60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlarr herkese muhteşem bir gün dilerimmm

sabah kalkınca 2 bardak ılık su
kahvaltıda
domates
salatalık
1kk kadar peynir
çok açık şekersiz çay
2 dilim tam tahıllı ekmek
ve bir yumurta
yedim.
şimdi aradayım bi fincan türk kahvesi ve yanında kocaman bardakta su

biz de çok seviyoruz belgeselleri televisyonlar da okadar çok gereksiz program var ki sanki insanları iyice aptallaştırmak için özenle yapılıyor hiç prim vermemek lazım böyle şeylere bizde de natıonal-dızcovery falan avr bayılıyorum çok güzel porgramlar oluyo evde sürekli onlar açık bişey yapıyosam bile kulağım orda oluyo çok faydalı da şeyler oluyo

ohhhh afiyet olsun hugocukcuğum eşineeee sen de sağlıklı sağlıklı yersinnn yemeciklerindennnn

afiyet olsun nugimmm süperrr

güzel bir güne uyanmanın verdiği mutluluk huzur ve neşeyle gününüz aydınlık bereketli ve huzurlu geçsin diyorum arkadaşlar

günaydın farisyomm hepiiz için aydınlık,sağlılı,neşeli,huzurlu enerji doluuu yağlardan kurtulduğumuz bir gün olsun inşallahhh:13:

günaydın kızlar
afiyet olsun hugocum
motore ve nugacım afiyet olsun
kız hogocuk çokazdegilmisenin kahvaltı neyse sen ii diyosun ama bizeaz geliyo
bende sütçügelecek onu bekliyorum çok uykum var

günaydınnnn cicimmmmm

yaa eve tben de çok merak ediyorummm artık inşallah çokönemli bişey yoktur bence de izin aldı ama merak ediyorum yaa

hayıııır bence gayettt güzeldiii bir edebiyatçı olarak kesinlikle edebii değeri olduğunu düşünüyorummm çok başarılıydı benceee

afiyet olsun tatlım gayet güzellll haftada 2-3 kez yumurta yiyioruzz aklında olsunnn

herkese merhaba.
60 kilodayım özellikle basenim fazla.
kan ilacı ve depresyon ilacı sonunda kilo aldım.
6 kilo verebilirsem ne mutlu bana.
Karma çay yaptırdım aktarda yardımcı olabilmesi için kullanıyorum.

onu yeme - şunu yeme yok light ürün olsun takıntısı yapmayacağım.
o zaman strese girerim ve mutsuz olurum.
İçtiğim çayın içersinde Mate yaprağı var.
Tok tutuyor ve iştahı mükemmel kesiyor.
bol bol yürüyüş yapmaya çalışacağım küçük te bir oğlum var biraz zor olacak ama....
herşeyden azar azar yiyeceğim . yemek porsiyonumu küçülttüm.
hamur işi ekmek tatlı abur cubur dan uzak duracağım
bol su ve meyve tüketeceğim.
bakalım başarılı olabilecek miyim :)))))
gelişmelerden sık sık haberdar edeceğim..

Kızlaaaaaaaaaaaaaar hepiniziiii öpüyorummmm sağlıklı,mutlu,huzurluuu,daha da inceldiğimiz bir gün diliyorummmm

Dün akşam yemeğim

4yk mantarlı tavuk sote

1 kase yoort

1 pt karışık salata

yemekten 2 saat sonra bir bardak kakaolu-tarçınlı sütt

yemekten 1-2 saat önce de 1 dilim ev yapımı ekmeğimden yemiştimmm

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 250ml su

kahvaltım

1 yumurta ve 1tk zyağ ile omlet

1kk yağsız beyaz peynir

2 dilim ev yapımı çok tahıllı ekmeemden

2 salatalık

bolll maydonozzz

sonra şifalı toz karışımımdan yedim 1çk bal ile şimdi de kiraz saplı, biberiyeli,zencefilli,tarçınlı demleme yeşil çayımı içiyorum

2 gün raporluyum o yüzden evdeyim su içip duruyorum,ev temizliyorum...Oh bee evde olmak gibisi yokkkk...Birazdan 2 diyet bisküvi ve 1 bardak yeşil çayla ara öğünümü de yapıcammm

Afiyet olsun,baya zengin bir mönü...

