60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

takma canım ya oluyo böyle şeyler. kendiside zayıflamak istiyordur zayıflayamıyordur senin diyette olduğunu biliyodur ondan takmış sana bence ilgilenme hiç. benden zayıfsın filanda deme öylesine

canım çok sevindim diyetinin güzel gitmesine hiç bozma bence elbet gidecek hepsi. zaten eskisi gibi yemedikten sonra gider yani değilmi

takma canım ya oluyo böyle şeyler. kendiside zayıflamak istiyordur zayıflayamıyordur senin diyette olduğunu biliyodur ondan takmış sana bence ilgilenme hiç. benden zayıfsın filanda deme öylesine

evet haklısın aslında takmam ama zorluyor işte...banene onun kilosundan yoksa kendisi düşünmezse ben neden onu düşüneceğim.birgün bir söz söylemedim.dediğin gibi diyet yaptığımı vede verdiğimi görüyor kıskanıyor.artık ne derse evet onunla bu konuda konuşmayacağım bile öyle bilsin.rahatsız olan o....

ne deliler var sen biliyormusun....bırak o kendini görmek istediği gibi görsün..milletin gözü kör değil herhalde...birinin önünde dese rezil olur gülerler ona...spor salonunda bir kız var sinir oluyorum bende ona..koca poposu var..ama kendini tıg gibi zanndiyor...arada bir gelip bende şişlik var bugün diyor..bende ona senin reglinmi yaklaştık ki dedim..oda bana ne desin bilmem dedi....döndüm ona nasıl yani sen regl gününümü bilmiyorsun yani dedim..bozuldu...ne dediğini bilmiyor kafasız...kompleksli insarı sevmiyorum ben ya..kendiyle barışık olmalı insan..rabbim başka sıkıntı vermesin..biz halimizeşükür edelim..ya 50 kilo fazlamız olsa üztüne birde hastalığımız olsa...onları düşünüp halimize şükürler olsun.

aynen baş agrısındna iyidir.
kızlar bugün hiç tadım yok nedenini neruşa bol bol kustum kızın içi şişti o yüzden ben biraz içime döneyim özüme
bugün çok acıkıyorum sanırım can sıkıntısı ve stresli günleri acısı çıkıyor. sabahtan beri gerçi çok atıştırmadım 10 badem 9 antep fıstıı 9 fındık 1 hurma 1 incir yedim iki de yeşilçay içtim

evet çok haklısın.şükür şükür binlerce defa...sağlığımız yerinde sadece boğazımız fazla çalışıyordu onuda sonunda engelledik...ben daima kendimle barışığımdır.kompleksli değilimdir.sadece kilolu olunca acaba eşim beni bu halile beğeniyormu diye düşünürdüm.sormaya cesaret edemezdim.yıllar önce kadınların kilo almalarını sevmediğini söylemişti.kadın dediğin biraz bakımlı ve dikaatli olmalı derdi.o hep aklıma geliyor ....ama eşim zayıfladığım zaman daha çok beğeniyor ondan eminim.....o yüzden devammmmm....:92::92::92:aslında kociş bahane kendim için yapıyorum..

ay canım benim takma kafana ya
bazı insanlar bu konularda kıskanç oluyolar malesef
bunu bana kayınvalidem yaptı misal
kendisi çok kilolu
beni eşime gösterip bu ne böyle, kupkuru şuna bak dedi ( bu dediği ben oluyorum )

ben de hiç bozuntuyo vermeyip kocam beni böyle beğeniyo diyip kocişi öptüm
sonra da benim kociş anne sen de kilo ver artık, iyice şiştin, artık yediğine içtiğine esw dikkat edecek, o ayarlıcak diyince bi bozuldu bi bozuldu anlatamam
kendi lafının altında kendi kaldı ama ben kafaya taksaydım onu, sinir olup oturacaktım, hem lafımı söyledim hem kendisi laf yedi oğulndan destek beklerken lafı yedi oturdu walla, oh iyi oldu

sen de o yüzden hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççç takma kafana tamam mı canım
sen yine beslenmene dikkat etmeye devam et o da kıskançlıktan çatlamaya devam etsin

