60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersinn canım yaaaa çok güldümmm elime cisp çikolate almaya kalkarsam bu cümlen gelsin aklımaaa

evet bollaşan sutyen sallamak en buyuk hayalım artık şişkoluktan kapanmıyorlar kızlar ne yesem şimdi öğle yemeği için bu arada iştahım yok yeni ameliyat oldum ben ancak boylede olmamalı cunku kan sekerım bırden dusup yemek yıyorum ne yapmalıyım...

ortakta çıkmış sana....

afyettttt ossssunnnn

nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa diyesim geldiiiiii

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79::79:

ohh cimcimeciiim sen iyice havaya girdin canımmmmmm:92::92::92:

evet bollaşan sutyen sallamak en buyuk hayalım artık şişkoluktan kapanmıyorlar kızlar ne yesem şimdi öğle yemeği için bu arada iştahım yok yeni ameliyat oldum ben ancak boylede olmamalı cunku kan sekerım bırden dusup yemek yıyorum ne yapmalıyım...

afiyet şeker olsun olsunmuuuuuuu ablanız kurbann olsun sizee

canım patates iştah açar şimdilik uzak dur pek tavsiye edilmez. pirinçte öyle. sonra yemeklerine porsiyon başı 1 yemek kaşığı yağ koy. yağ hem çok kalorili hemde epeyce iştah açar. ben yemeklerimi yağsız pişirip sonradan yağ ilave ediyorum yerken. eşimle aynı tencerede pişecekse yemek önce yağsız pişirip eşimin tabağınada sonradan yağ ekliyorum. hazır çorbalar tavsiye edilmiyor canım kendin pişir çorbanı. birde sadece ekmek çorba ikiside karbonhidrat grubuna giriyo o yüzden çorba 1 kepçe olabilir yanına mesela az yağlı bir sebze yemeği olur 6-7 kaşık yanına 1 dilim ekmek slata olur az yağlı veya et olabilir. et yemeklerinde yağsız olsun

kızlar bende menümü yazayım ...
kilom 69-70 değişiiyı boyum 1.69
çok kilo aldım yaw off offf
bugünkü menüm sebzeli omlet (maydanoz,taze soğan ve tere çok az rendelemiş kaşar peyniri ve 1 yumurta)
1 bardak şekersiz çay
1 kaşık bal
1 dilim ufak tulum peynir
öğlen2 yemek kaşığı enginar 1 yemek kaşığı yoğurt
kızlar önerilerinizi bekliyorum
sporada başlıcam bu akşam
kndi belirldğim bazı hareketler var
kurtulmak istiyorm fazla kilolarımdan moralim bozuluyor artık

canım bende çalışıyorum akşam 22.00 gibi yattığım için ve eve en erken 19.15 te vardığım için akşam yemeğimi 17.00 gibi ofiste yapıyorum eve gidince de gerekirse ufak bir ara yapıyorum imkanın varsa sana da tavsiye ederim

kan şekerini dengede tutacak şeyler yemelisin. tatlıyı bırak şekeri bırak meyve ye sebze yemekleri et yemekleri hergün salata ye. beyaz ekmek yerine esmer ekmek çeşitlerini ye aç kalma düşük kalorili diyetler yapma canım

tşkkrler cnm. benm en büyük problemim kocamın et yemeklerini ve festfudu çok sevmesi. akşam yemekleri çok ağır gidio o yüzden. bi de çok geç gelio bazen :S bundan sonra kendime salata felan hazırlıcam ama akşamları. ya da sebze yemekleri felan... söylediklerinde de dikkat edicem cnm çok tşkkrler...

geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım

hiç güleceğim yoktu Allah da seni güldürsün emi .
bırak ya kompleksli kafadan ve de ruhu hasta insanlarla ömür tüketme bence sen bildiğin yolda ilerlemeye devam et canımcım .

Heh işde benim yapmam gerekende kesinlikle bu canım...
Yoksa tüm gün dikkat et akşam yemek ye 1,5 2 saat sonra yat kesinlikle kilo verilmiyor.
Ben veremiyorum en azından bende senin gibi yapıcam canımm

yok yok bizim evde saat durmayacak yine düşürmüşler duvar saatini. ya eşofmanımın fermuarını indirip tişörtümden içeri giriyorlar sardılar bu ara iyice bana zor yazıyorum

aç kalma dıyet konusunda hiç iradem yok kızlar çokta yemıyorum aslındaaa.kılom 65 bel kısmımda sankı kalçalarda yağ bırkımım

Canım çok teşekkür ederim önerin için şimdi senden destek alınca motivasyonum arttı kendime en ıyısı bir öğle yemeği hazırlıyım makarna yiyebilirmiyim?:)

benim mesai bitmek üzere..
ben kaçar.. yarın sabah görüşürüz..
daha zayıf bir sabahta buluşmak umuduyla..
esen kalın..
hahahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…