60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde bu azcık azcık yediğinden dolayı metabolizması filan zayıflamış yediği azcık tatlılar bile ani kan şekerini yükseltmiş kan şekeri değerlerinde oynama çok oluyomuş. anlayacağınız kadın kendini mahvetmiş. aman aman artık öyle az yiyeyim düşüncesi olmasın yeni gelen arkadaşlarımızda özellikle. insülin direnci yoksa veya şeker değerleri normalse haftada 1 kez tatlı tamam ama hergün hergün veya birden fazla yemek sakıncalı. yağ yakımını olumsuz etkili ve bencede bizzat kendimde anladımki durduruyo.

Anladım canım geçmiş olsun öyleyseyani az yemek çare değil,bu nedenle normal zamanlarda hele bir de vaktin olduğu zmanlarda süt,yoğurt,salatayı eksik etme sebzeni etini ihmal etme canımmmm

teşekkür ederim.evet tabiki dikkat ederim...zaten sizler sayesinde yeme alışkanlığım gerçekten çok değişti....hepinize çokkkkkk teşekkür ederim canlarım....

canım benim afiyet olsun..... menün güzel...

gügünayydınnn ...

diyetim adına kötü bi hafta sonundan sonra :84:
bir pazartesı sabahı iyi oldu başlangıç için...
biz gidicektik vazgectik annemler geldi bide kardesimin doğum gunuydu cumartesi bizde kutladık gerisini yazmıyorum tahmın edın zor olmaz ama....:78::78:

gelelim bu gune gecmışe mazı derler dimi...
bugun sirkeli ılık suyumla başladım
bir yumurta ve beyaz ekmek 1.5 dilim süt yesilik

arad kahve ve 2 küp bittr nasıl

öğlende acılı bulgurlu kısır gıbı cığ köfte 6 tane yogurt marul yumurta eklesemmı bu öğleye sizce sevgili arkadslarr...

canım benim hafta sonu zaten kaçamak yapmışsın keşke bitteri yemeseydin...öğlendende yumurtayı çıkar gerisi iyi bence...

1 lt suyum bitti şu ana kadar
birazdan 200 ml süt içerek bir ara yapıcam

cuma günü bide okulda 1paket çubuk krakeri hüpletmiştim,yazmayı unutmuşum:26:

yaaa arkadaşlar bence ben kilo vermişim pantolonum üzeimde bol duruyor.yeni almıştım.belimi sıkıyordu...ama tartılmayacağım regli bitince tartılacağım....

insan tatlı yedikçe yiyesi geliyor çünkü,asla iştahını azaltmıyor daha da artırıyor,iyisimi hiç bulaşmamak

evet çok haklısın.ben tatlı şeyleri çok sevmem ama çikolatayı çok severim...ama rejime başlayalı 1 aydan fazla oldu daha hiç çikolata yemedim.tatlı ihtiyacımı meyvelerden sağlıyorum.pek fazlada canım istemez ama hafata sonu çok istedi yemedim...meyve yedim geçiştirdim aklımdan çıkarmaya çalıştım vede başardım....

tamam o zaman :118::118::124::124:

Canım benim geçmiş olsunn inşallah biranönce iyileşir fındık kurdunnn (annem bana öyle der deeee sevimli bişey olarak düşün e mi )

Kaçamaklar çok aabrtı değil pazarları olur öyle hiç yapmasan daha çabuk bıkarsın okadar kaçamak kilo vermene engel değil bence ve lütfen sabırlı ol kuzum napalımm bu iş sabır işi baştan beri biliyoduk inşallah hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklardan azimle sabırla kurtulucaz fambığımmmm inşallahhhh:13::13::13:

bi dakka yaa yanlış hesaplamışım 67,2 idim 66,7 oldum 400 deil 500 gram eder oleeeeey

canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tabrik ediyorummm devamı da sağlıkl açokk gerlsin inşallah bak hesapladığımız gibi gitmişşş maşallah sana canım benimm hepberaber kurtulucazz inşallahh tüm fazlalıklardannn azimlee sabırla hepberaber inşallahhhhh:13::13:

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum tebrik ediyorum seniiiii süpersin maşallah canım benimm devamı da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhhhh:13::13::13: biraz da tepinelimmm di miiii :118::118: hugo da tepinsinnn :124::124: hepberaber sabırla,azimle kurtulucazz inşallahhh tüm fazlalıklardannnnn:13::13::13:

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAR okudunuz mu bilmiyorummm cumartesi bir arakadaş yazmış bizim topic en çok beğen butonuna basma, beğeni yapma rekoru kırmışşşşşş ben de dedimm kii doğrudur kırmışızdırrr bayılıyoruz birbirimize çünküüüüüü hadi o zamannnnn

sağol dadlummmmmmmmmmmmmfındık kurdu deyince trtde bir elma kurdu namnam vardı o geldi şimdi aklıma Allahım çok komik bi tip bulabilirsen izle sende seversin kesinne sevgi sözleri söylüyorumda ben ablayım bana öyle deme diyogöbüşü fındıklı lokumum poposuda kat kat pastammmmmmAnne olunca evladının herbiyerini seviyosun işte böle

Son düzenleme:
Canlarımmmmmm kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydııııııııııııııııııııııııınnn hepimizeee sağlıklı mutlu huzurluuuu yağların daha gittiği tüm fazla kilolardan sabırla azimle inançla kurtulduğumuz bir hafta ve nice haftalar diliyorummmmm inşallah hepimiz hedeflerimize daha da bi yaklaşırızzzz durmak yokk yola devammmmm:13::13::13:

Dün malum pazardııı ve ben kaçamağın dibine vurdummmözeti bu....

Bugünn kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 adet lıght üçgen peynirr

1 dilim çok tahıllı ekmek

1 domatescikk

2 mşnnak salatalık

2 köy biberiii

şimdi de yeşil çayımı içiyorummm ve 2. 500ml suyuma başlamış bulunuyorummmm

doğru dimişinnnnnnnnnnnn kız,bayılıyoz valla:118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124:

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmkız kıyıya yaklaşmışın iyicemaşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…