afiyet olsun daa o kekler ne yahuu ne alaka yanii ekmek yiyeydinn alla allaaaaaaaaaaaaaaaaaaahadii hastasın diye yumrutlamıyorummm bu kezz yumrutt dedim deee fambık nerde yaaaaa özledim bakkkk çiçemmiii
afiyet osssunn hugocukcannnaferin hasta olmak için ne yapmalıyız duş alıp dışarı çıkmalıyz amannn heemmen ilaç patik tamamdııırrr
o bisküvileri evr birilerine sen acıkırsan ekmek ye inan daha doyusucu ve sağlıklı kuru meyve yeee taze meyve yeee
akaşm kaçta yaıtoysun bu önemli yatmadan 4 saat önce yemek işi bitmiş olsun ama öyle 1 kase yoortla falan olmaz bence 7-7.30 normal evde güzelce 5-6yk sebze yemeği,bi dilim ekmek yoort ye salata da olur 1 kepçe çorba da olurr hem sonrasında yürüycem diyosun spordan sonra acıkırsın allah kourusun atlarsın abur cubura güzelce ye akşam yeemeeenii
ben içiyorumm nugi içmiyoben içiyorum olma mııııı
ohh ben de bayılıyoum patiklere benim de varrr hep ayağımdaaa
delüüüüüüüüüüü hugooooooooooooo
benim mesai bitmek üzere..
ben kaçar.. yarın sabah görüşürüz..
daha zayıf bir sabahta buluşmak umuduyla..
esen kalın..
hahahahahaha
yok yok bizim evde saat durmayacak yine düşürmüşler duvar saatini. ya eşofmanımın fermuarını indirip tişörtümden içeri giriyorlar sardılar bu ara iyice bana zor yazıyorum
slm kızlar nasılsınız
şimdiye kadar 2litre su içtim
sabah
peynir
domtes bal
3tane mısır çıtır
2,5saat sonra 1elma
sonra 1saat lesli
280mekik
şimdide
4kayısı
10,15kadar yabam mersini
2ceviz
sütlütarçınlı kakkao
Canım çok teşekkür ederim önerin için şimdi senden destek alınca motivasyonum arttı kendime en ıyısı bir öğle yemeği hazırlıyım makarna yiyebilirmiyim?:)
bildiğimiz kakaoyumu kullanıyorsunuz.sütlemi içiyorsunuz.:26:
afiyet şeker olsun olsunmuuuuuuu ablanız kurbann olsun sizee
benim mesaj kaynamış arada
bana tavsiyede bulunacak kimse yokmuu
benim mesai bitmek üzere..
ben kaçar.. yarın sabah görüşürüz..
daha zayıf bir sabahta buluşmak umuduyla..
esen kalın..
hahahahahaha
Kızlar havadan mı nedir başıma bi ağrı girdi.. çok fena ya..
esw sen böyle değildin hatta ben sana az yiyosun diyodum sende yok doydum diyodun demiyok walla sonun kadar haklısın arım balım peteeem
niye yedim ben de bilmiyorum yaa
şuurumu kaybettim sanursam
nese bidaaa öyle şeyler yapmicim burda herkese söz veriyorum
misal akşama patlıcan yimaa yapicim belki yanına küfte kızartırım kociş isterse
bide yooort olucek tamamdır
ha kızlar ben light yooort bulamıyorum burda, süzme yoort alıyorum miktarını az mı yiyeyim sizce
light biliyosunuz genelde minik minik oluyo, hemen bitiyo, benim de her zaman alma imkanım yok malesef, ne dersiniz bakiim????
şincik bi elma yicem ara öğün
yok canım eğer varsa kepekli makarna kullan beyaz makarna ani kan şekerini yükseltir sonrada düşürür. onun yerine varsa esmer ekmek çeşitlerinden 2 dilim yanına sebze yemeği veya et olabilir salata yanına yoğurtta olur. sebze yemeği 6 kaşık olailir az yağlı. evde başka bişey yokmu canım
hülyacım hoşgeldin canım cicim kuşumafiyet olsun şeker
slm kızlar nasılsınız
sabah
peynir
domtes bal
3tane mısır çıtır
2,5saat sonra 1elma
sonra 1saat lesli
280mekik
şimdide
4kayısı
10,15kadar yabam mersini
2ceviz
sütlütarçınlı kakkao
merhaba hülyacım nasılsın ?
sen bugün kahvaltılık ve aralarla geçiştirmişsin sıcak bi yemek geçmemiş boğazından cincan :26:
Ben buğün diyetisyene gitmeye karar vermişdim burayı görünce vazgeçdim aldığım randevuyuda iptal ettim tek kelimeyler süpersinizz çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlarrr
esw sen böyle değildin hatta ben sana az yiyosun diyodum sende yok doydum diyodun demi
hoş geldin.süpersin ya...slm kızlar nasılsınız
sabah
peynir
domtes bal
3tane mısır çıtır
2,5saat sonra 1elma
sonra 1saat lesli
280mekik
şimdide
4kayısı
10,15kadar yabam mersini
2ceviz
sütlütarçınlı kakkao
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?