60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadsım ben gecen sene mayıs 30nuna kadar 11-12 kilo vermiştim diyetisyenle.. bi taşınma işi girdi motivasyonum bozuldu yaz tatılı derken ben 5 kilosunu aldım sımdı 2 haftadır onları ve +5 kilo daha vermeye çalışıyorum ... kesinlikle bırakma ipin ucunu basıt seylerı uygula benden öneri sana aklına benni al valla bak geliveriri 5 kilocuk :79:

peki aralarda ne yiyosunuz ebruli?

Canım ebruya sormuşsun ama ben de aklıma gelenleri yazayım dedim

ara öğünlerde taze meyve, kuru meyveler(kuru kayısı,erik,yaban mersini,hurmav.b) 4-5 tane badem ya da fındık, 1 dilim çavdar ya d akepek ekmeği ya da çok tahıllı tam tahıllı ekmek,birkaç kaşık yoort tüketebilirsin yani mesela 1 elma 2yk yoor, ya da 1 dilim ekmek 2yk yoort ya da 1 meyve 4-5 badem ya da 2-3 kuru kayısı 3-4 badem ya da fındık gibi

canım doğru söylüyorsun ben de korkuyorum zaten daha da kilo almaktan..amaç başka yönlere kayıyor ya..ama seni hatırlayacağım :127:

kızlar ilk bölüm çıkmamış çok önemli okuyun....

Her memelinin salgıladığı süt kendi yavrusu için en iyi besin. Bu yüzden 0-1 yaş arasındaki bebeklerin temel besin kaynağı anne sütü. İlerleyen yaşla beraber anne sütünden ayrılma başlarken, kalsiyum ve fosfor gereksinimi, proteinlerin yapıtaşları olan aminoasitlerden sağlanıyor.

Yağda eriyen vitaminler açısından inek veya koyun sütünün beslenmenin temel öğelerinden olduğunu belirten Diyetisyen Canan Aksoy, sütün bilinmeyen bir yönüne dikkat çekti, özellikle de fazla yağlarından kurtularak kilo vermek isteyenler için sütün iyi bir alternatif olduğunu söyledi.

Diyetisyen Canan Aksoy, “Sütün içindeki kalsiyum doğal bir yağ attırıcıdır. Sütle ilgili yapılan çalışmalar göstermiştir ki; öğünlerde alınan süt ve süt ürünleri, öğünle beraber alınan yağın emilimini azaltıyor ve sütteki kalsiyum yağa yapışarak, yağın bağırsaklar yoluyla atılmasını sağlıyor. Bu nedenle zayıflamak isteyenlere öğünlerinde yağsız süt ve yoğurda yer vermesini öneriyoruz” dedi.

öle dedin ya ben sabah 65 çıkarmışım tam olurmuş

mikkemmmel hatunnn mikkemmel menü karşınızdaaaaaaaa neruuuuuuudaaaaaaaaaa

süper bilgiler.daha önce bende bir yerde diyet yoğurdun normal yoğurda göre daha çabuk karın bölgesindeki yağları yaktından bahsedilmişti...her öğünde en az 2 kaşık tüketmek gerekiyormuş....

Ben de geldim...
dışarı çıktım kocamla buluştuk alışveriş için ama ben şişkoyum ya hiç bişi beğenmedim almadım gene...
Yemeğimi de dışarı çıkmadan yedim..
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
salata 1 kase

afiyet olsun ycl cim

süper bilgiler.daha önce bende bir yerde diyet yoğurdun normal yoğurda göre daha çabuk karın bölgesindeki yağları yaktından bahsedilmişti...her öğünde en az 2 kaşık tüketmek gerekiyormuş....
evet canım çünkü diyet yogurtta eksta yag yok o yüzden daha yardımcı

Selam hatunlar ben geldim...

Mesajını okuyunca yazmak istedim.

Bende çok kilo aldım ve kendime hiç bir şey almak istemiyorum.
Aynı pantalonu giyiyorum nerdeyse ve bu sabah eskiden giydiğin pantalonumun düğmesi kapanmadıçNişanlım alışverişe çıkalım diyor yok istemiyorum diyorum.

Zayıflamak zorundayım ama nerden başlamalıyım bilmiyorum siz neler yapıyorsunuz ?

Son düzenleme:
öle dedin ya ben sabah 65 çıkarmışım tam olurmuş

mikkemmmel hatunnn mikkemmel menü karşınızdaaaaaaaa neruuuuuuudaaaaaaaaaa

ben de 58 inşallah dileyelimm olsunnn olacak da zatennn sağlıklı besleniceez sporumuzu yapıcaaaaaaaaz hepiciği gitcekk bu fazla yağların kiloların inşallahhhhh:13: enn kısa zamandaa sağlıklaaa

afiyet olsun ycl ciiimmm ama gidecek hepsi o yağların fazla kilolarınnn incecik fıstıklar olucazz ne istersek giyiceeeeeeeeeeeeeeezzz:13::13:

canım zaten en önemli adımı atmışsın farkına varmış ve zayıflamaya karr vermişsin tebrik ediyorum hergün bizimle ol yediklerini varsa ki olmalı sporunu yazz günde 3 ana 3 ara öğün olarak beslenmeye çalış yasak yokk dengeli ve sağlıklı beslenerek kurtuluyoruz kilolarımızdannn hepberaber de kurtulucaz inşallahhh senin yaşın boyun kilon kaç neler yiyosun

Son düzenleme:

Ahh canım çokdan farkındaydım da sitresden kendimi iice yemeye vermişdim.
Ama şimdi sitres bitti ve ben acı gerçeğin farkına vardım.Bu kilolar gitmesse yazın her yanımı saklamak için kocaman kocaman giyincem.Ve elimde kalan tek pantalonumda olmucak

Şirketteyken çok düzenli yiyorum aslında sabah kahvaltı ara öğün öyle yemeği yeniden ara öğünler suyumu içiyorum yeşil çayda içiyorum.Ama akşam sorma yemek yemiyorum geçiyorum pc başına açıyorum diziyi çikolatalar,cipsiler,nescafeler...Ki bunu dünde yaptım kendimi tebrik ediyorum

Spor desen yok gibi sadece sabah akşam 20 dk yürüyorum oda yürümek hep hoşuma gitmişdir.

Ama fark ettim ki artık kendime dur demeli çok düzenli yemeli ve kilolarımı vermeliyim.
Zaten benimde amacım diyet değil sağlıklı beslenmek.

Boyum 1.60
Yaşım:22
Kilom: 67 (Tahmini en son böyleydim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…