karaaa moooor kırmızıı hepicii aynı şey önemli deel de kara lahana gaz yapar çiğden ziyade daha çok pişmiş tavsiye edilir
bu ara ögleyin amore bunnari yidi
Ögle: 12.20
4 yk yagı peçete ile alınmış arnavut cigeri
bol salata
ekmek yemedim çok güzel doydum zaten
kızlar ben şu çizelgemi değiştiremiyorum.yenisini mi yapsam beceremedim bi türlü bana yardım etmek isteyen bi gönüllü varmııı boy 1.60 kilo 65 hedef 57
tımam şeker ben attırıverem ortaya bi çizelge senin için
ya ben de kiloyla ilgili nasıl apılır bilmiorum abna da bitane yapar mısın. bi de bunun mantığı ne nasıl ilerlio çizelge?? neye göre?? biz mi düzeltioruz??
Weight Loss - Diet Ticker
evet canım bu siteden yapılıyor tartılıp kilo değişimi oldukça girip güncelleme yapıyortsun
ögle ve akşam yemeklerinde neden ekmek yemiyosun ? halk arasında "ekmek kilo yapar " diye yanlış bir kanı var. kilo yapan ekmek değil aşırı tüketilen karbonhidrattır. bende çalışıyorum ama gerekirse evden yemek getiriyorum sabah iki dilim öglen 1-2 dilim akşam 17.00 gibi yediğim akşam yemeğinde de 1 dilim yiyorum salata yagsız olması güzel kahve şekersiz olduğu müddetçe yasak değil ama günde 2 fincandan fazla içme ve krema kullanmamanı öneririm ne olursa olsun ögle yemegini yemelisin 3 te yersen akşam yemegini hafif atlatırsın demokrasilerde çareler tükenmez demiş demirel amcaBen bir şey sorabilir miyim?Ben günde sadece 1 ya da 2 dilim kepek ekmek yiyorum o da kahvaltıda...Öğlen ya da akşam yemiyorum.Yemem gerekir mi?Bir de mümkün olduğunca az ve sık yemeye çalışıyorum.Çayı şekersiz,salatayı yağsız yiyorum...Öğünlerim de çok düzenli değil...Çalışınca sabah 8,öğlen 12 ya da akşam 6 olmuyor.Bazen öğlen arada kaynıyor ve akşam yemeğini 3 ya da 4 gibi yiyorum...
canım başlangıç kilon nedir ? bişi yazmam lazım 67 yazam mı
ögle ve akşam yemeklerinde neden ekmek yemiyosun ? halk arasında "ekmek kilo yapar " diye yanlış bir kanı var. kilo yapan ekmek değil aşırı tüketilen karbonhidrattır. bende çalışıyorum ama gerekirse evden yemek getiriyorum sabah iki dilim öglen 1-2 dilim akşam 17.00 gibi yediğim akşam yemeğinde de 1 dilim yiyorum salata yagsız olması güzel kahve şekersiz olduğu müddetçe yasak değil ama günde 2 fincandan fazla içme ve krema kullanmamanı öneririm ne olursa olsun ögle yemegini yemelisin 3 te yersen akşam yemegini hafif atlatırsın demokrasilerde çareler tükenmez demiş demirel amca
işler bitmiyo markete gittim geldim duş aldım. şimdide ağdam var sonra gelirim kızlar
afiyet olsun şeker...öğle yemeğim
2 ufak kepçe tas kebabı
salata
2 dilim kepek ekmek
canım benim çok geçmiş olsun.tez vaklitte iyleşir inşallah.kuzucğun.kıyamam ya....Merhaba kızlar..
Gece oğlumun ateşi 40 dereceyi geçti.
sabah hastaneye gittik..
Ateş dışında bir hastalığı çıkmadı.
6. hastalık olabilir dedi dr.
şimdi bekleyeceğiz 3 gün falan ateşini kontrol altında tutmaya çalışarak.
Ben 5 te kalktım ama şimdi kahvaltımı yaptım..
Sabah öğlen bir oldu.. neyse...
Geçmişe bakacak vaktim olmadı..
Hepinize afiyet olsun..
birkaç gün buralarda olamam sanırım..
hayırdır hastamısın canım benim.hastaysan geçmiş olsun.iyice dinlen evde olmanın keyfini yaşa...süper....2 gün raporluyum o yüzden evdeyim su içip duruyorum,ev temizliyorum...Oh bee evde olmak gibisi yokkkk...Birazdan 2 diyet bisküvi ve 1 bardak yeşil çayla ara öğünümü de yapıcammm
afiyet olsun canım benim süpermiş....Kızlaaaaaaaaaaaaaar hepiniziiii öpüyorummmm sağlıklı,mutlu,huzurluuu,daha da inceldiğimiz bir gün diliyorummmm
Dün akşam yemeğim
4yk mantarlı tavuk sote
1 kase yoort
1 pt karışık salata
yemekten 2 saat sonra bir bardak kakaolu-tarçınlı sütt
yemekten 1-2 saat önce de 1 dilim ev yapımı ekmeğimden yemiştimmm
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 250ml su
kahvaltım
1 yumurta ve 1tk zyağ ile omlet
1kk yağsız beyaz peynir
2 dilim ev yapımı çok tahıllı ekmeemden
2 salatalık
bolll maydonozzz
sonra şifalı toz karışımımdan yedim 1çk bal ile şimdi de kiraz saplı, biberiyeli,zencefilli,tarçınlı demleme yeşil çayımı içiyorum
ya ben de kiloyla ilgili nasıl apılır bilmiorum abna da bitane yapar mısın. bi de bunun mantığı ne nasıl ilerlio çizelge?? neye göre?? biz mi düzeltioruz??
herkese merhabalar
ancak bulunup geldim walla
geçmişe de bakmadım daha
bu sabah kahvaltıda nesfit yedim bi kase
ara yapamadım
öğleyin de
4 yk makarna
3 tane inegöl köfte yidimmm
afiyet olsun şeker...
canım benim çok geçmiş olsun.tez vaklitte iyleşir inşallah.kuzucğun.kıyamam ya....
hayırdır hastamısın canım benim.hastaysan geçmiş olsun.iyice dinlen evde olmanın keyfini yaşa...süper....
afiyet olsun canım benim süpermiş....
herkese merhabalar
ancak bulunup geldim walla
geçmişe de bakmadım daha
bu sabah kahvaltıda nesfit yedim bi kase
ara yapamadım
öğleyin de
4 yk makarna
3 tane inegöl köfte yidimmm
Canım ama kilo çizelgen olursa bu olmıycak 2 tane olmuyo haberin olsun
Hoşgeldin beeem afiyet olsun yemekte salata yoort falan yok muydu bakiiiiim
sağol tatlımmm
2 yemek kaşığı patates oturtma (hiç yağı yoktu)
2 kaşık yayla çorbası.
3 kaşık salata,
2 dilim de kepek ekmek,
1 bardak tek şekerli çay..
elma vardı aldım şimdi yedim.
aslında ekmek yemeyecektim ama bugün çok acıkmıştım o yüzden yedim....patatesin yanında olmadı ama mecburen gitti artık....
zaten beceremedim cnm bunu bile nasıl yaptım hayret ettim şimdisaol gene de :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?