60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peki neler yazıyo kağıtta canım. seni diyetisyen bi makinaya çıkardımı çıplak ayakla ellerinle tutuyosun makinanın kollarını ve ordan sonuçlar kağıtla çıkıyo canım

yok valla onların yapmadı.sadece benim bu tahlillerime göre baktı vede diyet verdi....sonuçta araştırma hastanesi doktoru ben bunlardan fazla birşey beklemiyorum.ancak bu kadarını başarırlar...komik bir durum yaaaa.

işte sende hep yoğun oluyosunya fuar denetim müşteriler falan motor gibi çalışkansın demek yani
o zaman bundan sonra bana amore motore diyin eterno uymuyo

hugocumcum benim kocişte öyledir bazen der yolişe bişi olursa naparız diye öyle boş boş bakarız birbirimize o da sever hayvanları bizim evde animal planet discovery filan var haftasonu hep belgesel izleriz ikimizde seviyoruz sizin gibi..
oh ohh ne güzel kedişlere de bakıyoruz benim o kadar imkanım olmuyor ama geçen sene kopek barınagını ziyaret edip 50 kg mama bagışı yapmıştık.o köpeklerden birinin gözlerindeki "beni de alın" bakışını unutamam

haklısın aslında bu hastane ler böle..o makinaya bağlasa iyi olurdu inan ben sadece o makina için diyetistyene gitmek istiyorum yağ su kas gösteriyo ve metabolizma hizinı hesaplıyo kilo verdikce yağ gittiğini görüyosun ya motivasyon acısından süperr

canım ya bilgileer iyi ama baklagile karbonhidrat demiş sanırım orası yanlış... makarna pilav karbonhidrat aynı kefeye koyamaz ki ama baklagıller protein hem okul yıllarımda hem diyetisyenim verdiği kagıttatda öyle yazıyo

aksamki menüm 8 yk nohut yemeği
yoğurt salata 1 dlim ekmek çok az tursu yıkamıştım ama su tutmamam neden oldu farkettım cunku gece daha az wc ye cıktım 2.5 lt su içmeme rağmen

gece yeşil ve normal cay

sabah: sirkeli su
1kk peynir
3 ceri domates 1lokma bal
2 dilim ekmek

ara lıgt süt 1 incir

ama pisikolojikte bir yere kadar sürekli ağrıyormuş...geçmiş olsun şeker...

afiyet olsun......

anladım canım demekki tahlillerin normal sağlık sorunun yokmuş bu çok güzel geri sadece zayıflamak kalıyo

Kahvaltım:
sabah 1 bardak limonlu su ve 2 kayısı

1 bardak çay
1 yumurta
accık peynir
domates,salatalık veközlenmiş biber

Kızlar midem küçülmüş benim yiyemiyorummmmm

anladım canım araştırma hastanesine gidiyorum bende benim diyetisyende ölçüm makinası var her kontrolde yağ kas su durumuna devamlı bakıyor demekki sizin hastanede ölçüm cihazı yok diyetisyende ama olsun sen devam et canım

09.30 bir fincan türk kahvesi yarım kuru incir
11.20 bir fincan yeşilçay yanında yarım dilim ev ekmeği üzerine 1 tk peynir sürdüm bir parmak kadar keçiboynuzu kemiriyorum

bende ara öğünümde şekersiz sütlü türk kahvesi içtim
afiyet olsun....
09.30 bir fincan türk kahvesi yarım kuru incir
11.20 bir fincan yeşilçay yanında yarım dilim ev ekmeği üzerine 1 tk peynir sürdüm bir parmak kadar keçiboynuzu kemiriyorum

afiyet olsun canım benim.keçi boynuzu gzelmiş şeker ihtiyacına iyi geli....

afiyet olsun....

afiyet olsun canım benim.keçi boynuzu gzelmiş şeker ihtiyacına iyi geli....

sagol sudecim.. yarım ekmek sabah kahvaltıda kalan yarımdı onu yanımda getirdim cevizli ketentohumlu çok güsel oldu sade bile yenirdir keçiboynuzu da çok lifli tavsiye ederim tadı da güzel

Yağ yağmak için illaki yorucu diyetler, saatler süren egzersizler yapmanız yeterli olmayabilir. Bu durumda yağ yakan besinlerden yardım alarak daha kısa sürede istediğiniz ideal kiloya kavuşabilirsiniz.

