60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım benim öncelikle.ayrıcada üzüldüm ya ..eee ne olacak gidecekmisin bari...hoca varmıydı...:26:inşallah hastada olmazsın.dikkatli ol...

içicem şimdi canım kafam kazan gibi oldu. ya ben yakın sandım epeyce uzakmış geride dönmedim dondum resmen şimdi içicem grip ilacı

Hoş bulduk canım teşekkür ederim...

Şirkette çok uyumluyum ama eve gidince herşey alt üst oluyor.
O yüzden kendime söz verip yeme olayını 17:30 gibi kesecekdim ama akşam yemeli yemelisin diyorsunuz.Yemeliyim sanırım ama evede geç gidiyorum işde 19:00 19:30 evde oluyorum.

Cümleni çok beğendim yağsız kilosuz günler inşallah hep beraberr :81::81:

afiyet olsun hugocuk..
sıkı giyin ısıt kendini hasta olma bide..

sağol canım bende şimdi ilaç alıcam.
aneeeem kantindeki bisküvi çikolatayla işi olmazmışşş yerim nen seni sağlıklı bebeeem :86:

içicem şimdi canım kafam kazan gibi oldu. ya ben yakın sandım epeyce uzakmış geride dönmedim dondum resmen şimdi içicem grip ilacı

iç canım iç
hatta ayaklarına sıcak su torbası varsa ondan koy, ayakların ısınırsa daha iyi olur

afiyet olsun canım benim öncelikle.ayrıcada üzüldüm ya ..eee ne olacak gidecekmisin bari...hoca varmıydı...:26:inşallah hastada olmazsın.dikkatli ol...

halk eğitime telefon açıcam sorcam. nen hiç aklıma gelmedi keşke o kadar yol gideceğime telefonla soraymışım soğuğu yiyince aklıma geldi

bezelye yemeği 6-7 yk
cacık 2 kepçe
salata
2 dilim kepek ekmeği yedim balım
o kakaoyu alamadımki daha doğrusu uykudan dünyaya dönemiyorum bi türlü markete gidincede aklıma gelmiyo hiç :18:ben sade içiyorum sütü tarçınlı işte

canım al istersen magnezyum için. suyada karıştırıp içebilirsin ben süte koyuyorum valla akşam olsada ara öğünde içsem diyorum hem acayip doyurucu bişey kocişte içiyo faydalı diye ama o şekerli içiyo ama çok sevdi hemen benim kakaolu sütüm nerde diyo

Son düzenleme:

bak yediklerine böyle daha güzel hem uykun açılır :86:

alıcam canımda işte markete girince aklıma gelmiyo hiç herhangi bi kakao görsem aklıma gelirde ekmek alıp çıkıyorum bazen aklıma gelmiyo tabi.bugün sırf kakao için gireyim markete inşallah unutmambir tatlı kağımı koyucam hugo:26:

evet canım ben dolu dolu bir tatlı kaşığı koyuyorum

Sizler deneyimlisiniz ben yemek olayını 17:30 en geç 18:00 de bitirsem çok mu zararı olur hanımlar?
Ben eve geç gidiyorum ve o saatte yemek yemek istemiyorum yersem ve zaman kaybedersem geç olur spora gidemem ne yapayım şimdi?

slm kızlar... ben de artık kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz? bikaç haftadır takip ediyorum sizi ama cesaret edemedim açıkcası katılmaya aranıza. bana da yardım edin lütfen. ne yemeliyim ne yememeliyim ne yapmalıyım. boyum 170 kilom 65 ideal kilom 58... yaşım25 16 aylık da bi oğlum var. yani doğum kilolarım bunlar

hadi kolay gelsin arkadaşım
aramıza hoşgeldin
boyun kilon kaç biraz bilgi verirmisin

Boyum 170 kilom da 65-66 arasında değişiyor bol bol yeşilçay kan şekerimi düzenlemek için GNC roobios, ödem attrııcı bromelain balık yağı, metobolizmayı hızlandırıcı guarana kullanıyorum bakalım... bu arada BİM den doğadan nın Beşi bir yerde kekik biberiye funda mate vs içeriklili bir çayını aldım çok memnun kaldım sonra yine doğadan Büyülü bohça çaylarında güllü yeşil çayı eğer yeşil çayı sevmiyorsanız tavsiye ederım.

Sevgiler Sıcak karşılamanız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…