60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yemeğimi yidimmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

3 adet izmir köfte
1 kase brokoli çorba
230 ml ayran
2 dlm kepek ekmeğiii yidimmmmmmmmmmmmmmmmmm
şu ana kadar 1,5 lt suyum bitti

4 kaşık ayran çorbası,
2 adet kadınbudu köfte,
patates salatası vardı ama ben sadece 2 küçük patatesi ve içindeki yeşillikleri yedim.
2 kaşıkta kakaolu puding yedim...:26::26::26:

canım afiyet olsun ama çok az yiyorsunnnnnn
4 kaşık çorba nedir ki ,benim 1 kase çorbam 18 kaşık ediyor hadi sen 9 kaşık 10 kaşık ye ama 4 kaşık çok az
köfte ideal diyelim
yoğurdu salatası yok ekmek yok sanıırm kadın budu var diye yemedin ekmek ama pudig yerine 1 dlm ekmek yesen en azından tok tutardı seni

sabahtan beri yediklerimi unutmadan yazayım birazdan denetmen beni çaarir unuturum heyecandan filan :26::26:
sabah kalkınca : 1 bardak tarçınlı süt 2 adet kurukayısı ( tarçınlı süt sanki sütün gaz yapmasını mı önlüyor nedir ? tarçın koyalı çok gurlamıyorum hadi bakalım )
kahvaltı : 07.20
1 kupa şekersiz çay
1 adet ortaboy domates +nane+maydonozlu salata
1 yk peynir ezmesi salatası feslegenli ve kırmızı biberli
2 adet zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara : 09.30 5 badem 5 antep fıstıı 3 fındık 1 fincan şekersiz sütsüz kremasız nescafe
ara: 11.00 yanımda getirdiğim iki kepçe arpa çorbasını iki tk yogurtla kaşıkladım çok acıkmıştım ardından 2 kupa yeşilçay 1 adet incir
ögle yimee :
12.20
2 küçük kepçe ezogelin çorba
1,5 küçük kepçe susuz bezelye yemee,
1 dilim kepekli ekmek 3 lokma da beyaz ekmek içi ( bi arkadaş dışını yiyip içini bırakıyo kalmasın diye aldım ama pişmanım hamur gibi oluyo )
yemekten sonra
1 fincan şekersiz kremasız sütsüz nescafe
şimdide 5 badem 5 fıstık 4 fındık yiyorum bugunluk yemiş hakkım doldu
şu ana kadar iki yeşilçay iki fincan kahve içtim birazdan bi yeşilçay daha içicem 1,5 litre suyum da bitti

3 adet izmir köfte
1 kase brokoli çorba
230 ml ayran

afiyet olsun şekerim çileğin zayıflattığını senden duydum şimdi iyide zayıflatıyo diye 20 tane birden yenmezki bunun birde kalorisi var ara öğün olarak bile 5-6-7 tane önerilir

Afiyet olsun.........

afiyet olsun şekerim çileğin zayıflattığını senden duydum şimdi iyide zayıflatıyo diye 20 tane birden yenmezki bunun birde kalorisi var ara öğün olarak bile 5-6-7 tane önerilir

Allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh yaz gelsin valla bende yicem nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşiimmmmmmmmm,yaz meyvelernin dibine vurcam

ÇİLEK İLE ZAYIFLAMA

Çilek, antioksidan özelliğinin dışında ciltteki leke ve kırışıkların etkilerinin giderilmesinde faydalıdır. Çilek, hem zayıflatır hem idrar yollarını korur.

Canım geçmiş olsunn boll boll portakal yeee bir de kararbiberli ılık süt iç çok iyi gelirrr

4 kaşık ayran çorbası,
2 adet kadınbudu köfte,
patates salatası vardı ama ben sadece 2 küçük patatesi ve içindeki yeşillikleri yedim.
2 kaşıkta kakaolu puding yedim...:26::26::26:

afiyet olsun tatlımmm yine bir patates vakası yaşanmışşş

afiyet olsunn vee geçmiş olsun tatlım artık biran önce kurtulursun inşallah şu hastalıklardan yaaaa

öğle yemeğim
4 yada 5 yk kuru fasülye
salata
2 dilim tam tahıllı ekmek

afiyet olsun nugicaaaaaaaaannnn

afiyet olsun canım benimmm

3 adet izmir köfte
1 kase brokoli çorba
230 ml ayran

afiyet olsun fambığımmm:13::13:

bize tatlı tarifi buldum
KAYISI TATLISI

Kayısı ile muz birlikte hafifçe ezilerek mikserde yoğurtla çırpılır ve içerisine bal veya tatlandırıcı eklenir. Ardından derin dondurucuda 4 saat kadar bekletilir. Bu yapımı çok kolay tarifle, az kalorili ve kilo aldırmayan, dahası zayıflatan bir meyve kokteylini hazırlamış oldunuz.

MALZEMELER:

2 adet muz

6 tane kayısı

2 kase düşük yağlı yoğurt

1 çay kaşığı bal (zorunlu değildir)

nasıl olur acaba

aaaaaaaaaaaa bu da güzellllllllllllllllllllll
FIRINDA ELMA TATLISI

Bu tatlıyı hazırlamaya başlamadan önce elmaların çekirdeklerini mutlaka temizleyin. Ardından elmaya bıçakla derin bir çizik atarak fırında patlamasını engelleyin. Daha sonra kayısıyı ince dilimlerle keserek bunu üzümle karıştırıp, göbeği boşaltılmış olan elmanın ortasına yerleştirin. Elmaları, 350 derece sıcaklıkta 45 dakika kadar pişirdikten sonra soğuk olarak servis edin.

MALZEMELER:

4 büyük tatlı elma

8 kuru kayısı

2/3 bardak kuru üzüm

1 buçuk bardak elma suyu şekersiz

nerudacığım
evet haklısın patates çıkmıştı ama ben sadece tadına baktım 2 adet çay kaşığı kadardı yedim.gerisini içindeki yeşillikleri yedim...patates yemiyorum artık elimden geldikçe ne yapabilirim yemekte çıkan bu...:26::26::26::50

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…