Canlarımmmmmm kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydııııııııııııııııııııııııınnn hepimizeee sağlıklı mutlu huzurluuuu yağların daha gittiği tüm fazla kilolardan sabırla azimle inançla kurtulduğumuz bir hafta ve nice haftalar diliyorummmmm inşallah hepimiz hedeflerimize daha da bi yaklaşırızzzz durmak yokk yola devammmmm:13::13::13:
Dün malum pazardııı ve ben kaçamağın dibine vurdummmözeti bu....
Bugünn kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 adet lıght üçgen peynirr
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 domatescikk
2 mşnnak salatalık
2 köy biberiii
şimdi de yeşil çayımı içiyorummm ve 2. 500ml suyuma başlamış bulunuyorummmm
sağol dadlummmmmmmmmmmmmfındık kurdu deyince trtde bir elma kurdu namnam vardı o geldi şimdi aklıma Allahım çok komik bi tip bulabilirsen izle sende seversin kesin ne sevgi sözleri söylüyorumda ben ablayım bana öyle deme diyo göbüşü fındıklı lokumum poposuda kat kat pastammmmmm Anne olunca evladının herbiyerini seviyosun işte böle
evet çok haklısın.ben tatlı şeyleri çok sevmem ama çikolatayı çok severim...ama rejime başlayalı 1 aydan fazla oldu daha hiç çikolata yemedim.tatlı ihtiyacımı meyvelerden sağlıyorum.pek fazlada canım istemez ama hafata sonu çok istedi yemedim...meyve yedim geçiştirdim aklımdan çıkarmaya çalıştım vede başardım....
hee biliyorum ben onuuuuannem de bana neler der minik tarçınlı kurabiyemmm fındık kurdummm ve niceleriiii ben daha bi ablayımmm ama hala derrr
anladım canım
bir ay sonra gel dedi ama benim ilaç bitmemiş olacak o zaman ben nisanın 16 sında giderim artık.aslında şu anda iyiyim bu ilaç bitince başka kullanmasammı diyorum ama işte psikiyatri ilaçlarıda hemen bırakılmazmış doktorun bırak demesi gerekiyormuş e dahada yeni başladım en az 6 ay kullandırır gibime geliyo nettende okudum hep 6 ay kullandım diyorlar yorumlarda sen kaç ay kullanmıştın ycl ilacını
Canlarımmmmmm kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydııııııııııııııııııııııııınnn hepimizeee sağlıklı mutlu huzurluuuu yağların daha gittiği tüm fazla kilolardan sabırla azimle inançla kurtulduğumuz bir hafta ve nice haftalar diliyorummmmm inşallah hepimiz hedeflerimize daha da bi yaklaşırızzzz durmak yokk yola devammmmm:13::13::13:
Bugünn kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 domatescikk
2 mşnnak salatalık
2 köy biberiii
canım haftada 1 kere bitter çikolata yiyebilirsin 2 parmak kadar ama sütlü çikolata değil bitter olsun
ayy çok şekersiniz ya...benim annem babamda bena cücüğüm der...
Kızlar yeşil çayımı içtim ama ara yapmayı unuttum gene işe dalmışım..
Yarım saat sonra öğle yemeğine gideceğim..
ara yapmayayım bari şimdi di mi..
