60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım benim...hedefine 1 kilo kalmış.ya böyle az kalanları kıskanıyorum.bende verebilecekmiyim acaba...:44::44:

hee biliyorum ben onuuuuannem de bana neler der minik tarçınlı kurabiyemmm fındık kurdummm ve niceleriiii ben daha bi ablayımmm ama hala derrr

canım haftada 1 kere bitter çikolata yiyebilirsin 2 parmak kadar ama sütlü çikolata değil bitter olsun

1,5 seneye yakın kullandım canım ben..

Afiyet olsun canım...

Kızlar yeşil çayımı içtim ama ara yapmayı unuttum gene işe dalmışım..
Yarım saat sonra öğle yemeğine gideceğim..
ara yapmayayım bari şimdi di mi..

Kızlar yeşil çayımı içtim ama ara yapmayı unuttum gene işe dalmışım..
Yarım saat sonra öğle yemeğine gideceğim..
ara yapmayayım bari şimdi di mi..

yapman gerken aranın yarısını ye bari yada çeyreğini aç aç gitme yemeğe,ee sen peynir yemicekmisin zaten ne yemeğine gidiyosun ki:44:

doğru dimişinnnnnnnnnnnn kız,bayılıyoz valla:118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124::118::124:

:118::118::13::13::13:

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerimmmmmmmmmmmmmmmmmkız kıyıya yaklaşmışın iyicemaşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

o kıyı asıl kıyı değill ama evet çokşükürrrbi 59u göreyim 52 olacak hedefim inaşllah yeni kıyılara doğru yelken açıciiiiiimmm fambık sakın moralini bozmaaa bu iş sabır işi azim işi baştan beri biliyodukkk sen hafta sonu azimle sporunu yap 3 günnn yemene de dikkat etmeye devamm bak gidecekkk hepsiiiii inşallah kurtulucazz canım benimmmm sabırla olacak bu iş Allahın izniyle inşallahhhh:13::13:

afiyet olsun canım benim...hedefine 1 kilo kalmış.ya böyle az kalanları kıskanıyorum.bende verebilecekmiyim acaba...:44::44:

canım benim sağolll hepberabe rkurtulucazz inşallahhh sabırla durmak yokkk yola devammm benim asıl hedefim 52 boyum 1.60 inşallah 59u göreyim asıl hedefimi yazıcammm ve sabırla yola devammm inşallah kurtulucazz hepberaberrr:13::13:

teşekkür ederim neruşcum çok sağol canım.demek birinci olmuşuz ha ee dimek iyi besleniyozki beğeniyoz menülerimizi dimi

hadi bakalım davam salla.:92::92::92:..hepbirlikte....:13::13::13::13::92::92::92:

bana hiç bişey demezlerüzüldüm bak şimdi

seninkiler ciddi takılıyo demek kiii olsunn sen de kızına bol bol deee acısını çıkartttthem ben de derimm sana fambığımm deriiiim fındık kurdum deriiimm elmalı tarçınlı kurabiyem deriiiimmmm pambıkkk şekerimm deriiiiiimmmm sonra böyle yeriiimmmmm :125::125:

afiyet olsun neruşcumm

sen başarısın neruşummmmmmmmmm maşşllahhhhhhhhhhhhhh sanakız 52 yi görünce hemen gitme heee ben 55 olana kadar bekle beni bakherkes gidecek ben burda tek kalıcam diye korkuyom heee
normalde 45 le 50 dk arasında yürüyodum ceza verdim kendime 1 saat yürüdüm,bacaklarım ağrıyo valla,tutulmuş biraz

he yawwwww sevgi gösterin bana azcıkkkkkkkadıncağızın 5 tane çocuğu var hangi birine isim taksın di mi ama:44:

Korkma Famir.. benim daha uzuuuunn bir yolum var.. burdayım yani..
Ama sen beni beklemezsen onu da bilemem...

evvvet şekercan on günde 500 gram gitmiş oturup üzülmem lazım sanki ama ben seviniyorum zil takıp oyniycimm nerdeyse hahayt ama buda haftada 600-700 gram veripte üzülen çaylak arkadaşlara kapak olsun üzülmek yokkkk sevinmek vaaaaaaar

spor arkadaşım... tebrikler .. hadi sallayalım o zaman...
:92::92::92::92::92:

canımm teşekkürler arkadaşım spor açısından bu ara iyi değilim geçen hafta sadece 2 gün spor yapabildim malum fuar ve denetim haftasıydı bugün denetleniyoruz artık daha rahat olucam saat 14.30 da sıra bana geliyor şans dileyin bana kızlar sende yeni listeler almışsın diyetisyenden darısı başına iyi haberler bekliyoruz senden de

Protein olsun diye peynir verdi işte...Normal insanlara tavuk, balık falan veriyormuş..

kız sen anormalmisin ki güldürdün beni ilahi

ayy bunu iyi ki anlattın hugocuk etrafımda hala bundan bahsedenler var yaa sinir oluyorum onlara bu hikayeyi anlatıcam ama yine de insan üzülüyo kadın haketmiş aslında:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…