60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım benim
inşallah hepimiz bi an önce kurtuluruz şu hastalıklardan
ben de korkuyorum walla burnumun akıntısı geçmeyecek diye
çeşme gibi sağolsun ama başımın ağrımasından iyidir, akmasa baş ağrısından duramazdım çünkü

21,5 kg yazıyo..

canım fat mass vücudundaki toplam yağ miktarıdır canım ve kadın için yüzde 21.5 gayet iyidir canım. fatta yağın yüzdelik dağılımdır. aslında senin yağ oranın gayet iyi canım. bunu söyledimi diyetisyenin sana yağ oranın için ne dedi.

yaw kuzucuğum nerelerdesin sen ya özlettin hemde çok. blackandwhitecim artık dön aramıza ya bak ipin ucunu iyice kaçıracaksın dön aramıza motive olursun sen bi ara ne güzel götürüyordun koptun aramızdan

Yok bişi demedi...
Peki benim bu koca göbeğim yağ değilse ne :26:
ben nasıl zayıflayacağım...

Yok bişi demedi...
Peki benim bu koca göbeğim yağ değilse ne :26:
ben nasıl zayıflayacağım...

hah şimdi anlaım o makina yüzde 10luk hesaplıyo. yani benim makinada yüzde 20 en alt seviye oluyo seninkide yüzde 10 en alt seviye oluyo sanırım. o zaman benim ölçümlere göre değerlendirirsek senin yağ oranın yüzde 30larda oluyo ve sanırım 10 kilo yağın var vermen gereken ama emin değilim sen yinede yağ durumunu diyetisyene sor canım kafam karıştı benim. sor bakalım yağ oranın yüzde kaç olmalıymış gidince

Teşekkür ederim Hugocuk...
soracağım gittiğimde...
bu arada
DESİRABLE RANGE (sanırım bu olması gereken değerler)
fat mass 11,2- 20.8 kg yazıyoo..
fat %21-33

yazıyo..

Teşekkür ederim Hugocuk...
soracağım gittiğimde...
bu arada
DESİRABLE RANGE (sanırım bu olması gereken değerler)
fat mass 11,2- 20.8 kg yazıyoo..
fat %21-33

yazıyo..

canım sen yinede sor benim kafam karıştı yanıltmak istemem seni

iş yerindeki arkadaşım bu gün kafayı benimle bozmuş herhalde gidip geliyor sen nasıl 62 kilosun diyip duruyor.
-kendisi 75 in altı değildir.ama benden zayıf olduğunu sanıyor.42 beden giydiğimi söyledim hatta kumaşına göre bazen 40 ta oluyor dedim bana dediki,
-sana 46 dan aşağı olmaz dedi bende bak ozaman üzerimdekinin bedenine dedim.bakmıyor.sen daha zayıfsın dedim evet dedi aaaaaa şok oldum.
-hadi ozaman çıkarayım giy dedim sana nasıl olacak dedim.bana dediki,
ben kumaş sevmiyorum.sanki olsun diye vereceğim..denesin diye ereceğim ya.çıktı gitti.sinirlerimi yerinden oynattı gene...:84::84::84:

iyiyim ebrulicim sen nasılsın

iyim canım..geçen akşam kan verdim yine reglmin 3.günüydü...hastanede akrabam var...hormon tahlillerine baktırdım.şimdi istanbukldan bir sonuç gelicek birde ultrasyonum var.hepsini toparlayayım tekrar doktora gidicem...ama psikolojik olarak iyim...diyetim süper gidiyor çünkü...

kızım bildiğin deliymiş o ...:111:
ne sinirini bozuyorsun.. bence bak bak gül...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…