1 kaşık kıremelı sebze çorbası,
2 kaşık nohutlu bulgur pilavı,
1 yemek kaşışığı kadar haşlama et,
2 yemek kaşı salata,
200 ml ayran,
5oo ml su...
çorbada kırema kullanılmıştı diye içmedim.hazır krema tadını fazla sevmiyorum...
inşallah ya birşeyi yoktur.fark ediliyor yokluğu...
Flaş flaş flaş
kepçeci Nugi maşacı oldu
bende öğlen yediklerimi yazayım bari
1 dilim ekmek
4 avuç içi kadar et ızgara..tamamen yağı alınmış
1 tabak salata
3-4 kaşık yoğurt ve zeytinyağı ile yapılmış az yağlı 1 tane mücver
şimde türk kahvem geliyorrrrrrrrrrrrr
arada 1 elma
1 kupa yeşil
500ml suuuuuuuuuuuuuu
afyetttt osssun bana
herkese merhabalar yenidne
yemeğimi yidim geldim
hyiyen herkese de afiyetler osssuuunnn
ben de ton balıklı salata yicektim ama kociş sataya bolca nar ekşisi döktüğü için ziyan oldu, attım çöpee
ben de patlıcan yemeği yedim
1,5 dilim denge ekmek
6-7 kaşık patlıcan yemeği
4 yk yooort
ara olarak da elma var tabi yanımda :))))))))
demek ki sadece arkadaş değil kaderdaşız neuruuş
geçen cumartesi gecesi iki haftadır haftasonları çalışmanın yorgunluguyla eve külçe gibi gelip hemen uyuyan ben, gece geç saate kadar tv izleyip saat gece 1 yanıma gelen eşime kaloriferin üstündeki pijamasını işaret edip " kaloriferin üstünden mercimegi al " demişim.. sabah bana anlattı gülerek,önce inanmadım ama biraz düşününce hatırladım. uyku ile uyanık arası öle bişi demiştim oda ne mercimegi kız demiştibide agzım yorgunluktan açık uyuduğumdan resmimi çekmiş pis kociş beni tehdit ediyordu sevdiim yemee pişirmessen nete veririm sosyeteye rezil olurusn diye
ayrıca dün gece rüyamda bir yere gitmişim ama nerede turkiye de mi dünyada mı hatırlamıyorum orada bir tabela var yol kenarında üstünde NERUDA yazıyo diyorum ki demek ki neruş bu niki ordan almış
sana sıyırıyorum kafayı kurtar beni diyorum inanmıyorsun kıııız
ayy işlerim çoktu yeni oturdum. bugün saç maskesi yapmıştım duş aldım sonra markete gittim bişeyler aldım eve geldim eşime cevizli revani yaptım. kendime karnıbahar haşladım bulgür pilavı pişirdim. tarhana çorbası yaptım bol naneli kekikli yağsız sarımsaklı. çamaşırlarıda makinaya attım ancak oturdum. off işler hiç bitmiyi
aktara gtmiştim yeşilçayım bitmiş. diyetisyenim çörekotu yiyebilirsen çok iyi dediydi ama çüğnemeden yutunca faydalı olmuyormuş ketentohumuda öyleymiş. bende aktarda keten tohumunu öğütülmüş almış çörekotunuda öğütülmüş aldım. adama söyledim sağolsun öğütüverdi. eve getirdim arı poleni şişeme koydum karıştırdım güzelce sabahları 1 yemek kaşığı uyanınca yiyeceğim artıkın. bu tamamen sağlık için faydalı. şimdide yeşilçay demleyip içeceğim
afiyet olsun neruşum ohh ohh ekmeciklerde yapılmış :81:
hepinize afiyet olsun kızlar
vaaaaaaaaaaaaooooooovvvvvvvvv hugocukcuğuma baaaaaaaaaaaaaakkkk neler de yazmışşşş...demek acılarla dile geliyosunnnnnkepçecibaşım bi elveda bile demeden çekip gitmiş
git bakalım nereye kadar gideceksen git.
