hoş geldin.süpersin ya...
keşke gitseymişsin bende gidiyorum kaç kalorilik beslenmen lazım öğrenirdin
farmisim benim hep öyle be canım biliyosun benimkız uyumuyo öglene kalıyo kahvaltı anca akşam yiyoyrumyemegi
walla canım ya
bana ne oldu ben de anlamadım
ama sanki ben spor yapmayınca cozutuyorum
spor yapınca açsam bile tok hissediyorum ben kendimi çünkü
yediklerimi çok mu abartmışım yaaa
allahtan kilomda bi değişiklik yok ama böyle gidersem o da olur yakında
yarından itibaren beni kontrol altına alırmısın bebem ya, ben bi kaç gün sıkıyı gördüm mü eski formuma kavuşurum, ne dersin???????????
esw sen beni öldürecenkız köfteyi kızartıp yiyeceksin yanına light yoğurt olmasa ne olur kızzzz
ama ama ama
napim pekii yaaaa
hem ben köfteyi yağda kızartmıyom artıkkkkkkkkkk
dün tavayı iyice ısıttım yağsız, sonra köfteleri koydum kısık ateşte kızardılar kendi yağlarında kavruldular yaniiiiiiii
espriye bakmayın kızlar, hastayım, ona verin
olur canım ilgilenirim. canım kilo verdikten sonra vücut hızla eski durumuna gelmek istermiş o yüzden sanırım iştahın açıldı. spor elbette iştahı kapatır düzenler canım. yediklerinin çok olmasından ziyade son zamanlarda düzensizleştin ama toparlarsın merak etme canım
canımcım kış günü kısa olduğu için gündüzler 2 öğün farketmiyor da yalnız şimdi günler baya baya uzadı insan acıkıyor onun için dedim tatlım afiyet olsun
onun dışında nasılsın bakalım?
heh tamam o zaman. kızartırım deyince ondan dedim. bende öyle yaparım. bu arada ben normal yoğurt kullanıyoruml light yok sadece süt olarak yarımyağlı bulabiliyorum
sudecim kız haklıcnm sen de öle bi foto koymuşun ki insanın diyete giresi gelmio yaaa...... :18::18::18::84::84::84:
ben olsam güp güp götürürdüm valla. ızgara etin her çeşidine bayılırım ben
Heh işde benim yapmam gerekende kesinlikle bu canım...
Yoksa tüm gün dikkat et akşam yemek ye 1,5 2 saat sonra yat kesinlikle kilo verilmiyor.
Ben veremiyorum en azından bende senin gibi yapıcam canımm
Çok pahalı geldi bana.Gerçi nişanlım gidiver dedi ama ben o parayla çeyizimdeki eksiklerimi tamamlarım yahu:)Bir ay deneme süresi başaramazsam ki başarıcam gidicem inşallah.
kaçtır kapıyı kemiriyo katır kutur kovalıyorum yine gidiyoşimdide gitmiş yine sessiz sessiz kemiriyo duymayayım diye
slm kızlar nasılsınız
şimdiye kadar 2litre su içtim
sabah
peynir
domtes bal
3tane mısır çıtır
2,5saat sonra 1elma
sonra 1saat lesli
280mekik
şimdide
4kayısı
10,15kadar yabam mersini
2ceviz
sütlütarçınlı kakkao
anladım canım haklısın işte 2araögün yapıyorum o yüzden
iisen nasılsın
kızlar kendinize iyi bakın.yarın yağsız bir günde görüşmek üzere.hepinizi öptüm...:79::79::79::79::79::79:
kız neruş bu arada sen bana tarif yollayacaktın haniiii
devamı gelmedi onlarınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?