60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ben diyetisyenle verdim canım. ycl diyetisyene gidiyo ben gidiyorum nugya zati benim listemle aynı gidiyo başkada vardır ama hatırlamıyorum şuanda başka gidecek arkadaşlarda vardı

farmicim benim de uzuun bi yolum var korkma son hedefim 55 e kadar düşmek yani epey bir yolum var yine de terketmem burayı daha koruma dönemi vaar hamilelik var

azcık zayıflığımın keyfini süreyim öle hamile kalırım heralde,yeniden topişliğe dönmek istemiyorummm

merhaba kızlar
3 gündür gelemedim rahatsızım biraz
hafta sonu eşim izin vermedi diyete devam etmeme yedirdi de yedirdi bana
bu sabahta çok geç uyandım
yavaş yavaş devam etmeyi düşünüyorum
kahvaltımı yeni yaptım

2 ince dilim kepek ekmeği ve incecik kaşarla yapılmış tost
1 fincan çay içtim

öğle yemeği yemem sanırım

sporda yapamıyorum ay ne fena yaaa tamda başlamıştım kilo vermeye

tabii neden olmasınnn inşallah öyle bir fırsat olur da görüşürüz canımın içiiiii kalikuliyle eve tbir türlü fırsat olmadı dödüğünde inşallah ahavalr da daha iyi olur ve görüşürüz onunla da amoremmmle de bukluşuciizzz inşallahhhh senle de inşallah bir fırsatımız olur canım benimmm:13::13: ama sen böyle karamsar olmaaa napalım seninkiler biraz yavaş gidiyor ama gidiyorr gidecek de o 7 kiloyu da sen verdin kalanları da vericeksin inşallahhh hepberaber kurtulucaz tatlım tüm falza kilolardan yağlardan sabırla azimle inançla olumsuz olmak yokhepside gidecek inşallahhhh durmak yokk fambığımmm o kilolar seni yenemezzzzzzz bizi alt edemezlerrrr hepsinin kıçlarına vurucazz tekmeyiiiiii bak sporunu da yapıyosun azimle 3 gün süperr yani gidecekkk nasılsaa gidecekkkkk yete rki inancını kaybetmeee veee sabırlı ol olalımm tatlımmm:13::13::92::92::92:

öğle menüm
brokoli çorba
izmir köfte
makarna imişşşşşşşşşşş

makarna yerine ekmek yicem
evden ayran getirdim bide ayran içerimmmmm

inşallahhh neruşummmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa,sağolllllllllllllllll bitanemmmmmmmmmmmmmmm öpüyorum seniiiiiiiiiii

brova brovo cannnnnnnnnnnnnnnnnn çok haklısın fambik iyi dinle salla donlrı :92::92:

canım çok geçmiş oslun
inşallah bi an önce iyileşir kuzucuğun

ben de haftasonu gezdim, ayağımda babet vardı, sonra yağmur indirdi, ayaklarım üşüdü, ben yine hastalandım
sabah doktora gittim, bi torba ilaç verdi walla

bide cmt sabah evden çıkmadan bi kase nesfit yemiştim
ara olarak bi tane kellogs k-bar yedim
saat 2 gibi 1 simit 1 beyaz peynir yedim
sonra bişi yemedim akşama kadar

akşam da komşuda kahvaltı yaptık ve ben yine 1 simit
6-7 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
salatalık
3 kk ceviz ezmesi yedim bidee

dün de
sabah klasik bi kahvaltı yaptım
ara olarak ne yediğimi şu anda hatırlamıyorum :))))))))))
akşam misafir vardı
1 tane güveçte tavuk
salata yedim

ekmek yemedim

ama misafirlerin yanında
1 ev poğaçası
1 kk tiramisu
2 kk kek yedim

yatmadan da 2 küçük elma yed,m

bu sabah
1 dilim ekmek
salatalık
2 yk lor salatası
1 lokma beyaz peynir
2 tk bal
3 yeşil zeytin
2 kk simit yedim

araolarak da 1 fincan sütlü kahve içtim

dün akşamdan beri 4 kez tuvalete çıktım walla şu saate kadar

selam kızlar
ara:1 yeşil çay,2 zeytin, 10 çilek
öğlen:
1 aden ton balığı konserve(en küçüklerinden)
1 dilim kepek ekmek
1 tane kırmızı turp
20 adet çilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…