60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın farmasi sağol

günaydın fambımmm inşallah bi an önce atlatır canım dün doktora götürecekti eşin ne demişler afiyet olsun bu arada

anladım canım doğru salata şişiriyo gerçekten

kızlar konu dışı bir topic adresi paylaşacağım kızlar sizlerle daha önce de paylaşmıştım 3 ay kadar önce ama ben 3 aydır çok olumlu sonuçlar aldığım için yine paylaşmak istedim. istenmeyen tüylerle ilgili bir site sağolsun aycangül arkadaşın ay takvimine göre bizi yönlendirmeleri sözkonusu uzun lafın kısası ilginizi çekerse şu adresten istifade edebilirsiniz canlar

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-225.html

Geçmiş olsun canım ya iyileşemediniz bi türlü...
Afiyet olsun bide..
Bide tam sana yazacaktım şimdi ben de kar yağıyormuş diye..
ankaradan bi arkadaşım mail attı şimdi de kar yağıyor şaka gibi diye..
Havalar delirdi tam hastalık havası...
Kuzun da iyileşsin bir an önce artık..

ooooooooooo canım benim çok geçmiş olsun.....

tesekur ederim ya sence ben dıyetisyene başlasammı diyete başlayalı 2 hafta oldu. siskinlik vardır ya puf bi görüntü o kalmadı...ama zayıflamadım ya bı 800 verdım okadar.. acaba tiroidimde falanmı sorun varki aslında herseyı bılıyorum az çok acaba dıyetisyene ayda 1 gıtsemmı sence sen diyetisyensız verdın degılmı bide ilk zamn ne kadar kilo vermiştin...

bilgilerin iyi canm ya tesekurler sana aslında bişi sorcaktın amaa unuttum neyse hatırlarsam sorarımmm:)

daha önce bakmıstım buraya faydası varsa deneyelim tesekurler...

öğleden sonra hem pazara gideceğim hemde pilatesi soracağım. saatleri uymazsa artık evde ebru ile yapmaya devam ederim. dün dişim çekildi hala acıyo geçmedi bugünde spor yapamam bende

canım ben diyetisyene gitmedim çünkü herhangibir rahatsızlığım yoktu ve de kendime bi şans vereyim bakalım 15 gün 1 ay sonunda ne olacak en çok tereddüt ettiğim konu tansiyon düşüklüğü kan şekeri düşüklüğü ve buna bağlı olarak baş dönmesi halsizlik hissedip bu işi başarıp başaramama konusuydu çok şükür tereddütlerimin hiçbiri başıma gelmedi ama sana tavsiyem bu işi destek alarak yapabileceğine inanıyorsan hiç vakit kaybetme ve bir uzman yardımı al canım. çünkü herkesin bünyesi gerçekleri farklı farklı .
hem kan ve idrar hormon tahlillerin yapılsın yağ kas ölçümüne bakılsın bence bir uzman yardımı al canımcım böylelikle asıl sorunun ne olduğu ortaya çıkar ve de kendi yaşam biçimine uygun bir listeyi uygulamış olursun.
bana diyebilirsin peki sen niye gitmedin diye ben pekçok şeyi belki bilirim de başkasına tavsiye ederim de ama kendime gelince uygulamayabilirim
ama samimi olarak söylüyorum düşündüğüm gibi gitmeseydi herşey o zaman diyetisyen yardımı alabilirdim.
bir de herşey insanın iradesiyle mümkün normal şartlarda yani hastalık vs yoksa.
çevremde diyetisyene gidip sırf listelerine sadık kalmadıkları ve bir müddet sonra özellikle de biraz kilo verince ya da hedeflerine ulaştıklarında diyet boyunca kendilerini sıkıp sıkıp sonradan ipin ucunu bıraktıklarını gördüm. yani sil baştan havanda boşa su dövmeler bunlardan çıkardığım ders şu oldu hasta değilse bir insan yaşamı boyu dikkat ederek istediği kiloda olabilir yoksa diyet sırası ve diyet sonrasında diyerek hayatı ikiye böldümü ve de yeme içme şeklini ona göre ayarladımı özellikle diyet sonrası artık diyet bitti istediğimi yer içerim deyip de ipin ucunu kaçırdı mı herşey boşu boşuna bir görünüm kazanıyor o yüzden sağlığım çok şükür yerinde olduğu için kilolarımla kendi irademle savaşmaya karar verdim ve de uyguladım sonuç mevcut şu anki durum bitanem
bir kısmını hikayemin buradan bulabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4023.html

Son düzenleme:
nugicimmmmmmmmmmmm kızımın bedemcikleri şişmişşşş,antibiyotik verdi bugünde kulak için gidicez ona göre başlıcaz ilaca

günaydın arkadaşlar...

sabah 1 bardak sirkeli su
2 bardak ılık su
3 kayısı

3 grisini
peynir
çökelek
çay şekersiz
domates salatalık

türk kahvesi
şekersiz çay

şimdide yeşil çayımı içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…