60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyi pazarlar bacularrrrrrrrrrrrrrr a.s.

Ben ev kızı modumu bozmadan bugün temizliğe devam ediyorum.
Akşama doğru yorgun ve bitkin olarak dönerim :roflol:
ıyi sohbetlerr a.s.

ben 2 lt içiyorum yetmez mi o şimdi yaw senağlama

tebrikler canım
benimm kilo vermem durdu ya 300 gr verdim sadece

Bende seni tebrik ederim canım olsun 300 gram verdiğine göre devamı gelcek inşallahyerimseniben
ay gerçekten mi şekerim hakkaten bu selülit hep kilodan oluyo aman allah korusun ya o zaman içiim içiim de olmasın bende

Canım selülit zayıflardada oluyor malesef..Sadece kilodan değil aslında mesela benim kuzenim 1.68 50 kilo ama selüliti var tabi kilo tetikliyor ama eğer eğilimin varsa bol su gerçekten işe yarıyorkaydirigubbakcemile5
ben 2 lt içiyorum yetmez mi o şimdi yaw senağlama

Valla canım 3 lıtreye cıkarsan yavaş yavaş inan çok faydasını görürsün..Hatta ben 1 bardak suyu zor içen biriydim...Diyetisyene ben diyet yaparım ama su içemem dediğimde o zaman beraber başaramayız çalışamayız dedi...Bu işin altın kuralı su dedi..o dönemde 72 kilodan 59 a düştüm ve inan vücudum estetik yaptırmış gibiydiyerimsenibenSonra tabi hamilelikle birlikte hepsi geri geldi:a015:

sanırım canım öyle... göbek olarak azıcık alt göbişim var ama basenler ürkütüyor.. sanki hep orda olacak.. pilatesin faydası tam olarak ,,arka bacagı sıkılasrırıp popoyu kaldırması.. ben öyle bir fayda gördum.. ve gercekten operasyonla kaldırılmıs gıbı oldu kaydirigubbakcemile3 ama dizlere yapısık o iç bacaklar hala orda...bir de benim bacaklar cok bitişik
bu arada 2.seansımı bitirdim bugun calleneticsle.. bu ay pilates yok ..ve o kadar idmanlı olmama ragmen kol eklem yerlerımde hamlık baş gösterdi... vay anası ..calleneticse bak dedim. bir de flycım 100repten 6 seans abdominal çalıstırıyor bu süper call. 5. ve 6. seanslarda "manyak mısın sen teyze buna nasıl dayanayım?" dıye çığlık atarken buldum kendımı... kaydirigubbakcemile2

benden tavsıye egzersiz programlarınızı sık sık degıstrmenız..vucudu şaşırtmanız yoksa hemen alıskanlık kazanıyor..

ve son bir haber flycım yaz beni listeye 65.00 oldum.. gitti 11kg kaldı 7kg umarım hazirana kadar 1kgcuk daha verırım

senle aynı fikirdeyim.. su tek basına adeta sağlık ve güzellik kaynağı..

ben diyetteyken kasmıyorum kendımı su içecegım dıye ama çok su içen biriyim zaten...

gunde 15-20bardak benım ortalamamdır ...yıllardır bu böyle....

unutmatıyın ki cildi de müthiş güzellestirir su

Canım merhaba callenetics nedir acaba?
Ne güzel ben hiç içmediğim için kendimi çok kastım önceleri...Çalışıyordum birde o zaman tuvaletten çıkamıyordum...Sonra bünyem kendi kendine alıştı şimdi çok arıyorum...Ama 3 lıtreyi hergün yaz kış içmeye çalışıyorum...Dediğim gibi bacaklarım estetik harikası gibi olmuştu diyetle birlikte içtiğimdekaydirigubbakcemile3

takıldım ben ya 56,700 deyim hala :sm_confused:
bugünden itibaren zorlıycam kendimi 3 lt su için canım kaydirigubbakcemile3
belki o yüzden kilo veremiyorumdur senağlama

Calleanetics pilates tarzı bır spor..kılo verdırmez ..kardiyo egzersizleri içermez çunku ama bölgesel incelme sağlıyormus... ben daha 2 seans yaptım.. 25seans yapmayı planlıyor..bu videoya rapidshareden ulasabılırsın.. orda baslangıc ıcın callanetics var super call. var bırde am-pm call(sabah 20dk,aksam 20dk) var. ben süper olanından basladım. cunku gecen ay 25seans pilates yapmıstım. sen dusunursen pilates,jimnastik gecmısın yoksa baslangıctan basla bence.. bize videoları fly göndermıstı.. sanırım buraya link vermek yasak...düsün tasın istiyorum dersen sana göndereyim ama özelden mail adresini göndermen lazım canım...
ama bana sorarsan böyle bir baslangıc yapacaksan ve calısmıyorsan sabahları ebrusallıyla tv8de pilates yapabılırsın haftanın 5 gunu. ben 1 ay yaptım 6şar cm inceldım. sonraki ay call.a baslarsın
secim senin...

takıldım ben ya 56,700 deyim hala :sm_confused:
bugünden itibaren zorlıycam kendimi 3 lt su için canım kaydirigubbakcemile3
belki o yüzden kilo veremiyorumdur senağlama

