60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de aranıza katılayım dedim kızlar, belki sizi görünce gaza gelirim..

boyum 165. iki sene öncesine kadar 58-59 kg olduğumda hemen dikkat etmeye başlardım yediklerime ama bu yıl 70igördüm,hayatımda ilk defa!!! iki haftadır dikkat ediyorum yediklerime,68.5 olmuş kilom, ne yapıp edip vermem gerek en azından 10 kg..

ben rejim yapamıyorum,yani boğazımı tutamıyorum... bu süreçte bol bol su içip yediklerimi eritmeye yönelik spor yapıcam..pilates ve airwalker olacak hayatımda, bir de tabi bitki çayları..

bana şans dileyin lütfen ayrıca da içinizden "inşallah verir bu kiloları" diye geçirirseniz pek bi mutlu olurum:)

canımmmmm tebrik ederimmmmmmmm
maşallah 1 kilo daha gitmiş
sessiz sedasız araya yazıvermişsin ama gözümden kaçmadı
gerisi de sağlıklı bi şekilde gider inşallah

ayy çok merak ettim karışımı bir çorba kaşığı attım ağzıma suyla yuttum benim eşimin akrabası var beni görünce acımış halime oğluna demiş çok zayıflamış diye. oğluda sağlıkçı bunu bana o dediydi. sabahları arı poleni sonra öğütülmüş çörekotunu bikaç bişey daha vardı ama hatırlamıyorum ama sorucam. bunları karıştırıp sabahları kullanırmış sağlık için bende zaten arı poleni kullanıyordum şimdi ketentohumu ve çörekotunuda ekledim içine. gerçekten arı poleni çok faydalı. nezle soğuk algınlığı kırgınlık halsizlik kalmıyo dün üşütmüştüm akşam arı poeni açtim sabaha bomba gibi kalktım solunum yolu hastalıkları içinde birebir geliyo. birde harnup pekmezi solunum yolu hastalıkları için çok çok faydalı. sanki nefesini açıyo insanın tavsiye ederim
birde demir surubunu kullanıyorum biliyosunuz saç dökülmem vardı ama durdu artık. çinko hapıda alıyorum devamlı. ilk baş iştah açar diye endişelendim ama tam tersi oldu meyveye düşkünlüğüm bile azaldı artık

ebruşşş tebrikler bebem 1 kilon gitmiş elveda demişin 1 kiloya el salla arkasından kızz :86:

hadi ya öylemi bilmiyodum. buzdolabına koydum bişey olurmuki

En iyisi tüketilecek kadar bir miktarı öğütüp 2 gün içinde tüketmek daha sağlıklıdır. En fazla 1 hafta yetecek kadar öğütülüp belirtilen saklama şartlarına uyulması daha sağlıklıdır.

Öğütüldükten sonra kapalı koyu renkli kaplarda ışık görmeyecek biçimde buzdolabında saklanmalıdır. Keten tohumu ısıyla etkileşirşe bozulmaya başlar.

Keten tohumunu kullanırken bir sıvı ile tercihen su ile alınması önerilir. Bunun yanında keten tohumu yoğurt bal ile karıştırılarak ya da salatalara katılarak da alınabilir.

Keten tohumu zararları varmıdır ?

Keten tohumu zararı nasıl oluşur ? Yanlış kullanım tarzı ve miktarı sonucu keten tohumu yan etkileri ortaya çıkabilir.

Doğru koşullarda saklanmalı ve kullanılmalıdır. Çabuk bozulmaya yatkın olması sebebiyle yanlış şekilde alımı bağışıklık sistemine olumsuz etkilerde bulunur.

Keten tohumunun kansere yönelik olumlu etkileri hakkında araştırma yapan Dr. Budwig bazı önemli uyarılarda bulunmuştur.

Keten tohumunun ve de bilhassa keten tohumu yağının taze olarak tüketilmesini belirtmiş, buzdolabında -7 derecede saklanmasını söylemiştir. Bozulduğu takdirde ve de bu şekilde tüketildiğinde kansere sebep olacak bir takım zarar verici maddelerin üreyebileceğini belirtmiştir.

canım bu bilgi yeterlidir herhalde....:44::44::44:

bu arada spor mağazasının önünden geçerken baktım melül melül ama içeri bilenem girmedim şimdi alsam şımarırım diye almadım bişeycik :81:

Ebruliiii 1 kilo daha gitmiş...
yuffffffiiiiiiiiiiii diyorum ben o zaman.....
ve zıplıyorum.... :122::122:

canımmmmm tebrik ederimmmmmmmm
maşallah 1 kilo daha gitmiş
sessiz sedasız araya yazıvermişsin ama gözümden kaçmadı
gerisi de sağlıklı bi şekilde gider inşallah

sağol canım yaaaa...tam 1 aydır aynı kilodaydım o yğzden bana şimdi şaka gibi geliyor bu..sanki bişey yesem geri 72 olucakmışım gibi...o yüzden çok sevinemedim..annem tartı beni bugün 71 dedi..ya öylemi dedim soğuk soğuk o kadar

ebruşşş tebrikler bebem 1 kilon gitmiş elveda demişin 1 kiloya el salla arkasından kızz :86:

ay geri gelmezinşallah..inanamıyorum vallaha 2 ayda 3 kiloooooo

anladım çok sağol canım

kızlar ben bu hastalık aşamasında motivasyonumu kaybettim galiba
elim kolum kalkmıyo hiç bişi yapasım yok
açlığa yenik düşüyorum hep

gelmez canım sen kendini salmazsan gelmez niye gelsin

Ebruliiii 1 kilo daha gitmiş...
yuffffffiiiiiiiiiiii diyorum ben o zaman.....
ve zıplıyorum.... :122::122:

sağol canım benim darısı hepimizin başına....ama çok sevinemiyorum nedense

canım benim tebrik ederim.harikasın....1 kilo süper....:92::92::92::92::92::92::92::92:

teşekkür ederim canım..2 ayda 3 kilo...ilk defa bu kadar ağır veriyorum..ve budapsikolojimi bozuyo bak ..sevinemiyorum

ben artık kendimi salmam canım.alıştım düzene herşey yiyorum aç kalmıyorum....tabi biraz yavaş veriyorum ama ne yapalım artık..hedeflerim var...düşmanlarımı çatlatacam...

evet işte böyle.............bende bugün aynı şeyi arkadaşıma söylüyordum.hep kilolular benimle kendilerini kıyaslıyorlar.artık zayıflayacağım.zayıflar benimle kıyas yapsınlar......öyle değilmi ama...düşmanlar çatlasın.dostlar sevinsin oley................:92::92::92::92::92::92:

ben artık kendimi salmam canım.alıştım düzene herşey yiyorum aç kalmıyorum....tabi biraz yavaş veriyorum ama ne yapalım artık..hedeflerim var...düşmanlarımı çatlatacam...

aferim sana süpersin canım birde yavaş veriyorum diye düşünme kasma kendini olumsuz etkilenirsin hızlı veriyorum diye düşün canım

süpersinizzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr harikasınız düşmanlar çatlasın dostlar gülsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olacaksınız inşallah sabir ve azimle çıtır hem de çıp çıtır olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…