60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim akşam yemeğimdede 1 kepçe tarhana çorbası, 3 kaşık bulgur, 1 dilim çavdar ekmeği, 6 kaşık yoğurtlu haşlanmış karnıbahar var

canım afiyet olsunnn

inşallah ya birşeyi yoktur .fark ediliyor yokluğu...

ahhhh fambığım ahhhhhhhhhhhinşallah yarın gelir ve önemli bir şey yoktur

Flaş flaş flaş
kepçeci Nugi maşacı oldu

afiyet olsun ebrucuuuum ayrıca 1kg vermişsin tebrik ediyorum seniii arkası da sağlıkla bol bol gelsin inşallahhhhhhsevin sevinnn sen kas yapıyosun ondan az gidiyooo merak etme azimle sabırla kurtulucaz tüm fazla kilolardan inşallah hepberaber canım benimm

afiyet olsun tatlımmm

allahım yaaaaaaaaaaa bütün yollar bana açıkıyor demek

ellerine sağlık hugocukcuğumm benim de bugün hem dışarda hem evde işlerim vardıı epey yoğundumşimdi de sporumu yapıcam inşallahhh ayrıca bugüm çok tahullı undan fırında topacık ekmekler yaptımmm çok güzel oldularr 1 hafta yeter sanırım banaartık yaparı böylee

ay ancak yazabiliyorum dışarı çıktım manava,markete gittim geldim ekmeğimin hamuru mayalanmıştı fırına koydum yuvarlacık yuvarlacık çok tahıllı ekmeklerim olduu çok güzeellllll

şimdi akşam yemeğimi pişiricem

tavuklu mantar sote
salata ve yoort olucak akşam yemeğimmm

yemeği yaptıktan sonra da sporumu yaparımmmmmm inşallahhh

afiyet olsun neruşum ohh ohh ekmeciklerde yapılmış :81:

Evet hugocukcuğum dün amore ile konuşuyoduk ekmek makinesi varmış neden yapmıyosun falan dedim o da yapmış dün akşam sonra ben de fırında yapayım dedim çok tahıllı unum vardı,süt-yoort-pekme-z.yağ ekledim az az; fırında yuvarlak yuvarlak pişirdimmm miss gibi koktular ve nefiss oldularrr

hepinize afiyet olsun kızlar

sağol tatlımmm

kepçecibaşım bi elveda bile demeden çekip gitmiş

git bakalım nereye kadar gideceksen git.
her yolun sonu vardır
senden önce varamasamda
fazlada bekletmem seni
kavuşacağız
sen istemesende
tanımasanda beni
yüreğim bulacak seni
gerçeği aramayı bırak
gerçek nedir haberin yokken
gösterecek kalbim
sen beni tanımayacaksın
eski bir dostu hatırlattın diyeceksin
hayallerine ulaştığında
başka bir bedende
yeniden dünyaya geleceğim
senin ellerinde

hugocuk
not: bana aittir kopyalanamaz :)

Son düzenleme:
vaaaaaaaaaaaaooooooovvvvvvvvv hugocukcuğuma baaaaaaaaaaaaaakkkk neler de yazmışşşş...demek acılarla dile geliyosunnnnn çok beğendimmmm her nekadar bir terkedilişin hazin hikayesi olsa daa edebii açıdan çok başarılııı

romantik müzik dinliyodum iki dakikada aklıma gelen şeyleri döktürdüm kepçecibaşına

neruda
elini başına koymuş
kimbilir ne düşünüyordun o an
o saniye
bilmiyorum kim çekti o resmi
çeken ruhunuda sığdırdımı kareye
acılarını
umutlarını
yanlızlığını
dinleniyormuydun o an
yoksa güzelmi çıkarım dedin
peki benden neler var orda
yok değilmi
hiç olmadı zaten
ıslanmış sokaklarda toprak kokusunu çekerek yürürken
hep seni düşünürdüm
bi anım geçtimi düşünmeden
bilmek istermisin
yoksa önemli değilmi
derin yaşıyorum ben
yaşayacağımda
senle yaşamıyoruz
ama
senle yaşıyorum
senle mutluyum
sen bilmesende

neyse romantik moddan çıkalım
akşam yemeğimi yedim saat dokuz gibi ara öğün yapıcam iki porsiyon meyve ve bir bardak sütlü kakao olucak

kızlar akşam yemeğimi biraz abarttım sanırım ama dayanamadım. bi de tuzsuz yapmıştım yemeği ama iyemedim acık tuz attım

5 kaşık sebze yemeği
bi su bardağı layt yoğurtla yapılmıi ayran
2dilim kepek ekmeği

Hugocukcuğumm ne desem bilmemki yüreğine sağlıkkçok güzel yazmışsın çokk duygulandım hemen alıyorum bilgisayarıma ve hep saklıycam çok teşekkür ederim sen de ne yetenek varmış içli hugomm benimmmm

