ay çok güldüm sana
senin durum vahim kız, senin sıyırmana az kalmış gerçekten
yüz yüze olsak bizleri nasıl görecen merak ettim bak şimdi
sağol canım benim darısı hepimizin başına....ama çok sevinemiyorum nedense
teşekkür ederim canım..2 ayda 3 kilo...ilk defa bu kadar ağır veriyorum..ve budapsikolojimi bozuyo bak ..sevinemiyorum
evet işte böyle.............bende bugün aynı şeyi arkadaşıma söylüyordum.hep kilolular benimle kendilerini kıyaslıyorlar.artık zayıflayacağım.zayıflar benimle kıyas yapsınlar......öyle değilmi ama...düşmanlar çatlasın.dostlar sevinsin oley................:92::92::92::92::92::92:
aferim sana süpersin canım birde yavaş veriyorum diye düşünme kasma kendini olumsuz etkilenirsin hızlı veriyorum diye düşün canım
[
ebrucum tebrik ediyorum canım sevinememe durumunu anlıyorum inanılmaz geliyor sanırım sana ama bence sen yag eritip kaslanıyorsun o yüzden tartıya yansımıyordu bak şimdi görüyorsun yavaş yavaş gidiyo ve gitçek korkma geri gelmez dikkat ediyorsun zaten
yazından bal damlıyor ne güzelde anlatıyorsun..hadi inşallah...
[
ebrucum tebrik ediyorum canım sevinememe durumunu anlıyorum inanılmaz geliyor sanırım sana ama bence sen yag eritip kaslanıyorsun o yüzden tartıya yansımıyordu bak şimdi görüyorsun yavaş yavaş gidiyo ve gitçek korkma geri gelmez dikkat ediyorsun zaten
yazından bal damlıyor ne güzelde anlatıyorsun..hadi inşallah...
dadlummm benim kalemde hep bal damlar
şaka bi yana ben de yaşadım bunları spora giderken hiç kilo gitmiyordu ama vucut çok şekillleniyordu millet bayılıyordu aa incecik olmuşsun filan ama ben bilmiyordum ki kaslanıyorum
ben de gülelim eglenelim köşesinde bu anımı paylaştım sizinle gülümsettiğime sevindimm bugün içime demet akbağ kaçtı sanırım
seni görünce kesin aslan kaplan bişi görcem
olabilir tabi aslan da olur kaplan da
yenecek piliçler olarak görme de
pijamaya mercimek diyen bizi piliç olarak da görebilir yani
bu arada 1 elma ile ara öğünümü yaptım kızlar
akşama barbunya yapıcam sanırım
ne yapsam bilemedim yaa
hiç de yemek yapasım yok walla
bi yemek 2 gün gitmiyo bizde
benim kociş sağolsun çekirge gibidir, her şeyi yer siler süpürür
sabah keki halletmiş evden çıkmadan
öğleyin de tiramisu tepsisi dışardaydı, bi tabağa koyayım dedim, istemez ben tepsiden yerim dedi, az kalmış dedi ki 3 dilim oluyo bu az kalmış, boğazına çooook düşkündür sağolsun
Gene başladı başağrısı ...
neden böyle oluyor acaba hiç bilemedim ya...
Neyse gitme vakti yaklaştı..
Öpüyorum sizi..
yarın görüşürüz...
yok canım seni neden pilice benzetiim açsam onu bilemem ama sana ancak şöyle bir ıslık çalıp " fiyuuuvtt piliçe bak " diye laf atarım en fazla
ben iyi yiyen adamı severim, bi keresinde bi adamla çıkmıştım ilk defa yemege çıktık. pizza söledim ben küçük boy o dedi ki ben yiyemem ki ondan ancak bi dilim yiyebilirimanında kestim biletini ben yiycem adam bakıcak ay hiç işim olmaz benimkide boğazlıdır çok sever silip süpürmeyi yesinller kıss eritir onlar erkek
slm kızlar.... markete gittim geldim. 15:00 gibi bikaç leblebi attım ağzıma ama hem marketten aldıklarım hem de efor sarfetmem heralde acıktırdı beni ben de dündne kalan tavuk dönerden 3yemek kaşığı kadar ve yanında da göbek marul koydum yiyorum şuanda...
