öğlen yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata ve üç köfte kadar et sote yedim körili yağsız. sonra gittim pilates kursuna bakmaya epey yürüdüm salonu buldum kimse yokmuş halk eğitim düzenliyormuş ama çok ters istikametteydi hava ggüneşli diye aldandım duş yaptım çıktım ince giyindim dondum dondum başım ağrıyo inşallah hasta olmam.
şimdi ara öğün bir madensuyu beş antep fıstığı bir portakal
hugocum aman canım hasta olma
aferin falan varsa evde bi tane iç hemen, baya toparlar seni hastalanmadan
ya da o tarz bi grip için ilaç varsa
çünkü havalar çok fena çarpıyo insanı
ben de işte cmt babet giydim hava çok güzel diye, sonra bi soğudu e benim de ayaklarım üşüyünce hastalığım daha kötü oldu
aramıza hoş geldin.emin ol asla pişman olmayacaksın.buradan vaz geçemeyeceksin.sadece en küçük şeyi bile ağzına atsan yazacaksın.3 ana 3 ara öğün atlanmayacak kesinlikleve akşam yemeklerinide yemelisin bırakmak yok.az ve öz sağlıkla gitmeli herşey aç kalarak verince tekrar verdiklerimizi alıyoruz.yazık değilmi bu emeklere... hoş geldin tekrar.yağsız kilosuz günler inşallah hep beraber... :13::13::13::13::13:
öğlen yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata ve üç köfte kadar et sote yedim körili yağsız. sonra gittim pilates kursuna bakmaya epey yürüdüm salonu buldum kimse yokmuş halk eğitim düzenliyormuş ama çok ters istikametteydi hava ggüneşli diye aldandım duş yaptım çıktım ince giyindim dondum dondum başım ağrıyo inşallah hasta olmam.
şimdi ara öğün bir madensuyu beş antep fıstığı bir portakal
afiyet olsun..dikkat et kendine havaya aldanmamak lazım..sabahtan beri yağmur yağıyordu hatta geceden saat 1e kadar yağmur yağdı...şimdide günlük güneşlik..sabah kalın giyindiksey şimdide terleriz..hadi ne yapacaz şaşırdık....yarından itibaren güneşli...2 güne kadarda tüm türkiyede hava güzel olacakmışşşşşşşşşşş.....bu arada bende arada maden suyu içicem ve yeşil çay içicem..yiyecek bişey yok....kantindekilerde büsküvi çikolata...işim olmazzzz
içicem şimdi canım kafam kazan gibi oldu. ya ben yakın sandım epeyce uzakmış geride dönmedim dondum resmen şimdi içicem grip ilacı
afiyet olsun canım benim öncelikle.ayrıcada üzüldüm ya ..eee ne olacak gidecekmisin bari...hoca varmıydı...:26:inşallah hastada olmazsın.dikkatli ol...
iç canım iç
hatta ayaklarına sıcak su torbası varsa ondan koy, ayakların ısınırsa daha iyi olur
nugiş kepçem öğlen menünü göremedim ne yedindi bakemm bu arada sen benim diyetisyenin bana dediği kakaoyu içiyomusun. magneezyum için çok iyiymiş.ben akşmları tv izlerken süte karıştırıp içiyorum çok güzel oluyo tam keyiflik :86:
bezelye yemeği 6-7 yk
cacık 2 kepçe
salata
2 dilim kepek ekmeği yedim balım
o kakaoyu alamadımki daha doğrusu uykudan dünyaya dönemiyorum bi türlümarkete gidincede aklıma gelmiyo hiç :18:ben sade içiyorum sütü tarçınlı işte
bezelye yemeği 6-7 kepçe
cacık 20 kepçe
salata 30 kepçe
2 kepçede kepek ekmeği yedim balım
o kakaoyu alamadımki daha doğrusu uykudan dünyaya dönemiyorum bi türlümarkete gidincede aklıma gelmiyo hiç :18:ben sade içiyorum sütü tarçınlı işte
şimcikk bir tane elma yidimmm
canım al istersen magnezyum için. suyada karıştırıp içebilirsin ben süte koyuyorum valla akşam olsada ara öğünde içsem diyorum hem acayip doyurucu bişey kocişte içiyo faydalı diye ama o şekerli içiyo ama çok sevdi hemen benim kakaolu sütüm nerde diyo
alıcam canımda işte markete girince aklıma gelmiyo hiç herhangi bi kakao görsem aklıma gelirde ekmek alıp çıkıyorum bazen aklıma gelmiyo tabi.bugün sırf kakao için gireyim markete inşallah unutmambir tatlı kağımı koyucam hugo:26:
bak yediklerine böyle daha güzel hem uykun açılır :86:
hadi kolay gelsin arkadaşım
aramıza hoşgeldin
boyun kilon kaç biraz bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?