1 adet portakal ,
1 bardak form çayı,
bu saate kadarda toplam 1,5 litre su tükettim.500 ml daha aldım iç çıkışına kadarda o biter...
slm kızlar... ben de artık kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz? bikaç haftadır takip ediyorum sizi ama cesaret edemedim açıkcası katılmaya aranıza. bana da yardım edin lütfen. ne yemeliyim ne yememeliyim ne yapmalıyım. boyum 170 kilom 65 ideal kilom 58... yaşım25 16 aylık da bi oğlum var. yani doğum kilolarım bunlar
Hoş geldinn arkaşımmm bende yeni katıldımmm umarımm hep birlikte zayıflıcazzz :81:
hmm tamam balım
ben bi ara aktara gideyim de yaptırayım öyle bi karışım
zaten zencefilim de bitti, balla karıştırıp yemek boğaza iyi geliyodu ama bitmiş(((((((((((
kızlar herkese afiyet olsun bu arada
yeni gelenler olmuş,hoşgelmişler sefalar getirmişler
ben de bu öğleyin kahvaltı yaptım
aslında ton balıklı salata yicektim ama sonra kahvaltı yapmak istedim
cumadan beri doğru dürüst kahvaltı yapamadım çünkü
neyse yediklerimi yazayım hemencik
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
2 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
3 çk bal ( boğazımı yumuşatsın diye )
salatalık
3 küçük yeşil biber
3 kk kek ( bu olmadı ama doymadım nedense
keke kadar herşey güzeldi ama hasta olduğum için mi bilmiyorum metabolizmam hızlandı sanırım, çok çabuk acıkıyorum
öğlen yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği yağsız limonlu fesleğenli yeşilsalata ve üç köfte kadar et sote yedim körili yağsız. sonra gittim pilates kursuna bakmaya epey yürüdüm salonu buldum kimse yokmuş halk eğitim düzenliyormuş ama çok ters istikametteydi hava ggüneşli diye aldandım duş yaptım çıktım ince giyindim dondum dondum başım ağrıyo inşallah hasta olmam.
şimdi ara öğün bir madensuyu beş antep fıstığı bir portakal
Ayy ben aralar için bisküvi aldım kendime tok tutar diye ama çok haklısın yedikçe yiyesi geliyor insanın.
Yoğurt pek tüketmiyorum açıkcası hatta hiç ama buda aklımda bulunsun.Onun dışında akşam yemeyi yemiyorum ama bu akşamdan itibaren yemeye başlarım ve hemen sonrasında yürüyüşe gidicem zaTEN çok gecikmeden..Videoları indiririm en azından haftasın 4 günü dışarda 3 günü evde yürüyüş yapabilirim.
En son kaç gibi akşam yemeğini yemeliyim sence?
Aslında itiraf ediyim ben akşam yemeği yemeye karar vermişdim.
En son şirkette 15:00 bir avuç beyaz keplebi
16:00 Bir kivi,yarım muz
17:15 gibi bir kase yoğurt yiyip yemek olayını kapatcakdım.
Eve gidincede 19:00 gibi direk yürüyüşe çıkıcakdım böyle olmaz mı?
Daha etkili olur sanki
nugiş kepçem öğlen menünü göremedim ne yedindi bakemm bu arada sen benim diyetisyenin bana dediği kakaoyu içiyomusun. magneezyum için çok iyiymiş.ben akşmları tv izlerken süte karıştırıp içiyorum çok güzel oluyo tam keyiflik :86:
kaloriferin üzerinde ısıttığım çorapları giydim patikleride üzerine giydim sıcacık oldu ayaklarım
bak yediklerine böyle daha güzel hem uykun açılır :86:
canım al istersen magnezyum için. suyada karıştırıp içebilirsin ben süte koyuyorum valla akşam olsada ara öğünde içsem diyorum hem acayip doyurucu bişey kocişte içiyo faydalı diye ama o şekerli içiyo ama çok sevdi hemen benim kakaolu sütüm nerde diyo
şimcikk bir tane elma yidimmm
slm kızlar... ben de artık kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz? bikaç haftadır takip ediyorum sizi ama cesaret edemedim açıkcası katılmaya aranıza. bana da yardım edin lütfen. ne yemeliyim ne yememeliyim ne yapmalıyım. boyum 170 kilom 65 ideal kilom 58... yaşım25 16 aylık da bi oğlum var. yani doğum kilolarım bunlar
hoş geldin aramıza.en doğru adresi takip etmişsin.bizlerle daha iyi vede sağlıklı bir şekilde vereceksin emin ol...burda yeme alışkanlıkların tamamen değişiyor...
