,
akşam:
1 adet portakal,
regli olduğum için canım hiçbirşey istemiyordu
pazar:
1 adet k.kaysı,
1 bardak ılık su,
1 adet sucuklu yumurta,
1 yemek kaşığı çökelek,
1 bardak yeşil çay,
1 ç.k b.peynir,
2 dilim kepek ekmek,
2 adet zeytin,
ara:
3 adet kuru kaysı,
öğlen:
2 kaşık bulgur çorbası,
2 adet portakal,
1 adet mandalina,
1 bardak form çayı,
akşam:
7-8 kaşık kellogs,1 çay bardağı sütle,
2 bardak çay,
1 bardak yeşil çay,
veeeeeeeeeeee bu sabah:
2 adet zeytin,
2 yemek kaşığı çökelek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 bardak yeşil çay...
tebrikleeeeeeeer donlar sütyenler bugün senin için sallanıyooooorr.
bide dün sabah tartılıp son on günde 500 gram veren bendeniz için dabeeeee :92::92::92:
Bilmem metobolizmam yavaş mı.. tiroit değerim yükselmiş gene o bir yavaşlama getiriyor olabilir sanırım..
15 gün sonra gideceğim duruma bakarız.
azaltırız değiştiririz falan dedi..
15 gün hiç kaçamaksız listemi uygulamayı düşünüyorum..
bakalım başarabilirim inşallah..
Bide patates, havuç, bezelye,mısır da yasaklar arasında...
benim bu kuşlar çok yaramaz ya. oturuyorum belim açılmış hemen geldi çıktı üzerime belimi ısırmaya çalışıyo oynuyo
Hugocuk yazayım listemi ama pek bi sıkıcı valla...
sabah: 1 kk beyaz peynir, 1 dilim uno denge ekmek, salata istediğin kadar, 2 ceviz(cevizler kollestrol içinmiş)
ara: 1 porsiyon meyve
öğlen: 2 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek, salata istediğn kadar, 1/2 su bardağı yoğurt
ara: 2 grisini
akşam: 5 yk sebze yemeği, 1 dilim denge ekmek, salata istediğin kadar, 1/2 su bardağı yoğurt
ayrıca günde 4 fincan yeşil çay
10 tane fındık
10 bardak su
işte hepsi bu kadar...
famircim geçmiş olsun kızına. canım kayınvaliden varya ilgilenir onunla. çocuklar hemen üşütüyo işte.
canım bak biz burda 1 ayda tüm kilolardan kurtulacak insanlar değiliz. amacımız yağ vermek ve buda bir iki ayda olacak iş değil. zaman uzun olunca elbette kaçamaklar oluyor değilmi. bak neruşa haftada 1 gün kaçamak veriyo kendine ama veriyor kilolarını. seninde haftada 1 gün kaçamak yapman dengeyi bozmaz. benim içinde öyle. bende dişlerden filan düzenim bozuluyo cumartesi günleri geçen ayda böyle oldu ama kilo verdim. kendini çokta şartlama. veremiyroum deme öyle dersen düşünürsen olumsuz etkiler seni. artık senin eski beslenme düzenin yok değişti değilmi. o zaman geriye sadece sabretmek ve aralardada kendine uygun şekilde ayarladığın sporunu yapman yeterli canım
sağol fambımmmnugişimmmmmmmmmmmmmmm harikasın tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118: 92::92::92::92::92::92::92::92: 18::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:
tebrik ederim süperrrr....:92::92::92::92: :92::92::92::92: :13::13::13::13::13::13:
canım ölçüm yapmadımı kas yağ oranı metabolizma hızına bakmadımı. makinadan ölçüm kağıdı çıkıyo vermedimi diyetisyen sana.ordan bakarak anlarız.
öğlene neden sebze yemeği vermemişki acaba:26:
evet canım ya yarım atıyorum birde tama geçerse ne olcak bilmem:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?