60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha başlayamadım ama hazırladım yemeğimi. oğlumu uyutup yicem inş :82::82:
fotosunu koyayım değişiklik olsun dedim ama yanına ya da üstüne soda içmeyi düşünüyorum onu koymayı unutmuşum

haşlanmış tavuk pirzola
1domates
kara lahana ve göbek marul
1kepek ekmeği
2yemek kaşığı layt yoğurt
1şile soda

Son düzenleme:

geçmiş ol canım Allah yarcımcın olsun.

canım tavuk etini bir tan edaha yiyebilirsin yada ekmeği 2 ye çıkarabilirsin az geldi bana bu tabak

öğle yemeğim
2 ufak kepçe tas kebabı
salata
2 dilim kepek ekmek

afiyet olsunnn nugiiiiiiiiiiiim

canım hoşşgeldinn ben de diyodummm abukcuuuğum nerelerdeee meğer epey yoğunmuşsun kolay gelsin ohhh süper kilolar da veriliyoooo arkası da sağlıklaaa çok gelsin inşallahhhh

Bence planladığın yemek güzelll ama istersen dolmanın büyüklüğüne göre yani şöyle düşün 2yk pilav 1 dilim ekmek ediyor içleri nekdardır ona göre hesapla 1-2 dolam yoğurt salat yiyebilirsin ama diğer plan bence daha güzelll afiyet olsunn tatlımm

afiyet olsun neruşumm

sağoll nugimmmmm

canım tavuk etini bir tan edaha yiyebilirsin yada ekmeği 2 ye çıkarabilirsin az geldi bana bu tabak

tavuk yeter heralde cnm yaa. ekmeği de eğer çok acukırsam akşam yemeğine kadar bitane daha üzerine layt peynirle arada yerim. akşam yemeğini geç yiyoruz biz. acıkırım o zamana kadar heralde. belki de yemem bilmiorum.. kızlar size hem bi haber vericem hem de bişi sorucam. sorum şu: akşama mantar yemeği var. kendime mantarı nasıl hazırlasam???

haberim de şu: 2günde 1 kilo vermişim bile :))))))))

öncelikle tebrikler . bence mantarı bol domates ,soğan ve yeşil biber,kırmızı biberle renklendirerek sote seklinde pişir et yada tavuk vs koyma.afiyet olsun.

kız neruşum saol kız.düşündün yani beni farkettin yokluğumu canım benimyorumun içinde saol bende ilk yazdıklarımı yemeyi düşünüyorum.tabi bebeler uyanmadan hazırlayabilirsem

öncelikle tebrikler . bence mantarı bol domates ,soğan ve yeşil biber,kırmızı biberle renklendirerek sote seklinde pişir et yada tavuk vs koyma.afiyet olsun.

saol cnm kocama ve oğluma zaten benzer şekilde yapıcam ama tavukla birlikte sote edicem. bi de onlara pilav yapıcam yanına. tavukla birlikte pişirip tavukları ayıklasam olur mu yoksa ayrı mı ypıyım kendime?? bi de türk kahvesi serbert sanırım peki nescafeyi şekersiz içmek yasak mı??

oo süpersin canım tebrik ediyorumm arkası da sağlıkla çok gelsin inşallah ilk giden kilolar genelde vücutta biriken sudan gidebiliyo sonra biraz daha yavaş gidiyo ama sakın moralini bomza o zaman tamam mııı inşallah gidecekk kurtulucazz tüm fazla kilolardan sağlıkla inşallahhhh

mantarı ben dün tavukla sote yaptım ama sen zaten öğlen tavuk yiyiosun akşam sade yap soğan,sarımsak,biber,domates baharatla sotele canım miss gibi yoğurtla 1 dilim ekmekle ye

Bak ben de akşamları geç yiyiorum o yüzden şöyle yapıyorum

sabah 2 dilim ekmek öğlen 2 dilim ekmek saat 6 gibi 1 dilim ekmek daha sonra akşam yemeğinde sadece sebze,yoğurt,salata ya da etli bi sebze yemeği,ya da sede ızagara tavuk et yanında yine salata yoğurt....akşam ekmek hakkımı 6 gibi yiyorumm

kız neruşum saol kız.düşündün yani beni farkettin yokluğumu canım benimyorumun içinde saol bende ilk yazdıklarımı yemeyi düşünüyorum.tabi bebeler uyanmadan hazırlayabilirsem

ivett farkettimmmmmm inşallah hazırlarsın canım güzeldi o menü

dsol cnm haklısın duymuştum daha önceden bi süre sonra kilo vermenin durduğunu ama azimliyim bu sefer ama inanın bana gaz veren sizsiniz. sayenizde vericem kilolarımı. hep beraber sağlıklı , zayıf ve formda giricez inş yaza :)))

ekmek konusunu senin gibi yapim ben de o zmn ekliorum şimdiki yemeğe bi ekmek daha :))) teşekkürler

işler bitmiyo markete gittim geldim duş aldım. şimdide ağdam var sonra gelirim kızlar

canım ayara kendini yani 5 olmak zorunda değil her zaman sabah 2 öğlen 1 6 gibi 1 daha da olurr bak kendi tokluk durumuna

Vericezzz canımmm kurtulucazz hepberaber inşallah tüm fazlalıklardannnnnn inşallahh sağlıkla sabırla inançla canımmm:13::13::13:

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79::79:

canım foto koymak süper fikir tebrik ediyorum
ama sanki o kara değil de kırmızı -mor lahana? karası pek çig yenmez zaten

canım foto koymak süper fikir tebrik ediyorum
ama sanki o kara değil de kırmızı -mor lahana? karası pek çig yenmez zaten

teşekkür ederim cnm... evet mor lahana. biz öyle diyoruz mor lahanaya kara lahana diyoruz yani. öle dedim ben de o yüzden. haklısın ama doğrusu mor lahana heralde :)))

kızlar ben şu çizelgemi değiştiremiyorum.yenisini mi yapsam beceremedim bi türlü bana yardım etmek isteyen bi gönüllü varmııı boy 1.60 kilo 65 hedef 57

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm... evet mor lahana. biz öyle diyoruz mor lahanaya kara lahana diyoruz yani. öle dedim ben de o yüzden. haklısın ama doğrusu mor lahana heralde :)))
karaaa moooor kırmızıı hepicii aynı şey önemli deel de kara lahana gaz yapar çiğden ziyade daha çok pişmiş tavsiye edilir
bu ara ögleyin amore bunnari yidi

Ögle: 12.20
4 yk yagı peçete ile alınmış arnavut cigeri
bol salata
ekmek yemedim çok güzel doydum zaten

kızlar ben şu çizelgemi değiştiremiyorum.yenisini mi yapsam beceremedim bi türlü bana yardım etmek isteyen bi gönüllü varmııı boy 1.60 kilo 65 hedef 57

tımam şeker ben attırıverem ortaya bi çizelge senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…