teşekkür ederim.....
o bisküvileri evr birilerine sen acıkırsan ekmek ye inan daha doyusucu ve sağlıklı kuru meyve yeee taze meyve yeee
akaşm kaçta yaıtoysun bu önemli yatmadan 4 saat önce yemek işi bitmiş olsun ama öyle 1 kase yoortla falan olmaz bence 7-7.30 normal evde güzelce 5-6yk sebze yemeği,bi dilim ekmek yoort ye salata da olur 1 kepçe çorba da olurr hem sonrasında yürüycem diyosun spordan sonra acıkırsın allah kourusun atlarsın abur cubura güzelce ye akşam yeemeeenii
canım nugiş diyetisyene gidemiyo benim listemle aynı yapıyo ufak tefek değişiklikler hariç. her ay yenilenen listeme göre nugişte yeniliyo kendiniortakta çıkmış sana....
afyettttt ossssunnnn
nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa diyesim geldiiiiii
hoşbuldm cnm. yardımcı olun bana ama. çabuk adapte olabilmem için. benim en büük problemim evden çıkamamam. yazın çok yürürüm severim de ama kışın oğlum yüüznden çıkamıorum. yemek konusunda da abur cubur olunca dayanamıorum belki sizin sayenize siz aklıma geldikçe yemem diye düşünüorum. başka ne yapmam lazım ne yemem lazım ne içmem lazım...
hoşgeldin canımmmAhh canım çokdan farkındaydım da sitresden kendimi iice yemeye vermişdim.
Ama şimdi sitres bitti ve ben acı gerçeğin farkına vardım.Bu kilolar gitmesse yazın her yanımı saklamak için kocaman kocaman giyincem.Ve elimde kalan tek pantalonumda olmucak
Şirketteyken çok düzenli yiyorum aslında sabah kahvaltı ara öğün öyle yemeği yeniden ara öğünler suyumu içiyorum yeşil çayda içiyorum.Ama akşam sorma yemek yemiyorum geçiyorum pc başına açıyorum diziyi çikolatalar,cipsiler,nescafeler...Ki bunu dünde yaptım kendimi tebrik ediyorum
Spor desen yok gibi sadece sabah akşam 20 dk yürüyorum oda yürümek hep hoşuma gitmişdir.
Ama fark ettim ki artık kendime dur demeli çok düzenli yemeli ve kilolarımı vermeliyim.
Zaten benimde amacım diyet değil sağlıklı beslenmek.
Boyum 1.60
Yaşım:22
Kilom: 67 (Tahmini en son böyleydim)
öğlen yimaaam
6yk karnıbaharlı,brokolili boll maydonoz,sarımsak ve limon suyuyla sos yaptığım enfess salata yimaaa
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kase (4-5yk) yoort)
çokk doydumm çeşit az gibi ama miktarlar boldu yani yemek 7yk falan da olabilir. Akşama ızgara küfte yiycem o yüzden öğlen sebze yidimmm
şimdi dee yeşil çayyyyyyyyyy
canı öncelikle hazır hamur işerinden mümkün oldukça uzak duruyoruz,tatlıyıda aynen,
günde ekmek olarak 4-5 dilimi geçmiyor,bol sebze ve meyve tüketiyoruz.mutlaka ara ve ana öğünleri tüketiyoruz..kaşık olarak sayarak yiyiyoruz...ölçülerimiz kaşık hesabı.....stres hiç yapma yavaş yavaş gitsin ama sağlıklı bir şekilde gitsin...:92: :92: :92: hep beraber böyle bollaşan südyenleri sallayalım. inşallah..:92::92::92::92::92::92::92:
Afiyet olsun Neruş... Bizde de akşam ızgara küfte var...
bana ne yemek yaptılar bilmiyorum ama..
hiç de söylemedim bişi ya yapmadılarsa..
aç kalırım valla...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?