afiyet olsun canım ama peynirin miktarı nedir yazmamışsın bana sanki sabah az gibi balı hergün yiyorsan azalt bence ama arada yiyorsan da bi tatlı kaşığını geçmesin canım
günaydın şekercim taze sarışınım
günaydınlar spor arkdaaşım. ee bizde daa çocuk yok biz biraccık rahatız tabi size göre. kilo vermişsin tebrik ederim donları sana sallıyorum
sagolasın nugicim...
bu arada hasta olan fambukummm onun minişi , esw ve ebruya bide 20 gündür hala burnu akan bana geçmiş olsun diyorum :2::2::2::2:
21,5 kg yazıyo..
canım fat mass vücudundaki toplam yağ miktarıdır canım ve kadın için yüzde 21.5 gayet iyidir canım. fatta yağın yüzdelik dağılımdır. aslında senin yağ oranın gayet iyi canım. bunu söyledimi diyetisyenin sana yağ oranın için ne dedi.
Yok bişi demedi...
Peki benim bu koca göbeğim yağ değilse ne :26:
ben nasıl zayıflayacağım...
kukilata ne zaman dönecek ümreden bilen varmı:26:
hah şimdi anlaım o makina yüzde 10luk hesaplıyo. yani benim makinada yüzde 20 en alt seviye oluyo seninkide yüzde 10 en alt seviye oluyo sanırım. o zaman benim ölçümlere göre değerlendirirsek senin yağ oranın yüzde 30larda oluyo ve sanırım 10 kilo yağın var vermen gereken ama emin değilim sen yinede yağ durumunu diyetisyene sor canım kafam karıştı benim. sor bakalım yağ oranın yüzde kaç olmalıymış gidince
Teşekkür ederim Hugocuk...
soracağım gittiğimde...
bu arada
DESİRABLE RANGE (sanırım bu olması gereken değerler)
fat mass 11,2- 20.8 kg yazıyoo..
fat %21-33
yazıyo..
canım sen yinede sor benim kafam karıştı yanıltmak istemem seni
iyiyim ebrulicim sen nasılsın
iş yerindeki arkadaşım bu gün kafayı benimle bozmuş herhalde gidip geliyor sen nasıl 62 kilosun diyip duruyor.
-kendisi 75 in altı değildir.ama benden zayıf olduğunu sanıyor.42 beden giydiğimi söyledim hatta kumaşına göre bazen 40 ta oluyor dedim bana dediki,
-sana 46 dan aşağı olmaz dedi bende bak ozaman üzerimdekinin bedenine dedim.bakmıyor.sen daha zayıfsın dedim evet dedi aaaaaa şok oldum.
-hadi ozaman çıkarayım giy dedim sana nasıl olacak dedim.bana dediki,
ben kumaş sevmiyorum.sanki olsun diye vereceğim..denesin diye ereceğim ya.çıktı gitti.sinirlerimi yerinden oynattı gene...:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?