ok cıkarıyım zaten forumu okudum ve inan iştahım kapandı kilo verenlerı duyunca 5 tane yalancı çiğ köfte yedım yogurdumu yıycem o kadar tesekur edrimm
canım konu ne bılmem ama biraz anladım sen dıyteısyenlemi verdın kiloları..
bide kimler diyetisyenle zayıflıor suannn....
farmicim benim de uzuun bi yolum var korkma son hedefim 55 e kadar düşmek yani epey bir yolum varyine de terketmem burayı daha koruma dönemi vaar hamilelik var
yok kız olurmu geçen hafta diyette değildim beyaz ekmek yedimçavdar bitsin tam buğday alıciiimm
arada da çaktırmadan vur yumrutları heeeeeeeeeeayyyyyyyyyyy evet belki bir gün görüşürüz bilenem dimi ama,görüşürüz deyince sizin kuili ile bi türlü buluşamamanız ve birden aklıma kukilimmm geldi,ve birdende o gelmeden en azından bir kaç kilo vermem gerektiği geldi bir anda ne çok şey düşünmüşüm dimi kız bıraktığı gibi duruyorum he
öyle deme kızzzzzzzzz bende 29 olucam ağustosta komplekse sokma beni şimdiçıtırlık yaşta değil şekerim bak ajda pekkana di mi ama
öğle menüm
brokoli çorba
izmir köfte
makarna imişşşşşşşşşşş
makarna yerine ekmek yicem
evden ayran getirdim bide ayran içerimmmmm
tabii neden olmasınnn inşallah öyle bir fırsat olur da görüşürüz canımın içiiiiikalikuliyle eve tbir türlü fırsat olmadı dödüğünde inşallah ahavalr da daha iyi olur ve görüşürüz onunla da amoremmmle de bukluşuciizzz inşallahhhh senle de inşallah bir fırsatımız olur canım benimmm:13::13: ama sen böyle karamsar olmaaa napalım seninkiler biraz yavaş gidiyor ama gidiyorr gidecek de o 7 kiloyu da sen verdin kalanları da vericeksin inşallahhh hepberaber kurtulucaz tatlım tüm falza kilolardan yağlardan sabırla azimle inançla olumsuz olmak yok hepside gidecek inşallahhhh durmak yokk fambığımmm o kilolar seni yenemezzzzzzz bizi alt edemezlerrrr hepsinin kıçlarına vurucazz tekmeyiiiiii bak sporunu da yapıyosun azimle 3 gün süperr yani gidecekkk nasılsaa gidecekkkkk yete rki inancını kaybetmeee veee sabırlı ol olalımm tatlımmm:13::13: :92::92::92:
afiyet olsun canım senin ç.ocugun vardı galiba demi yanlışmı hatırlıyom 2ciyimi doguracan kız
tabii neden olmasınnn inşallah öyle bir fırsat olur da görüşürüz canımın içiiiiikalikuliyle eve tbir türlü fırsat olmadı dödüğünde inşallah ahavalr da daha iyi olur ve görüşürüz onunla da amoremmmle de bukluşuciizzz inşallahhhh senle de inşallah bir fırsatımız olur canım benimmm:13::13: ama sen böyle karamsar olmaaa napalım seninkiler biraz yavaş gidiyor ama gidiyorr gidecek de o 7 kiloyu da sen verdin kalanları da vericeksin inşallahhh hepberaber kurtulucaz tatlım tüm falza kilolardan yağlardan sabırla azimle inançla olumsuz olmak yok hepside gidecek inşallahhhh durmak yokk fambığımmm o kilolar seni yenemezzzzzzz bizi alt edemezlerrrr hepsinin kıçlarına vurucazz tekmeyiiiiii bak sporunu da yapıyosun azimle 3 gün süperr yani gidecekkk nasılsaa gidecekkkkk yete rki inancını kaybetmeee veee sabırlı ol olalımm tatlımmm:13::13: :92::92::92:
evet ben diyetisyenle verdim canım. ycl diyetisyene gidiyo ben gidiyorum nugya zati benim listemle aynı gidiyobaşkada vardır ama hatırlamıyorum şuanda başka gidecek arkadaşlarda vardı
evet bi kızım var mayısda 4.yaşını bitirecek inşallahhhhh30 olmadan bi daha doğurayım diyorum ilk önce şu okulm bitsinde öyle tabi
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmben de fena değilim işte,kızzım hasta ateşler içindeevde,kayınvalidem gelmişti Allahtan kreşe gitmeyecek birkaç gün.umarım çabuk iyileşir
sabah kahvaltım
2 dlm light ekmek
1/2 kk light beyaz peynir
1 biber
1 salatalık
yedim.
cuma-c.tesi ve pazar günü 1er saat yürüyüş yaptım.
haftasonu kaçamaklarım
afyon şekerli kaymağı(1 kk büyüklüğünde ama acayip şekerli bişey)
,fındık,kaju,(2 günün toplamında 25-30tane yemişimdir)
poğaça(1 adet ev poğaçası malum yine kayınvalidem geldiya)
un kurabiyesi(1 poğaca büyüklüğü kadar yedim toplamda)
dibine vurmuşum dimi kaçakların,offffffffffffff bozmadığıma şükrediyorum valla,sıkıldım galiba motivasyon düşüklüğü yaşıyorum şu aralar.kilom yine aynı bütünleşme,kaynaşma bir olma dönemimiz devam ediyor
merhaba arkdaşlar bende diyete başladım kendi imkanlarımla yemekten kısmakla başladım bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?