günaydın kızlar
afiyet olsun hugocum
motore ve nugacım afiyet olsun
kız hogocuk çokazdegilmisenin kahvaltı neyse sen ii diyosun ama bizeaz geliyo
bende sütçügelecek onu bekliyorum çok uykum var
afiyet olsun canım
sagolun şekercanlarım sudecim sana da günaydıncanım benim afiyet olsun....
afiyet olsun....
canım teşekkür ederim yayınlamış olduğun harika bilgiler için...güzel güneşli ayrıca hafif rüzgarlı bir urfa sabahından herkese günaydın....:80::80::80:afiyet olsun amorecim
o motore ben mi oluyorum
kız hülya uyanda gel yoksa beni öldüreceksin sen
hoşgeldim cnm...hamilelikte epey kilo aldım
kendi çabalarımla kilo vermeyi pek beceremeyince spora gittim 79 dan 70e düştüm ama sonra 7e çıktım ve tekrar diyet spor başladım 68e düştüm
sonra duraklama döneminde kilo veremeyince 1 seans basen için kavitasyon yaptırdım 64e düştüm şimdi 65 oldum hedefim 55
bende sizin gruba katılabilirmiyim?
sabah salonu temizleyince markete kasaba gittim yolda gelirken bi kamyon köpeği ezdi köpek öldü. çok üzüldüm kamyon geçti gitti. dikkatsizlik hız köpeğin canına mal oldu. bizim mahallenin sevimli bi köpeciğiydi. sokaklarda oynar dururdu ufaktı çok üzüldüm ağlamamak için kendimi tuttum hala daha kötü hissediyorum kendimi. garibim belkide açtı. off offf hayvanlara hiç dayanamıyorum
hee sen oluyon motorun italyancası o motore
sagolun şekercanlarım sudecim sana da günaydın
hugoooooooooooooooo dayanamam ben bunaa. mesajını okurken "kamyon köpegi ezdi" bölümünü okuyunca "hiii !" dedim istemsizce.. gün hüzünlü sen hüzünlü ben hzünlüyüm bugün
hiç sorma tatlım çok üzüldüm bi kere bakabildim hemen koşa koşa eve geldim düşünmemeye çalışıyorum
hiç sorma tatlım çok üzüldüm bi kere bakabildim hemen koşa koşa eve geldim düşünmemeye çalışıyorum
teşekkür ederim canım benim...ayrıca çok geçmiş olsun...baş ağrısını ben çok iyi bilirim benim migren var sürekli ilaç tedevisi görüyorum.başının ağrıdını hissettiğin zaman. hemen karanlık bir odada 15-20 dakika uyumasan dahi gözlerini kapat hiç birşey düşünmemeye çalış.sessiz olsun emin ol hemen geciyor.benim ağrılarım tuttuğunda deliye dönüyordum.öyle ağlama kırizleri geliyorduki iş yerinden dahi izin veriyorlardı git eve dinlen diye....çok zor baş ,miğde ve böbrek ağrısı ben bunlardan 3 yıldır çekiyorum....çok geçmiş olsun...
canım ya sana birşey soracağım ya diyetisyen için yaptırdığım tahlil vardıya .doktor bana o konuda hiç bir açıklama yapmadı onlardan hangisi yağ oranını gösteriyor bilemedim şimdi...sen biliyordun sanırsam hangi değere bakmalıyım...:44::44:
kız hülya bak gördün mü milletin aazina sakız oldum alay konusu ettin beni sabah sabah çok yaşa emi...
yannız motore hakkaten italyanca motor demek ne demek oluyo kız o
sağol canım migren değilmiş sözde ama psikolojik dedi ağrılar beni öldürecek ama nasıl böyle beynim zonk zonk ediyo valla çıkacak sanki beynim ne bileyim anlamadımki ne var psikolojik nasıl olurki anlamadım bi türlü.küçüklüğümden beri ağrır o zaman sinüzüt demişlerdi sonra 1997 yılında şiddetli ağrıdan gittim bu sefer film çekildi sinüzütün geçmiş dedi bende şiddetli ağrıdan geldim ben buraya dedim oda geçmiş sinüzüt işte dedi ilaç verdi kullandım ama bi faydası yok yani yıllardır başım çok ağrır hepmi psikolojik olur bu anlayamadım gitti.zaten baş ağrısı olunca sessiz bir orta ve kafamı dinlemek gözlerimi kapatıp yatmak istiyorum.
düşünme evet başka bişi elinden gelmez çünkü bir ara ben çok takıyordum buna baktım psikolojim bozuluyor ilaçlık olucam yine elimden geldiğince düşünmemeye ama hayvanlara yardım edip onlara sevgi göstermeye çalışıyorum
canım değerlede fat mass bmr bmı filan yazar onları söyle anlarız
herekse günaydın
hoşgeldim cnm...
çok üzdün beni sabah sabah cnm yaaa..
kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun...
benm kahvaltım...
1küçük domates
2kk layt peynir
2dilim kepek ekmeği
1haşlanmış yumurta
şekersiz bitki çayı
bu arada bugün daha sağlam yapmaya çalıştım kahvaldımı ki çabuk acıkmayayım diye. bir de dün oğlumla birlikte uyuyakalmışım. ondan bugün erken kalktım. sabah 10dk egzersiz de yaptım. bundan sonra kızlar daha düzenli uyumayı istiyorum ve egzersizlerimi de yapıp size söylemek istiyorum... şimdi sırada oğlumun kahvaltısını yaptırıp azıcık daha oyalayıp, onu uyutup, gzl bi duş alıp, ders çalışmak istiyorum. umarım hepsini yapabilirim :)))
canım çok komik değerlerimde bunlardan hiçbiri yok....
canım çok komik değerlerimde bunlardan hiçbiri yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?