ya bu bugün beni de çok yokluyo havadan mıdır nedi anlamadım yarın ihracatım vardı fatura kesmişim tarihi 21 mart yazcaama 31 mart yazmışım cozuttum ben iyicebir sonraki tartılma tarihi kafamda kalmış yaa
neyseki denetim bitti ooohhh çok rahatlatım valla tutmayın beni sallicam don sütyen :92::92::92:
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79:
hadi bakalım geçmiş olsun cnım iyi atlatmışsın rahatlamışsındır artık
ohh nugicim sagol canım ne kadar rahatladım anlatamam..
saat 15.30 da ve az önce bölerek yanımda getirdiğim yagsız pırasa yemegini iki dilim ekmekle yedim onun harici 1 adet incir ve bir portakal yedim akşam eve gidince salata yemeyi planlıyorum yorgun olmazsam sporda yapacam
iyi yapmışsın canım erken yemekle sporda yapıcakmışsın erir zaten yediklerinde
evet canım ben biliyorsun akşam yemegini ofiste saat 16.45 17.00 gibi yiyorum bir çoğunuzun akşam yemegi yediğiniz saatlerde ben ara yapıyorum çünkü 22.00 gibi yatıyorum
ya bu bugün beni de çok yokluyo havadan mıdır nedi anlamadım yarın ihracatım vardı fatura kesmişim tarihi 21 mart yazcaama 31 mart yazmışım cozuttum ben iyicebir sonraki tartılma tarihi kafamda kalmış yaa
neyseki denetim bitti ooohhh çok rahatlatım valla tutmayın beni sallicam don sütyen :92::92::92:
canımmmmmmmmmmmmm nerudaaaaaaaaaaaaaaa
okuldayım hala yanımda salatam var.....yemek yapamadım...
1 simit ve ayran alayım diyorum..çünkü 7 gibi çıkıcam okuldan.ve direk spora gidicem....sence iyimi nerudaaa
ben geldim kızlar ben geldim
dişim çekildi çok şükür yirmiliklerden kurtuldum artık
sonra kuaföre gittim saçlarıma bir güzel ışıltı verdirdim ohhh değişiklik iyi geldi sıkılmıştım boyayla yaptırdım yıpranma olmasın diye kendi saçımı bikaç ton açtırdım
hugocuuuuuukcuuuuuuuuuuum hoşgeldin petekli balımmmmgüle güle kullan saçlarını ohh diş de gitmiş geçmiş olsunnn ben de bugün aktara gittim yeşil çay almaya iyi bir aktar süper karışımlar hazırlıyo bir karışım çekti bana yeni zerdeçal,zencefil,polen,tarçın,çörekotu..bikaç şey daha var içinde soğuk algınlığı için miş ama içindekiler metabolizmayı da hızlandıracak şeyler hem de bağışıklı sistemini kuvvetlendiriyo aldım ben de su ya da süte 1çk karışıtırp içicem
çok iyi yapmışsın canım faydalı şeyler. ben köri devamlı kullanıyorum biliyosun ve köride zaten zencefil zerdeçal var zaten ama bende çörekotunu çektirip sabahları arı poleniyle karıştırıp içmeyi düşünüyorum çok faydalı hem ben seviyroum öyle şeyleri ilgimi çekiyo
saçlar sarı oldu
güle güle kullan cınımmm saçlarınıben de çikolata kahveye boyuyodum ama regl geçsin kuaföre gidip boyatıcam bukez inşallah.
Ben de seviyorum öyle şeyleri doğada herşeyin bir faydası varr kullanmak lazımmm ben de görünce alayım dedim,adam pakete karışım hazırlamış ama çekmemiş almak isteyen olunca çekip veriyo güzel geldi bana da ayrıca yeşil çay ve kiraz sapı da aldımmm
sağol canım. kiraz sapı filan ohh ohh maşallahın var
canım röflede filan açıcı kullanılıyo o da saçı yakıyo kurutuyo fönsüz kullanmak zor oluyo kazık gibi yapıyo saçı diye doğal olsun yumuşacık olsun istedim böyle yaptırdım saç diplerime dokundurmadım zarar olmasın diye böyle oldu. yumuşak olsun istedim. ışıltı attı zaten balyaj değil aralara renk verdi
bakalım kociş beyenecekmi daha görmedi:119: :118:
Zayıflama planı çıkartmak ilgili konumuzda sizlere zayıflama planı, hangi süreçlerde ne kadar kilo kaybetmek istediğinizi belirlediğiniz ve sadık kalarak istediğiniz kiloya istediğiniz sürede ulaşmanızı sağlayan çizelgelerdir.
Diyet programlarınız eşliğinde ve bir uzmandan yardım alarak hazırlayacağınız bu zayıflama planları sayesinde, diyet programınıza sadık kalamadığınız durumlar için özel olarak hazırlanmış ani şok diyet uygulamaları sayesinde, zayıflama hedeflerinizin gerisinde kalmamanız sağlanmaktadır.
Öncelikle bu konuda gerçekten istekli ve kararlı olmalısınız. Ne kadar zamanda kaç kilo vermek istediğiniz konusunda kesin ve net bir karar aldıktan sonra, bir uzmandan vücudunuzun ihtiyaçlarını gözeterek bu süre zarfında vermek istediğiniz kilolara yönelik bir diyet programı hazırlanması için yardım almalısınız.
Böylelikle hem kilolarınızı kaybedersiniz, hem de sağlığınızı korumuş olursunuz. Özellikle diyet konusunda kararsız olan insanlar için zayıflama programları üzerinde sevdikleri insanlarla iddialara girmeleri oldukça faydalı olacaktır. Böylelikle kendilerini motive ve teşvik ederek diyetlerini itina ile uygulamalarını sağlayacaklardır. Tabiki bu programlarda denge çok önemlidir.
Sürekli aç ve zayıflama çabası içerisinde olan bir bünye oldukça bitkin ve halsiz düşecektir. Bu hem hastalıklara davet çıkartacak hem de kişinin günlük performansına olumsuz yönde yansıyacaktır. Bu nedenle zayıflama programınızdaki diyetler konusunda mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız.
çok iyi yapmışsın canım faydalı şeyler. ben köri devamlı kullanıyorum biliyosun ve köride zaten zencefil zerdeçal var zaten ama bende çörekotunu çektirip sabahları arı poleniyle karıştırıp içmeyi düşünüyorum çok faydalı hem ben seviyroum öyle şeyleri ilgimi çekiyo
saçlar sarı oldu
enee sarışınmı oldun kızzz ? sarışınlar ligine hoşgeldin o zaman bende sarışınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?