canım kıyamam sana
bademle fıstık biraz fazla olmuş ama neyse
sen telafi edersin onu eminim

aynen canım hep böyle ol ve eşinin dediği doğru bir yerde insan zayıfladıkça güzelleştikçe anlıyo bunu. eskiden kızardım eşime ama artık hak veriyorum. sende hep böyle devam et zayıf olup incecik çıtır olmak eşinin beyenisini kazanmak varken niye kilolu kalasın dimi ama

eswcim tekrardan geçmiş olsun canım. ama burdan ayrı kalma sakın motivasyonun düşmesin. hep burda ol düzelince inşallah sağlıklı şekilde başlarsın sporunada

eswcim tekrardan geçmiş olsun canım. ama burdan ayrı kalma sakın motivasyonun düşmesin. hep burda ol düzelince inşallah sağlıklı şekilde başlarsın sporunada

sağol bitanem
yok yok fırsat buldukça burdayım canım
inşallah bi an önce sporuma da başlıcam, özledim walla spor yapmayı
o zaman kendimi çok iyi hissediyorum çünkü

benim kayınvalidede çok kilolu daha doğrusu çok yağlı. tansiyon kolestrol hepsi var. üstelik kalp büyümeside var malesef laf dinlemez hayata bidahamı gelecem der yer hep. sonrada uykusu gelir tabii tansiyon fırlıyo o zaman ertesi gün başım ağrıyo gözüm görmüyo der durur.
önceleri ben kiloluyken eşim dırdır ederdi beni desteklerdi sen haklısın derdi fakat arkamdan öyle demiyormuş. gayret etmiyo o da gayret etsin oğlum kilolu istemiyo dermiş
şimdi zayıfladımya bende ona diyorum hastasın zayıflaman lazım gayret etmiyosun diyorum gülüyo anlıyo tabiki zaten yüzünede söylemiştim. diyetisyene götüreyim dedim kabul etmedi tansiyonu var kalp büyümesi var ha bire yiyor allah korusun felç filan olacak tansiyondan diye korkuyorum ama hiç dinlemiyo

evet fazla görünüyor ama kahvaltımı 07.30 da yapıyorum 12.15 te yemee iniyorum arada aşa yukarı 5 saat var aç kalmaktan iyidir hem en çok yakabildiğim saatler bunlar alacağım kalorinin agırlık olarak alınması sabahtna iyi olur bence

walla benimkinde öyle rahatsızlıklar yok ama seninki gibi homulu gırtlak yiyo yani
az yeden anlamaz, doymadan kalkamazmış sofradan, e sonra da üstüne kıyafet bulamıyo, 2 oda süpürsün süpürgeyle öldüm bittim der hemen, canı da pek tatlıdır yani

ama ben çok kızmıştım öyle demesine de neyse ki bozulup kalan ben olmadım

doğru diyosun canım
süre de baya uzunmuş
inşallah hepiciğini yakarsın :)))))))

kızlar ben yemeğe gidiyorum, öpüyorum hepinnizi, sizlere de afiyet olsun

hugocuğummmm sorma tatlım ipin ucunu kaçırdım ki kaçırmak göresin bir de şimdi taşınma işim var..oturduğum evi satıyorlar ben 1 hafta-10 gün içinde taşınacağım öncelikli hedefim kilo değil bu aralar...seni çoookk özledim aslında sadece yazdıklarını okumak için bile arada giriyorum buraya

