slm kılzar uyyamadım ama yattım anca kahvaltı ettim
1yumurta +1yumurta beyazı kzımınkini yedim beyazda zarar yok bunudeyemde kloriside çok düşük
5,6miinnak domates ,
ve 3mısır çıtır bisküvü şekersiz çay
1litrede su içtim
Merhaba kızlar..
Gece oğlumun ateşi 40 dereceyi geçti.
sabah hastaneye gittik..
Ateş dışında bir hastalığı çıkmadı.
6. hastalık olabilir dedi dr.
şimdi bekleyeceğiz 3 gün falan ateşini kontrol altında tutmaya çalışarak.
Ben 5 te kalktım ama şimdi kahvaltımı yaptım..
Sabah öğlen bir oldu.. neyse...
Geçmişe bakacak vaktim olmadı..
Hepinize afiyet olsun..
birkaç gün buralarda olamam sanırım..
daha başlayamadım ama hazırladım yemeğimi. oğlumu uyutup yicem inş :82::82:
fotosunu koyayım değişiklik olsun dedim ama yanına ya da üstüne soda içmeyi düşünüyorum onu koymayı unutmuşum
Eki Görüntüle 167112
öğle yemeğim
2 ufak kepçe tas kebabı
salata
2 dilim kepek ekmek
selamm.20 gündür eşimin akrabalarıyla haşır neşirim biri gitti biri geldi.3 çocuk 1 koca bide misafir tabii bende ortada dön dön bi hal oldum.20 gündür buraya gelemedim tabi.hepinizi çok özledim.bak şimdi merak ettim yokluğumu fark eden oldumu ki acep.nasılsınız şekerler.ben çok iyiyim sonunda kilo vermeye başladım.67 den 65.3 e indim.şu an 65 kiloyum.şimdi benim bebişlerim uyudu.bende ara öğün olarak kakaolu ve tarçınlı yeşil elma yiyorum.öğlen yemeğimi saat 14.30 gibi yemeyi planlıyorum.
patlıcan salatası(yağsız),
avuş içi kadar haşlanmış tavuk(göğüs eti)
2 dilim tam buğday ekmeği
ayran(büyükçe bir bardak) yemeği düşünüyorum.uygunmudur.yada hazırda biber dolmam var 2 tane ondan ve yoğurt mu yiyim.siz yorumlarken bende bi geçmişe göz atıym.amma yazmışınızkaç günde okurum bilmemki
afiyet olsun neruşumm
canım tavuk etini bir tan edaha yiyebilirsin yada ekmeği 2 ye çıkarabilirsin az geldi bana bu tabak
tavuk yeter heralde cnm yaa. ekmeği de eğer çok acukırsam akşam yemeğine kadar bitane daha üzerine layt peynirle arada yerim. akşam yemeğini geç yiyoruz biz. acıkırım o zamana kadar heralde. belki de yemem bilmiorum.. kızlar size hem bi haber vericem hem de bişi sorucam. sorum şu: akşama mantar yemeği var. kendime mantarı nasıl hazırlasam???
haberim de şu: 2günde 1 kilo vermişim bile :))))))))
öncelikle tebrikler .bence mantarı bol domates ,soğan ve yeşil biber,kırmızı biberle renklendirerek sote seklinde pişir et yada tavuk vs koyma.afiyet olsun.
tavuk yeter heralde cnm yaa. ekmeği de eğer çok acukırsam akşam yemeğine kadar bitane daha üzerine layt peynirle arada yerim. akşam yemeğini geç yiyoruz biz. acıkırım o zamana kadar heralde. belki de yemem bilmiorum.. kızlar size hem bi haber vericem hem de bişi sorucam. sorum şu: akşama mantar yemeği var. kendime mantarı nasıl hazırlasam???
haberim de şu: 2günde 1 kilo vermişim bile :))))))))
kız neruşum saol kız.düşündün yani beni farkettin yokluğumu canım benimyorumun içinde saol bende ilk yazdıklarımı yemeyi düşünüyorum.tabi bebeler uyanmadan hazırlayabilirsem
oo süpersin canım tebrik ediyorumm arkası da sağlıkla çok gelsin inşallah ilk giden kilolar genelde vücutta biriken sudan gidebiliyo sonra biraz daha yavaş gidiyo ama sakın moralini bomza o zaman tamam mııı inşallah gidecekk kurtulucazz tüm fazla kilolardan sağlıkla inşallahhhh
mantarı ben dün tavukla sote yaptım ama sen zaten öğlen tavuk yiyiosun akşam sade yap soğan,sarımsak,biber,domates baharatla sotele canım miss gibi yoğurtla 1 dilim ekmekle ye
Bak ben de akşamları geç yiyiorum o yüzden şöyle yapıyorum
sabah 2 dilim ekmek öğlen 2 dilim ekmek saat 6 gibi 1 dilim ekmek daha sonra akşam yemeğinde sadece sebze,yoğurt,salata ya da etli bi sebze yemeği,ya da sede ızagara tavuk et yanında yine salata yoğurt....akşam ekmek hakkımı 6 gibi yiyorumm
ivett farkettimmmmmminşallah hazırlarsın canım güzeldi o menü
dsol cnm haklısın duymuştum daha önceden bi süre sonra kilo vermenin durduğunu ama azimliyim bu sefer ama inanın bana gaz veren sizsiniz. sayenizde vericem kilolarımı. hep beraber sağlıklı , zayıf ve formda giricez inş yaza :)))
ekmek konusunu senin gibi yapim ben de o zmn ekliorum şimdiki yemeğe bi ekmek daha :))) teşekkürler
canım foto koymak süper fikir tebrik ediyorumdaha başlayamadım ama hazırladım yemeğimi. oğlumu uyutup yicem inş :82::82:
fotosunu koyayım değişiklik olsun dedim ama yanına ya da üstüne soda içmeyi düşünüyorum onu koymayı unutmuşum
Eki Görüntüle 167112
haşlanmış tavuk pirzola
1domates
kara lahana ve göbek marul
1kepek ekmeği
2yemek kaşığı layt yoğurt
1şile soda
canım foto koymak süper fikir tebrik ediyorum
ama sanki o kara değil de kırmızı -mor lahana? karası pek çig yenmez zaten
karaaa moooor kırmızıı hepicii aynı şey önemli deel de kara lahana gaz yapar çiğden ziyade daha çok pişmiş tavsiye edilirteşekkür ederim cnm... evet mor lahana. biz öyle diyoruz mor lahanaya kara lahana diyoruz yani. öle dedim ben de o yüzden. haklısın ama doğrusu mor lahana heralde :)))
kızlar ben şu çizelgemi değiştiremiyorum.yenisini mi yapsam beceremedim bi türlü bana yardım etmek isteyen bi gönüllü varmııı boy 1.60 kilo 65 hedef 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?