merhaba kızlar devir ekonomi devrizaman benim için çok önemli malum o sebepten beğendiğim listeleri biraraya topladım öyle yorumlayayım dedim
hepinizin akşam ve de kahvaltı listeleri çok uygun ve yerinde çok beğendim afiyet olsun
günaydııınnnn kızlarrrrrrrrrr,kızımmmm hala çok hasta bende dökülüyorum yine.öfffffffff kurtulamadık bi türlüdışarıda da kar yağıyor
kahvaltımı yazayım hemnecik
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 biber
maydanoz
nane
1 çay kaşığı reçel
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeğiiii
evet ama palamut öyle doyurucu bir balıkmışki ilk defa onu yaptım.fırında yağsız kendi yağında....salatam çok lezzetli olmuştu salataya giriştim vallabalığıda yemiştim şiştim gitmedi....artık.eşimle 1 küçük palamutu zor bitirdik.2 tane yapmıştım ama 1 tane kaldı ziyan olmasın diyede eşim anne annesine götürdü.kalınca yenmiyor sonra...
günaydııınnnn kızlarrrrrrrrrr,kızımmmm hala çok hasta bende dökülüyorum yine.öfffffffff kurtulamadık bi türlüdışarıda da kar yağıyor
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 biber
maydanoz
nane
1 çay kaşığı reçel
1 dlm light ekmek
ycl tebrikler canımmmmmmmmmmmmm
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 biber
maydanoz
nane
1 çay kaşığı reçel
1 dlm light ekmek
tesekur ederim ya sence ben dıyetisyene başlasammı diyete başlayalı 2 hafta oldu. siskinlik vardır ya puf bi görüntü o kalmadı...ama zayıflamadım ya bı 800 verdım okadar.. acaba tiroidimde falanmı sorun varki aslında herseyı bılıyorum az çok acaba dıyetisyene ayda 1 gıtsemmı sence sen diyetisyensız verdın degılmı bide ilk zamn ne kadar kilo vermiştin...bitanem çok geç bir cevap oldu mesajını şimdi gördüm. ama bence menü süper hatta süper ötesi et tahıl sebze ve de süt ürünleri var ve de çok dengeli ölçülerde yemişsin tebrik ederim.afiyet olsun
sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar .....
umarım kaçamaksız ve de hedeflerin tutturulduğu güzel bir gün geçirirsiniz.
ben bu aralar artık vaktimin çoğunluğunu dışarda geçiriyorum o nedenle de foruma fazla giremiyorum. ama gene de şöyle üstünkörü de de olsa listelere baktığımda genelde güzel beslenme biçimleri ya da kaçamaklar bile kararında yapılıyor. artık kilo verenleri de kutluyorum ve de devamını diliyorum. tek tek mesaj yazmam zaten mümkün olmuyor sayfalar o kadar çok ki .... okul çocuklar ev eş ve kendime arkadaşlarıma zaman ayırınca burada 2 saat çok fazla zamanımdan alıyor ama faydalı bilgileri nasipse paylaşmaya devam
kızlar konu dışı bir topic adresi paylaşacağım kızlar sizlerle daha önce de paylaşmıştım 3 ay kadar önce ama ben 3 aydır çok olumlu sonuçlar aldığım için yine paylaşmak istedim. istenmeyen tüylerle ilgili bir site sağolsun aycangül arkadaşın ay takvimine göre bizi yönlendirmeleri sözkonusu uzun lafın kısası ilginizi çekerse şu adresten istifade edebilirsiniz canlar
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...numuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum-225.html
tesekur ederim ya sence ben dıyetisyene başlasammı diyete başlayalı 2 hafta oldu. siskinlik vardır ya puf bi görüntü o kalmadı...ama zayıflamadım ya bı 800 verdım okadar.. acaba tiroidimde falanmı sorun varki aslında herseyı bılıyorum az çok acaba dıyetisyene ayda 1 gıtsemmı sence sen diyetisyensız verdın degılmı bide ilk zamn ne kadar kilo vermiştin...
bilgilerin iyi canm ya tesekurler sana aslında bişi sorcaktın amaa unuttum neyse hatırlarsam sorarımmm:)
daha önce bakmıstım buraya faydası varsa deneyelim tesekurler...
ycl değerlerini yazacaktın bana. kağıda baktınmı elindemi
nugicimmmmmmmmmmmm kızımın bedemcikleri şişmişşşş,antibiyotik verdi bugünde kulak için gidicez ona göre başlıcaz ilaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?