hugocuğummmm sorma tatlım ipin ucunu kaçırdım ki kaçırmak göresin bir de şimdi taşınma işim var..oturduğum evi satıyorlar ben 1 hafta-10 gün içinde taşınacağım öncelikli hedefim kilo değil bu aralar...seni çoookk özledim aslında sadece yazdıklarını okumak için bile arada giriyorum buraya
bende öğle yemeğimi yazayım bari..
1 kupa mercimek çorbası
1 but tavuk tepsiye yapmış annem
1 tabak salata
1 küçük dilim ekmek
çünkü çorbam kupada diye biraz fazla 2 kepçeyi geçiyor...
afiyet olsun banaaaa
şimdide sade türk kahvemi içiyorum
peki aralarda ne yiyosunuz ebruli?
peki aralarda ne yiyosunuz ebruli?
arkadsım ben gecen sene mayıs 30nuna kadar 11-12 kilo vermiştim diyetisyenle.. bi taşınma işi girdi motivasyonum bozuldu yaz tatılı derken ben 5 kilosunu aldım sımdı 2 haftadır onları ve +5 kilo daha vermeye çalışıyorum ... kesinlikle bırakma ipin ucunu basıt seylerı uygula benden öneri sana aklına benni al valla bak geliveriri 5 kilocuk :79:
öle dedin ya ben sabah 65 çıkarmışım tam olurmuş:
dedim sabah 2cm uzuycaksın dedim oldu yarında 2 kg vermiş olucaz diyim abriii hazır tutuyoken bu da tutar inşallahhhh
yaa evet şiştim senin yüzünden ödem skötürücü çaylar içip duruyorummmdeli manyakkk
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar herkesler yemeee gitti sanırımm ben de bugün yediklerimi yazayım hatta akşamı da yazayım
akşam
1 orta boy levrek (bütün hali 300gr kadardı ama bitiremedim)
boll yeşil salata
boll roka
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
2 dilim çok tahıllı ekmek
2kk lıght beyaz peynir
2 salatalık
2 köy biberi
3 zeytin
boll maydonoz
kahvaltıdan sonra 1çk bal ile dün aktardan aldığım polenli,zerdeçallı,zencefilli karışım (1çk)
sonra kiraz saplı,biberiyeli demleme yeşil çay
ara: 1 yeşil elma
500ml lik 2. suyum da bitmek üzere
kızlar ilk bölüm çıkmamış çok önemli okuyun....
Her memelinin salgıladığı süt kendi yavrusu için en iyi besin. Bu yüzden 0-1 yaş arasındaki bebeklerin temel besin kaynağı anne sütü. İlerleyen yaşla beraber anne sütünden ayrılma başlarken, kalsiyum ve fosfor gereksinimi, proteinlerin yapıtaşları olan aminoasitlerden sağlanıyor.
Yağda eriyen vitaminler açısından inek veya koyun sütünün beslenmenin temel öğelerinden olduğunu belirten Diyetisyen Canan Aksoy, sütün bilinmeyen bir yönüne dikkat çekti, özellikle de fazla yağlarından kurtularak kilo vermek isteyenler için sütün iyi bir alternatif olduğunu söyledi.
Diyetisyen Canan Aksoy, “Sütün içindeki kalsiyum doğal bir yağ attırıcıdır. Sütle ilgili yapılan çalışmalar göstermiştir ki; öğünlerde alınan süt ve süt ürünleri, öğünle beraber alınan yağın emilimini azaltıyor ve sütteki kalsiyum yağa yapışarak, yağın bağırsaklar yoluyla atılmasını sağlıyor. Bu nedenle zayıflamak isteyenlere öğünlerinde yağsız süt ve yoğurda yer vermesini öneriyoruz” dedi.
afiyet olsun....canım...
Ben de geldim...
dışarı çıktım kocamla buluştuk alışveriş için ama ben şişkoyum ya hiç bişi beğenmedim almadım gene...
Yemeğimi de dışarı çıkmadan yedim..
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
salata 1 kase
evet canım çünkü diyet yogurtta eksta yag yok o yüzden daha yardımcısüper bilgiler.daha önce bende bir yerde diyet yoğurdun normal yoğurda göre daha çabuk karın bölgesindeki yağları yaktından bahsedilmişti...her öğünde en az 2 kaşık tüketmek gerekiyormuş....
Ben de geldim...
dışarı çıktım kocamla buluştuk alışveriş için ama ben şişkoyum ya hiç bişi beğenmedim almadım gene...
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
salata 1 kase
öle dedin ya ben sabah 65 çıkarmışım tam olurmuş
mikkemmmel hatunnn mikkemmel menü karşınızdaaaaaaaa neruuuuuuudaaaaaaaaaa
Ben de geldim...
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
salata 1 kase
Selam hatunlar ben geldim...
Mesajını okuyunca yazmak istedim.
Bende çok kilo aldım ve kendime hiç bir şey almak istemiyorum.
Aynı pantalonu giyiyorum nerdeyse ve bu sabah eskiden giydiğin pantalonumun düğmesi kapanmadıçNişanlım alışverişe çıkalım diyor yok istemiyorum diyorum.
Zayıflamak zorundayım ama nerden başlamalıyım bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz ?
pazara gittim geldim epey dolandım
canım zaten en önemli adımı atmışsın farkına varmış ve zayıflamaya karr vermişsin taberik ediyorum hergün bizimle ol yediklerini varsa ki olmalı sporunu yazz günde 3 ana 3 ara öğün olarak beslenmeye çalış yasak yokk dengeli ve sağlıklı beslenerek kurtuluyoruz kilolarımızdannn hepberaber de kurtulucaz inşallahhh senin yaşın boyun kilon kaç neler yiyiosun
pazara gittim geldim epey dolandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?