iş yerindeki arkadaşım bu gün kafayı benimle bozmuş herhalde gidip geliyor sen nasıl 62 kilosun diyip duruyor.
-kendisi 75 in altı değildir.ama benden zayıf olduğunu sanıyor.42 beden giydiğimi söyledim hatta kumaşına göre bazen 40 ta oluyor dedim bana dediki,
-sana 46 dan aşağı olmaz dedi bende bak ozaman üzerimdekinin bedenine dedim.bakmıyor.sen daha zayıfsın dedim evet dedi aaaaaa şok oldum.
-hadi ozaman çıkarayım giy dedim sana nasıl olacak dedim.bana dediki,
ben kumaş sevmiyorum.sanki olsun diye vereceğim..denesin diye ereceğim ya.çıktı gitti.sinirlerimi yerinden oynattı gene...:84::84::84:
iyim canım..geçen akşam kan verdim yine reglmin 3.günüydü...hastanede akrabam var...hormon tahlillerine baktırdım.şimdi istanbukldan bir sonuç gelicek birde ultrasyonum var.hepsini toparlayayım tekrar doktora gidicem...ama psikolojik olarak iyim...diyetim süper gidiyor çünkü...
takma canım ya oluyo böyle şeyler. kendiside zayıflamak istiyordur zayıflayamıyordur senin diyette olduğunu biliyodur ondan takmış sana bence ilgilenme hiç. benden zayıfsın filanda deme öylesine
iş yerindeki arkadaşım bu gün kafayı benimle bozmuş herhalde gidip geliyor sen nasıl 62 kilosun diyip duruyor.
-kendisi 75 in altı değildir.ama benden zayıf olduğunu sanıyor.42 beden giydiğimi söyledim hatta kumaşına göre bazen 40 ta oluyor dedim bana dediki,
-sana 46 dan aşağı olmaz dedi bende bak ozaman üzerimdekinin bedenine dedim.bakmıyor.sen daha zayıfsın dedim evet dedi aaaaaa şok oldum.
ben kumaş sevmiyorum.sanki olsun diye vereceğim..denesin diye ereceğim ya.çıktı gitti.sinirlerimi yerinden oynattı gene...:84::84::84:
aynen baş agrısındna iyidir.sağol canım benim
inşallah hepimiz bi an önce kurtuluruz şu hastalıklardan
ben de korkuyorum walla burnumun akıntısı geçmeyecek diye
çeşme gibi sağolsun ama başımın ağrımasından iyidir, akmasa baş ağrısından duramazdım çünkü
ne deliler var sen biliyormusun....bırak o kendini görmek istediği gibi görsün..milletin gözü kör değil herhalde...birinin önünde dese rezil olur gülerler ona...spor salonunda bir kız var sinir oluyorum bende ona..koca poposu var..ama kendini tıg gibi zanndiyor...arada bir gelip bende şişlik var bugün diyor..bende ona senin reglinmi yaklaştık ki dedim..oda bana ne desin bilmem dedi....döndüm ona nasıl yani sen regl gününümü bilmiyorsun yani dedim..bozuldu...ne dediğini bilmiyor kafasız...kompleksli insarı sevmiyorum ben ya..kendiyle barışık olmalı insan..rabbim başka sıkıntı vermesin..biz halimizeşükür edelim..ya 50 kilo fazlamız olsa üztüne birde hastalığımız olsa...onları düşünüp halimize şükürler olsun.
aynen baş agrısındna iyidir.
kızlar bugün hiç tadım yok nedenini neruşa bol bol kustum kızın içi şişti o yüzden ben biraz içime döneyim özüme
bugün çok acıkıyorum sanırım can sıkıntısı ve stresli günleri acısı çıkıyor. sabahtan beri gerçi çok atıştırmadım 10 badem 9 antep fıstıı 9 fındık 1 hurma 1 incir yedim iki de yeşilçay içtim
evet çok haklısın.şükür şükür binlerce defa...sağlığımız yerinde sadece boğazımız fazla çalışıyordu onuda sonunda engelledik...ben daima kendimle barışığımdır.kompleksli değilimdir.sadece kilolu olunca acaba eşim beni bu halile beğeniyormu diye düşünürdüm.sormaya cesaret edemezdim.yıllar önce kadınların kilo almalarını sevmediğini söylemişti.kadın dediğin biraz bakımlı ve dikaatli olmalı derdi.o hep aklıma geliyor ....ama eşim zayıfladığım zaman daha çok beğeniyor ondan eminim.....o yüzden devammmmm....:92::92::92:aslında kociş bahane kendim için yapıyorum..
