60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi bakalım geçmiş olsun cnım iyi atlatmışsın rahatlamışsındır artık

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79:

canımmmmmmmmmmmmm nerudaaaaaaaaaaaaaaa
okuldayım hala yanımda salatam var.....yemek yapamadım...
1 simit ve ayran alayım diyorum..çünkü 7 gibi çıkıcam okuldan.ve direk spora gidicem....sence iyimi nerudaaa

hadi bakalım geçmiş olsun cnım iyi atlatmışsın rahatlamışsındır artık

ohh nugicim sagol canım ne kadar rahatladım anlatamam..
saat 15.30 da ve az önce bölerek yanımda getirdiğim yagsız pırasa yemegini iki dilim ekmekle yedim onun harici 1 adet incir ve bir portakal yedim akşam eve gidince salata yemeyi planlıyorum yorgun olmazsam sporda yapacam

iyi yapmışsın canım erken yemekle sporda yapıcakmışsın erir zaten yediklerinde

iyi yapmışsın canım erken yemekle sporda yapıcakmışsın erir zaten yediklerinde

evet canım ben biliyorsun akşam yemegini ofiste saat 16.45 17.00 gibi yiyorum bir çoğunuzun akşam yemegi yediğiniz saatlerde ben ara yapıyorum çünkü 22.00 gibi yatıyorum

iyi akşamlar herkesee
hafta sonu çookkk güzeldi azıcık ödüllendirdim kendimi
evdeki çikolatalı leblebilerden yedi bi sürü fındıkta yedim pek esirgemedim ödül olsun diyee
ama pazartesi tekrar eski düzene dönüm okulun başlamasıyla birlikte
kahvaltı
2 yumurta
maydonoz dereotu vs.(evde yicek bişey yoktu P)
ara
sütlü neskafe (tatlandırıcı ve kremayıda bıraktım artık)
öğle
1 bardak çorba
bi armut
ara
eti formun yarısı
sonra yine ara
eti formun kalan yarısı
akşam
kabak çorbası
4 yk yoğurt yulaf ezmesiyle
maydonoz ve soda

ben geldim kızlar ben geldim
dişim çekildi çok şükür yirmiliklerden kurtuldum artık
sonra kuaföre gittim saçlarıma bir güzel ışıltı verdirdim ohhh değişiklik iyi geldi sıkılmıştım boyayla yaptırdım yıpranma olmasın diye kendi saçımı bikaç ton açtırdım

canımmmmmmmmmmmmm nerudaaaaaaaaaaaaaaa
okuldayım hala yanımda salatam var.....yemek yapamadım...
1 simit ve ayran alayım diyorum..çünkü 7 gibi çıkıcam okuldan.ve direk spora gidicem....sence iyimi nerudaaa

abrucu mantıklı bence

hugocuuuuuukcuuuuuuuuuuum hoşgeldin petekli balımmmm güle güle kullan saçlarını ohh diş de gitmiş geçmiş olsunnn ben de bugün aktara gittim yeşil çay almaya iyi bir aktar süper karışımlar hazırlıyo bir karışım çekti bana yeni zerdeçal,zencefil,polen,tarçın,çörekotu..bikaç şey daha var içinde soğuk algınlığı için miş ama içindekiler metabolizmayı da hızlandıracak şeyler hem de bağışıklı sistemini kuvvetlendiriyo aldım ben de su ya da süte 1çk karışıtırp içicem

çok iyi yapmışsın canım faydalı şeyler. ben köri devamlı kullanıyorum biliyosun ve köride zaten zencefil zerdeçal var zaten ama bende çörekotunu çektirip sabahları arı poleniyle karıştırıp içmeyi düşünüyorum çok faydalı hem ben seviyroum öyle şeyleri ilgimi çekiyo
saçlar sarı oldu

güle güle kullan cınımmm saçlarını ben de çikolata kahveye boyuyodum ama regl geçsin kuaföre gidip boyatıcam bukez inşallah.

Ben de seviyorum öyle şeyleri doğada herşeyin bir faydası varr kullanmak lazımmm ben de görünce alayım dedim,adam pakete karışım hazırlamış ama çekmemiş almak isteyen olunca çekip veriyo güzel geldi bana da ayrıca yeşil çay ve kiraz sapı da aldımmm

sağol canım. kiraz sapı filan ohh ohh maşallahın var
canım röflede filan açıcı kullanılıyo o da saçı yakıyo kurutuyo fönsüz kullanmak zor oluyo kazık gibi yapıyo saçı diye doğal olsun yumuşacık olsun istedim böyle yaptırdım saç diplerime dokundurmadım zarar olmasın diye böyle oldu. yumuşak olsun istedim. ışıltı attı zaten balyaj değil aralara renk verdi
bakalım kociş beyenecekmi daha görmedi :119: :118:

Zayıflama ilaçlarının kimyevi maddenin ölümcül olabilme nedeniyle sağlık bakanlığından onaylı olması çok büyük bir önem taşıyor. Çoğu ilaç bitkisel damgası vurup satış yapıyor fakat bu ilaçlarının bitkisel olanları ve sağlık bakanlığı kontrolünden geçirilmiş olması fiyata yüklü artırdığından ekonomik durumu kötü fakat zayıflamak isteyen bireyler ucuz maliyetli ilaçlara yönelerek aslında çok büyük bir riski satın aldığından farkında değiller.

Çünkü bu tür ilaçlar beyindeki iştah hormonunu azaltıcı bir madde olan sibutramin kullanıyor ve bu hormonun doğru ayarlanmaması yani yüksek dozda kullanılması ölümcül oluyor. Zayıflama ilaçlarının diğer dezavantajları ise yan etkileri. Genel olarak görülen yan etkiler şu şekildedir. Baş dönmesi, nefes almakta zorlanma, cinsel sorunlar, ağız kokusu, tansiyon yükselmesi, ağız kuruluğu, kabızlık, kalbin ritim bozukluğu ve kalp krizi riskini artırıyor.

