60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar
kahvaltım: 1 dilim peynir 1 dilim ekmek ve salça sosu
canım benim afiyet olsun....
afiyet olsun....
güzel bir güne uyanmanın verdiği mutluluk huzur ve neşeyle gününüz aydınlık bereketli ve huzurlu geçsin diyorum arkadaşlar
canım teşekkür ederim yayınlamış olduğun harika bilgiler için...güzel güneşli ayrıca hafif rüzgarlı bir urfa sabahından herkese günaydın....:80::80::80:

çok güzel canım ayrılığı anlatmış ama ben hemen geldim bak fazla bekletmedim seni

afiyet olsun menü bence süper...

günaydın kızlar
afiyet olsun hugocum
motore ve nugacım afiyet olsun
kız hogocuk çokazdegilmisenin kahvaltı neyse sen ii diyosun ama bizeaz geliyo
bende sütçügelecek onu bekliyorum çok uykum var

dün akşamki menüm:

2 kaşık tavuk döner,
1 dilim kepek ekmek,
iki elin birleşimi kadarda lavaş ekmek,
3 adet acı süs biberi,
bir tutam nane ve maydanoz,
yarım söğüş domates,
yatmadan 1 saat öncede 6 adet çilek,

sabah kahvaltım:
1 adet k.kaysı,
1 bardak ılık su,
6-7 kaşık kellogs yarım su bardağı sütle...
1 bardak tek şekerli çay,
şimdide yeşil çayımı içeceğim...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım iyisin şimdi dimi

günaydın kızlar
afiyet olsun hugocum

günaydın hülyacım sağol canım sütçü gittikten sonra uyursun artık sende

günaydın kızlar
afiyet olsun hugocum

canım şöyleki ben zaten sabahları çok yiyemiyorum yumurta desen haftada 3 gün sadece yeşillik filan zaten yiyemem zorlasam işkence olur zorlamıyorum. bal filanda zaten doğal bulamadığım için yemiyorum sadece hafta sonları yiyorum. tahin pekmez desen diyetisyenim sadece pekmez ye tahin yeme dedi ee böyle olunca sadece pekmez bana çok şekerli geliyo yiyemiyorum. valla benim demir şurubu bile bana şekerli geliyo zor içiyorum hemen ardından bolca su içip tatlı tadının geçmesini istiyorum. böyle olunca tabikide bu kadar oluyo.

afiyet olsun canım
günaydın hülyacım sağol canım sütçü gittikten sonra uyursun artık sende

valla nugacım benim kız 4kadar uyumadı 2de pes edip tvyi açıp oturdum işte ben böyleyim uyabilrsem uyuyrum inşşlah

şu anda iyiyim öenmli olan öğlene doğru ve öğleden sonrası.fambıkk yine yok ortada inşallah önemli birşey yoktur:26:

evet fambık yok bikaç gündür kızım çok hasta diyodu umarım bişey yoktur. belki izin almıştırda çocuğunun yanındadır evde bilgisayarıda yokya o yüzden giremiyodur diye düşünüyorum canım

afiyet olsun canım

nugiş sen adamı şair yaparsın
yazdıklarımın hiçbir edebi değeri yok elbette sadece sıradan bi insanın anlık duygularını dile getirişi diyelim yoksa elbette ne şiirle nede edebiyatla bi alakası yok ve edebi açıdan bir değeri yok :86:

afiyet olsun amorecim

nugiş sende migren falanmı var yoksa. hayatımda bir kere migren krizi yaşadım ben uyudum geçer diye uyumak ne mümkün uykumdan uyandırdı kafamı duvarlara vuruyordum ve bu çok uzun yıllar önce oldu bir kere yaşadım. şimdilerde ise bazen eğer üzgün olursam çok hafif ağrır fakat geçer hemen düşünmemeye çalışırım geçer

olabilir inşallah en kısa zamanda her şey hallolup döner buraya

migren yok canım geçen sene doktora gittim sık ağrıdığı için ve şiddetli oluyo bazen migrenmi var diye bütün filmler çekildi beyinden falan ama doktor korktuğum değilmiş dedi boyun fıtığından şüphelenmiş ama boyun fıtığıda değil ve filmlerde temiz çıktı psikolojik dedi bana ağrılarımı

hugoooooooooooooooo dayanamam ben bunaa. mesajını okurken "kamyon köpegi ezdi" bölümünü okuyunca "hiii !" dedim istemsizce.. gün hüzünlü sen hüzünlü ben hzünlüyüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…