60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım

kızlar ben şu çizelgemi değiştiremiyorum.yenisini mi yapsam beceremedim bi türlü bana yardım etmek isteyen bi gönüllü varmııı boy 1.60 kilo 65 hedef 57

canım başlangıç kilon nedir ? bişi yazmam lazım 67 yazam mı

Ben bir şey sorabilir miyim?Ben günde sadece 1 ya da 2 dilim kepek ekmek yiyorum o da kahvaltıda...Öğlen ya da akşam yemiyorum.Yemem gerekir mi?Bir de mümkün olduğunca az ve sık yemeye çalışıyorum.Çayı şekersiz,salatayı yağsız yiyorum...Öğünlerim de çok düzenli değil...Çalışınca sabah 8,öğlen 12 ya da akşam 6 olmuyor.Bazen öğlen arada kaynıyor ve akşam yemeğini 3 ya da 4 gibi yiyorum...

ögle ve akşam yemeklerinde neden ekmek yemiyosun ? halk arasında "ekmek kilo yapar " diye yanlış bir kanı var. kilo yapan ekmek değil aşırı tüketilen karbonhidrattır. bende çalışıyorum ama gerekirse evden yemek getiriyorum sabah iki dilim öglen 1-2 dilim akşam 17.00 gibi yediğim akşam yemeğinde de 1 dilim yiyorum salata yagsız olması güzel kahve şekersiz olduğu müddetçe yasak değil ama günde 2 fincandan fazla içme ve krema kullanmamanı öneririm ne olursa olsun ögle yemegini yemelisin 3 te yersen akşam yemegini hafif atlatırsın demokrasilerde çareler tükenmez demiş demirel amca

Son düzenleyen: Moderatör:

İlla ekmek olsun diye bir kuralım yok yani ekmeği aramıyorum.Pilav falan varsa yemiyorum zaten de...Ben köyde öğretmenlik yapıyorum.Yemek getirip götürmek çok zor oluyor.Öğlen okulda kalırsam atıştırıyorum ancak...Öyle işte dün öğlen için şu mısır gevrekleri var ya ondan götürdüm servise geç kalınca süt alamadım ve öğlen onları kuru yemek zorunda kaldımAma kuruda fena değildi...

kızlar ben yemeğimi yiyip gelecem.yemekte
patlcan salata(yağsız)(4 yk)
haşlama tavuk(el kadar göğüs eti köri ile hasladım)
3 kaşık yoğurt(ayran yapmaya üşendim.
2 dilim tam buğday ekmeği(belki 1 dilimini yemem tavuk biraz büyük oldu) var.Hepimize afiyet olsuuun

öğle yemeğimi yicem şimdi kızlar
1 porsiyon sarımsaklı yoğurtlu makarna
bolca salata

herkese afiyet olsun

herkese merhabalar
ancak bulunup geldim walla
geçmişe de bakmadım daha

bu sabah kahvaltıda nesfit yedim bi kase
ara yapamadım
öğleyin de
4 yk makarna
3 tane inegöl köfte yidimmm

öğle yemeğim
2 ufak kepçe tas kebabı
salata
2 dilim kepek ekmek
afiyet olsun şeker...
canım benim çok geçmiş olsun.tez vaklitte iyleşir inşallah.kuzucğun.kıyamam ya....
2 gün raporluyum o yüzden evdeyim su içip duruyorum,ev temizliyorum...Oh bee evde olmak gibisi yokkkk...Birazdan 2 diyet bisküvi ve 1 bardak yeşil çayla ara öğünümü de yapıcammm
hayırdır hastamısın canım benim.hastaysan geçmiş olsun.iyice dinlen evde olmanın keyfini yaşa...süper....
afiyet olsun canım benim süpermiş....

2 yemek kaşığı patates oturtma (hiç yağı yoktu)
2 kaşık yayla çorbası.
3 kaşık salata,
2 dilim de kepek ekmek,
1 bardak tek şekerli çay..
elma vardı aldım şimdi yedim.
aslında ekmek yemeyecektim ama bugün çok acıkmıştım o yüzden yedim....patatesin yanında olmadı ama mecburen gitti artık....

ya ben de kiloyla ilgili nasıl apılır bilmiorum abna da bitane yapar mısın. bi de bunun mantığı ne nasıl ilerlio çizelge?? neye göre?? biz mi düzeltioruz??

Canım ama kilo çizelgen olursa bu olmıycak 2 tane olmuyo haberin olsun

herkese merhabalar
ancak bulunup geldim walla
geçmişe de bakmadım daha

bu sabah kahvaltıda nesfit yedim bi kase
ara yapamadım
öğleyin de
4 yk makarna
3 tane inegöl köfte yidimmm

Hoşgeldin beeem afiyet olsun yemekte salata yoort falan yok muydu bakiiiiim

sağol tatlımmm

canım senin yemeklerini açıkçası beğenmiyorumsöylemiyim dedim kaç gündür ama böyle olmaz 2 kaşık çorba 3 kaşık salata olmaz yani çorba 1 kepçe içmen lazım 8-10 kaşık; salata da 5-6 kaşık hatta daha fazla olabilir; hadi yemek patates miş 2yk olsun ama sebze et falan olunca 4-5 kaşık ye öğlen yemeği bu yakılır yani kuvvetli ye bak az yiyerek kaslardan gider verirsin evet ama sağlıksız olur bu ekmek güzel yemişsin afiyet olsun yanında yoğurt getirebilirsin ya da ayran bak çalışan ama evden getiren birsürü arkadaş var cimcimeciiiiimmmmmmm dikkatt lütfeeennnn

zaten beceremedim cnm bunu bile nasıl yaptım hayret ettim şimdi saol gene de :)))))

canım sen başlangıç kilonu-şuanki kilonu ve hedef kilonu yaz bir de boyunu ben yapayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…