60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar herkesler yemeee gitti sanırımm ben de bugün yediklerimi yazayım hatta akşamı da yazayım

akşam

1 orta boy levrek (bütün hali 300gr kadardı ama bitiremedim)

boll yeşil salata

boll roka

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

2 dilim çok tahıllı ekmek

2kk lıght beyaz peynir

2 salatalık

2 köy biberi

3 zeytin

boll maydonoz

kahvaltıdan sonra 1çk bal ile dün aktardan aldığım polenli,zerdeçallı,zencefilli karışım (1çk)

sonra kiraz saplı,biberiyeli demleme yeşil çay

ara: 1 yeşil elma

500ml lik 2. suyum da bitmek üzere

afiyet olsun nugiiimmmm çok güzelmiş yimaaaannnn

ben ne yesem bugün öğlen yaaaaa yemek yapmadım henüzzz aklıma yemek gelmiyoooo:26:

afiyet olsun neruuuu neruşşşşşş neruşşşcccuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm herpsi çooookkkkkkk güüüüüselllllllllllll

ben şuan 66 kiloyum ama 74ten bu kiloya düştüm ve pilates yaparak desteklediğim için vücudum deform olmadı 66 değilde 60 kilo gösteriyorum fakat bu üzerimdeki ağırlığı atıp 50li kilolara düşmem gerek.sizleride takip ederek verebilirim inş.tşkler

yemekte:
4 kaşık mercimek çorbası
4 kaşık kıymalı pancar yemeği,
200gr.yoğurt,
1 dilimde kepek ekmek
bu kadar çokmu acaba ekmek yemesemiydim.:26::26:yemekte zerde tatlısı vardı ama ben almadım....

verirsin canım merak etme ama sabırlı olman gerekiyor sabırlı olduktan sonra herşey olur

afiyet olsun canım benim mükemmel bir menü,

yemekte:
4 kaşık mercimek çorbası
200gr.yoğurt,
1 dilimde kepek ekmek
bu kadar çokmu acaba ekmek yemesemiydim.:26::26:yemekte zerde tatlısı vardı ama ben almadım....

afiyet olsun canım ama az olmuş bu 1 kepçe çorba 6-7 yk kaşığı kıymalı pancar yemeği yiyebilirdin

Herkese merhabalarrr...
Kızlar bundan 1-2 ay önce 62 kilodaydım (bu arada göbüş var doğumdan kalma)
Kullandığım alerji hapından dolayı 4 kilo olarak 66 olmuş durumdayım..
4 kilo nasılda farketti hemencecik şişti elim yüzüm.. ((
Görevim masabaşı olduğu için sabah 9 akşam 7 akabinde evdeki işler spor falan hikaye yani benim için..
Ne yapacağımı şaşırdım malum yazda geliyor

akşamda süper canım sabahki yediklerinde afiyet olsun nerudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:3:

yemekte:
4 kaşık mercimek çorbası
200gr.yoğurt,
1 dilimde kepek ekmek

hayır çok değil yemen gerektiği kadar bence afiyet olsun..ekmek yemeseydin az olurdu

bende öğle yemeğimi yazayım bari..

1 kupa mercimek çorbası
1 but tavuk tepsiye yapmış annem
1 tabak salata
1 küçük dilim ekmek
çünkü çorbam kupada diye biraz fazla 2 kepçeyi geçiyor...
afiyet olsun banaaaa
şimdide sade türk kahvemi içiyorum

afiyet olsun canım

Sütün tansiyonu düzenlemeye de yardımcı olduğunu belirten Aksoy, sütün diğer etkileri hakkında ise şöyle konuştu:

YAĞSIZ SÜT VE YOĞURT TÜKETİN
“Sütün içinde bulunan kalsiyum ve potasyum, kan basıncının düşmesini sağlıyor. Kalsiyum vücuttaki tuz dengesi üzerinde de rol oynuyor ve tansiyonun düzenlenmesine etki ediyor. Ayrıca süt, kolon kanserine karşı da koruyucu. Kalsiyum safra asitlerine bağlanarak, bu yağların hücresel çoğalmasını azaltıyor ve kansere karşı koruyucu etki yapıyor.

Kalsiyumun kemik yoğunluğunu arttırdığını, bu yüzden bebeklik çağından itibaren her yaş grubunun kemik ve diş sağlığını korumak için tüketilmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Süt, yaşlanmayla beraber osteoporoz yani, kemik erimesi riskini azaltır, çocuklarda kemik yoğunluğunun artmasını sağlar. Süt ve süt ürünleri, protein, kalsiyum, fosfor, magnezyum, potasyum, çinko, A vitamini ve B12 vitamini açısından zengindir. Bu vitamin ve minerallerin hepsinin ayrı ayrı pek çok görevi bulunmaktadır. Özetle sağlığı korumak için beslenmede günde en az 2 bardak süt-yoğurt veya kefir gibi ürünlere yer vermek gerekiyor."

yemekte:
4 kaşık mercimek çorbası
200gr.yoğurt,
1 dilimde kepek ekmek

afiyet olsun canım bence çorba 7-8yk bile olabilirdi hiç de çok olmamış

ebruuuuuuuuuu:80::80::80:afiyet olsun çok güzel bence

afiyet olsun canım ama az olmuş bu 1 kepçe çorba 6-7 yk kaşığı kıymalı pancar yemeği yiyebilirdin

sağol şeker....tabağımda olan oydu en az olan tabağı aldım.yerken saydım okadar çıktı.ama çok doydum o yüzden çok olduğunu düşündüm.herhalde...:26::26:çorba hiç yememyi düşündüm ama sıvı tüketmek maksadıyla 4 kaşık içtim işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…