eswcim benimki 65 yaşında. ve göğüs kanseri geçirmiş tek göğsü yok. kemoterapi filan olmuş. atlatmış ama göğsü alınan kolu şiş o yüzden bi iş yapamaz yemek yapar. dolayısıyla bütün gün oturuyo tansiyon kalp büyümesi hepside olunca zor oluyo devamlı hasta canım. birde psikolojiik olarakta depresyonda o yüzden daha zor. doktora götüreyim diyorum istemiyo. napayım elimden gelen bişey yok. zayıflamayı sadece güzellik için sanıyo. yani kendi artık yaşlı gerek görmüyo sağlık için diyorum şaka sanıyo malesef hiç ciddiye almıyo. az ye diyorum gülerek daha fazla yiyor çok zor dinlemiyo hiç laf. hep kendi bildiğini okur sonrada hastayım der. devamlı hasta o kadar yerse elbette olacağı bu. napalım yapcak bişey yok. elimizden bişey gelmiyo keşke dinlese sözümü hem hasta olmaz daha sağlıklı olur kolaymı tansiyonu bi fırlıyo başı ağrıyo devamlı oysaki az yese başı ağrımaz tansiyonu çıkmaz ama napacaksın işte elden bişey gelmiyo. yavaş yavaş kendini öldürüyor. bizde sadece bakıyoruz.
eşimin iş yerinde ustası vardı adam 60 yaşında çok kiloluydu tansiyon şeker derken diyetisyene gitmiş bu. adam o yaşta 20 kilo vermiş. şimdi eşim diyo tığ gibi diyo sporunu yapıyo saatinde yemeğini yiyo diyo. eşim demiş abi napacan bu saatten sonra boşver diyeti demiş. adam eşime demişki kilo insanı yavaş yavaş öldürür hiç anlamazsın bi gün tık diye gidersin. insanı yavaş yavaş zehirliyor demiş. bunu ona diyetisyen demiş ve o laftan sonra adam zayıflamaya karar vermiş öncesinde ise hiç öyle bi niyeti yokmuştu sadece diyetisyene yolladılar diye gitmiş. ve şimdi adamın eşide gidiyomuş o da 25 kilo vermiş

anladım canım taşınma bitsin dön aramıza ben seni konsantre ederim merak etme sen. bende seni çok özledim yaaa

Son düzenleme:
:
canım bak ben dün bir karışım yaptırdım aktarda zencefil,zerdeçal,polen,keçi boynuzu,tarçın,meyan kökü bunlar soğuk algınlığına ve öksürüğe çok iyi geliyor istersen özellikle polen,zencefil ve zerdeçalı al to haline getirsin aktar yapıyo öyle şeyler sabahları 1çk balla ye bunu inan çok fatydasını görürüsün hugocuk da polen yutuyo sabahları vücutr direncini artırıyo hem de öksürüğe falan çok iyi gelir bu karışımm

Çok güzel bence afiyet olsunn

nugicimmmmmmmmmmmm kızımın bedemcikleri şişmişşşş,antibiyotik verdi bugünde kulak için gidicez ona göre başlıcaz ilaca

canım benim yaaa geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirrr

ebruuuuuuuuuuuu:79::79::79:çok güzelmiş afiyet olsunnn

Teşekkür ederim.... Sizinle oluyor herşey.. iyi ki varsınız kızlar...

canım bence de evdeki tartını baz al veeee yufffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrik ediyorummm gidecek tüm fazla kilolar yağlar azimlee sabırlaaaaaaaaa hepberaber kurtulucazz inşallahhhhhhh:13::13:

ovvvvvvv kahvaltın beni büyülediiii:87::87::87:çok beğendim afiyet olsun canımın içiiiiiii

çokk beğendimmm afiyet olsunnn

küçük bir palamut balığında iki küçük parça,
10-12 kaşık bol salata,
2 bardak çay,

afiyet olsun canımm çok güzel ben de akşam levrek yedim

afiyet olsun nugiiii süperrrrrooooooo

neruşşşcanımmm uykunda pireler dürtsün seni kızzz haklıymışsın demin de ölçtüm 165 cm çıktı ehehe

dedim sabah 2cm uzuycaksın dedim oldu yarında 2 kg vermiş olucaz diyim abriii hazır tutuyoken bu da tutar inşallahhhh

heee çok güzelll beğendim bennn

yaa evet şiştim senin yüzünden ödem skötürücü çaylar içip duruyorummm deli manyakkk

nihayet uykum kaçtı ay 11 e kadar çok fenaydım yine gözlerimi açamadım uykudan yine değiştiricem şu ilacın saatini bi düzene sokamadım gitti.yemeğimide yedim şimdi
6-7 yk bezelye yemeği
2 kepçe cacık
salata
2 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…