iyi etmişsin canım ben de çok geç başladım saçımı boyamaya yani son 2 senedir falan boyuyorum epey direndimşimdi de kendi rengine yakın renklere boyuyorum genelde, gerçi fındık kabuğu falanda güzel duruyor ama çikolata kahve boyuyorum bu ara, bence güzel olmuştur eminim beğenirrr
sağoll farmisyommm yine çok faydalı bilgiler paylaşmışsın emeğine sağlıkkk
ooooooooooooooo kimler gelmişşşşşş amoremmm eternommmm cicimmmm napıyosun bakiiiiiiiiiimmmm ben henüz sporumu yapamadım şimdi yapıciiim inşallahhhhh
ayy şekercim sen yazdığında ben spordaydım bitti geldim ki sen yoksun
40 dakika eliptik bisikletimle çalıştım oleeey bu arada yıllardır boyumu 165 sanıyordum demin bi ölçim dedim 163 müşüm ya
Afiyet olsun tatlımmm
6,5 hızda yürüyosun ama senin yaşın kaçtı bak spor yaparken nabız hızın önemli koşu bandından yürüyosun sanırım orda görüyosundur eğer yaşın 27-35 arasındaysa o hız 130-150 aralığında olalı yağ yakmak için daha az ya da daha hızlı olması yağ yakmanı engeller
30 yaşındayım canım ben nabzım da o civarda genellikle. ilk 10 dk. bazen artıyor, ama sonra normale donuyor....
farmascm aksam ben 5 yk kıymalı yumurta 1dlm buday ekm. 5 6 kşk yogurt ve salata nasıl sence
neruş bana gece ölçünce 2 cm kısa çıkılır dedi bide sabah bakim
günaydın arkadaşlar. kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve salça sosu
günaydın kızlarrr
her zamanki gibi 6.45 te güne başladım. önce bir bardak sütümü ve 2 kayısımı yedim gün kurusu bulamadım kireçle parlatılanlardan yedim
kahvaltı yı şimdi bitirdim
2,5 dilim denge light ekmek
1 küçük domates + bir tutam taze nane
1 yk peynir ezmesi
1 zeytin bir kupa şekersiz çay
ofise giderken şimdi yolda 500 ml suyumu içerim
09.30 gibi görüşürüz
bende birazdan fatura yatırmaya gideceğim. dün kuaförde duydum burda pilates kursu başlamış okulda. bende bugün gidip soracağım eğer saatleri uygunsa yani geç saatte değilse bende kursa yazılacağım. sadece bayanlar gidiyormuş eşime söyledim sadece bayanlar için deyince izin verdi hocada bayanmış. geç değilse saati olur dedi. bakalım inşallah geç saatte değildir gidebilirim o zaman. spor salonunda daha güzel olur bence. ayy çok istiyorum inşallah uygundurda gidebilirim. eşimin arkadaşının eşinede söyleyeceğim bakalım belki kabul ederde o da gelir acuk kilo almış ilaçardan göbeği çıkmış rahatsız oluyorum diyodu inşallah gidebiliriz beraber
sabah kahvaltım:
1 adet küçük domates,
1 dilim kaşar peyniri,
2 kaşık çökelek,
4 adet zeytin,
1,5 dilim kepek ekmek
2 çay bardağı çay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?