60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yclcim şimdi bana elindeki kağıttan fat mass değerini sonra bmr değerini bmı değerini söyle bakalım canım

yclcim değerlerine baktım canım metabolizma hızın düşük fakat sebebi troitler olabilir üzülme yükselir zamanla. yağ oranın yüzde 33 biraz yağın fazla sanırım fakat yağ vereceğinden listene tavsiyelere uyunca sorun değil çok değil düşer merak etme. ölçümler fena değil bence yeni başladığını düşünürsek.

kızlar ben bugun kahvaltım
peynir
1 dilim bugday ekm.
2- 3 yaprak lahana
2-3 çatal bal
yeşil çay

ara öğünümde
4 tane yalncı çğ köfte
form cay

nasıl ve aksam 1 kibrit kutusu kadayıf yedim ya bi oturuşta degılde ara ara dayanamadım... eşim almış gelmiş ya sabrımı ölçtüm ama gözümün önunde masada durdukca yemdım sadece toplam 4 catal...

Kızlar herse günaydın,bugün tatil günüm evdeyim oleyyyy

Kahvaltımı yazmak istiyorum

1 bardak su
1 bardak çay
1 dilik kepek ekmeği
2 yeşil zeytin
4 tane közlenmiş biber
1 yumurta
peynir,domates ve salatalık

Biraz kaçırmışım galiba,ama napim eşim yanımda olunca iyi gidiyor kahvaltı...

afiyet olsun canım ama peynirin miktarı nedir yazmamışsın bana sanki sabah az gibi balı hergün yiyorsan azalt bence ama arada yiyorsan da bi tatlı kaşığını geçmesin canım

herkese günaydınlaaaarr

hala iyileşemedim yaa

elimde peçeteyle geziyorum sürekli

dün hatta burnum kanadı bi ara silmekten tahriş oldu sanırım

bi iyileşsem de spor yapmaya başlasam tekrar, özledim walla spor yapmayı, 10 gündür yapmıyorum sanırım
önce zamanım olmadı sonra da hastalandım zaten (((((((

bu sabah da dolaptan soğuk soğuk çıkarıp yemeyim diye normal kahvaltı yerine nesfitle kahvaltı yaptım

dün akşam ise abarttım yani buraya yazmiyim şimdi ((((((

yoo bence fazla kaçan bişey yok afiyet olsun canım

Geçmiş olsun... Hergün geçmiş olsun diyoruz ama ne biçim bi şeymiş bi geçmedi..
Bırakmadı yakanı ya.. inşallah çabuk atlatırsın canım..

Geçmiş olsun... Hergün geçmiş olsun diyoruz ama ne biçim bi şeymiş bi geçmedi..
Bırakmadı yakanı ya.. inşallah çabuk atlatırsın canım..

wallahi canım ya
bi geçse de artık siz de rahatlasanız ben de :)))))))))

aman kızlar kendinize dikkat edin, hasta olmayın benim gibi
faranjit olmuşum ben
kötü öksürüyorum, doktor ciğerlere inmemiş öksürük ama dikkat etmezseniz iner dedi, o kötü olur işte

inşallah inmeden atlatıcam bu mereti

yoo bence fazla kaçan bişey yok afiyet olsun canım

Teşekkürler,hepimize afiyet bal şeker olsunŞimdide çarşıya gezmeye çıkıcam bunları da orda eritirim ama su içemiyorum ben yaa,çok içince malum şey oluyorGünümün yarısını malum yerde geçriyorumİçtikçe bünye alışıyor mu ki?

günaydın amorecim
günaydın şekercim taze sarışınım
Günaydın, afiyet olsun...

Günaydın amor amor .. Ben de güne 6:45 de başlıyrum ama ne kahvaltı ne bişi yapamıyorum..:26:
Ah bu çocuk beni bitiriyor yahu...
Afiyet olsun canım..

[/B]

günaydınlar spor arkdaaşım. ee bizde daa çocuk yok biz biraccık rahatız tabi size göre. kilo vermişsin tebrik ederim donları sana sallıyorum

afiyet olsun amorecim

sagolasın nugicim...
bu arada hasta olan fambukummm onun minişi , esw ve ebruya bide 20 gündür hala burnu akan bana geçmiş olsun diyorum :2::2::2::2:

afiyet olsun güzel bir kahvaltı afiyet olsun....

canım kahvaltın bence gayet güzel kaçırmamışsın bence közlenmiş biber 4 tane fazla göründüğüne bakma sebze sorun olmaz.afiyet olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…