evet canım ya fazla kaçtı biraz ama yağsız ya sorun etmedim.bu arada 1 kilo daha vermişim 72 değil 71 oldummmm
teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun...
evde olunca hiç iş bitmezki..bak ben evde değilim diye hiç işim yok..boş boş oturuyorum..ama sabahtan akşama evimi özlüyorum....
hadi ya öylemi bilmiyodum. buzdolabına koydum bişey olurmuki
canım benim tebrik ederim.harikasın....1 kilo süper....evet canım ya fazla kaçtı biraz ama yağsız ya sorun etmedim.bu arada 1 kilo daha vermişim 72 değil 71 oldummmm
canımmmmm tebrik ederimmmmmmmm
maşallah 1 kilo daha gitmiş
sessiz sedasız araya yazıvermişsin ama gözümden kaçmadı
gerisi de sağlıklı bi şekilde gider inşallah
ebruşşş tebrikler bebem 1 kilon gitmiş elveda demişin 1 kiloya el salla arkasından kızz :86:
anladım çok sağol canımEn iyisi tüketilecek kadar bir miktarı öğütüp 2 gün içinde tüketmek daha sağlıklıdır. En fazla 1 hafta yetecek kadar öğütülüp belirtilen saklama şartlarına uyulması daha sağlıklıdır.
Öğütüldükten sonra kapalı koyu renkli kaplarda ışık görmeyecek biçimde buzdolabında saklanmalıdır. Keten tohumu ısıyla etkileşirşe bozulmaya başlar.
Keten tohumunu kullanırken bir sıvı ile tercihen su ile alınması önerilir. Bunun yanında keten tohumu yoğurt bal ile karıştırılarak ya da salatalara katılarak da alınabilir.
Keten tohumu zararları varmıdır ?
Keten tohumu zararı nasıl oluşur ? Yanlış kullanım tarzı ve miktarı sonucu keten tohumu yan etkileri ortaya çıkabilir.
Doğru koşullarda saklanmalı ve kullanılmalıdır. Çabuk bozulmaya yatkın olması sebebiyle yanlış şekilde alımı bağışıklık sistemine olumsuz etkilerde bulunur.
Keten tohumunun kansere yönelik olumlu etkileri hakkında araştırma yapan Dr. Budwig bazı önemli uyarılarda bulunmuştur.
Keten tohumunun ve de bilhassa keten tohumu yağının taze olarak tüketilmesini belirtmiş, buzdolabında -7 derecede saklanmasını söylemiştir. Bozulduğu takdirde ve de bu şekilde tüketildiğinde kansere sebep olacak bir takım zarar verici maddelerin üreyebileceğini belirtmiştir.
canım bu bilgi yeterlidir herhalde....:44::44::44:
sağol canım yaaaa...tam 1 aydır aynı kilodaydım o yğzden bana şimdi şaka gibi geliyor bu..sanki bişey yesem geri 72 olucakmışım gibi...o yüzden çok sevinemedim..annem tartı beni bugün 71 dedi..ya öylemi dedim soğuk soğuk o kadar
ay geri gelmezinşallah..inanamıyorum vallaha 2 ayda 3 kiloooooo
Ebruliiii 1 kilo daha gitmiş...
yuffffffiiiiiiiiiiii diyorum ben o zaman.....
ve zıplıyorum.... :122::122:
canım benim tebrik ederim.harikasın....1 kilo süper....:92::92::92: :92::92::92::92::92:
gelmez canım sen kendini salmazsan gelmez niye gelsin
ben artık kendimi salmam canım.alıştım düzene herşey yiyorum aç kalmıyorum....tabi biraz yavaş veriyorum ama ne yapalım artık..hedeflerim var...düşmanlarımı çatlatacam...
ben artık kendimi salmam canım.alıştım düzene herşey yiyorum aç kalmıyorum....tabi biraz yavaş veriyorum ama ne yapalım artık..hedeflerim var...düşmanlarımı çatlatacam...
evet işte böyle.............bende bugün aynı şeyi arkadaşıma söylüyordum.hep kilolular benimle kendilerini kıyaslıyorlar.artık zayıflayacağım.zayıflar benimle kıyas yapsınlar......öyle değilmi ama...düşmanlar çatlasın.dostlar sevinsin oley................:92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?