doğru dimişinnnnnnnnnnnn kız,bayılıyoz valla:118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124:
afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmkız kıyıya yaklaşmışın iyice maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
afiyet olsun canım benim...hedefine 1 kilo kalmış.ya böyle az kalanları kıskanıyorum.bende verebilecekmiyim acaba...:44::44:
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuum tebrik ediyorum seniiiii süpersin maşallah canım benimm devamı da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhhhh:13::13::13: biraz da tepinelimmm di miiii :118::118: hugo da tepinsinnn :124::124: hepberaber sabırla,azimle kurtulucazz inşallahhh tüm fazlalıklardannnnn :13::13::13:
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAR okudunuz mu bilmiyorummm cumartesi bir arakadaş yazmış bizim topic en çok beğen butonuna basma, beğeni yapma rekoru kırmışşşşşşben de dedimm kii doğrudur kırmışızdırrr bayılıyoruz birbirimize çünküüüüüü hadi o zamannnnn
:118::118::13::13::13:
o kıyı asıl kıyı değill ama evet çokşükürrrbi 59u göreyim 52 olacak hedefim inaşllah yeni kıyılara doğru yelken açıciiiiiimmm fambık sakın moralini bozmaaa bu iş sabır işi azim işi baştan beri biliyodukkk sen hafta sonu azimle sporunu yap 3 günnn yemene de dikkat etmeye devamm bak gidecekkk hepsiiiii inşallah kurtulucazz canım benimmmm sabırla olacak bu iş Allahın izniyle inşallahhhh :13::13:
canım benim sağolll hepberabe rkurtulucazz inşallahhh sabırla durmak yokkk yola devammm benim asıl hedefim 52 boyum 1.60 inşallah 59u göreyim asıl hedefimi yazıcammm ve sabırla yola devammm inşallah kurtulucazz hepberaberrr:13::13:
bana hiç bişey demezlerüzüldüm bak şimdi
Bugünn kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 domatescikk
2 mşnnak salatalık
2 köy biberiii
:118::118::13::13::13:
o kıyı asıl kıyı değill ama evet çokşükürrrbi 59u göreyim 52 olacak hedefim inaşllah yeni kıyılara doğru yelken açıciiiiiimmm fambık sakın moralini bozmaaa bu iş sabır işi azim işi baştan beri biliyodukkk sen hafta sonu azimle sporunu yap 3 günnn yemene de dikkat etmeye devamm bak gidecekkk hepsiiiii inşallah kurtulucazz canım benimmmm sabırla olacak bu iş Allahın izniyle inşallahhhh :13::13:
:
yapman gerken aranın yarısını ye bari yada çeyreğini aç aç gitme yemeğe,ee sen peynir yemicekmisin zaten ne yemeğine gidiyosun ki:44:
seninkiler ciddi takılıyo demek kiiiolsunn sen de kızına bol bol deee acısını çıkartttt hem ben de derimm sana fambığımm deriiiim fındık kurdum deriiimm elmalı tarçınlı kurabiyem deriiiimmmm pambıkkk şekerimm deriiiiiimmmm sonra böyle yeriiimmmmm :125::125:
sen başarısın neruşummmmmmmmmm maşşllahhhhhhhhhhhhhh sanakız 52 yi görünce hemen gitme heee ben 55 olana kadar bekle beni bak herkes gidecek ben burda tek kalıcam diye korkuyom heee
normalde 45 le 50 dk arasında yürüyodum ceza verdim kendime 1 saat yürüdüm,bacaklarım ağrıyo valla,tutulmuş biraz
evvvet şekercan on günde 500 gram gitmiş oturup üzülmem lazım sanki ama ben seviniyorum zil takıp oyniycimm nerdeyse hahaytcanımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tabrik ediyorummm devamı da sağlıkl açokk gerlsin inşallah bak hesapladığımız gibi gitmişşş maşallah sana canım benimm hepberaber kurtulucazz inşallahh tüm fazlalıklardannn azimlee sabırla hepberaber inşallahhhhh:13::13:
spor arkadaşım... tebrikler .. hadi sallayalım o zaman...
:92::92::92::92::92:
Protein olsun diye peynir verdi işte...Normal insanlaratavuk, balık falan veriyormuş..
ben onunla bikaç ay önce konuşmuştum dedim az yemekle olacak iş değil demiştim ama laf ettirmemişti. sende ne zamadır uğraşıyosun hala var kilo dediydio zamanlar sanırım 73lü kilolardaydım. neyse işte hafta sonu görünce anladı kendi hatasınıda anladı listemi istedi vermedim dedim bana uygun olan sana uymaz dedim. yemekte beraberdik baktım epeyce yedi korktu çok korktu. artık azcık azcık yemicem dedi. tatlıdan uzak durcam dedi. ama diyetisyene gidecek zaten gitmesi lazım yoksa durumu dahada kötü olacak doktoru kilo alcaksın demiş yani başladığı noktaya geri döner eğer kas değilde yağ alırsa. mevcur yani. kilo alması lazım ama kas almalı yağ değil. çok iantçı dik kafalıydı benim diyetisyeni beyenmemişti hatta banada ısrar etmişti boşver diyetisyeni azcık azcık ye filan demişti yemeklerime bakıp çok bunlar veremezsin diyordu ama şimdi benim diyetisyene gidecek inşallah kolay atlatır çünkü zor bir durum onca kilo ver sonra tekrar geri almak zorunda kal üstelik yağ oranını düşürmeye çalış kasını arttırmaya çalış zor yani allah kolaylık versin valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?