Merhaba kızlar..
Gece oğlumun ateşi 40 dereceyi geçti.
sabah hastaneye gittik..
Ateş dışında bir hastalığı çıkmadı.
6. hastalık olabilir dedi dr.
şimdi bekleyeceğiz 3 gün falan ateşini kontrol altında tutmaya çalışarak.
Ben 5 te kalktım ama şimdi kahvaltımı yaptım..
Sabah öğlen bir oldu.. neyse...
Geçmişe bakacak vaktim olmadı..
Hepinize afiyet olsun..
birkaç gün buralarda olamam sanırım..

teşekkürler neruşum edebi açıdan değerlendirmelerin için
bende öğlen yemeğinde ton balığı ve fesleğenli yeşil salata yiyeceğim. 1 dilimde çavar ekmeği olacak. ton balığının yağını süzdüm hatta sıktım güzelce. gerçi ben günde hemen hemen 3 yemek kaşığı yağ tüketiyorum et yemeklerim salatalarım yağsız. sadece sebze yemeğine 1 kaşık koyuyorum 1 kaşıkta bulgur pilavıma koyuyorum o kadar.

afiyet olsun motorecim
sagol bebeem finduklu nugalı çiko barım benimmm

canım çok üzüldüm umarım çok ciddi bişi yoktur geçmiş olsun

slm kılzar uyyamadım ama yattım anca kahvaltı ettim
1yumurta +1yumurta beyazı kzımınkini yedim beyazda zarar yok bunudeyemde kloriside çok düşük
5,6miinnak domates ,
ve 3mısır çıtır bisküvü şekersiz çay
1litrede su içtim

afiyet olsun tatlım ara öğünde meyve falan da olabilir kahve ve su pek ara öğün sayılmaz meyve-kuru yemiş-kuru meyve yiyebilirsin ara öğünlerde

canım çokk geçmiş olsun acill şifalar versin Allahhhh kendine dikakt et bir de sen hasta olma ve moralini yüksek tutu inşallah iyi olur biran önce oğluşunnn

afiyet olsun hugommm bence gerçekten çok güzellerdi olmasa demem yaniii

afiyet olsun canım.
hülyacım bu arada senin boyun kaç hedefine az kalmış kızz üç kilocuğun kalmış nen

Sen de dün karışım yapmışsın yaaa bak benimkinin içinde tam olarak neler varmış yazayım

zerdeçal

zencefil

çörek otu

havlıcan

tarçın

keçi boynuzu

polen

meyan kökü

karanfil

Bunların hepsini çekti adam bağışıklı sistemini kuvvetlendirmek içinmiş ve grip-öksürük-soğuk algınlığına karşı iyi geliyormuş

ben kahvaltıdan sonra 1çk bundan 1çk bal ile yutuyorum üstüne de su ama adam suya ya da süte de karıştırabilirsin dedi.

selamm.20 gündür eşimin akrabalarıyla haşır neşirim biri gitti biri geldi.3 çocuk 1 koca bide misafir tabii bende ortada dön dön bi hal oldum.20 gündür buraya gelemedim tabi.hepinizi çok özledim.bak şimdi merak ettim yokluğumu fark eden oldumu ki acep.nasılsınız şekerler.ben çok iyiyim sonunda kilo vermeye başladım.67 den 65.3 e indim.şu an 65 kiloyum.şimdi benim bebişlerim uyudu.bende ara öğün olarak kakaolu ve tarçınlı yeşil elma yiyorum.öğlen yemeğimi saat 14.30 gibi yemeyi planlıyorum.
patlıcan salatası(yağsız),
avuş içi kadar haşlanmış tavuk(göğüs eti)
2 dilim tam buğday ekmeği
ayran(büyükçe bir bardak) yemeği düşünüyorum.uygunmudur.yada hazırda biber dolmam var 2 tane ondan ve yoğurt mu yiyim.siz yorumlarken bende bi geçmişe göz atıym.amma yazmışınız kaç günde okurum bilmemki

afiyet olsun neruşumm

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…