60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 adet portakal ,
1 bardak form çayı,
bu saate kadarda toplam 1,5 litre su tükettim.500 ml daha aldım iç çıkışına kadarda o biter...

Hoş geldinn arkaşımmm bende yeni katıldımmm umarımm hep birlikte zayıflıcazzz :81:

afiyet olsun daa o kekler ne yahuu ne alaka yanii ekmek yiyeydinn alla allaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadii hastasın diye yumrutlamıyorummm bu kezz yumrutt dedim deee fambık nerde yaaaaa özledim bakkkk çiçemmiii

afiyet osssunn hugocukcannn aferin hasta olmak için ne yapmalıyız duş alıp dışarı çıkmalıyz amannn heemmen ilaç patik tamamdııırrr

o bisküvileri evr birilerine sen acıkırsan ekmek ye inan daha doyusucu ve sağlıklı kuru meyve yeee taze meyve yeee

akaşm kaçta yaıtoysun bu önemli yatmadan 4 saat önce yemek işi bitmiş olsun ama öyle 1 kase yoortla falan olmaz bence 7-7.30 normal evde güzelce 5-6yk sebze yemeği,bi dilim ekmek yoort ye salata da olur 1 kepçe çorba da olurr hem sonrasında yürüycem diyosun spordan sonra acıkırsın allah kourusun atlarsın abur cubura güzelce ye akşam yeemeeenii

ben içiyorumm nugi içmiyo ben içiyorum olma mııııı

kaloriferin üzerinde ısıttığım çorapları giydim patikleride üzerine giydim sıcacık oldu ayaklarım

ohh ben de bayılıyoum patiklere benim de varrr hep ayağımdaaa

bak yediklerine böyle daha güzel hem uykun açılır :86:

delüüüüüüüüüüü hugooooooooooooo

ortakta çıkmış sana....

şimcikk bir tane elma yidimmm

afyettttt ossssunnnn

nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa diyesim geldiiiiii

hoş geldin aramıza.en doğru adresi takip etmişsin.bizlerle daha iyi vede sağlıklı bir şekilde vereceksin emin ol...burda yeme alışkanlıkların tamamen değişiyor...

hoş geldin aramıza.en doğru adresi takip etmişsin.bizlerle daha iyi vede sağlıklı bir şekilde vereceksin emin ol...burda yeme alışkanlıkların tamamen değişiyor...

hoşbuldm cnm. yardımcı olun bana ama. çabuk adapte olabilmem için. benim en büük problemim evden çıkamamam. yazın çok yürürüm severim de ama kışın oğlum yüüznden çıkamıorum. yemek konusunda da abur cubur olunca dayanamıorum belki sizin sayenize siz aklıma geldikçe yemem diye düşünüorum. başka ne yapmam lazım ne yemem lazım ne içmem lazım...

ya kızlar arnızda altın çilek kapsülü kullananlar var mı faydası var mı merak etdiyorm.bir ayda 7-13 kilo diyoda baya iddalılar

Ben erken yatıyorum canım...
21:30 10:00 10:30 uyuma vakti.
Sabahda erken kalkıyorum çünkü...

öğlen yimaaam

6yk karnıbaharlı,brokolili boll maydonoz,sarımsak ve limon suyuyla sos yaptığım enfess salata yimaaa

2 dilim çok tahıllı ekmek

1 kase (4-5yk) yoort)

çokk doydumm çeşit az gibi ama miktarlar boldu yani yemek 7yk falan da olabilir. Akşama ızgara küfte yiycem o yüzden öğlen sebze yidimmm

şimdi dee yeşil çayyyyyyyyyy

ortakta çıkmış sana....

afyettttt ossssunnnn

nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa diyesim geldiiiiii
canım nugiş diyetisyene gidemiyo benim listemle aynı yapıyo ufak tefek değişiklikler hariç. her ay yenilenen listeme göre nugişte yeniliyo kendini
diyetisyenim faydalı diye verdi. pekçok arkadaşta içiyo istersen sende iç canım çok beyendik biz

canı öncelikle hazır hamur işerinden mümkün oldukça uzak duruyoruz,tatlıyıda aynen,
günde ekmek olarak 4-5 dilimi geçmiyor,bol sebze ve meyve tüketiyoruz.mutlaka ara ve ana öğünleri tüketiyoruz..kaşık olarak sayarak yiyiyoruz...ölçülerimiz kaşık hesabı.....stres hiç yapma yavaş yavaş gitsin ama sağlıklı bir şekilde gitsin...:92::92::92:hep beraber böyle bollaşan südyenleri sallayalım. inşallah..:92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmm
bende akşam diziyi açıyorum ama elime cips çikolata almıyorum akşam ara ögünümdeki meyvemi yada salatamı yiyorum pc yi çevirip eliptik bisikletin üstüne çıkıyorum hem dizimi izliyorum hem sporumu yapıyorum

Afiyet olsun Neruş... Bizde de akşam ızgara küfte var...
bana ne yemek yaptılar bilmiyorum ama..
hiç de söylemedim bişi ya yapmadılarsa..
aç kalırım valla...:26:

neruşş ben çok beyendim kakaoyu tam bana göre. diyetten sonrada devamlı içerim valla bu şekilde. birde çok kilo verince yıpranma için toparlanma için iyi dediydi.

inş cnm ayyy :)))
ben de ne yediimi yazıyım da bari size siz de doğru yalış değiverin bana...
kahvaltıda: oğluma hazırladığın patatesli yumurtadan 1-2 dilim ekmekle beraber yedim. bir yumurta yememilşimdir ama... (bundan sonra daha dikkatli olup, tam ölçüler veriirm inş )

arada 2-3 su bardağı çay içtim.

öğlen: bir kase hazır çorba ve 2 dilim büyümek ekmeğinden...

Afiyet olsun Neruş... Bizde de akşam ızgara küfte var...
bana ne yemek yaptılar bilmiyorum ama..
hiç de söylemedim bişi ya yapmadılarsa..
aç kalırım valla...:26:

ben olsam güp güp götürürdüm valla. ızgara etin her çeşidine bayılırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…