çınnnnnn çınnnnnnnhadi ya
bak bunu bilmiyodum
hemen dersini vermeliyim o zaman vücudumun
ben de diyorum noluyo bana, saman altından su yürütüyomuş benim bünye de benim haberim yok desene
tamam tamam bundan sonra abur cubur yok, yine eski halime dönücem walla
ne güzel tepsi tepsi tatlıyı götürürdü kociş ben dönüp bakmazdım bile
yine yaparım ama
abur cubur benim için bitmiştir artık :))))))))))))))))))
yağlara ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm
amoreciğimin kulakları çınlasınnn
çok şükür çok iyiyim bugün burada rüzgar çok sert esiyordu tıpkı dünkü gibi ama gene de çocuğu malum okula getir götür işleri ve de pazar bahanesiyle dışarı çıktım çok çok. neyseki araba var da rüzgarı yemedim. fakat pazarda da kuytu yerlerde baya dolaştım kalori yaktım
ve de hafta sonu için tatil hazırlığındayım bana diyordun arada kaçamak yap diye fırsat çıktı hülyacım benim için neyse de eşim malum kendi işinin başında olunca tatil zamanlarını ona göre ayarlıyoruz bu hafta sonu İzmir -selçuk 'a termal kaplıcalara gideceğiz inşallah nasip olursa sezonu böylelikle yavaş yavaş aralıyoruz bakalım
sudecim kız haklı
güp güp ??
ben diyetsiz rejimsizz sadece akşam yemeğini keserek yada hafif atlarak 3 ayda 3,3 kilo verdim önemi burdan anlarsın canımcımm
bende aynı fikirdeyim burdaki kızların önerileri daha mantıklı geliyor. iyi diyetisten bulmak çok zor zaten burdaki kızların bir kısmı da diyetisyene gidiyor onların önerileri de faydalı.. oraya verceem parayla kilo verince gardrobumu yeniliycem
hugoo benim yoliş kızda yeni geldiinde gece kapıya kütt diye atlıyodu kapıyı açalım da onu yataga alalım diye ödüm patlıyodu gecedeli kız
oh çoksevindim canım senina dına ii taiiler şimdiden
ben diyetsiz rejimsizz sadece akşam yemeğini keserek yada hafif atlarak 3 ayda 3,3 kilo verdim önemi burdan anlarsın canımcımm
bende aynı fikirdeyim burdaki kızların önerileri daha mantıklı geliyor. iyi diyetisten bulmak çok zor zaten burdaki kızların bir kısmı da diyetisyene gidiyor onların önerileri de faydalı.. oraya verceem parayla kilo verince gardrobumu yeniliycem
çınnnnnn çınnnnnnn
kız ben zaten burdayımbu arada senin avatar kelebek mi ? ben bakınca sanki kızgın bir kaplan görüyorum
yolladıklarımın hepsini yaptın bitti miii hani rapor vermedin güzel oldu olmadı bunu asla yapmam beceremedim falan neleri vermiştim aceebaaa neler kaldı kii:26::26:bi bakmam lazımmm kıymalı karnıbahar yaptın mı mesela? ya da tavuklu türlü?? ya daa portakallı kerevizz??
çınnnnnn çınnnnnnn
kız ben zaten burdayımbu arada senin avatar kelebek mi ? ben bakınca sanki kızgın bir kaplan görüyorum
avatar itinayla tahlil edilirrrben de ön dişlerini hafif gösteren gözlerini ksımış bir kaplan görüyorum neden acaaba abu bizim içimizdeki kaplan ruhunun dışarı yansıması mııı
şimdilik hoşçakalın kızlar
Sabah kahvaltısından sonra öğlen 1 kase K-flakes yedim,arada ise 5-6 patlamış mısır ve bir dilim bitter çikolata....Ah kızlar ahhh dolapta çikolatalar öyle durup bakıyor bana yiyemiyorum ay ne zor bir şeymiş bu diyet işi.Halbuki kiloları alırken çok basitti:44::44:
bu diyet böyle bi şey işte müthiş bir nefis terbiyesi
kolay gelsin canım sınavını başarılı bir şekilde vermen dileğiyle....
bu hugocuk işte herkes löp löp götürür o güpp güpppgüp güppppgüp güp kalp çarpabilir meselaa ya daa güp güp merdivenlerden inebilir insan ama güp güp ızgara nasıl yer aceebaaa kiiii lüp lüp olabilir mi acabaa hugo yaaaaaaaaa sen beni öldürürsün gülmektennn
İkimizinde saatleri düzensiz canım anladığım kadarıyla yani ne kadar erken gidersek gidelim eve akşam olması gereken ideal yemek saatini kaçıyoruz.Ve sonrasında ne kadar az yesekde uyuduğumuz için ister istemez vucut onu direk yağ deposuna alıyor.O yüzden söylediğin bana çok mantıklı geldi kesinlikle bende öyle yapıcam.
Bana ayda 160 Tl dedi ben o parayla neler yaparım neler...
Zaten o kadar masraf varken birde diyetisyene verirsem yanarım...
İnşallah bende başarıcam....
avatar itinayla tahlil edilirrrben de ön dişlerini hafif gösteren gözlerini ksımış bir kaplan görüyorum neden acaaba abu bizim içimizdeki kaplan ruhunun dışarı yansıması mııı
sagolasın bayan topişsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak bunu beğendimgardrobun şimdiden hayırlı olsun canım
anladım şeker evet yaglara ölümmmmya burdasın da hani sen de yazıyo yo o yüzden öyle dediydim
aslında kelebek ama kaplana daha çok benziyo
ben zaten aslan burcuyum, kaplan diyebilürüz sanırsam ona :)))))
olabilir
on kaplan gücündeyiz çünkü her birimiz, sheila gibiyiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?