eswcim tekrardan geçmiş olsun canım. ama burdan ayrı kalma sakın motivasyonun düşmesin. hep burda ol düzelince inşallah sağlıklı şekilde başlarsın sporunada
ay canım benim takma kafana ya
bazı insanlar bu konularda kıskanç oluyolar malesef
bunu bana kayınvalidem yaptı misal
kendisi çok kilolu
beni eşime gösterip bu ne böyle, kupkuru şuna bak dedi ( bu dediği ben oluyorum )
ben de hiç bozuntuyo vermeyip kocam beni böyle beğeniyo diyip kocişi öptüm
sonra da benim kociş anne sen de kilo ver artık, iyice şiştin, artık yediğine içtiğine esw dikkat edecek, o ayarlıcak diyince bi bozuldu bi bozuldu anlatamam
kendi lafının altında kendi kaldı ama ben kafaya taksaydım onu, sinir olup oturacaktım, hem lafımı söyledim hem kendisi laf yedi oğulndan destek beklerken lafı yedi oturdu walla, oh iyi oldu
sen de o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççç takma kafana tamam mı canım
sen yine beslenmene dikkat etmeye devam et o da kıskançlıktan çatlamaya devam etsin
canım kıyamam sana
bademle fıstık biraz fazla olmuş ama neyse
sen telafi edersin onu eminim
evet fazla görünüyor ama kahvaltımı 07.30 da yapıyorum 12.15 te yemee iniyorum arada aşa yukarı 5 saat var aç kalmaktan iyidir hem en çok yakabildiğim saatler bunlar alacağım kalorinin agırlık olarak alınması sabahtna iyi olur benceay canım benim takma kafana ya
bazı insanlar bu konularda kıskanç oluyolar malesef
bunu bana kayınvalidem yaptı misal
kendisi çok kilolu
beni eşime gösterip bu ne böyle, kupkuru şuna bak dedi ( bu dediği ben oluyorum )
ben de hiç bozuntuyo vermeyip kocam beni böyle beğeniyo diyip kocişi öptüm
sonra da benim kociş anne sen de kilo ver artık, iyice şiştin, artık yediğine içtiğine esw dikkat edecek, o ayarlıcak diyince bi bozuldu bi bozuldu anlatamam
kendi lafının altında kendi kaldı ama ben kafaya taksaydım onu, sinir olup oturacaktım, hem lafımı söyledim hem kendisi laf yedi oğulndan destek beklerken lafı yedi oturdu walla, oh iyi oldu
sen de o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççç takma kafana tamam mı canım
sen yine beslenmene dikkat etmeye devam et o da kıskançlıktan çatlamaya devam etsin
canım kıyamam sana
bademle fıstık biraz fazla olmuş ama neyse
sen telafi edersin onu eminim
benim kayınvalidede çok kilolu daha doğrusu çok yağlı. tansiyon kolestrol hepsi var. üstelik kalp büyümeside var malesef laf dinlemez hayata bidahamı gelecem der yer hep. sonrada uykusu gelir tabii tansiyon fırlıyo o zaman ertesi gün başım ağrıyo gözüm görmüyo der durur.
