Ahan da hamarat guzuummmmmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşimdi cevap yazması 11.30u bulur
Anladım canım geçmiş olsun öyleyseyani az yemek çare değil,bu nedenle normal zamanlarda hele bir de vaktin olduğu zmanlarda süt,yoğurt,salatayı eksik etme sebzeni etini ihmal etme canımmmm
günaydın arkadaşlar..
hafta sonu kaçamakları oldu...ama abrtılı bişey yok..eskiye nazaran yinede çok iyiyim....
bu sabah elma sirkesi 1kaşık---1 bardak suyun içinde
2 bardak ılık su
3 kayısı
3 grisini yedim
peynir
çökelek
domates - salatalık çay
türk kahvesi
şimdide yeşil çayımı içiyorum
500ml su
günaydın eebrulicim afiyet olsun
günaydın canım
canım benim afiyet olsun.....menün güzel...
gügünayydınnn ...
diyetim adına kötü bi hafta sonundan sonra:84:
bir pazartesı sabahı iyi oldu başlangıç için...
biz gidicektik vazgectik annemler geldi bide kardesimin doğum gunuydu cumartesi bizde kutladık gerisini yazmıyorum tahmın edın zor olmaz ama....:78::78:
gelelim bu gune gecmışe mazı derler dimi...
bugun sirkeli ılık suyumla başladım
bir yumurta ve beyaz ekmek 1.5 dilim süt yesilik
arad kahve ve 2 küp bittr nasıl
öğlende acılı bulgurlu kısır gıbı cığ köfte 6 tane yogurt marul yumurta eklesemmı bu öğleye sizce sevgili arkadslarr...
canım benim hafta sonu zaten kaçamak yapmışsın keşke bitteri yemeseydin...öğlendende yumurtayı çıkar gerisi iyi bence...
insan tatlı yedikçe yiyesi geliyor çünkü,asla iştahını azaltmıyor daha da artırıyor,iyisimi hiç bulaşmamak
insan tatlı yedikçe yiyesi geliyor çünkü,asla iştahını azaltmıyor daha da artırıyor,iyisimi hiç bulaşmamak
nugişşşşşşşşşşşşşşş bak şu sen ben neruşuzzz:118::118::118::118:
şu da hügo:124::124::124::124:
hani deli gibi spor yapıyo ,evin orasını burasını temizliyo ya durmadan onun dans etmeside böyle otomatikkkkk fişşeeeekkkk gibi olurrrrrr
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben de fena değilim işte,kızzım hasta ateşler içindeevde,kayınvalidem gelmişti Allahtan kreşe gitmeyecek birkaç gün.umarım çabuk iyileşir
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
1/2 kk light beyaz peynir
1 biber
1 salatalık
yedim.
cuma-c.tesi ve pazar günü 1er saat yürüyüş yaptım.
haftasonu kaçamaklarım
afyon şekerli kaymağı(1 kk büyüklüğünde ama acayip şekerli bişey)
,fındık,kaju,(2 günün toplamında 25-30tane yemişimdir)
poğaça(1 adet ev poğaçası malum yine kayınvalidem geldiya)
un kurabiyesi(1 poğaca büyüklüğü kadar yedim toplamda)
dibine vurmuşum dimi kaçakların,offffffffffffff bozmadığıma şükrediyorum valla,sıkıldım galiba motivasyon düşüklüğü yaşıyorum şu aralar.kilom yine aynı bütünleşme,kaynaşma bir olma dönemimiz devam ediyor
bi dakka yaa yanlış hesaplamışım 67,2 idim 66,7 oldum 400 deil 500 gram eder oleeeeey
tamam o zaman :118::118::124::124:
Canım benim geçmiş olsunn inşallah biranönce iyileşir fındık kurdunnn(annem bana öyle der deeee sevimli bişey olarak düşün e mi )
Kaçamaklar çok aabrtı değil pazarları olur öyle hiç yapmasan daha çabuk bıkarsın okadar kaçamak kilo vermene engel değil bence ve lütfen sabırlı ol kuzum napalımm bu iş sabır işi baştan beri biliyoduk inşallah hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklardan azimle sabırla kurtulucaz fambığımmmm inşallahhhh:13::13::13:
:
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum tebrik ediyorum seniiiii süpersin maşallah canım benimm devamı da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhhhh:13::13::13: biraz da tepinelimmm di miiii :118::118: hugo da tepinsinnn :124::124: hepberaber sabırla,azimle kurtulucazz inşallahhh tüm fazlalıklardannnnn :13::13::13:
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAR okudunuz mu bilmiyorummm cumartesi bir arakadaş yazmış bizim topic en çok beğen butonuna basma, beğeni yapma rekoru kırmışşşşşşben de dedimm kii doğrudur kırmışızdırrr bayılıyoruz birbirimize çünküüüüüü hadi o zamannnnn
Canlarımmmmmm kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydııııııııııııııııııııııııınnn hepimizeee sağlıklı mutlu huzurluuuu yağların daha gittiği tüm fazla kilolardan sabırla azimle inançla kurtulduğumuz bir hafta ve nice haftalar diliyorummmmm inşallah hepimiz hedeflerimize daha da bi yaklaşırızzzz durmak yokk yola devammmmm:13::13::13:
Dün malum pazardııı ve ben kaçamağın dibine vurdummmözeti bu....
Bugünn kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 adet lıght üçgen peynirr
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 domatescikk
2 mşnnak salatalık
2 köy biberiii
şimdi de yeşil çayımı içiyorummm ve 2. 500ml suyuma başlamış bulunuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?