Korkma Famir.. benim daha uzuuuunn bir yolum var..burdayım yani..
Ama sen beni beklemezsen onu da bilemem...
sen başarısın neruşummmmmmmmmm maşşllahhhhhhhhhhhhhh sanakız 52 yi görünce hemen gitme heee ben 55 olana kadar bekle beni bak herkes gidecek ben burda tek kalıcam diye korkuyom heee
normalde 45 le 50 dk arasında yürüyodum ceza verdim kendime 1 saat yürüdüm,bacaklarım ağrıyo valla,tutulmuş biraz
evvvet şekercan on günde 500 gram gitmiş oturup üzülmem lazım sanki ama ben seviniyorum zil takıp oyniycimm nerdeyse hahaytama buda haftada 600-700 gram veripte üzülen çaylak arkadaşlara kapak olsun üzülmek yokkkk sevinmek vaaaaaaar
canımm teşekkürler arkadaşım spor açısından bu ara iyi değilim geçen hafta sadece 2 gün spor yapabildim malum fuar ve denetim haftasıydı bugün denetleniyoruz artık daha rahat olucam saat 14.30 da sıra bana geliyor şans dileyin bana kızlarsende yeni listeler almışsın diyetisyenden darısı başına iyi haberler bekliyoruz senden de
kız sen anormalmisin ki güldürdün beni ilahi
ayy bunu iyi ki anlattın hugocuk etrafımda hala bundan bahsedenler var yaa sinir oluyorum onlara bu hikayeyi anlatıcam ama yine de insan üzülüyo kadın haketmiş aslında:26:
he yawwwww sevgi gösterin bana azcıkkkkkk kadıncağızın 5 tane çocuğu var hangi birine isim taksın di mi ama:44:
oh be sevindim desem ayıp mı olurvalla birazınız kalın gııııııııı
Ahan da çıtır taze anne gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşgünaydınkılzar herkeze afiyet olsun
kilo verenleri tbrk ediyorum
kahvaltım
jkaınca 500ml su
1yumurta
2ceviz
3kayısı
10tane yaban mersini
3,4ufak domates şkersiz çay
Ahan da çıtır taze anne gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşafiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gider miyim canım benim çokşükür beraber kurtuluyoruz yağlardan bu çok öenmli ve burası sayesinde kesinle:13::13: ama dostluklaar muhabbettt bırakılır mı yahuuuu hiç merak etmeee hep destek tam destek guzummmmmmmmmmmmmmmm:125: yirim seni yirimmmmm
gösterme miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :125::125:
günaydınkılzar herkeze afiyet olsun
kahvaltım
jkaınca 500ml su
1yumurta
2ceviz
3kayısı
10tane yaban mersini
günaydın hülyacım afiyet olsun cicim
gerçi pek çıtırlıgımız kalmadı fambik çimmmmmmmmmmmm30yaşına geldik valla:90:
günaydınkılzar herkeze afiyet olsun
kahvaltım
jkaınca 500ml su
1yumurta
2ceviz
3kayısı
10tane yaban mersini
öyle deme kızzzzzzzzz bende 29 olucam ağustosta komplekse sokma beni şimdiçıtırlık yaşta değil şekerim bak ajda pekkana di mi ama
oh be sevindim desem ayıp mı olurvalla birazınız kalın gııııııııı
canım benim hafta sonu zaten kaçamak yapmışsın keşke bitteri yemeseydin...öğlendende yumurtayı çıkar gerisi iyi bence...
bahset amorecim bende bazen kızıyorum sonrada diyorum boşver diyorum kendi kendime. şu son zamana kadar devamlı etrafımda diyetisyenime laf edenler bi şekilde zayıflayıp ahkam kesip diyetisyenlere bile laf edenler oluyo biz yavaş veriyoruz ağır veriyoruz diye laf ediyorlar ama zamanla çıkıyo acısı. bende o kadına zamanında çok dedimdi dinlemedi. hatta o ürünleri satmaya çalıştı bana. ama ne oldu gördük sonucu. valla sofrada yemek yiyorduk kadının gözü devamlı bende ne yesem aynısını yemeye çalışıyo. ben şekersiz içtim kahvemi o gün o da şekersiz içti. etrafı hiç takmamak bildiğin yolda ilerlemek lazım. nasıl onlar bildiği yolda gidiyorsa bizde bildiğimiz yolda gideceğiz
öğlen yemeğimi yedim. körili tavuk sote yağsız. ve yanında yağsız fesleğenli limonlu soğanlı koca bir tabak yeşil salata ve 1 dilimde çavdar ekmeği
afiyet olsunnnnnnnnnnnkız sen hep çavdar ekmeği yiyosun değiştirmiyomuusn hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?