önceleri ben kiloluyken eşim dırdır ederdi beni desteklerdi sen haklısın derdi fakat arkamdan öyle demiyormuş. gayret etmiyo o da gayret etsin oğlum kilolu istemiyo dermiş
şimdi zayıfladımya bende ona diyorum hastasın zayıflaman lazım gayret etmiyosun diyorum gülüyo anlıyo tabiki zaten yüzünede söylemiştim. diyetisyene götüreyim dedim kabul etmedi tansiyonu var kalp büyümesi var ha bire yiyor allah korusun felç filan olacak tansiyondan diye korkuyorum ama hiç dinlemiyo
evet fazla görünüyor ama kahvaltımı 07.30 da yapıyorum 12.15 te yemee iniyorum arada aşa yukarı 5 saat var aç kalmaktan iyidir hem en çok yakabildiğim saatler bunlar alacağım kalorinin agırlık olarak alınması sabahtna iyi olur bence
hugocuğummmm sorma tatlım ipin ucunu kaçırdım ki kaçırmak göresin bir de şimdi taşınma işim var..oturduğum evi satıyorlar ben 1 hafta-10 gün içinde taşınacağım öncelikli hedefim kilo değil bu aralar...seni çoookk özledim aslında sadece yazdıklarını okumak için bile arada giriyorum buraya
wallahi canım ya
bi geçse de artık siz de rahatlasanız ben de :)))))))))
aman kızlar kendinize dikkat edin, hasta olmayın benim gibi
faranjit olmuşum ben
kötü öksürüyorum, doktor ciğerlere inmemiş öksürük ama dikkat etmezseniz iner dedi, o kötü olur işte
inşallah inmeden atlatıcam bu mereti
Kızlar herse günaydın,bugün tatil günüm evdeyim oleyyyy
Kahvaltımı yazmak istiyorum
1 bardak su
1 bardak çay
1 dilik kepek ekmeği
2 yeşil zeytin
4 tane közlenmiş biber
1 yumurta
peynir,domates ve salatalık
Biraz kaçırmışım galiba,ama napim eşim yanımda olunca iyi gidiyor kahvaltı...
nugicimmmmmmmmmmmm kızımın bedemcikleri şişmişşşş,antibiyotik verdi bugünde kulak için gidicez ona göre başlıcaz ilaca
günaydın arkadaşlar...
sabah 1 bardak sirkeli su
2 bardak ılık su
3 kayısı
3 grisini
peynir
çökelek
çay şekersiz
domates salatalık
türk kahvesi
şekersiz çay
şimdide yeşil çayımı içicem
Teşekkür ederim.... Sizinle oluyor herşey.. iyi ki varsınız kızlar...
günaydııınnnn kızlarrrrrrrrrr,kızımmmm hala çok hasta bende dökülüyorum yine.öfffffffff kurtulamadık bi türlüdışarıda da kar yağıyor
kahvaltımı yazayım hemnecik
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
1 biber
maydanoz
nane
1 çay kaşığı reçel
1 dlm light ekmek
1 dlm tam buğday ekmeğiiii
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr...
Önce akşam yemeğimi yazayım.
eve gidince 2 grisini ve 1 fincan yeşil çay
sonra
5 yk kabak yemeği
1 dilim uno denge
2 yk yoğurt
1 pt salata
sonra da 1 elma
sonra da bir fincan yeşil çay içip yattım..
2 litrede su içtim gün boyu..
sabah
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 köy biberi
1 kk beyaz peynir
1 bardaç çay
küçük bir palamut balığında iki küçük parça,
10-12 kaşık bol salata,
2 bardak çay,
günaydın çıtır hanımlarrr akşam menü ve sabah menümü yazayım
akşam:
3-4 yk kuru fasülye
2 yk pilav
salata
yarım su bardağı ayran
sonra tarçınlı bir su bardağı süt
sabah:
kalkınca bir bardak ılık su
bir tane kuru kayısı
domates-salatalık
kk peynir
4 zeytin
bir yumurta
maydanoz-roka
2 tane minnak(neruşşşşş)biber
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 bardak şekersiz çay
neruşşşcanımmm uykunda pireler dürtsün seni kızzz haklıymışsın demin de ölçtüm 165 cm çıktı ehehe
günaydın kızlarrr
her zamanki gibi 6.45 te güne başladım. önce bir bardak sütümü ve 2 kayısımı yedim gün kurusu bulamadım kireçle parlatılanlardan yedim
kahvaltı yı şimdi bitirdim
2,5 dilim denge light ekmek
1 küçük domates + bir tutam taze nane
1 yk peynir ezmesi
1 zeytin bir kupa şekersiz çay
ofise giderken şimdi yolda 500 ml suyumu içerim
09.30 gibi görüşürüz
aynen baş agrısındna iyidir.
kızlar bugün hiç tadım yok nedenini neruşa bol bol kustum kızın içi şişti o yüzden ben biraz içime döneyim özüme
bugün çok acıkıyorum sanırım can sıkıntısı ve stresli günleri acısı çıkıyor. sabahtan beri gerçi çok atıştırmadım 10 badem 9 antep fıstıı 9 fındık 1 hurma 1 incir yedim iki de yeşilçay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?