hoşgeldin canımmm
bende akşam diziyi açıyorum ama elime cips çikolata almıyorum akşam ara ögünümdeki meyvemi yada salatamı yiyorum pc yi çevirip eliptik bisikletin üstüne çıkıyorum hem dizimi izliyorum hem sporumu yapıyorum
ortakta çıkmış sana....
afyettttt ossssunnnn
nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa diyesim geldiiiiii
canı öncelikle hazır hamur işerinden mümkün oldukça uzak duruyoruz,tatlıyıda aynen,
günde ekmek olarak 4-5 dilimi geçmiyor,bol sebze ve meyve tüketiyoruz.mutlaka ara ve ana öğünleri tüketiyoruz..kaşık olarak sayarak yiyiyoruz...ölçülerimiz kaşık hesabı.....stres hiç yapma yavaş yavaş gitsin ama sağlıklı bir şekilde gitsin...:92: :92: :92: hep beraber böyle bollaşan südyenleri sallayalım. inşallah..:92::92::92::92::92::92::92:
öğlen yimaaam
6yk karnıbaharlı,brokolili boll maydonoz,sarımsak ve limon suyuyla sos yaptığım enfess salata yimaaa
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kase (4-5yk) yoort)
çokk doydumm çeşit az gibi ama miktarlar boldu yani yemek 7yk falan da olabilir. Akşama ızgara küfte yiycem o yüzden öğlen sebze yidimmm
şimdi dee yeşil çayyyyyyyyyy
inş cnm ayyy :)))
ben de ne yediimi yazıyım da bari size siz de doğru yalış değiverin bana...
kahvaltıda: oğluma hazırladığın patatesli yumurtadan 1-2 dilim ekmekle beraber yedim. bir yumurta yememilşimdir ama... (bundan sonra daha dikkatli olup, tam ölçüler veriirm inş )
arada 2-3 su bardağı çay içtim.
öğlen: bir kase hazır çorba ve 2 dilim büyümek ekmeğinden...
Hoş bulduk canım teşekkür ederim...
Şirkette çok uyumluyum ama eve gidince herşey alt üst oluyor.
O yüzden kendime söz verip yeme olayını 17:30 gibi kesecekdim ama akşam yemeli yemelisin diyorsunuz.Yemeliyim sanırım ama evede geç gidiyorum işde 19:00 19:30 evde oluyorum.
Cümleni çok beğendim yağsız kilosuz günler inşallah hep beraberr :81::81:
evet bollaşan sutyen sallamak en buyuk hayalım artık şişkoluktan kapanmıyorlar kızlar ne yesem şimdi öğle yemeği için bu arada iştahım yok yeni ameliyat oldum ben ancak boylede olmamalı cunku kan sekerım bırden dusup yemek yıyorum ne yapmalıyım...
canım patates iştah açar şimdilik uzak dur pek tavsiye edilmez. pirinçte öyle. sonra yemeklerine porsiyon başı 1 yemek kaşığı yağ koy. yağ hem çok kalorili hemde epeyce iştah açar. ben yemeklerimi yağsız pişirip sonradan yağ ilave ediyorum yerken. eşimle aynı tencerede pişecekse yemek önce yağsız pişirip eşimin tabağınada sonradan yağ ekliyorum. hazır çorbalar tavsiye edilmiyor canım kendin pişir çorbanı. birde sadece ekmek çorba ikiside karbonhidrat grubuna giriyo o yüzden çorba 1 kepçe olabilir yanına mesela az yağlı bir sebze yemeği olur 6-7 kaşık yanına 1 dilim ekmek slata olur az yağlı veya et olabilir. et yemeklerinde yağsız olsun
geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canımwallahi canım ya
bi geçse de artık siz de rahatlasanız ben de :)))))))))
aman kızlar kendinize dikkat edin, hasta olmayın benim gibi
faranjit olmuşum ben
kötü öksürüyorum, doktor ciğerlere inmemiş öksürük ama dikkat etmezseniz iner dedi, o kötü olur işte
inşallah inmeden atlatıcam bu mereti
iş yerindeki arkadaşım bu gün kafayı benimle bozmuş herhalde gidip geliyor sen nasıl 62 kilosun diyip duruyor.
-kendisi 75 in altı değildir.ama benden zayıf olduğunu sanıyor.42 beden giydiğimi söyledim hatta kumaşına göre bazen 40 ta oluyor dedim bana dediki,
-sana 46 dan aşağı olmaz dedi bende bak ozaman üzerimdekinin bedenine dedim.bakmıyor.sen daha zayıfsın dedim evet dedi aaaaaa şok oldum.
-hadi ozaman çıkarayım giy dedim sana nasıl olacak dedim.bana dediki,
ben kumaş sevmiyorum.sanki olsun diye vereceğim..denesin diye ereceğim ya.çıktı gitti.sinirlerimi yerinden oynattı gene...:84::84::84:
neruşş ben çok beyendim kakaoyu tam bana göre. diyetten sonrada devamlı içerim valla bu şekilde. birde çok kilo verince yıpranma için toparlanma için iyi dediydi.
canım bende çalışıyorum akşam 22.00 gibi yattığım için ve eve en erken 19.15 te vardığım için akşam yemeğimi 17.00 gibi ofiste yapıyorum eve gidince de gerekirse ufak bir ara yapıyorum imkanın varsa sana da tavsiye ederim
kan şekerini dengede tutacak şeyler yemelisin. tatlıyı bırak şekeri bırak meyve ye sebze yemekleri et yemekleri hergün salata ye. beyaz ekmek yerine esmer ekmek çeşitlerini ye aç kalma düşük kalorili diyetler yapma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?