Canım hiç abartı değil biz bunun yanında bi de salata yiyoruz.Yalnızca ekmek 1 dilim olsa daha iyi olurdu yani sabah 2 öğlen 1 akşam 1 şeklinde yiyebilirsin ekmeği.1 dilim ekmek yerine 2 kaşık bulgur pilavı da yiyebilirsin iç abartı olmamış.Sakın az yiyerek kilo verme alışkanlığı edinme baştan sağlıklı zengin bir menü oluşturmaya alışırsan öyle de gider.Az yiyerek verilen kilolar evet çabuk verilir ama giden kaslar olur ve kilo da versen fit bir görünüm elde edemezsin önemli olsan sağlıklı ve yağlardan vererek zayıflamak bunun içinde günlük et-süt-sebze-meyve-karbonhidrat alımını tam yapman lazım.Sakın az yiyeim vereyim diye düşünme sabırlı ol yavaş gitsin ama bi daha gelmesin önemli olan buu.Afiyet olsun tatlımmmİnşallah hepberaber sağlıkla kurtulucaz tüm fazla kilolardan.Sabır,azim ve inanç çokk önemli

gün boyu yediklerimi yazam da daha ii olur heralde

12.00 100ml süt (100ml olık suyla karıştırıp ılındırdım bi su bardağı yaptım)
1kk süzme peynir
yarım haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
yarım portakal

15:00 5-10 tane leblebi

16:00 göbek marul ve 3yemek kaşığı tavuk döner

18:00 yarım yeşil elma

20:30 5 kaşık sebze yemeği
bi su bardağı layt yoğurtla yapılmıi ayran
2dilim kepek ekmeği

kocam geç gelicek ders te çalışırım heralde yatana kadar meyve ve meyve çayı içebilirim... 2-3te anca yatarım en erken...

hadi bakam diyin bana nasıl???

haklısın cnm çok saol. moralim tekrar düzeldi ben yapamıycam heralde diye düşünmeye başlamıştım. aslında hızlı vermeme de gerek yok. zaten belli kilom doğum kilosu sonuçta ve 6-7 kilo fazla. bi de bünyem öyle su içsem yarıo cinsinden de değil şükür. aslında en büyük sıkıntım işte aburcuburdu ve sizlerin sayesinde bugün ağzıma hiç yağlı, tuzlu, unlu bişi sürmedim. çekirdek yemedim, cips çikolata yemedim. süper kardayım aslında :)))

tekrar çok teşekkürler hepinize :))))))))))

Canım öncelikle afiyet olsunnn şimdiiiii sabah güzelll yumurta tam olabilirdi ama pek sevmiyodun sanırım olsun yarım da olur peynir de var nasılsa.

1.ara güzel ama az yanında 1 meyve olabilir (portakal-elma)

öğlen yemeğin güzel ama onun da yanında akşamki 1 dilim ekmek oaraya kayabilir ve ayrıca yoort da olursaa süper olurrr

2. ara neden yarım elma o 1 olsun bence ayrıca kuru meyvelr yiyebilirsin kuru kayısı falan

akşam yemeğinde de dediğim gibi 1 dilim öğlene kayarsa süper olur ayrıca sebze yemeği yani bu 6-7yk da yiyebilirsin sağlıklı şeyleri bol bol ye ki sonra acıkıp canın zararlı şeyler istemesinnn

madem geç yatıyosun sen de benim gibi ve akşam yemeğini de erken yemişsin yatmadan 1-2 saat önce yine 1 meyve yiyebilirsin. Ayrıca tabi meyve çayları da süper olur ama meyveni de ye epey avr daha yatmana.

ayyy canım yaa valla içeme su serptin. çok yediğim bişi yok hatta üstüne ye diosun sen ne gzl :))) yarın daha iyi olucak öğünlerim inş. en azından bugünkü kadar tedirgin olmıycam. aslında korktuğum kadar zor gelmiyo bu diyet olayı yaa... sanırım anladım püf noktasını. az yemek değil önemli olan ne yediğine dikkat etmek püf noktası...

Kızlar ben bugün açtım maalsef,

Sabah 1 etimek üzerine 1 kaşık bal ile 1 bardak şekersiz çay

ara 1 elma

Öğlen:maalesef sabah okula giderken süt alamadım o yüzden k-flakesimi kuru kuru yedim,yanında 1 çikolatalı bisküvi(arkadaşın ısrarıyla)

Akşam:1 dilim kepek ekmeği,sınırsız salata,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık güveç

Ara 1 porsiyon meyve

1 saat yürüdüm,40 dakika spor yaptım benden bukadar,ama açlıktanmı nedir bütün gün üşüdüm durdum

hamilelikte epey kilo aldım
kendi çabalarımla kilo vermeyi pek beceremeyince spora gittim 79 dan 70e düştüm ama sonra 7e çıktım ve tekrar diyet spor başladım 68e düştüm
sonra duraklama döneminde kilo veremeyince 1 seans basen için kavitasyon yaptırdım 64e düştüm şimdi 65 oldum hedefim 55
bende sizin gruba katılabilirmiyim?

Canım hoşgeldinn tabii ki katılabilirsin biraz inişli çıkışlı bir dönem geçirmişsin ama burası bir mucize emin olabilirsin hergün düzenli olarak öğünlerini yaz,bizlerin menülerini takip et önerilere kulak ver ve sporu asla ihmal etme bu iş tamamdırinşallah hepberaber kurtulucaz tüm fazla kilolardan,yağlardannn:13::13::13: sakın acele etme az yiyim çabucak veriyim diye düşünme bizler herşeyden kararında yiyerek sağlıkla veriyoruz kilolarımı böylece yağlar gidiyor ve kalıcı kilo kaybı olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…