56.7 süper canım yaaa bence vucudun kitelenmiştir bazen oluyor bendede deli gibi rejim yapsamda aynı kiloda uzun süre kalıyorum hem su dene hemde vucudun şaşrtmnayı dene farklı yiyecekler ye canım belki etkisi olur...

selam canım ıkımızde aynı kılodaydık ne yaptın da boyle zayıflayabıldın. ekstra bırseyler kullandın mı. anlatsana canım yaa. bu arada tebrık ederım senı....:içelim:

56.7 süper canım yaaa bence vucudun kitelenmiştir bazen oluyor bendede deli gibi rejim yapsamda aynı kiloda uzun süre kalıyorum hem su dene hemde vucudun şaşrtmnayı dene farklı yiyecekler ye canım belki etkisi olur...

saol canım ama daha 6.700 kg var vermem gereken.yiyeceklerimi değiştirdim az yemiyorum az yiyince veremiyorum artık su olayınada bugün aşladım sayende çok saol Şeniz

bu arada bugun yedıklerımı yazayım kızlar, ıkı ınce dılım ekmek, bırdılım peynır, bır domates ve salatalık, uc zeytın bu kadar sımdı bırde maden suyu ıctım. ıyıyım sımdılık, kımseler yok herhalde bugun. kocalar evde tabıııı... kızlar bugun burası bır sıcakkı anlatamam. kuru bır hava felaket dudaklarım kurudu ınanın kı.. su ıcmekten hal oldum.. esım ıkı gunluk gorevdeydı. ben uc gunde damacanayı bıtırmısım yemın ederım bugun yıne aldık..yanıyoruz resmen, daha dogrudurust yaz bıle gelmeden sımdıden boyle...

Herkese merhabalarrrr...İki gündür siteye uğrayamıyorum,hep dışarıdaydım..O kadar çok yazmışsınız ki maşallah,geçmişi okumaya çalışsam sanki bir günümü alacakmış gibi geldi ve ancak bugüne bir göz atabildim...

Bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Kilo veren arkadaşları da can-ı gönülden kutluyorum..

Ben cuma bir doğum günündeydim,dün de bir otelin açılış yemeğine davetliydim ve inanılmaz çoookkkk yedim iki gündür..Kesinlikle kilo veremedim diye çıktım bu sabah tartıya ama bir baktım tartı 60.5'i gösteriyor.Benim için bir mucize bu.Bir de bu hafta regl dönemimdi.Tüm bunlara rağmen 800 gr.vermiş olmama inanamadım,hala da inanamıyorum aslında.Neyse çok yorgunum ama bir o kadar da çok mutluyum.

Sevgili flyyy'cım sen de sanırım 61 olmuşsun.Bak 62-62 derken bir zamanlar 61'e ulaştın bile.Kilo veren seni ve diğer tüm arkadaşları tekrar kutluyorum.Kilo veremeyenler de üzülmesin ne olur,benim de kilo veremediğim nice haftalar oldu,çok üzüldüm ama önemli olan ısrarcı olmak ve asla yılmamak.Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın...kaydirigubbakcemile3

Sevgili Yarem,biz İstanbul'da kavruluyoruz,sen oralardasın,Allah yardımcın olsun.Terlemeden dolayı çok mineral kaybın oluyordur,nacizane tavsiyem,lütfen dikkat et ve mümkünse günde 1-2 şişe maden suyu iç.:içelim:

derincim tişikkür ederim verdiğin bilgiler için uygulıcam inş.ya yürüme bandı almayı düşünüyorum sizce napiimm

canım dışarıda yürüyüş yapma imkanın yoksa ve evde yerin müsait ise al tabii...bizim evde koyacak yer yok olsa hemen alacağım...çünkü benim yürüyüş yapmaya hç vaktim olmuyor...:çok üzgünüm: hem sadece kilo vermek için değil sağlığı korumak için de spor şart o yüzden dediğim gibi ben tavsiye ederim...a.s

Günaydın kızlaaarrrrrr,,

Kurtuldum 62 deeennnn. 61 gördüm bu sabaahhhh...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Bi an hiç kurtulamicam sanmıştım.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Günaydın Kızlarrr valla tebrikler süpersiniz:)
Bende 400 gram vermişim dünden bu yanakaydirigubbakcemile3Kaç gündür vermiyordum hiç valla mutlu oldum :)63 kiloyu gördüm şükür erdim şükür:)))))

arkadaşlar hepinizi tebrik eder bu başarılı kilo vermelerinizin devamını diler yanaklarınızdan
öperim...sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tebriklerrrrr canımcım harikasın :hooray: :teytey:
ama bundan sonra sağlıklı besleneceksin...

btün güzel haberler üstüste hihoyyyt tebrikler canımcım :hooray: :teytey:...anlaşıldı bu topiktekilere kilo milo vız geliyooo..

bugun kılo verme günüymüş sankı

az ve ya cok herkes kılo vermıs...

ne güzel ya...

bi tebrik de sana güzelim :hooray: bereketli bi hafta oldu geçen hafta:)darısı diğer haftalara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…