ay sağol bebemmmmm
utandım şimdi kızzzz
ama aç haline denk gelmiyim ozaman :)))))))
o neymiş kız öyle, hakkaten
1 dilim pizzayı yiyemeyen erkek mi olurmuş
benimki büyük boyu götürür, 2 saat sonra acıkır yani
öyle bi mide ver kendisinde
yani hayranım zaten metosuna, ben onun yarısı kadar yesem yarım dünya gibi yuvarlanırım sanırım
canım sen zaten geç yapmıştın kahvaltıyı
o ara gibi olsun artık ama akşam sadece sebze yemeye dikkat et
tavuk yerine 1 dilim ekmekle bi ar ayapsaydın sanki daha iyi olurdu aslında ama sen bilirsin yine de
kızlar akşam kocişle balık yemeye karar verdik, balıkçıya gidicez, güveçte taş fırında yapıyolar, süper oluyo
ben balığı mundar ettiğim için ayıklarken sağolsun sahibi amca benimkini bi güzel de ayıklıyo, değme keyfime
işte öle esw cim bir dilim anca yerim dedi bende şutladım öyle erkek olur mu yaa zaten etyopya kaçkını gibi çok zayıf bişiydi üflesen uçucak bende de maşallah mihrap yerinde olmazdı yaniay sağol bebemmmmm
utandım şimdi kızzzz
ama aç haline denk gelmiyim ozaman :)))))))
o neymiş kız öyle, hakkaten
1 dilim pizzayı yiyemeyen erkek mi olurmuş
benimki büyük boyu götürür, 2 saat sonra acıkır yani
öyle bi mide ver kendisinde
yani hayranım zaten metosuna, ben onun yarısı kadar yesem yarım dünya gibi yuvarlanırım sanırım
canım sen zaten geç yapmıştın kahvaltıyı
o ara gibi olsun artık ama akşam sadece sebze yemeye dikkat et
tavuk yerine 1 dilim ekmekle bi ar ayapsaydın sanki daha iyi olurdu aslında ama sen bilirsin yine de
kızlar akşam kocişle balık yemeye karar verdik, balıkçıya gidicez, güveçte taş fırında yapıyolar, süper oluyo
ben balığı mundar ettiğim için ayıklarken sağolsun sahibi amca benimkini bi güzel de ayıklıyo, değme keyfime
cnm ben ekmeği pek yemiorum sevmiorum da zaten. ekmek yerine tevuk yiyim dedim... akşama sebze de yiyebilirsim süper hehehe :))) ya bişi sorcam sebze nasıl yiyonuz?? sadece salata mı yoksa oğluma yemek yaptım mesela ondan yiyebilir miyim. tuz koymadım özellikle yerken onun tabağına koyarım dedim. kabak parlıcan patates soğan birer tane doğradım türlü gibi.. 1tatlı kaşığı yağ ve bir silme yemek kaşığı salça ile haşlıyorum.
işte öle esw cim bir dilim anca yerim dedi bende şutladım öyle erkek olur mu yaa zaten etyopya kaçkını gibi çok zayıf bişiydi üflesen uçucak bende de maşallah mihrap yerinde olmazdı yani
senin kocada güzel yiyo maşşşallah bırak yesinler can bogazdan gelir. seninki zayıf ama benimki bi kilo aldı veremiyo gobüşü var kocaman
balık güzel seçim keşke benim kocamda burda olsaydı da akşam dışarı çıksaydıkafiyet olsun size
kek olmamış canım sadeceevet cok kötüyüm sanırım cok kacırdım ara öğünümü:84: :2:
geldım ve sabah fıncanda unuttuğum yeşil çayımı içtim soğuk soğuk
sonra alpella kek
3 tane mısır gevreği etiform
light süt
nohut yemeği yapcaktım 1 avuç ıslnmış nohut.
çok mu olmuş bence çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?