60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çınnnnnn çınnnnnnn
kız ben zaten burdayım bu arada senin avatar kelebek mi ? ben bakınca sanki kızgın bir kaplan görüyorum

oh çoksevindim canım senina dına ii taiiler şimdiden

güp güpppp güp güp kalp çarpabilir meselaa ya daa güp güp merdivenlerden inebilir insan ama güp güp ızgara nasıl yer aceebaaa kiiiilüp lüp olabilir mi acabaa hugo yaaaaaaaaa sen beni öldürürsün gülmektennn

Zayıflamak her ne kadar kolay görünmesede yaşam biçimi, beslenme alışkanlıkları ve günlük hareketlilik düzenini değiştirdiğimizde formda kalmak kaçınılmazdır. Önemli olan doğru şekilde doğru gıdaları tüketmektir.

Zayıflamanın alfabesi hayat tarzına yaptığı küçük müdahalelerle ideal kilonuza kavuşmanıza yardımcı olur. Bu küçük ipuçlarını seçin ve yavaş yavaş tüm hepsini günlük hayatınıza yayın. Farkı göreceksiniz.

Abur cubur yerine sağlıklı aperatifler yiyin
Bol su için
Cesaretinizi kırmayın ve devamlılık sağlayın
Çiğnemeyi arttırın ve daha yavaş çiğneyin
Düşük kalorili atıştırmalıklar tüketin
Egzersiz yapın
Günlük tükettiğiniz kalorileri hesaplayıp not edin
Hızlı yemekten kaçının
İyi beslenme alışkanlıkları olan arkadaşlar edinin
Koyu renkli sebzeleri bol tüketin

Laksatif desteğiyle zayıflamaya çalışmayın
Midenizi dolduracak kadar yemeyin
Ne içerdiği belirsiz zayıflama haplarından kaçının
Oruç tipi diyetlerden kaçının. Ölümüne diyet yapmayın
Öğünleri küçültün
Porsiyonları küçültün
Rejim programınıza ait listelere uymaya çalışın

Soda için
Televizyon izlerken yemek yemeyin
Uykunuzu düzenleyin.
Üzüntü, stres ve sıkıntıdan uzak durun
Veremeyeceğiniz kaloriyi almayın
Yeni zayıflama yöntemlerini izleyin
Zayıflamak isteyen başka insanlarla tanışıp destek alıp verin.

İkimizinde saatleri düzensiz canım anladığım kadarıyla yani ne kadar erken gidersek gidelim eve akşam olması gereken ideal yemek saatini kaçıyoruz.Ve sonrasında ne kadar az yesekde uyuduğumuz için ister istemez vucut onu direk yağ deposuna alıyor.O yüzden söylediğin bana çok mantıklı geldi kesinlikle bende öyle yapıcam.

Bana ayda 160 Tl dedi ben o parayla neler yaparım neler...
Zaten o kadar masraf varken birde diyetisyene verirsem yanarım...

İnşallah bende başarıcam....

çınnnnnn çınnnnnnn
kız ben zaten burdayım bu arada senin avatar kelebek mi ? ben bakınca sanki kızgın bir kaplan görüyorum

avatar itinayla tahlil edilirrrben de ön dişlerini hafif gösteren gözlerini ksımış bir kaplan görüyorum neden acaaba abu bizim içimizdeki kaplan ruhunun dışarı yansıması mııı

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak bunu beğendim gardrobun şimdiden hayırlı olsun canım

Sabah kahvaltısından sonra öğlen 1 kase K-flakes yedim,arada ise 5-6 patlamış mısır ve bir dilim bitter çikolata....Ah kızlar ahhh dolapta çikolatalar öyle durup bakıyor bana yiyemiyorum ay ne zor bir şeymiş bu diyet işi.Halbuki kiloları alırken çok basitti:44::44:

yok kız yapamadım ki
karnıbaharı yapıyorum zaten
kerevizi çok istiyorum ama yok buralarda
tavuğu da güveçte yaptım, içine ne bulursam kattım, değişik bi türlü oldu o daaa

çınnnnnn çınnnnnnn

ya burdasın da hani sen de yazıyo yo o yüzden öyle dediydim
aslında kelebek ama kaplana daha çok benziyo
ben zaten aslan burcuyum, kaplan diyebilürüz sanırsam ona :)))))

avatar itinayla tahlil edilirrrben de ön dişlerini hafif gösteren gözlerini ksımış bir kaplan görüyorum neden acaaba abu bizim içimizdeki kaplan ruhunun dışarı yansıması mııı

olabilir
on kaplan gücündeyiz çünkü her birimiz, sheila gibiyiz hepimiz

bu diyet böyle bi şey işte müthiş bir nefis terbiyesi
kolay gelsin canım sınavını başarılı bir şekilde vermen dileğiyle....

kızlar ben çıkıyoruuuuuum
herkese iyi akşamlar
hepiciğinizi teker teker öptüm, mucum mucuk

şimdiden herkeşlere afiyet olsunnnnn

bu hugocuk işte herkes löp löp götürür o güpp güppp

evet akşam eve gidene kadar açlıktan ölüyordum eve gidince de homini homini yiyordum o yüzden artık ofiste yiyorum

işteee kaplan kaplannn.. hani psikoljik testlerde mrekkple katlanmış kagıtlardaki şekillerde ne gördüümüzü sorarlar ya onun gibi oldu

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak bunu beğendim gardrobun şimdiden hayırlı olsun canım
sagolasın bayan topiş aslında pek giyecek bişi kalmadı ama ben alışveriş yapmak istemiyorum cünkü bu gidişle onlarda büyük gelicek

anladım şeker evet yaglara ölümmmm
aslan burcusunnn bende koçummm seni demek ki o yüzden sevdm yaşasın ateş kadınları kardeşliği
o she-ra değilmiydi kız? sheila değil de

HAFTADA BİR KİLODAN FAZLA VERMEYİN
Spor Fizyolojisi Uzmanı Gökbel, kilo vermenin uygun bir şekilde yapılması gerektiğini anlatarak, şunları kaydetti:

''Önerimiz haftada bir kilodan fazla verilmemesi. Haftada bir kilodan fazla verilmesi durumunda yağ dokusuna ek olarak, kas, karaciğer ve diğer organların dokularında da kütle kaybı söz konusu olabilir. Enerji alımının aşırı düşürülmesi kilo kayıplarını da artırır. Yaşam kalitesini düşürecek bu durum ilerleyen yaşlarda, çabuk yorulma, kemik erimesi ve kırılması gibi rahatsızlıklara yol açabilir. İskelet kasları önemli miktarda enerji harcadığı için kişinin kas kütlesinin az olması verilen kiloların daha sonra kolayca almasına ve ilerleyen yaşlarda gündelik aktivitelerini yaparken çok yorulmasına yol açacaktır.''

Bu durumun bir miktar fazla kilosu olanlar için geçerli olduğunu dile getiren Gökbel, aşırı kilolular için çeşitli tıbbi tedavilerin gerekebileceğini söyledi...(.ALINTI: ntcmsnbc.com )
az kilo verdimcilere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…