Az yağlı süt, az yağlı yoğurt ve peynir: Bunların ortak sırrı içerdikleri kalsiyumdur. Nutrition Reviews isimli dergide yer alan 90′dan fazla araştırmanın yeniden gözden geçirilmesiyle bol kalsiyum alımıyla iyileşen vücut niteliği arasında güçlü bir bağ bulundu.

Yulaf, arpa: Bunların sırrı ise liflerde yatıyor. American Journal of Clinical Nutrition isimli dergideki araştırmaya göre, akşam yemeğinde beyaz pirinç yerine büyük bir tabak lezzetli arpa ile göbeğinizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz.

Yeşil çay: İçerdiği katesin metabolizmayı ve karaciğerin yaktığı yağ oranını hızlandırıyor. Bunun etkisinden yararlanmak için günde 4-6 bardak yeşil çay için ve her hafta en az 3 saat egzersiz yapın.

Yumurta: Protein içeriği sayesinde yumurta, kilo vermenize yardımcı olur. Öncelikle vücudunuz proteinli yiyecekleri parçalamak için daha fazla enerji kullanıyor. Ayrıca protein kas kütlenizi tutmaya yardımcı oluyor, kaslarınız yağdan fazla kalori yakıyor. Sonuç olarak, protein sizi karbonhidratlardan daha fazla tok tutuyor.

Ceviz, badem: İçerdiği iyi yağlar, lif ve protein vücudun insülin direncini artırır, kilo vermeye yardımcı olur. Ceviz, en iyi omega-3 yağ asit kaynağından biridir. Badem ise kemik şekillenmesinde ekstra fayda sağlar.

Somon: Newcastle Üniversitesi’nde düzenlenen araştırmada, somon balığında bulunan omega-3 yağ asitlerinin yağ kütlesini azalttığı belirtildi. Diğer araştırmalar da, omega-3 yağ asitlerinin sizi tok tuttuğunu ve yağlı balık yedikten sonra 2 saat sonra daha tok hissettiğinizi gösteriyor. Haftada en az iki kez somon, uskumru, konserve ton balığı veya ‘eğer bulabilirseniz’ kuzey denizlerinde yaşayan Ringa balığı gibi diğer yağlı balıklardan tüketin.

Elma, Armut, dolmalık biber: Bu gıdaların içerdiği ve bitkisel gıdalarda bulunan doğal kimyasal olan flavonoidlerin yağ yakma etkisi bulunuyor. American Journal of Clinical Nutrition isimli dergide yayınlanan araştırmaya göre, çok flavonoid tüketen kadınların vücut kütle indeksleri önemli ölçüde düşüyor. Hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde de flavonoidlerin kalori tüketimini artırdığı, vücuttaki yağ yakışını hızlandırdığı bulundu.

Keten tohumu: İçerdiği lignan sayesinde keten tohumu, menopoz sonrası kadınlarda daha az vücut yağı ve vücut kütle indeksi sağlıyor. Her gün kahvaltılık tahılınıza, yoğurdunuza ya da salata sosunuza bir yemek kaşığı keten tohumu ekleyebilirsiniz.

Sirke: Araştırmacılar, sirkenin vücudun yağları parçalamasına yardımcı enzim üreten genleri harekete geçirdiğini söylüyorlar. Sütle ya da sodayla seyreltebileceğiniz yaklaşık bir yemek kaşığı sirkeyi her gün için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…