Sağlıklı bir kilo verme ve yaşam için diyet ve egzersiz her zaman uzmanlar tarafından önerilen 2 olmazsa olmaz arasında yer alıyor. Eğer sizde gerçekten sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyor iseniz bir ediyetisyene gitmenizi tavsiye ederiz.

Zayıflama planı çıkartmak ilgili konumuzda sizlere zayıflama planı, hangi süreçlerde ne kadar kilo kaybetmek istediğinizi belirlediğiniz ve sadık kalarak istediğiniz kiloya istediğiniz sürede ulaşmanızı sağlayan çizelgelerdir.

Diyet programlarınız eşliğinde ve bir uzmandan yardım alarak hazırlayacağınız bu zayıflama planları sayesinde, diyet programınıza sadık kalamadığınız durumlar için özel olarak hazırlanmış ani şok diyet uygulamaları sayesinde, zayıflama hedeflerinizin gerisinde kalmamanız sağlanmaktadır.

Öncelikle bu konuda gerçekten istekli ve kararlı olmalısınız. Ne kadar zamanda kaç kilo vermek istediğiniz konusunda kesin ve net bir karar aldıktan sonra, bir uzmandan vücudunuzun ihtiyaçlarını gözeterek bu süre zarfında vermek istediğiniz kilolara yönelik bir diyet programı hazırlanması için yardım almalısınız.

Böylelikle hem kilolarınızı kaybedersiniz, hem de sağlığınızı korumuş olursunuz. Özellikle diyet konusunda kararsız olan insanlar için zayıflama programları üzerinde sevdikleri insanlarla iddialara girmeleri oldukça faydalı olacaktır. Böylelikle kendilerini motive ve teşvik ederek diyetlerini itina ile uygulamalarını sağlayacaklardır. Tabiki bu programlarda denge çok önemlidir.

Sürekli aç ve zayıflama çabası içerisinde olan bir bünye oldukça bitkin ve halsiz düşecektir. Bu hem hastalıklara davet çıkartacak hem de kişinin günlük performansına olumsuz yönde yansıyacaktır. Bu nedenle zayıflama programınızdaki diyetler konusunda mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız.

iyi etmişsin canım ben de çok geç başladım saçımı boyamaya yani son 2 senedir falan boyuyorum epey direndim şimdi de kendi rengine yakın renklere boyuyorum genelde, gerçi fındık kabuğu falanda güzel duruyor ama çikolata kahve boyuyorum bu ara, bence güzel olmuştur eminim beğenirrr

sağoll farmisyommm yine çok faydalı bilgiler paylaşmışsın emeğine sağlıkkk

Size önereceğimiz 9 altın kuralı uygulayarak kilo vermenizi kolaylaştırın.

Kendini dengele: Kilo vermeye karar verdiğinizde kendinize bir strateji belirlemelisiniz. Hergün egzersiz yapmak yada artık abur cubur yemiyeceğim gibi.

Gece bir şeyler yemek için geç değil: Gün içinde almanız gereken kalori 200′den azdır. Buna sadık kaldıktan sonra gece yemek yemeniz kilo vermenize engel olmaz.

Her gün kahvaltı yapın: İçinde her tür çeşit olan bir kahvaltı yapmanıza gerek yok. Size en uygun kahvaltı çeşidi süt, meyve parçacıkları içeren mısır gevreği, sütlü kahve yada sadece küçük meyve parçacıkları.

Asla fast-food yemeyin: Eğer fast-food yemek istiyorsanız bile tercihinizi çocuk menüsünden yana kullanın. Çocuk menüsü daha az kaloriye sahiptir. Eğer yeme isteğinizi engelleyemiyorsanız destek alarak kilo vermeyi deneyin.

Her gün egzersiz yapın: Haftada en az 3 kez egzersiz yapın. Koşu bandı kullanarak yada egzersiz DVD’si alarak evde bu tür egzersizler bulunabilirsiniz. Dışarda ise merdivenleri kullanarak yada yürüyüş yaparak kilo vermenize yardımcı olabilirsiniz.

X günde X kilo vermeliyim: Hızlı kilo vermek doğru bir yol değildir. Kendinize hafta hafta kaç kilo verdiğinize ve vermeniz gerektiğine dair periodlar hazırlayın. Yani bir yada iki hafta içinde 1,5 kilo vermeliyim gibi.

Her gün ev yapımı ya da organik yemekler yiyin: Bu tür yiyecekler kilo kontrolünüzde size yardımcı olur. Bu ürünleri mutlaka haftada bir yada iki kez organik ürün satan manavlardan marketlerden yada pazarlardan temin edebilirsiniz.

Abur cubur yok: Eğer atıştırmak için birşeyler yemek istiyorsanız tercihiniz elma ve yağsız yoğurttan olsun.

Ek vitaminler alın: Kilo verirken sağlığınız için ek vitaminler almanız sizin için iyi olabilir. Bunun için doktorunuza başvurmanız sizin için yararlı olacaktır.

enee sarışınmı oldun kızzz ? sarışınlar ligine hoşgeldin o zaman bende sarışınım

enee sarışınmı oldun kızzz ? sarışınlar ligine hoşgeldin o zaman bende sarışınım

ooooooooooooooo kimler gelmişşşşşş amoremmm eternommmm cicimmmm napıyosun bakiiiiiiiiiimmmm ben henüz sporumu yapamadım şimdi yapıciiim inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…