belli epey yoktun zatiieee neler aldın bakim bişeyler aldınmı
Ahh canım çokdan farkındaydım da sitresden kendimi iice yemeye vermişdim.
Ama şimdi sitres bitti ve ben acı gerçeğin farkına vardım.Bu kilolar gitmesse yazın her yanımı saklamak için kocaman kocaman giyincem.Ve elimde kalan tek pantalonumda olmucak
Şirketteyken çok düzenli yiyorum aslında sabah kahvaltı ara öğün öyle yemeği yeniden ara öğünler suyumu içiyorum yeşil çayda içiyorum.Ama akşam sorma yemek yemiyorum geçiyorum pc başına açıyorum diziyi çikolatalar,cipsiler,nescafeler...Ki bunu dünde yaptım kendimi tebrik ediyorum
Spor desen yok gibi sadece sabah akşam 20 dk yürüyorum oda yürümek hep hoşuma gitmişdir.
Ama fark ettim ki artık kendime dur demeli çok düzenli yemeli ve kilolarımı vermeliyim.
Zaten benimde amacım diyet değil sağlıklı beslenmek.
Boyum 1.60
Yaşım:22
Kilom: 67 (Tahmini en son böyleydim)
canım inan ben de ayynen öyle yapardımmm ben de 1.60 ım ve buraya başladığımda 72.3 kg idim belki de 73-74 yani tehminen öyle diye öyle yazdım ama aynen senin gibi yapardım geçerdim pc başna diziler ,filmele rgelsin cipsler gitsin çikolatalar ama dur demek lazım ve ben dedim hala da diyorum çünkü verdikçe daha keyifli oluyor kendine dur diyebilmeksen de başarırısın hem bak yaşınd aküçük metabolziman da hızlıdır çok daha kolay bile verirsin. bizlerin menülerini takip et burdan ayrılma ainan burası bir mucizeee insan sorumluluk hissediyo ve çok motive edici iyi ki buldum ben burayı arkadaşlarımı çokk seviyorum sen de hep araızda ol yediklerini paylaş bizimle kaçamk da yapsna yazz inan çok etkili oluyor hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla kilolardan yağlardannnn :13:
yok şımarırım diye almadım hele bi atmışiki olayım alcam o zaman. dün sadece saçımı boyattım sarışın oldum nen :86:
Yemek de yoğurt yememiştim ..
şimdi yedim..
1/2 bardak yoğurt
5 fındık
pazara gittim geldim epey dolandım
slm kızlar nasılsınız bakalım
Bugün ki menüm mesela
Sabah 08:30
Bir bardak çay (Tek şekerli)
Roka,dere otu,maydanoz,yarım simit
11:30 Ara
Bir kivi,yarım muz
13:00 Öğlen
1 Bardak çorba
Bir kase ton balıklı salata (Roka,maydanoz,dere otu,kıvırcık,yağsız bol limonlu az tuzlu)
3 Kepek Galete
1,5 litre su şu ana kadar.
:
canım bak ben dün bir karışım yaptırdım aktarda zencefil,zerdeçal,polen,keçi boynuzu,tarçın,meyan kökü bunlar soğuk algınlığına ve öksürüğe çok iyi geliyor istersen özellikle polen,zencefil ve zerdeçalı al to haline getirsin aktar yapıyo öyle şeyler sabahları 1çk balla ye bunu inan çok fatydasını görürüsün hugocuk da polen yutuyo sabahları vücutr direncini artırıyo hem de öksürüğe falan çok iyi gelir bu karışımm
Çok güzel bence afiyet olsunn
canım benim yaaa geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirrr
ebruuuuuuuuuuuu:79::79::79:çok güzelmiş afiyet olsunnn
canım bence de evdeki tartını baz al veeee yufffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrik ediyorummm gidecek tüm fazla kilolar yağlar azimlee sabırlaaaaaaaaa hepberaber kurtulucazz inşallahhhhhhh:13::13:
ovvvvvvv kahvaltın beni büyülediiii:87::87::87:çok beğendim afiyet olsun canımın içiiiiiii
çokk beğendimmm afiyet olsunnn
afiyet olsun canımm çok güzel ben de akşam levrek yedim
afiyet olsun nugiiii süperrrrrooooooo
dedim sabah 2cm uzuycaksın dedim oldu yarında 2 kg vermiş olucaz diyim abriii hazır tutuyoken bu da tutar inşallahhhh
heee çok güzelll beğendim bennn
yaa evet şiştim senin yüzünden ödem skötürücü çaylar içip duruyorummmdeli manyakkk
birde izninizle büyük ihtimalle yarın olur bu sizlerle resim paylaşmak istiyorum.
Ayda bir kez resimlerimi değiştiricem böylelikle bende ki değişimi (İnşallah) hep birlikde gözlemleriz hem bu benide motive edicektir bundan eminim.
benim gibi yaneeeeee kanki kankiyi çekermiş
öğlen yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata ve üç köfte kadar et sote yedim körili yağsız. sonra gittim pilates kursuna bakmaya epey yürüdüm salonu buldum kimse yokmuş halk eğitim düzenliyormuş ama çok ters istikametteydi hava ggüneşli diye aldandım duş yaptım çıktım ince giyindim dondum dondum başım ağrıyo inşallah hasta olmam.
şimdi ara öğün bir madensuyu beş antep fıstığı bir portakal
hımm ben de ilk yorumu yapıyım o zamanmesela simit yerine 2 dilim çavdar,çok tahıllı,ta tahıllı ya da kepek ekmeği yiyebilirsin yarım simit 2 dilim ekmek yerine geçiyor ama ekmek daha doyurucu diyet bisküviler de yememeye çalış yerine ekmek ye daha doyurucu hem simit de susamdna dolayı da yağ var ve beyaz un,prinç,beyaz ekmek,şeker bunlar acıktırır yedikçe yiyesin gelir ve çok kısa sürede tekrar acıkabilirsin sabah öğle arasında 1 meyve olabilir ya da 2-3 kuru kayısı 4-5 badem mesela ya da 1 meyve 1yk yoort olabilir öğle güzel olmuş bence her öğünde 1-2 kaşık yoğur t yemeye çalış kalsiyum yağ yakımını hzlandırıyor
öğle ile akşam arasında da yine bir meyve yiyebilirsin nekadar tok olursan akşam okadar az acıkır veaz yersin akşam yemeği de mutttlaka ye bi sebze yemeği yanında 1 dilim ekmek biraz yoğurt salata ya da ızagara salata yoğurt gibi çünkü tok olunca abur cubura da atlamazsınnsporr çok çok etkili hem şekillenerek zayıflıyoruz hem de meto hızlanıyoo hafatad en az 3 gün 45dk-1 saat arası spor yapmaya çalış bak nette leslie sansone videolerı var onları yapabilirsin diyetsayfam.com da 70dk lık bir video var 3 milini yapabilirsin haftada 3-4 gün evde çok rahat yapılıyor ve çok etkili gidecek bu yağlarr gidecekkk inan zayıflamak çikolatadan daha lezzetliii
hoşgeldinn tostiii biz iyiyiz çokşükür sen nasılsınnn
öğlen yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata ve üç köfte kadar et sote yedim körili yağsız. sonra gittim pilates kursuna bakmaya epey yürüdüm salonu buldum kimse yokmuş halk eğitim düzenliyormuş ama çok ters istikametteydi hava ggüneşli diye aldandım duş yaptım çıktım ince giyindim dondum dondum başım ağrıyo inşallah hasta olmam.
şimdi ara öğün bir madensuyu beş antep fıstığı bir portakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?