her yolun sonu vardır
senden önce varamasamda
fazlada bekletmem seni
kavuşacağız
sen istemesende
tanımasanda beni
yüreğim bulacak seni
gerçeği aramayı bırak
gerçek nedir haberin yokken
gösterecek kalbim
sen beni tanımayacaksın
eski bir dostu hatırlattın diyeceksin
hayallerine ulaştığında
başka bir bedende
yeniden dünyaya geleceğim
senin ellerinde
hugocuk
not: bana aittir kopyalanamaz :)
vaaaaaaaaaaaaooooooovvvvvvvvv hugocukcuğuma baaaaaaaaaaaaaakkkk neler de yazmışşşş...demek acılarla dile geliyosunnnnnçok beğendimmmm her nekadar bir terkedilişin hazin hikayesi olsa daa edebii açıdan çok başarılııı
neruda
elini başına koymuş
kimbilir ne düşünüyordun o an
o saniye
bilmiyorum kim çekti o resmi
çeken ruhunuda sığdırdımı kareye
acılarını
umutlarını
yanlızlığını
dinleniyormuydun o an
yoksa güzelmi çıkarım dedin
peki benden neler var orda
yok değilmi
hiç olmadı zaten
ıslanmış sokaklarda toprak kokusunu çekerek yürürken
hep seni düşünürdüm
bi anım geçtimi düşünmeden
bilmek istermisin
yoksa önemli değilmi
derin yaşıyorum ben
yaşayacağımda
senle yaşamıyoruz
ama
senle yaşıyorum
senle mutluyum
sen bilmesende
kızlar akşam yemeğimi biraz abarttım sanırım ama dayanamadım. bi de tuzsuz yapmıştım yemeği ama iyemedim acık tuz attım
5 kaşık sebze yemeği
bi su bardağı layt yoğurtla yapılmıi ayran
2dilim kepek ekmeği
Hugocukcuğumm ne desem bilmemki yüreğine sağlıkkçok güzel yazmışsın çokk duygulandım hemen alıyorum bilgisayarıma ve hep saklıycam çok teşekkür ederim sen de ne yetenek varmış içli hugomm benimmmm
Canım hiç abartı değil biz bunun yanında bi de salata yiyoruz.Yalnızca ekmek 1 dilim olsa daha iyi olurdu yani sabah 2 öğlen 1 akşam 1 şeklinde yiyebilirsin ekmeği.1 dilim ekmek yerine 2 kaşık bulgur pilavı da yiyebilirsiniç abartı olmamış.Sakın az yiyerek kilo verme alışkanlığı edinme baştan sağlıklı zengin bir menü oluşturmaya alışırsan öyle de gider.Az yiyerek verilen kilolar evet çabuk verilir ama giden kaslar olur ve kilo da versen fit bir görünüm elde edemezsin önemli olsan sağlıklı ve yağlardan vererek zayıflamak bunun içinde günlük et-süt-sebze-meyve-karbonhidrat alımını tam yapman lazım.Sakın az yiyeim vereyim diye düşünme sabırlı ol yavaş gitsin ama bi daha gelmesin önemli olan buu.Afiyet olsun tatlımmm İnşallah hepberaber sağlıkla kurtulucaz tüm fazla kilolardan.Sabır,azim ve inanç çokk önemli
gün boyu yediklerimi yazam da daha ii olur heralde
12.00 100ml süt (100ml olık suyla karıştırıp ılındırdım bi su bardağı yaptım)
1kk süzme peynir
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
yarım portakal
15:00 5-10 tane leblebi
16:00 göbek marul ve 3yemek kaşığı tavuk döner
18:00 yarım yeşil elma
20:30 5 kaşık sebze yemeği
bi su bardağı layt yoğurtla yapılmıi ayran
2dilim kepek ekmeği
kocam geç gelicek ders te çalışırım heralde yatana kadar meyve ve meyve çayı içebilirim... 2-3te anca yatarım en erken...
hadi bakam diyin bana nasıl???
Canım öncelikle afiyet olsunnnşimdiiiii sabah güzelll yumurta tam olabilirdi ama pek sevmiyodun sanırım olsun yarım da olur peynir de var nasılsa.
1.ara güzel ama az yanında 1 meyve olabilir (portakal-elma)
öğlen yemeğin güzel ama onun da yanında akşamki 1 dilim ekmek oaraya kayabilir ve ayrıca yoort da olursaa süper olurrr
2. ara neden yarım elma o 1 olsun bence ayrıca kuru meyvelr yiyebilirsin kuru kayısı falan
akşam yemeğinde de dediğim gibi 1 dilim öğlene kayarsa süper olur ayrıca sebze yemeği yani bu 6-7yk da yiyebilirsin sağlıklı şeyleri bol bol ye ki sonra acıkıp canın zararlı şeyler istemesinnn
madem geç yatıyosun sen de benim gibi ve akşam yemeğini de erken yemişsin yatmadan 1-2 saat önce yine 1 meyve yiyebilirsin. Ayrıca tabi meyve çayları da süper olur ama meyveni de ye epey avr daha yatmana.
hamilelikte epey kilo aldım
kendi çabalarımla kilo vermeyi pek beceremeyince spora gittim 79 dan 70e düştüm ama sonra 7e çıktım ve tekrar diyet spor başladım 68e düştüm
sonra duraklama döneminde kilo veremeyince 1 seans basen için kavitasyon yaptırdım 64e düştüm şimdi 65 oldum hedefim 55
bende sizin gruba katılabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?