60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkezeeeeeeee günaydın günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 66.800 idim 66.200 olmuşummmmmmmmmmmmmmmm 600 gr daha gitmişşşşşş :92::119::118:

tebrikleeeeeeeer donlar sütyenler bugün senin için sallanıyooooorr.
bide dün sabah tartılıp son on günde 500 gram veren bendeniz için dabeeeee :92::92::92:

fambıkçımm geçmiş olsun canım doktora götürdünüzmü neyden kaynaklanıyormuş ateşi :26:afiyet olsun arada küçük kaçamaklar olucak tabikide

Evet dayan tabi ki canım benim..
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin...

günaydın kızlar sabah kahvaltım. 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve salça sosu
afiyet olsun balım
bende dün akşama kadar uyudum inşallah bugün biter dişlerinde

afiyet olsun ycl cim

Evet dayan tabi ki canım benim..
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin...

55 olamam lazım yclcim daha yolu yarılayamadım bile

fambıkçımm geçmiş olsun canım doktora götürdünüzmü neyden kaynaklanıyormuş ateşi :26:afiyet olsun arada küçük kaçamaklar olucak tabikide

geniz etinden dolayı kulağı su topluyo canımcımm,bugün götürücez,geçen hafta kontrolü vardı götürmüştük zaten,bugün bidaha gitcez

sabah menüm:
1 kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim kepekli ekmek
2 adet kırmızı turp yeşiliği ile birlikte
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım bu sabah ekmek neden yemedinki :26:

famircim geçmiş olsun kızına. canım kayınvaliden varya ilgilenir onunla. çocuklar hemen üşütüyo işte.
canım bak biz burda 1 ayda tüm kilolardan kurtulacak insanlar değiliz. amacımız yağ vermek ve buda bir iki ayda olacak iş değil. zaman uzun olunca elbette kaçamaklar oluyor değilmi. bak neruşa haftada 1 gün kaçamak veriyo kendine ama veriyor kilolarını. seninde haftada 1 gün kaçamak yapman dengeyi bozmaz. benim içinde öyle. bende dişlerden filan düzenim bozuluyo cumartesi günleri geçen ayda böyle oldu ama kilo verdim. kendini çokta şartlama. veremiyroum deme öyle dersen düşünürsen olumsuz etkiler seni. artık senin eski beslenme düzenin yok değişti değilmi. o zaman geriye sadece sabretmek ve aralardada kendine uygun şekilde ayarladığın sporunu yapman yeterli canım

canım ölçüm yapmadımı kas yağ oranı metabolizma hızına bakmadımı. makinadan ölçüm kağıdı çıkıyo vermedimi diyetisyen sana.ordan bakarak anlarız.

benim bu kuşlar çok yaramaz ya. oturuyorum belim açılmış hemen geldi çıktı üzerime belimi ısırmaya çalışıyo oynuyo

öğlene neden sebze yemeği vermemişki acaba:26:

hafta sonu eşimin akrabası geldi. kadın 60 lı yaşlarda ama genç gösteriyo. 2 yıldır düzenli şu herbal.. varya onun ürününü kullanıyo gnde 1 öğün yiyor diğer öğünler o karışımı içiyo çok kilo vermiş şimdi ideal ağırlığında fakat yağ ölçümü yaptırmış çok fazla yüzde 34 çıkmış. ideal kilosunda birine göre bu miktar çok fazla. hemde demir eksikliği vitamin eksikliğ filan biçok şey çıkmış. beni görünce sordu filan anlattım. korktu o da diyetisyene gidecek benim diyetisyenime. kas kaybetmiş malesef. kas erimesi başlamış artık 2 yıl az az yemeklerden yemiş birde o karışım evet çok kilo vermiş ama kas vermiş ve 2 yıl böyle olunca artık kas erimesi başlamış üstelik yağ miktarı çok ama kas çok vermiş yağı çokta belli olmuyo ideal gözüküyo. çok dikkat etmek lazım.

sağol hügocuğum kaybettiğim motivasyonumu yeniden sağladığın içinnnben sabırsız bir insanım napimmmmmmistediğim hemen olsun istiyorummm,tartılmicam da artık,saklıcam bi yere,kilo kıpırdamayıncada sinirim bozuluyo

nugişimmmmmmmmmmmmmmm harikasın tebrik ediyorum seniiiiiiiiiiiiiii:118::118::118::118:92::92::92::92::92::92::92::92:18::118::118::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124:
sağol fambımmm
tebrik ederim süperrrr....:92::92::92::92::92::92::92::92::13::13::13::13::13::13:

teşekkür ederim canım

canım ölçüm yapmadımı kas yağ oranı metabolizma hızına bakmadımı. makinadan ölçüm kağıdı çıkıyo vermedimi diyetisyen sana.ordan bakarak anlarız.

Ölçtü, ölçtü... Çıplak ayakla çıktım bi tartının üstüne. elime de bişi verdi tuttum onu da..
ama kağıt evde hayatım..
çok merak ettim şimdi bak..
yarın getireyim yanımda.. bakalım neymiş ...
ben baktım baktım anlamadım bişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…