60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok walla sonun kadar haklısın arım balım peteeem
niye yedim ben de bilmiyorum yaa
şuurumu kaybettim sanursam
nese bidaaa öyle şeyler yapmicim burda herkese söz veriyorum
misal akşama patlıcan yimaa yapicim belki yanına küfte kızartırım kociş isterse
bide yooort olucek tamamdır

ha kızlar ben light yooort bulamıyorum burda, süzme yoort alıyorum miktarını az mı yiyeyim sizce
light biliyosunuz genelde minik minik oluyo, hemen bitiyo, benim de her zaman alma imkanım yok malesef, ne dersiniz bakiim????

şincik bi elma yicem ara öğün

ya havalar ne tuaf öğlen güneşli mükemmel bir hava vardı şimdi dışarıda nerdeyse ağçlar köklerinden çıkcak fırtına ve yağmur..ya eşimle pazar yapacaktık...dünde gidemedim.kızı kıreşten aldım.ellerim dolu olunca olmaz diye yapmadım.buğünkü pazar eve yakın diye bu gün gidecektik.ama hayal oldu gene...:84::84::84::84::84:

benim mesai bitmek üzere..
ben kaçar.. yarın sabah görüşürüz..
daha zayıf bir sabahta buluşmak umuduyla..
esen kalın..
hahahahahaha

Aminnn aminnnnn

Darısı benim mesaimin bitmesine inşallah.
Sonra 1 saat 15 dkcık:)

Daha iradeli bir sabah ve gün diliyorum hepimiz için...

slm kızlar nasılsınız
şimdiye kadar 2litre su içtim
sabah
peynir
domtes bal
3tane mısır çıtır
2,5saat sonra 1elma
sonra 1saat lesli
280mekik
şimdide
4kayısı
10,15kadar yabam mersini
2ceviz
sütlütarçınlı kakkao

hülyacım hoşgeldin canım cicim kuşum afiyet olsun şeker

Canım çok teşekkür ederim önerin için şimdi senden destek alınca motivasyonum arttı kendime en ıyısı bir öğle yemeği hazırlıyım makarna yiyebilirmiyim?:)

yok canım eğer varsa kepekli makarna kullan beyaz makarna ani kan şekerini yükseltir sonrada düşürür. onun yerine varsa esmer ekmek çeşitlerinden 2 dilim yanına sebze yemeği veya et olabilir salata yanına yoğurtta olur. sebze yemeği 6 kaşık olailir az yağlı. evde başka bişey yokmu canım

afiyet şeker olsun olsunmuuuuuuu ablanız kurbann olsun sizee

ya bu fambık nerdeeeeeeeeeee:26::26::26: özledim diyorum onu bile görp gelmiyoo yumrutlasam gelir mi aceebaaaa

benim mesaj kaynamış arada
bana tavsiyede bulunacak kimse yokmuu

canım benim tüm tavsiyeler herkes için menülerimiz takip et 3 ana 3 ara öğün yap mutlaka ara öğünlerde meyve,kepekli ya d açavdar ya da tam tahıllı ekmek yoor tyiyebilirsin mesela, ana öğünler de bol salata sebze yemeği 1 er dilim ekmek yemeye çalış, boll boll su iç yeşil çayy hüpplettt vee bizimle oll inan çok faydasını görürsün burda olmanın başka neler sormuştun tam hatırlamıyorum ama:26:

benim mesai bitmek üzere..
ben kaçar.. yarın sabah görüşürüz..
daha zayıf bir sabahta buluşmak umuduyla..
esen kalın..
hahahahahaha

inşallah yclm iyi akşamlarrrr yarın görüşmek üzre inşallahhh

esw sen böyle değildin hatta ben sana az yiyosun diyodum sende yok doydum diyodun demi

Ben buğün diyetisyene gitmeye karar vermişdim burayı görünce vazgeçdim aldığım randevuyuda iptal ettim tek kelimeyler süpersinizz çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlarrr

merhaba hülyacım nasılsın ?
sen bugün kahvaltılık ve aralarla geçiştirmişsin sıcak bi yemek geçmemiş boğazından cincan :26:

esw sen beni öldürecen kız köfteyi kızartıp yiyeceksin yanına light yoğurt olmasa ne olur kızzzz

teşekkür ederim bundan sonra hep takipteyim sizleri kepekli şeyleri hiç sevmem ama artık sevicez mecbur..birde günde kaç barda su içyosunuz ? bu akşam yemekte makarna enginar var yesemmi yemesem mi bilemedim kendime salata mı yapsam onu yesem

Ben buğün diyetisyene gitmeye karar vermişdim burayı görünce vazgeçdim aldığım randevuyuda iptal ettim tek kelimeyler süpersinizz çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlarrr

keşke gitseymişsin bende gidiyorum kaç kalorilik beslenmen lazım öğrenirdin

esw sen böyle değildin hatta ben sana az yiyosun diyodum sende yok doydum diyodun demi

walla canım ya
bana ne oldu ben de anlamadım
ama sanki ben spor yapmayınca cozutuyorum
spor yapınca açsam bile tok hissediyorum ben kendimi çünkü

yediklerimi çok mu abartmışım yaaa
allahtan kilomda bi değişiklik yok ama böyle gidersem o da olur yakında

yarından itibaren beni kontrol altına alırmısın bebem ya, ben bi kaç gün sıkıyı gördüm mü eski formuma kavuşurum, ne dersin???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…